70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pazartesi en son tartıldığımda 69.7 bugün cuma 69.2 ama okadar açım ki anlatamam daha kahvaltı yapmadım yaparsam aynı kiloma dönerim hiç veremmişim

bende simdi sana özeniyorummm işte bu işlerrr parayla değill sırayla anacımmmmm :)
şimdi resim eklesem var ya bu da kim dersinnn o bakımlı güzel ben gitti geriye bir şişko cadaloz kaldı :)

Saçlarını falan boyatmıştın valla bayaa bayaa hoş olmuştu.
2-3 kilo ver moralin yerine gelir genee

Öperimmmmmmmmm
Tebrik ederim Yaşasın protein kardeşliği:13:
Süper bişey yaa.

pazartesi en son tartıldığımda 69.7 bugün cuma 69.2 ama okadar açım ki anlatamam daha kahvaltı yapmadım yaparsam aynı kiloma dönerim hiç veremmişim

Yanlış yapıyorsun ama.
Yemezsen kilo veremezsin.
Vücut savunmaya geçer halsiz kalırsın hasta olursun.

2 dil tahıllı ekmek, domates, yeşillik, 2 dil peynir, 1 haslanmıs yumurta bitki çayınla yap sen kahvaltını.
Miden çalışsın.

ohh ne güzel ya mutlu ol tabii inşallah ya görürümm 64 ü fln canım :44:

aynen canım,dün ben de spor salonuna gittim,koşu bandında yürüyüş yapmaya başladım önce düşük tempoda..yanımdaki kız sürekli benim kalorimetreye bakıyo felan,sonra benim dakikama göre ayarladı kendi dakikasını..ben de bi sinir oldum önce yavaş yavaş tempomu artırdım,nabzım yükseldi..sonra hızımı biraz daha artırdım başladım koşmaya..kız hala yürüyo ben 20 dakika koştum,sular seller gibi terledim..ama onun kalorisini geçtim!yuppiiiiikız sonra bıraktı gitti sinir oluyom yaa niye benim kalorimetredeki gözün?sanki kalorilerimi çalıcak çaktırmadannormalde o kadar koşmazdım ama sağolsun yine de kız sayesinde iyi kalori yaktımmm
tebrik ederim yawrucummm, çok az kaldı yaa ne güzel 60 kilo olunca forumu bırakmıcaksın dimi dilommm
bırakma bizi diloooo dilo dilo

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Bugün itibariyle tam 2. ayım bitmiş oluyor sağlıklı beslenme serüveninde
Hayatımda iki ayda çok şey değişti. Günde 2 öğün yiyen ben 6 öğün yemeye başladım, üstelik ara öğünü kaçırdığımda vücudum beni uyarıyor, bir şeyler yemek istiyorum hemen. Her gün 3-4 bira içen hatun şimdi sade soda içip içine limon sıktırıyor. Günde 4 tane çikolata yiyen hatun şimdi gün kurusu yiyor kepekli galeta yiyor. Yoğurdu üç günde bir anca yiyen hatun şimdi her öğün yoğurt yiyor.

2 ay için az kilo verdim aslında. sadece 5.5 kg gitti. Ama sağlıklı verdiğimi, geri almayacağımı düşünüp seviniyorum. Yoksa züğürt tesellisi mi bilmiyorum

Gelelim bildirime, geçen hafta sabittim biliyorsunuz kafayı sıyırmıştım. Bu hafta da tam istediğim olmadı ama gram gram da olsa gidiyor.

Geçen hafta: 69.8
Bu hafta: 69.0
Giden: 800 gram
Toplamda giden: 5.5 kg

Bilmiyorum kızlar bu da bir şeydir öyle değil mi? 2 ayda 5.5 veren 6 ayda 16.5 verir. Bu da hedefime götürür beni (74.5-16.5 =58)
Hepinize az kalorili, kaçamaksız bir hafta sonu diliyorummmmm
Çok mutluyum sizleri tanıyıp örnek aldığım için

Yanlış yapıyorsun ama.
Yemezsen kilo veremezsin.
Vücut savunmaya geçer halsiz kalırsın hasta olursun.

2 dil tahıllı ekmek, domates, yeşillik, 2 dil peynir, 1 haslanmıs yumurta bitki çayınla yap sen kahvaltını.
Miden çalışsın.[/QUOTE]

yok aç kalmam ben sabah kahvaltı yapmadım kociş 10 da kalkıyor onu bekliyorum onun için açım dedim şimdi hazırlıcam ben bunları yersem midem çalışmaz açlığı bastırır şaka şaka nese yiyim bare grş hanımlar hepinizden önce vercem kilo görürsünüz azim yaptım hehhe

GÜNAYDIN DOBİÇLEEER

Başlangıç kilo:79.0
Geçen hafta: 75.8
Bu hafta: 75.7
Giden: 100 gr
Toplamdan verilen: 3.300 gr
Hedef: şimdilik 70

uleeey 100 gram ne be gerçi buna şükür di mi dilooşş neler yediğimi düşünürsek ahahah

Son düzenleme:

Yerim len seni

Ahahahha yalnız koptum üçlü çekişmede ben en geride kaldım 2 ay bakımdaydım açılın kankalar ben geldim

Patlat pantula hayır :113:
Yanlardan förtleyen simitlere hayır :113:

Ortii noliyyy Dilo sana nazar değdirdi dimi :122:

Ahahahha kıskanılcek bişeyim olsa bari ama ben çok pis kıskandım kızım senii bittin senn

gunaydddddıııınnn hatunlar
baslangıc : 76.6
gecen hafta :69.4
bu hafta :68.1
gıden :1.3
toplam gıden :8.5

günaydınnnn tebrikler walla çok iyi wermişsinnn olursun tabi ya dewam et bak hiç bırakma bu sonuç daha da gaza getirsin senii yapacaksınn eminim

Günaydın kızçeler

Bende aylar sonra bildirim yapim de liste altında yerimi alayım

Kilo veren tüm kızçeleri tebrik ediyorum

tesekkür bebegimmmm

Ne demekk kaynana

Bide voleybol maçı izlerken kalori yakmıştın dimi.
İyi gaz oluyor bende dün Suskunlar'ı izlerken devam ettim valla.

Hmmm düşünmem lazımmm beni ne kadar istediğinize bağlı.

Az olsun öz olsun bizim olsun şeker.
5.500 1 beden incelmek demek.
Azımsanacak birşey değil yani. Sağlıklı besleniyorsun kendini kasmıyorsun en güzeli bunlar.

şükür tabi ya + da olablirdin benim bazen hedefim 200 gr bile oluyodu canım ya walla o kadar çaresiz oluyodumki minik minik koyuyodum hedefimi 200 gr da pek bi minik oluyodu ama olsun

Hehh şöyleee yolaa gellll

Taaa uzakkk yolllarrdannnn koştum geldimm kollarınaaaa

Bugün bunalımım hava kapalı uykum var

Erim Antalyada cıbıldak rusların arasında dolaşırken huzursuzum Dilo

Sarışın sevmiyo diye teselli buluyorum ama ya bir zenci ile karşılaşırsa demekten de alıkoyamıyorum kendimi peff

Ben zayıfladıktan sonra solaryuma felan girip kararıcam karar verdim

Benim kara halim nasıl olur yeşil gözler saçlarıda siyah yaparım

kızlar ya benide aranıza alın bende vercem kilo bak görürsünüz bana hediye alın taammı 20 kilo verirsem söz mü

hoşgeldiiiiiin önce ver düşünürük hediye yi
sende hoşgeldin lequim
kilo verenler çooook tebrikler veremeyenlere de
he he ben nasılsa tartılmıyom tuzum kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…