bende simdi sana özeniyorummm işte bu işlerrr parayla değill sırayla anacımmmmm :)
şimdi resim eklesem var ya bu da kim dersinnn o bakımlı güzel ben gitti geriye bir şişko cadaloz kaldı :)
Günaydın yawrularımmmmmmmm
Aman Allaım noluyor bana yauwwwwwwwwwwwww! bu bir rüyamı,göklerde uçuyomuyum neeee
Başlangıç kilo:75 kg
Geçen Hafta:71,3 kg
Bu hafta:69,5 kg :119::118::122::124:
Giden :1,8 kg
Toplamda Giden:5,5
Hedef : 60
Sonunda 6lı rakamlara geri döndüm..Allahım 6mı benden geri alma nolur,yalvarırımmm:2:
darısı başınıza kuzularımdiyete başlayalı tam bir ay oldu,haziran 9da eşimin kardeşi evleniyo,o zamana kadar cillop olurmuyumm:26:hepsinin böle kalmasını istiyomm,bana hep dobiç diyolaadıı günlerini göstercem onlaraaa
hep eksilerde buluşmak dileğiyle...
herşey sizin sayenizde kızlar,hakkınızı ödeyemem..ben hiç bu kadar uzun bi süre yediklerime dikkat etmemiştimm,sizin sayenizdee
seviyorum hepinizi
pazartesi en son tartıldığımda 69.7 bugün cuma 69.2 ama okadar açım ki anlatamam daha kahvaltı yapmadım yaparsam aynı kiloma dönerim hiç veremmişim
Sağol nazarr boncuklarımı aldımmm sabah sabah mutlu oldum.
Ya canım baştan beri diyorum zaten cidden garip menüler veriyor sana.
Ablamın şok listesinde bile öğlen ve akşam 1.5 kepçe mercimek çorbası + yoğurt + salata var.
21:00 da da yarım dilim ekmek az da peynir vermiş.
Konuş bi istersen kafana uymazsa başka bakarsın.
Oooo kilon gene süper haftaya 64 ü ucundan görebilirsin engel olmazsa.
aynen canım,dün ben de spor salonuna gittim,koşu bandında yürüyüş yapmaya başladım önce düşük tempoda..yanımdaki kız sürekli benim kalorimetreye bakıyo felan,sonra benim dakikama göre ayarladı kendi dakikasını..ben de bi sinir oldumDün akşam ki halimi hatırladıkca gülüyorum.
Mona ve NaF'ı kıskanıyorum diye bi sürü yarım mekik çektim bacak hareketleri falan yaptım.
150 tane falan ip atladım.
Normalde totomu kaldıramam ben sızarım direkt tv başında.
Rekabet neler yaptırıyor insana
Tartı çok kararsız kaldı bugün.
Bi 62.2 gösterdi bi 62.3 ü bi 62.5 i ya da ben ... çıkardım tartılmanın.
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 63.7 :95::95::95:
Bu hafta: 62.5 :96::96::96:
Giden: 1.200 :118:
Toplamdan verilen: 23.500
Hedef: 60 :82::82::82:
huzunperisiiiiii işlem tamamdırr
Geri dön geriii dönennnnnn
ne olur gerdi dönnnnnn
uzanıp tutuver ortinin elini
utanır diyemem ne olur geri dönnnnn
bizim olayda aşçı şoförü şoför aşçıyı sonra hepsi uşağı olayına döndü
dilek mona naf büyük çekişme
evet evet patlak beyaz pantul istemiyorummmmm
selam kızlar:80:
menüm
sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 parça peynir
1 haş. yumurta
domates, salatalık
ara
2 kuru incir
1 fincan şekersiz türk kahvesi
öğlen
1 kase ezogelin çorba
ara
10 fındık
10 kuru üzüm
akşam
1 tabak pırasa yemeği
salata
ara
1 tane topkek
10 tane fındık
1 tane browni intense
3 tane petibör
Dün akşam ki halimi hatırladıkca gülüyorum.
Mona ve NaF'ı kıskanıyorum diye bi sürü yarım mekik çektim bacak hareketleri falan yaptım.
150 tane falan ip atladım.
Normalde totomu kaldıramam ben sızarım direkt tv başında.
Rekabet neler yaptırıyor insana
Günaydın yawrularımmmmmmmm
Aman Allaım noluyor bana yauwwwwwwwwwwwww! bu bir rüyamı,göklerde uçuyomuyum neeee
Başlangıç kilo:75 kg
Geçen Hafta:71,3 kg
Bu hafta:69,5 kg :119::118::122::124:
Giden :1,8 kg
Toplamda Giden:5,5
Hedef : 60
Sonunda 6lı rakamlara geri döndüm..Allahım 6mı benden geri alma nolur,yalvarırımmm:2:
darısı başınıza kuzularımdiyete başlayalı tam bir ay oldu,haziran 9da eşimin kardeşi evleniyo,o zamana kadar cillop olurmuyumm:26:hepsinin böle kalmasını istiyomm,bana hep dobiç diyolaadıı günlerini göstercem onlaraaa
hep eksilerde buluşmak dileğiyle...
herşey sizin sayenizde kızlar,hakkınızı ödeyemem..ben hiç bu kadar uzun bi süre yediklerime dikkat etmemiştimm,sizin sayenizdee
seviyorum hepinizi
tesekkür bebegimmmm
aynen canım,dün ben de spor salonuna gittim,koşu bandında yürüyüş yapmaya başladım önce düşük tempoda..yanımdaki kız sürekli benim kalorimetreye bakıyo felan,sonra benim dakikama göre ayarladı kendi dakikasını..ben de bi sinir oldumönce yavaş yavaş tempomu artırdım,nabzım yükseldi..sonra hızımı biraz daha artırdım başladım koşmaya..kız hala yürüyo ben 20 dakika koştum,sular seller gibi terledim..ama onun kalorisini geçtim!yuppiiiii kız sonra bıraktı gitti sinir oluyom yaa niye benim kalorimetredeki gözün?sanki kalorilerimi çalıcak çaktırmadan normalde o kadar koşmazdım ama sağolsun yine de kız sayesinde iyi kalori yaktımmm
tebrik ederim yawrucummm, çok az kaldı yaa ne güzel 60 kilo olunca forumu bırakmıcaksın dimi dilommm
bırakma bizi diloooo dilo dilo
Günaydın kızlar,
Bugün itibariyle tam 2. ayım bitmiş oluyor sağlıklı beslenme serüveninde
Hayatımda iki ayda çok şey değişti. Günde 2 öğün yiyen ben 6 öğün yemeye başladım, üstelik ara öğünü kaçırdığımda vücudum beni uyarıyor, bir şeyler yemek istiyorum hemen. Her gün 3-4 bira içen hatun şimdi sade soda içip içine limon sıktırıyor. Günde 4 tane çikolata yiyen hatun şimdi gün kurusu yiyor kepekli galeta yiyor. Yoğurdu üç günde bir anca yiyen hatun şimdi her öğün yoğurt yiyor.
2 ay için az kilo verdim aslında. sadece 5.5 kg gitti. Ama sağlıklı verdiğimi, geri almayacağımı düşünüp seviniyorum. Yoksa züğürt tesellisi mi bilmiyorum
Gelelim bildirime, geçen hafta sabittim biliyorsunuz kafayı sıyırmıştım. Bu hafta da tam istediğim olmadı ama gram gram da olsa gidiyor.
Geçen hafta: 69.8
Bu hafta: 69.0
Giden: 800 gram
Toplamda giden: 5.5 kg
Bilmiyorum kızlar bu da bir şeydir öyle değil mi? 2 ayda 5.5 veren 6 ayda 16.5 verir. Bu da hedefime götürür beni (74.5-16.5 =58)
Hepinize az kalorili, kaçamaksız bir hafta sonu diliyorummmmm
Çok mutluyum sizleri tanıyıp örnek aldığım için
Günaydın kızçeler
Bende aylar sonra bildirim yapim de liste altında yerimi alayım
Kilo veren tüm kızçeleri tebrik ediyorum
GÜNAYDIN DOBİÇLEEER
Başlangıç kilo:79.0
Geçen hafta: 75.8
Bu hafta: 75.7
Giden: 100 gr
Toplamdan verilen: 3.300 gr
Hedef: şimdilik 70
uleeey 100 gram ne begerçi buna şükür di mi dilooşş neler yediğimi düşünürsek ahahah
Hehh şöyleee yolaa gellll
kızlar ya benide aranıza alın bende vercem kilo bak görürsünüz bana hediye alın taammı 20 kilo verirsem söz mü
gunaydddddıııınnn hatunlar
baslangıc : 76.6
gecen hafta :69.4
bu hafta :68.1
gıden :1.3
toplam gıden :8.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?