Tartı çok kararsız kaldı bugün.
Bi 62.2 gösterdi bi 62.3 ü bi 62.5 i ya da ben ... çıkardım tartılmanın.
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 63.7 :95::95::95:
Bu hafta: 62.5 :96::96::96:
Giden: 1.200 :118:
Toplamdan verilen: 23.500
Hedef: 60 :82::82::82:
günaydınn canımm
günaydın canım bende bildirim yapmak istiyorum ama ben 2 haftadr tartılamıorum 75 tim en son 1-2 kilo verdiğimi hssediorum yarın tartı alcm kendme ozaman bende yazıcammm
ayrıcaa herkese günaydııınnn
mywishim büyümüştee pucca olmuş yerimmm :)
naber kız ne var ne yok ben gitttiimden beri, bakıyorum da fıstık olunmuşşşş onlarca kilolar verilmişş
kız nasıl verdin bu kiloları maşallah sana vaaawawwawa ben veremiom ya azmine hayranım neler yaptın spor yaptın mı
haha:) koy cnm. ama bnm saçlar zaten çok az kıyma çekme onları
bu hafta çok kötü geçti zaten.moralim çok bozuk hiç istediğim bi diyet programı değildi
ama söz haftaya böle olmucak:)
dilek bide bnm doktorun tartısında farklı çıkıyorum evdekinde farklı çıkıyorum mesela en son doktorda 72.2 çıktım evde
73.6 çıktım
şimdi bende gelecek cumadan itibaren kilo bildirimi yapıcam size ama kafam karıştı hangi kilomu bildiricem
kız nasıl verdin bu kiloları maşallah sana vaaawawwawa ben veremiom ya azmine hayranım neler yaptın spor yaptın mı
eşim bana dün kilo ver dedi demesine bozulmadım bende sewmem şimşman insanı ama içten içede oturdu laf . niye öyle dediki 3 senelik evliyiz ilk defa dün dedi kilo ver die.kilo 70 boy 158 siz düşünün yani yaş 22 :26::26::26::26::26:
günaydınnn güzelliklerrrhepinizin güzel kilo wererek üne başladığı bi gün olur umarım
PUCCAAA NIN DİKKATİNEEEEEE !!!
Başlangıç kilo: 66.9
Geçen hafta: 66.9
Bu hafta: 65.9
Giden: 1.00
Hedef: 60
Dilekcimmm datlımmm beni istersen al listeye yada alma sen bilirsin :) yani ilk bildirim yapıyorum ya ondan dediydim nası oluyo bilmiyorum yani :26: geçen hafta bigün tartıldım cumartesi hrld bilmiyorum yani
masallah deyin bebegimenazar degecek azim varya neler yaptiriyor görün isde
Nolsun canım ya kilo vermeye uğraş durr.
Sende bi kaç kere geldin sonra hoppp geri kaçtın.
Sorma gördüğüm rakamlara ben bile inanamıyorum artık.
Sen nabıyosun hala aynı işyerinde misin?
Masabaşı kilo aldırttı sana gene sanırım
Sağlıgın için vermeni istemiştir.
Kilo en başta sağlık sorunu görsel bi problemi ayrı zaten.
Cidden kilo vermek istiyorum artık dersen biz seni motive ederiz.
Her cuma tartılma günümüz.
H.içi akşamları da menü paylaşıyoruz.
tebrik ederim tatlım seni, maşallahhhhh diyorumm
ama koru kilonu ne de olsa verdim diyip koyverme benim gibi sonra hop geri dönülüyosun başa ve anlamıyosn bi anda şimşekler çakıyo beyninde nolmuşum ben diyosun
forumu bırakmama yakın bi iş deiştirmiştim ya, hala ordayım, 8 ay oldu işe gireli işte, bizim hem masabaşı hem de aylık sadece 340 lira yemek parası veriyo ve ben akşamları bile multinetten fln yemeye başladım, bir de cuma günleri öğleden sonra kaynaşma saatimiz var börekler baklavalar pastalar fln envai çeşit zararlı ne warsa açık büfe oluyo fln, iş bana direk 10 kilo aldırdı yaaaaaaaaaaaa
ama artık o günler eskilerde kaldı, spor salonumuz var burda, hoca fln da var, haftada 3 gün spor yapıyorum şimdi programlı, ( şu an feci kas ağrısı çekiyom :) ) bakalım nolcak bilmiyomm
Tartı çok kararsız kaldı bugün.
Bi 62.2 gösterdi bi 62.3 ü bi 62.5 i ya da ben ... çıkardım tartılmanın.
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 63.7 :95::95::95:
Bu hafta: 62.5 :96::96::96:
Giden: 1.200 :118:
Toplamdan verilen: 23.500
Hedef: 60 :82::82::82:
Son 2-3 haftadır bikaç hareket yapıyorum canım yoksa çok tembelim.
Sağlıklı beslenme klasik 3 beyazdan uzak durcan.
5 gün saglıklı besleniyorum sonra zıvanadan çıkmayayım diye 2 gün istediğimi yiyorum.
Accıkta sende suç ama.:26:
Keşke bakıp deseydin ben bunları yapamam doyamam diye.
Ben car car konuşuyorum bana mesela proteinde salata ve tavuk ye dedi.
Dedim ayran veya yoğurt olmadan doyamam. O zaman zero iç dedi.
Evdeki daha mantıklı sanırım.:26:
Cıbıl tartılıosun dimi. Sonucta cuma günleri tartılma günümüz.:26:
Günaydın şeker tebrikler.1 kilo gitmiş.
İlk bildirim oldugu için liste altındasın haftaya listede olacaksın.
Ayrılma burdaann.
ahahha yerimmm seniii.
günaydinnnnnn herkeze hayirli cumalar.cifte kavrulmuslarim ins kepeniz eksilerde cikarsiniz.dilegim msj attim geldimi kutuyu bosaltmisdim ins gelmisdir
tebrikler şeker ya müthişsinnngeldi bak 62 yaa bende göreyim inşallah senin gördüğün rakamıı maşallahhh sana kocaman bi nazarr boncuğuu tatlım
yok cıbıl değildim ama artık cumadan itibaren cıbıl tartılıyorum hatta bu akşam bildiririm sana.çok çıkıcak biliyorum ama gerçektende kaçılmaz demi:)
haklısın yarın gidiyorum doktora dolu dolu gidiyorum ama zaten baktım yarından sonra kafama yatmıyor değiştiricem doktorumu cnm.
önümüzdeki haftada full ders çalışmakla geçicek yine spor yok ama ondan sonraki hafta için plan yapıyorum şimdi kendime.
sabah 30 dk spor.akşam 1 saat spor nakalım inş becerebilirim bu kilo verme işini.
ahhh ahhh senin kilolara bi düşsem daha ne isterimki dilek:)
teşekkür ederimm çok mutlu oldum ama yaa bu rakamı görünceeaslında 65.8 i de gösterdi de neyse artıkk dedim :44: ayrılmıcammm burdayımm wericem dombili olmicam artıkk
Şartları süpermiş spor salonu falan filan.
Yok canım bi daha kilo almak istemiyorum çok zorluk çektim verirken.
Sen dengelersin ama ben ilk geldiğimde size özenmiştim hatta başarı hikayende bile ilk ben yazmıştım.
Resim falan ekliyordun acaip moral oluyordu.
Bi kere yapmıştın gene yapabilirsin sağlıklı beslenmeye bakar işin yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?