70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız nasıl verdin bu kiloları maşallah sana vaaawawwawa ben veremiom ya azmine hayranım neler yaptın spor yaptın mı

Şimdi kilonu bilmeden yazarsak diğer hafta 75 kilodan bayagı eksi çıkarsın bu seferde diğer kızlara haksızlık olur canım.
Sen tartıldıgında bildirimini yap
Burda olunca verirsin zaten tartı muhakkak olmalı.

mywishim büyümüştee pucca olmuş yerimmm :)
naber kız ne var ne yok ben gitttiimden beri, bakıyorum da fıstık olunmuşşşş onlarca kilolar verilmişş

Nolsun canım ya kilo vermeye uğraş durr.
Sende bi kaç kere geldin sonra hoppp geri kaçtın.
Sorma gördüğüm rakamlara ben bile inanamıyorum artık.

Sen nabıyosun hala aynı işyerinde misin?
Masabaşı kilo aldırttı sana gene sanırım

eşim bana dün kilo ver dedi demesine bozulmadım bende sewmem şimşman insanı ama içten içede oturdu laf . niye öyle dediki 3 senelik evliyiz ilk defa dün dedi kilo ver die.kilo 70 boy 158 siz düşünün yani yaş 22 :26::26::26::26::26:

kız nasıl verdin bu kiloları maşallah sana vaaawawwawa ben veremiom ya azmine hayranım neler yaptın spor yaptın mı

Son 2-3 haftadır bikaç hareket yapıyorum canım yoksa çok tembelim.
Sağlıklı beslenme klasik 3 beyazdan uzak durcan.
5 gün saglıklı besleniyorum sonra zıvanadan çıkmayayım diye 2 gün istediğimi yiyorum.

Accıkta sende suç ama.:26:
Keşke bakıp deseydin ben bunları yapamam doyamam diye.
Ben car car konuşuyorum bana mesela proteinde salata ve tavuk ye dedi.
Dedim ayran veya yoğurt olmadan doyamam. O zaman zero iç dedi.

Evdeki daha mantıklı sanırım.:26:
Cıbıl tartılıosun dimi. Sonucta cuma günleri tartılma günümüz.:26:

günaydınnn güzelliklerrr hepinizin güzel kilo wererek üne başladığı bi gün olur umarım

PUCCAAA NIN DİKKATİNEEEEEE !!!
Başlangıç kilo: 66.9
Geçen hafta: 66.9
Bu hafta: 65.9
Giden: 1.00
Hedef: 60

Dilekcimmm datlımmm beni istersen al listeye yada alma sen bilirsin :) yani ilk bildirim yapıyorum ya ondan dediydim nası oluyo bilmiyorum yani :26: geçen hafta bigün tartıldım cumartesi hrld bilmiyorum yani

Sağlıgın için vermeni istemiştir.
Kilo en başta sağlık sorunu görsel bi problemi ayrı zaten.
Cidden kilo vermek istiyorum artık dersen biz seni motive ederiz.
Her cuma tartılma günümüz.
H.içi akşamları da menü paylaşıyoruz.

kızlar ya benide aranıza alın bende vercem kilo bak görürsünüz bana hediye alın taammı 20 kilo verirsem söz mü

Günaydın şeker tebrikler. 1 kilo gitmiş.
İlk bildirim oldugu için liste altındasın haftaya listede olacaksın.
Ayrılma burdaann.

masallah deyin bebegime nazar degecek azim varya neler yaptiriyor görün isde

ahahha yerimmm seniii.

tebrik ederim tatlım seni, maşallahhhhh diyorumm
ama koru kilonu ne de olsa verdim diyip koyverme benim gibi sonra hop geri dönülüyosun başa ve anlamıyosn bi anda şimşekler çakıyo beyninde nolmuşum ben diyosun

forumu bırakmama yakın bi iş deiştirmiştim ya, hala ordayım, 8 ay oldu işe gireli işte, bizim hem masabaşı hem de aylık sadece 340 lira yemek parası veriyo ve ben akşamları bile multinetten fln yemeye başladım, bir de cuma günleri öğleden sonra kaynaşma saatimiz var börekler baklavalar pastalar fln envai çeşit zararlı ne warsa açık büfe oluyo fln, iş bana direk 10 kilo aldırdı yaaaaaaaaaaaa

ama artık o günler eskilerde kaldı, spor salonumuz var burda, hoca fln da var, haftada 3 gün spor yapıyorum şimdi programlı, ( şu an feci kas ağrısı çekiyom :) ) bakalım nolcak bilmiyomm

Son düzenleme:

tamam beni motive edin noluy her cuma mı tamam ben bu pazartesi tartıldım şimdi tartılayım üstümdekileri çıkarıp bayağı fark ediyor çünkü pazartesinden buyana ne kadar vermişim dimi

Şartları süpermiş spor salonu falan filan.
Yok canım bi daha kilo almak istemiyorum çok zorluk çektim verirken.
Sen dengelersin ama ben ilk geldiğimde size özenmiştim hatta başarı hikayende bile ilk ben yazmıştım.
Resim falan ekliyordun acaip moral oluyordu.

Bi kere yapmıştın gene yapabilirsin sağlıklı beslenmeye bakar işin yani.

tebrikler şeker ya müthişsinnn geldi bak 62 yaa bende göreyim inşallah senin gördüğün rakamıı maşallahhh sana kocaman bi nazarr boncuğuu tatlım

yok cıbıl değildim ama artık cumadan itibaren cıbıl tartılıyorum hatta bu akşam bildiririm sana.çok çıkıcak biliyorum ama gerçektende kaçılmaz demi:)
haklısın yarın gidiyorum doktora dolu dolu gidiyorum ama zaten baktım yarından sonra kafama yatmıyor değiştiricem doktorumu cnm.
önümüzdeki haftada full ders çalışmakla geçicek yine spor yok ama ondan sonraki hafta için plan yapıyorum şimdi kendime.
sabah 30 dk spor.akşam 1 saat spor nakalım inş becerebilirim bu kilo verme işini.
ahhh ahhh senin kilolara bi düşsem daha ne isterimki dilek:)

Günaydın şeker tebrikler. 1 kilo gitmiş.
İlk bildirim oldugu için liste altındasın haftaya listede olacaksın.
Ayrılma burdaann.

ahahha yerimmm seniii.

teşekkür ederimm çok mutlu oldum ama yaa bu rakamı görüncee aslında 65.8 i de gösterdi de neyse artıkk dedim :44: ayrılmıcammm burdayımm wericem dombili olmicam artıkk

tebrikler şeker ya müthişsinnn geldi bak 62 yaa bende göreyim inşallah senin gördüğün rakamıı maşallahhh sana kocaman bi nazarr boncuğuu tatlım

Sağol nazarr boncuklarımı aldımmm sabah sabah mutlu oldum.

Ya canım baştan beri diyorum zaten cidden garip menüler veriyor sana.
Ablamın şok listesinde bile öğlen ve akşam 1.5 kepçe mercimek çorbası + yoğurt + salata var.
21:00 da da yarım dilim ekmek az da peynir vermiş.
Konuş bi istersen kafana uymazsa başka bakarsın.

teşekkür ederimm çok mutlu oldum ama yaa bu rakamı görüncee aslında 65.8 i de gösterdi de neyse artıkk dedim :44: ayrılmıcammm burdayımm wericem dombili olmicam artıkk

Oooo kilon gene süper haftaya 64 ü ucundan görebilirsin engel olmazsa.

bende simdi sana özeniyorummm işte bu işlerrr parayla değill sırayla anacımmmmm :)
şimdi resim eklesem var ya bu da kim dersinnn o bakımlı güzel ben gitti geriye bir şişko cadaloz kaldı :)

Dün akşam ki halimi hatırladıkca gülüyorum.
Mona ve NaF'ı kıskanıyorum diye bi sürü yarım mekik çektim bacak hareketleri falan yaptım.
150 tane falan ip atladım.

Normalde totomu kaldıramam ben sızarım direkt tv başında.
Rekabet neler yaptırıyor insana

Günaydın yawrularımmmmmmmm

Aman Allaım noluyor bana yauwwwwwwwwwwwww! bu bir rüyamı,göklerde uçuyomuyum neeee

Başlangıç kilo:75 kg
Geçen Hafta:71,3 kg
Bu hafta:69,5 kg :119::118::122::124:
Giden :1,8 kg
Toplamda Giden:5,5
Hedef : 60

Sonunda 6lı rakamlara geri döndüm..Allahım 6mı benden geri alma nolur,yalvarırımmm:2:
darısı başınıza kuzularımdiyete başlayalı tam bir ay oldu,haziran 9da eşimin kardeşi evleniyo,o zamana kadar cillop olurmuyumm:26:hepsinin böle kalmasını istiyomm,bana hep dobiç diyolaadııgünlerini göstercem onlaraaa
hep eksilerde buluşmak dileğiyle...
herşey sizin sayenizde kızlar,hakkınızı ödeyemem..ben hiç bu kadar uzun bi süre yediklerime dikkat etmemiştimm,sizin sayenizdee
seviyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…