Canim boyutlari büyük olan resimleri paint ile kücültebiliyorsun,nasil oldugunu biliyormusun yoksa tarif edeyimmi??çok tesekkur ederim cnm gene halledemedim resimlerimin boyutundan dolayı ama en azından öğrenmiş oldum...:):):)
merhaba kızlar,ne guzel kılolar verılmıs maasallah hepınıze,benım kılom sabıt 73,almadıgıma sukredıyorum.hemen duzene gırmem sporuma baslamam lazım,bugun 2 saat kadar yurudum dısarda ,sabah 1 tost,oglen 1 elma yedım,bugun dogum gunum aksam da dısarda yerız artık,o kadar kacamak hakkım olsun dımı:smiley-cool:
Canim 3 litre ideal ama fazlasida kilo aldirmaz bence, ben civitanlardanim ve günde 5 litreye yakin iciyorum...Bunuda unutmiyalim herseyin fazlasi zararlidirKızlar günde 3 lt den fazla su içince kilo aldırırmı gerçekten acaba.İnanasım gelmiyo ama bazıları öyle söylüyor.
Güzelim Dogumgünün kutlu olsun nice nice yillara, insallah hayatinda hep güzelliklerle iyiliklerle karsilasirsin...a.s.a.s.merhaba kızlar,ne guzel kılolar verılmıs maasallah hepınıze,benım kılom sabıt 73,almadıgıma sukredıyorum.hemen duzene gırmem sporuma baslamam lazım,bugun 2 saat kadar yurudum dısarda ,sabah 1 tost,oglen 1 elma yedım,bugun dogum gunum aksam da dısarda yerız artık,o kadar kacamak hakkım olsun dımı:smiley-cool:
selam kızlar bir şey sorucam 3 gün önce tartıldığımda 81.5 idim az önce 77.5 çıktım sizce bu normal mi yoldan gelmiştim gerçi onun etkisi var mıdır ben bu işe bir anlam veremedim, hızlı kilo veriyorum ama daha dün bir bugün iki iki bana bir anormallik varmış gibi geldi :S tartıda aynı oysa:uhm:
merhaba kızlar,ne guzel kılolar verılmıs maasallah hepınıze,benım kılom sabıt 73,almadıgıma sukredıyorum.hemen duzene gırmem sporuma baslamam lazım,bugun 2 saat kadar yurudum dısarda ,sabah 1 tost,oglen 1 elma yedım,bugun dogum gunum aksam da dısarda yerız artık,o kadar kacamak hakkım olsun dımı:smiley-cool:
kıslar bensenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
çok çoooooook üzgünüm kendimi hırpalamaktan bıktım artık keşke bu kadar hassas olmasaydım insanlar neden bu kadar kötü ve bencil oldular yoksa hepmi öyleydiler sıkıldım patlamak üzereyim akşam belki yazarım bilemiyorum hepinizi öpüyorum
gecti canım şimdi mağazada sakır sakır göbek atıp yediklerimi eriticem dışardan gören deli dersede yapcak bişey yok basım geçti yaa ohh şimdi 1-2-3 :teytey:
ya kızlar zambak,fair wings,ananas,sedaözer .arsız gönlüm..........göremedim ...... geçmişede baktım ama pek paylaşımda bulunulmamış,hadi ama biraz kendimize gelelim
bu arada latte ciğim de ayrılmış,ama eminim ben çok daha fit dönücek aramıza
Bitanem aksam evde yoktum kardesim gile kadar gitmistim net acikti geldigimdede basim okadar agiriyorduki okumadan yattim... yoks yazmazmiyim cadi arkadasim benim
MAMAM OCAMAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?