70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu ve sevdiklerinle dolu geçen yıllara a.s.

Kızlar günde 3 lt den fazla su içince kilo aldırırmı gerçekten acaba.İnanasım gelmiyo ama bazıları öyle söylüyor.
Canim 3 litre ideal ama fazlasida kilo aldirmaz bence, ben civitanlardanim ve günde 5 litreye yakin iciyorum...Bunuda unutmiyalim herseyin fazlasi zararlidir

Güzelim Dogumgünün kutlu olsun nice nice yillara, insallah hayatinda hep güzelliklerle iyiliklerle karsilasirsin...a.s.a.s.

Yok nasıl yapıldıgını bılıyorum da cok ÜŞendım:):):) bı ara hallederım yıne de saol cnm

selam kızlar bir şey sorucam 3 gün önce tartıldığımda 81.5 idim az önce 77.5 çıktım sizce bu normal mi yoldan gelmiştim gerçi onun etkisi var mıdır ben bu işe bir anlam veremedim, hızlı kilo veriyorum ama daha dün bir bugün iki iki bana bir anormallik varmış gibi geldi :S tartıda aynı oysa:uhm:

aynı saatte aynı kıyafetle mi tartıldın? gün içinde bile 1-2 kilo fark edebiliyor, su kaybı vesaire de olabilir...ama yine de giderek eksilen rakamlar iyi bir şey

bu arada gün içinde çok takip edemedim ama başsağlığı dileyen arkadaşlara çok teşekkür ederim

canım nice senelere sevdiklerinle huzurlu mutlu sağlıklı bir hayata

loksandra doğum günün kutlu olsun canım yeni yasın sana sağlık mutluluk basarı ve sans getirsin nice güzel yıllara

çok çoooooook üzgünüm kendimi hırpalamaktan bıktım artık keşke bu kadar hassas olmasaydım insanlar neden bu kadar kötü ve bencil oldular yoksa hepmi öyleydiler sıkıldım patlamak üzereyim akşam belki yazarım bilemiyorum hepinizi öpüyorum

canım sıkma canını bende bugün çok kötüyüm patlayacak birilerini arıyorum en iyisi kimseye çatmadan evime gitmek bugün son günün senin artık arkana bakma stresten kurtulacaksın her kim ne yapyıysa seni üzdüyse yaptığından o utansın sen bundan sonrasına bak dinlen biraz doktor işlerini hallet işmi yok sana burdan çok daha iyi bir yere layık olduğunu eminim bundan sonra herşey gönlünün istediği gibi olur inşallah pazartesi görüşürüz canım kendine iyi bak kimse için kendini üzme değmez inan kendine yaparsın sadece kimseye bişey olmaz öptüm

ooooooooooooo kırazcım o hacer deyyusu herseyı aldı götürdü bızden eskıden eser kalmadıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…