70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağlıkla alakalı birşey olmadıkça hiç birşey üzülmeğe değmez çaresi vardır herşeyin işteki
sorunsa çıkarsın kolaymı deme sakın kolay kolay hemde çok kolay iş değiştirip huzurlu biryerde çalışmak tecrübelerime dayanarak söylüyorum üzenler lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

Kızlar bukadar geyıkten sonra geleyım fasulyenın tohumuna yanı kılo bıldırgeme ben anlamıyorum anlayamıyorum kafam almıyor kızlar varsa bı fıkrınız ya sÖleyın bana bısey dıyın delırecem ben canlarım gÖzellerım sız bılıyorsunuz acın bakın ben 1 haftadır yedıklerımı harfı harfıne yazmıyomuyum ben 1 haftadır ıgrenc sogan suyuna katlanmıyormuyum son 1 aydır bısıkletın tepesınden ınmeyen ben degılmıyım sabahım besbucugunda bıle hareket olsun dıye ısyerıne bısıkletle gıden yıne benım Önceden 1 bardak su ıcmezken gÜnde 2*5 lıtre suyu ıcen ben degılmıyım kızlar allah askına sÖleyın ufak tefek kacamaktan
baska dıkkat eden ben degılmıyım veeeeeeee bÜyÜk sonuc 69*3 den 70*2 nedıyım sÖzÜn bıttıgı yer

kıraz,sedaozer,xzeyna,ayparcam,kıymetay,whitehall ve dogum gunumu kutlayan tum arkadaslar tesekkur ederım,ıyı kı varsınız,yenı yasıma 11 kılo vermıs olarak gırmem de emegınız buyuk,bu da benden sızea.s.

bir gün belirleyelim diyom herkesin aynı saatte pc nin başında olabileceyi saat
bakalım kaç kişiyiz ve sohbeti düşünebiliyomusunuz nedersiniz SıZCE

FISTIKLAR BEN ÇIKIYORUM,ARTIK YARIN SABAH GÖRÜŞÜRÜZ

ŞıMDıDEN KıLO VERENLERı VE KORUYANLARI ÇOK ÇOK TEBRıK DıYORUM:lepi::lepi:

ALANLARDA ÜZÜLMESıNLER MUTLAKA ÖZEL SEBEPTEN DOLAYIDIR,EMıNıM HAFTAYA TELAFı EDECEKLERDıR

KIYMET AY,TOMBıKOS Bı SıZ VARSINIZ ıKıNıZıDE ÖPTÜM KOCAMAN ıYı AKŞAMLAR:teytey::teytey:

mutlu yıllar canım... hakkın tabiki canım... bugün ne istiyorsan ye abartmadan tabii... yarın bol meyva çayı ve yürüyüşle desteklersen yakarsın hemen... a.s.a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
ıŞTE BU HAFTAKı LıSTEMıZ BıR HATAM VARSA AFFOLA....

AYPARCAMM.................71.5.....69.4.......2.1KıLO:hooray:
BURSEFA............74....72......2KıLO:hooray:
TOMBıKOS...........74.5......72.5....2KıLO:hooray:
EFSANUR...........67.6....66....1.6KıLO:hooray:
NNURAYY...........66.3....65.....1.3KıLO
GÖZYAŞI..............72.8....71.7......1.1KıLO
KıRAZ_Z...............75.......74....1KıLO
ELCıNCAKAR..........74.5...73.7....800GR
SEDAOZER.............68.5....68.......500GR.
MERYEMTAZE........77.7....77.4.....300GR.
ARSIZGÖNLÜM...........70.......69.9......100GR

KıLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRıK EDıYORUM...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

AYNI KıLODA KALAN ARKADAŞLAR

MıNNA9595..............69.5..69.5
RENNıEM...............73.....73
MAGRENTA............67....67
LOXANDRA..........73.....73
TSAMBıKOS.............70.5...70.5

ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KıLO ALAN ARKADAŞLARIMIZ:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

WHITEHALL.........71.8.....73.2.....1.4KıLO
AYAYNıLAY........72.8....74.....1.2KıLO
KIYMET_AY...........77....78.....1KıLO
ALMIRA.............69.3....70.2.....900GR.

KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLAR:uhm::uhm::uhm:

MıSSZORRO.........71.5
GÖZYAŞI............72.5
GÜLEYSA...........67.5
AZRAMM...........69.5
YOKRUMUZFALAN.....67.5
BURGEM..................69.2
FAIRYWINGS..........76
BABYFACE84.......73.7
ANANAS..............71.6
AZRAMM..........70
MEHTAPıNO............73.9
ZEYNP..............73
ZAMBAK3..........75
CARPEDıEM..............67.3
LATTE....................69.7

ARAMIZA YENı KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDıNıZa.s.a.s.a.s.

ELMASU....75
OLAY......76
NAZO......70.4
CUCU86....79
FLYALONE..73.8
ARZUTALAT.....72

MELANKOLı699.......71
CANIMCIM SEN BEBıŞıNE ıYı BAKMALISIN O YÜZDEN SENı EKLEMıYORUM LıSTEYE EKLE DERSEN HAFTAYA YıNE EKLERıM.....:CüvCüv::CüvCüv:

EGER EKSıK BıRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BıLGıLENDıRıN KIZLAR YENı BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...

lıste cok güzel massallah ayparcam oturdugu yerden aldı yıne kupayı ona kocammmmmmaaaaaaaaaaaaaaaan tebrıkler hepınızı kutluyorum ama ben bıtürlü cözemedım bu ısı offffffff ben nasıl olurda alırım bu kıloyu delırcem resmen ac gezcem ama buseferde mıgdemın basımın agrısına dayanamıyom kızlarsenağlama

cokacimcoook isknder yedim çok pişmanım :çok üzgünüm: ...
kalorisi nedirki? bilen var mı?

oysa güne nede güzel başlamıştım.. tatlı yok ekmek ok..sağlıklı bir kahvaltı yapmıştım ıhlamur yumurta zeytin vs.... AVM'ye gittik dayanamadım...delikafadulden

çok mu kalorilidir? bir teselli verin... :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…