70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yıne kımse kalmadı yaa bugün yedıklerımı yazayım kahvaltı 1 cekırdeklı esmer kücük ekmek 1 dılım peynır 1 bardak ıce tea.öglen kocısım yaptı güzzzzzelcene melemen karnımı doyurdum yanında yogurt.bırazcıkta kıloma sınırlendıgım ıcın sakınlestırıcı yarım bademlı cıkolata sımdı yemekte taze fasulye var hafıf ama yınede yemıyorum sadece 2 sunum tadına baktım ac yatacam bugün ama bırazdan meyve yemek ıstıyorum cokmu kızlar yaaaaaa

Bitanem 6 li rakami gördüm ya artik gam yemem :)
Ama bu hafta spor yapmadim yediklerimede dikkat etmeye calistim ve gecen hafta regl idim ondan sismistim..
Haftaya kupada alamiycam :)) kermes var 4 gün
Bu arada hafta sonu olmiyacagim misafirim var pazar aksami gelirim büyük ihtimal..Sizleri cok özliycem senağlama

moralını bozmak gıbı olmasın canım ama baya baya baya kalorılı.benım sımdıye kadar encok kılo aldıgımı farkettıgım yemekler döner ve yaprak sarması bu ıkısı cok tehlıkelı.ıskenderın sosu zaten baslı basına.neyse bu hafta kılo verdınmı bılmıyorum eger verdıysen al sana bu ödül olsuncokacimcoook eger kılo aldıysan al sanaklava:klava:

Okadarda degil be canim sen üzme tatli canini...Tamamende ac kalicak degiliz ya..

Ben bugün cok yogundum fazla bisey yiyemedim
11.00 - 1 Tost, 1 Sosis
14.50 - 1 Kase sütlü irmik
20.20 - 1 Tane koca Muz

sorma canım burdada var kermes ama ben 1 gün gıderım sen satıstasın sanırım üstelık pazarada yemege davetlıyım neyse bakacaz artık ama ben artık pes etmenın üzerıne bıde kılo alacam üzerıne o olacak

Evet Canim ben Satista olucagim bu demek oluyorki okadar yemegin icinde olucagim hayirlisi diyorum insallah fazla kacamak yapmadan dayanabilirim...
Sende sakin pes edeyim deme azminin sonunu görüceksin ben buna inaniyorum
hem sIklasma var demiyormuydun sen.. illa kilo kaybediceksin diye bisey yok belkide yaglari kas yapiyorsun kim bilir... hemen karamsar olma kiyamam ben sana

kızlar ben ancak şimdi girebildim kilo verenler tebrik ediyorum ben yine haftalardır oldugu gibi 73de takıldım kaldım inş aşacam bu günleride..

Afiyet olsun canım.. yedikten sonra yapacağın tek şey üzülmek yerine bağırsaklarını çalıştırmak için bol bitki çayı ve su içersen iyi olur... mekikde çekince yediklerini biraz eritirsin... sabah kahvaltını yapmadan spor yap.. ondan sonra birşey kalmaz.... üzülme artık canım...

sedacım ellerine sağlık.. bende kaptım bir kupa.. hepinizi kutluyorum.... kilo veren vermeyen herkez süper hepimiz çıtır olacağız... moral bozmak yokkkk...

kıraz,sedaozer,xzeyna,ayparcam,kıymetay,whitehall ve dogum gunumu kutlayan tum arkadaslar tesekkur ederım,ıyı kı varsınız,yenı yasıma 11 kılo vermıs olarak gırmem de emegınız buyuk,bu da benden sızea.s.
loxanra canım dogum günün kutlu olsun daha da kolaycacık kilolar gider bi dahada hiç geri gelmez inşallah..Allah sana sevdiklerinle uzun salıklı ve hayırlı bi ömür nasip etsin inşallah

kızlar nasıl gidiyo ayparcam tebrikler canum spor yapamadığın halde bide yapsaydın ne olurdu acep
kızlar yeni son halimin resmini koydum bakınız sonrada zayıflayınca aradaki farkı görün

bursefa senide tebrik derim ve bütün azimli çıtırları
benim gibi alanlar üzülmeyin kızlar vercez yavaş yavaş ama hızlı verirsek alırızki ben çooook aldım

şaka gibi ya 1 saniye önce hepiniz açıktınız şimdi aynı anda yoksunuz sözleşmiş gibi nasıl ya anlamadım kafam karıştı neyse bende çıkim bari iyi geceler herkese

slm kızlarr bende bu hafta kilo veremeyenlerdenimm ne oldu anlamadımm
tartılmadım bile çünkü biliyorum vermedimmm durdu kilo vermem:(((
kilo verenleri tebrik ediyorummm

günaydın şekerler,ooooo kupalar alınmış :hooray::hooray: bize bu haftada nazar boncuğu düşmüş ama ben buna razıyım

kilo verenleri yürekten tebrik ediyorum süpersiniz :lepi::lepi::lepi:

koruyanlarıda kutluyorum buda hiç kolay bişey değil biliyorum

alanlarda hiç üzülmesin haftaya eminim şişlikler inecek tartıda daha çok farkedecek bu durum :1hug::1hug:

bu arada sedacım ellerine sağlık liste yine çok güzel olmuş a.s.a.s.

HERKESE GUNAYDIN! LİSTEYE BAKTIM;MASALLAH HERKES SON DERECE BASARILI VE AZİMLİ.DARISI BAŞIMA DİYORUM VE HERKESİ TEBRİK EDİYORUM....
HAFTAYA KİLO VERENLERİN ARASINDA ADIMI GÖREBİLMEK DİLEĞİYLE....hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…