lıste cok güzel massallah ayparcam oturdugu yerden aldı yıne kupayı ona kocammmmmmaaaaaaaaaaaaaaaan tebrıkler hepınızı kutluyorum ama ben bıtürlü cözemedım bu ısı offffffff ben nasıl olurda alırım bu kıloyu delırcem resmen ac gezcem ama buseferde mıgdemın basımın agrısına dayanamıyom kızlarsenağlama
cokacimcoook isknder yedim çok pişmanım :çok üzgünüm: ...
kalorisi nedirki? bilen var mı?
oysa güne nede güzel başlamıştım.. tatlı yok ekmek ok..sağlıklı bir kahvaltı yapmıştım ıhlamur yumurta zeytin vs.... AVM'ye gittik dayanamadım...delikafadulden
çok mu kalorilidir? bir teselli verin... :teselli:
Okadarda degil be canim sen üzme tatli canini...Tamamende ac kalicak degiliz ya..yıne kımse kalmadı yaa bugün yedıklerımı yazayım kahvaltı 1 cekırdeklı esmer kücük ekmek 1 dılım peynır 1 bardak ıce tea.öglen kocısım yaptı güzzzzzelcene melemen karnımı doyurdum yanında yogurt.bırazcıkta kıloma sınırlendıgım ıcın sakınlestırıcı yarım bademlı cıkolata sımdı yemekte taze fasulye var hafıf ama yınede yemıyorum sadece 2 sunum tadına baktım ac yatacam bugün ama bırazdan meyve yemek ıstıyorum cokmu kızlar yaaaaaa
Bitanem 6 li rakami gördüm ya artik gam yemem :)
Ama bu hafta spor yapmadim yediklerimede dikkat etmeye calistim ve gecen hafta regl idim ondan sismistim..
Haftaya kupada alamiycam :)) kermes var 4 gün
Bu arada hafta sonu olmiyacagim misafirim var pazar aksami gelirim büyük ihtimal..Sizleri cok özliycem senağlama
Evet Canim ben Satista olucagim bu demek oluyorki okadar yemegin icinde olucagim hayirlisi diyorum insallah fazla kacamak yapmadan dayanabilirim...sorma canım burdada var kermes ama ben 1 gün gıderım sen satıstasın sanırım üstelık pazarada yemege davetlıyım neyse bakacaz artık ama ben artık pes etmenın üzerıne bıde kılo alacam üzerıne o olacak
cokacimcoook isknder yedim çok pişmanım :çok üzgünüm: ...
kalorisi nedirki? bilen var mı?
oysa güne nede güzel başlamıştım.. tatlı yok ekmek ok..sağlıklı bir kahvaltı yapmıştım ıhlamur yumurta zeytin vs.... AVM'ye gittik dayanamadım...delikafadulden
çok mu kalorilidir? bir teselli verin... :teselli:
İŞTE BU HAFTAKİ LİSTEMİZ BİR HATAM VARSA AFFOLA....
AYPARCAMM.................71.5.....69.4.......2.1KİLO:hooray:
BURSEFA............74....72......2KİLO:hooray:
TOMBİKOS...........74.5......72.5....2KİLO:hooray:
EFSANUR...........67.6....66....1.6KİLO:hooray:
NNURAYY...........66.3....65.....1.3KİLO
GÖZYAŞI..............72.8....71.7......1.1KİLO
KİRAZ_Z...............75.......74....1KİLO
ELCİNCAKAR..........74.5...73.7....800GR
SEDAOZER.............68.5....68.......500GR.
MERYEMTAZE........77.7....77.4.....300GR.
ARSIZGÖNLÜM...........70.......69.9......100GR
KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLAR
MİNNA9595..............69.5..69.5
RENNİEM...............73.....73
MAGRENTA............67....67
LOXANDRA..........73.....73
TSAMBİKOS.............70.5...70.5
ÖZEL DURUMLARINDAN DOLAYI KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZ:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
WHITEHALL.........71.8.....73.2.....1.4KİLO
AYAYNİLAY........72.8....74.....1.2KİLO
KIYMET_AY...........77....78.....1KİLO
ALMIRA.............69.3....70.2.....900GR.
KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLAR:uhm::uhm::uhm:
MİSSZORRO.........71.5
GÖZYAŞI............72.5
GÜLEYSA...........67.5
AZRAMM...........69.5
YOKRUMUZFALAN.....67.5
BURGEM..................69.2
FAIRYWINGS..........76
BABYFACE84.......73.7
ANANAS..............71.6
AZRAMM..........70
MEHTAPİNO............73.9
ZEYNP..............73
ZAMBAK3..........75
CARPEDİEM..............67.3
LATTE....................69.7
ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZa.s.a.s.a.s.
ELMASU....75
OLAY......76
NAZO......70.4
CUCU86....79
FLYALONE..73.8
ARZUTALAT.....72
MELANKOLİ699.......71
CANIMCIM SEN BEBİŞİNE İYİ BAKMALISIN O YÜZDEN SENİ EKLEMİYORUM LİSTEYE EKLE DERSEN HAFTAYA YİNE EKLERİM.....:CüvCüv::CüvCüv:
EGER EKSİK BİRŞEY KALDIYSA LÜTFEN BİLGİLENDİRİN KIZLAR YENİ BAŞLAYAN HAFTAMIZ HAYIRLI OLSUN...
kızlar ben ancak şimdi girebildim kilo verenler tebrik ediyorum ben yine haftalardır oldugu gibi 73de takıldım kaldım inş aşacam bu günleride..
loxanra canım dogum günün kutlu olsun daha da kolaycacık kilolar gider bi dahada hiç geri gelmez inşallah..Allah sana sevdiklerinle uzun salıklı ve hayırlı bi ömür nasip etsin inşallahkıraz,sedaozer,xzeyna,ayparcam,kıymetay,whitehall ve dogum gunumu kutlayan tum arkadaslar tesekkur ederım,ıyı kı varsınız,yenı yasıma 11 kılo vermıs olarak gırmem de emegınız buyuk,bu da benden sızea.s.
merhaba bende geldim 72 kiloyumm.ve zayıflamak istiyorum
joooooo bende geldim 73 kilodan ideal kilom 50 52 ye dusmek istiyorum yardim edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?