70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız?
kirazcım nasılsın şekercim? maşallah 6 kilo gitmiş

canım çok teşekkür ederim,umarım hep böyle devam ederim,bu arada sende artık uğramaz oldun,gerçi ben seni 6.grupta bazen takip ediyorum ama sende özletme kendini
evet kıraz formunda bu aralar.nazar degmesın

tatlışım çok saol bura olmasa bu motivasyonu zor yakalarız biliyosun,iyiyki varsınız

canım hiçbirşey senden önemli değil canını sıkan neyse düşünmemeye çalış sıkma canını hayat üzülmeye değecek kadar uzub değil :)
kıraz,sedaozer,xzeyna,ayparcam,kıymetay,whitehall ve dogum gunumu kutlayan tum arkadaslar tesekkur ederım,ıyı kı varsınız,yenı yasıma 11 kılo vermıs olarak gırmem de emegınız buyuk,bu da benden sızea.s.
canım doğumgünün klutlu olsun yeni gördüm nice senelere
magrenta nazo günaydın fıstıklar,sabah sabah bi siz varsınız,herkes uyuyo galiba

günaydın canım geçmişi okumaya çalıştım biraz herkse iyi hafta sonları

ayda bir mi iyiymiş canım ya,ben öğleye kadar olsa onada razıyım ama iş olmasada 7 ye kadar bekliyoruz maalesef

ama bugün izinliyim... öğleden sonra yokum... ankaraya gidicem hafta sonu ordayım inşallah

ayda bir mi iyiymiş canım ya,ben öğleye kadar olsa onada razıyım ama iş olmasada 7 ye kadar bekliyoruz maalesef

ama bugün izinliyim... öğleden sonra yokum... ankaraya gidicem hafta sonu ordayım inşallah

olsun be bosşver sekerim bugun izinliymişsin iyi tarafından bak şimdiden iyi yolculuklar sana ben de saat 16:00 ya kadar buradayım maalesef,sıcak bi yandan bayıyo insanı,cumartesi millet evinde kahvaltısını yapıp dinlenirken çalışmak bi yandan,walla kaçıp gidesim war:)

cts çalışanları napıyosunuz bakalım?
kocişçim uyurken işe gelmek ne kötü ya (
günaydın canım nasılsın görüşmeyeli?
maalesef ayda bir kere cumartesi gunu nöçbetçiyim walla o bile fazla geliyorewde yayılıp yatmak varken:)
ayda bir mi? ya canım yapma böle söyleme ben 3,5 yıldır her cmrt geliyorum yazları 2 haftada bir geliyoruz bazen şimdi işlerimiz çok karışık diye hep burdayız yarım günde olsa cmrt çalışmak berbat bir şey offffffff cmrt hiç çalışmayacağım bir iş arıyorum bennnn
:bbo:

günaydıınn kirazz-zcım :)))
geçmişi okuyordum, bi yandan da kahvaltımı yapıyorum :)

günaydın magrentacım iyiyim canım sağol sen neler yapıyosun?
maşallah kızlar ne güzel kilolar verilmiş

valla ben ayda bir ede 2 haftada bir ede razıyım tatil olsunda ama maalesef bende 9 senedir her cumartesi çalışıyorum,çok zoruma gidiyo evde herkes uyuyo ben burdayım tek pazar yetmiyo maalesef

günaydıınn kirazz-zcım :)))
geçmişi okuyordum, bi yandan da kahvaltımı yapıyorum :)

afiyet olsun şekercim cokacimcoook

uffff canım çok zor valla dinlenemiyorum ne kendime zaman ayırabiliyorum ne sevgilime neyse allahtan 19 mayıs tatil bu ara iyi denk geldi 23 nişsan 1 mayı 19 mayıs bidaha senelik izine kadar yok tatil offffffff temmuz gelsin tatile çıkıcammmmm onun hayali ile zamanı geçiriom :)

yuvar teker gidiyo rejim işte kaydirigubbakcemile3
baharla beraber iştahım açıldı ya

sorma bende zaten sıkmıyordum iyice rahatladım dün pastaları götürdüm bugün sabah 2 tane boyoz yedim 65in altına inemedim hala 67 kiloyum sen kaç kilosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…