slm kızlar nasılsınız?
kirazcım nasılsın şekercim? maşallah 6 kilo gitmiş
evet kıraz formunda bu aralar.nazar degmesın
magrenta nazo günaydın fıstıklar,sabah sabah bi siz varsınız,herkes uyuyo galiba
ben şimdi sana küsiymmi kiraz ben de burdayım amasenağlama
canım hiçbirşey senden önemli değil canını sıkan neyse düşünmemeye çalış sıkma canını hayat üzülmeye değecek kadar uzub değil :)çok çoooooook üzgünüm kendimi hırpalamaktan bıktım artık keşke bu kadar hassas olmasaydım insanlar neden bu kadar kötü ve bencil oldular yoksa hepmi öyleydiler sıkıldım patlamak üzereyim akşam belki yazarım bilemiyorum hepinizi öpüyorum
canım doğumgünün klutlu olsun yeni gördüm nice senelerekıraz,sedaozer,xzeyna,ayparcam,kıymetay,whitehall ve dogum gunumu kutlayan tum arkadaslar tesekkur ederım,ıyı kı varsınız,yenı yasıma 11 kılo vermıs olarak gırmem de emegınız buyuk,bu da benden sızea.s.
magrenta nazo günaydın fıstıklar,sabah sabah bi siz varsınız,herkes uyuyo galiba
olaycım çalışıyomusun sende cumartesileri benim gibi
ayda bir mi iyiymiş canım ya,ben öğleye kadar olsa onada razıyım ama iş olmasada 7 ye kadar bekliyoruz maalesef
ama bugün izinliyim... öğleden sonra yokum... ankaraya gidicem hafta sonu ordayım inşallah
günaydın canım nasılsın görüşmeyeli?cts çalışanları napıyosunuz bakalım?
kocişçim uyurken işe gelmek ne kötü ya(
ayda bir mi? ya canım yapma böle söyleme ben 3,5 yıldır her cmrt geliyorum yazları 2 haftada bir geliyoruz bazen şimdi işlerimiz çok karışık diye hep burdayız yarım günde olsa cmrt çalışmak berbat bir şey offffffff cmrt hiç çalışmayacağım bir iş arıyorum bennnnmaalesef ayda bir kere cumartesi gunu nöçbetçiyim walla o bile fazla geliyorewde yayılıp yatmak varken:)
ayda bir mi? ya canım yapma böle söyleme ben 3,5 yıldır her cmrt geliyorum yazları 2 haftada bir geliyoruz bazen şimdi işlerimiz çok karışık diye hep burdayız yarım günde olsa cmrt çalışmak berbat bir şey offffffff cmrt hiç çalışmayacağım bir iş arıyorum bennnn
:bbo:
günaydıınn kirazz-zcım :)))
geçmişi okuyordum, bi yandan da kahvaltımı yapıyorum :)
günaydın magrentacım iyiyim canım sağol sen neler yapıyosun?
maşallah kızlar ne güzel kilolar verilmiş
valla ben ayda bir ede 2 haftada bir ede razıyım tatil olsunda ama maalesef bende 9 senedir her cumartesi çalışıyorum,çok zoruma gidiyo evde herkes uyuyo ben burdayım tek pazar yetmiyo maalesef
afiyet olsun şekercim cokacimcoook
iyim canım napıym saatimin dolmasını bekliyorum işte senin rejim ne alemde bıraktınmı devammı?
yuvar teker gidiyo rejim işte kaydirigubbakcemile3
baharla beraber iştahım açıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?