70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar listeye baktım çok güzel ama ben kilomu haftaya cuma kontrol edicem.Daha yeni başladığım için en az 2 hafta geçsin dedim.Haftaya cuma 2 hafta olacak umarım bu kadar hırsın üzerine hayal kırıklığına uğramam.

iyiyim melankolicim canım benim sen nasılsın?
buraya gelip de kimse bana yazmayınca çok üzülüyodum
bugün çok sevindim. annesinin kuzusu 6 haftalık olmuş nerdeyse maşallah
darısı bizlere inşallah

güzelbir gün ve hafif bir kahvaltı...
ayakta bebek sallamak keşke zayıflatsaydı ben şimdiye 20 kilo verirdimkaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ve kendime diyet listesi hazırladım.
Yarın başlamayı düşünüyorum.

Sabah Kalkınca:
Elma sirkesi+Bal+Su karışımı.
Yarım bardak su.

Kahvaltı:
2 orta boy çeri domates
3 dilim salatalık
Kibrit kutusu kadar peynir
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği

Öğle:
Yağsız tuzsuz karışık salata

Ara Öğün:
1 Porsiyon Meyve veya
Eti Form bisküvi

Akşam:
Elma sirkesi+Bal+Su karışımı
Yağsız tuzsuz salata
Izgara tavuk göğsü
ıstersek yanında yoğurt
ıstersek yanında 2 kaşık sebze yemeği
Elma sirkesi+Bal+Su karışımı

Yatarken
Bir bardak su
veya bir bardak süt

Sizce nasıl arkadaşlar????

selam kızlar kilo çizelgesine daha yeni bakabildim kilo veren herkezi kutlarım inşallah bende bu hahta kilo verenlerin içinde olurumkaydirigubbakcemile5

selam Turk lokumlari bu kiz beni oldurecek gunde 3kez supurge acilirmi bir insanevladinin evinde bizde aciliyor isim bitmiyor buyudukce az once evi temizledim heryer toplu isim gucum yoktu yemegini yedireyim dedim taze fasulye kasesini kafasina gecirmis saclarindan yemek damliyordu halinin heryeri pilav yogurt icinde kalmis delircektim degil kk girmek nefes alicak vakit kalmiyor havada bu hafta yagmurlu evde durdukca delirdi cadi henuz 5adim yuruyor kisa mesafelere yuruyor birde yurusek yanmisim ben spor yapmaya gerek yok Asya tum spor dallarini bizzat uygulatiyor bana

Ben de artık zayıflamak istiyorum.Şu andan itibaren diyetteyim.Benide aranıza alır mısınız.kilom 79 boyum 160.

lısten cok guzel cnm,ögle ve aksam yemeklerının yerını degıstırırsen daha da hızlı kılo verebılırsın.kolay gelsın

loxandra 84 kilodan 73 kiloya inmişsiniz ne güzel ne zamandan beri diyet yapıyorsunuz.nelere dikkat ediyorsunuzalkisalkisalkis

loxandra 84 kilodan 73 kiloya inmişsiniz ne güzel ne zamandan beri diyet yapıyorsunuz.nelere dikkat ediyorsunuzalkisalkisalkis

ben aralıktan berı dıkkat edıyorum canım,ezırdıgım ıcın cok duzenlı dıyet yaoamadım aslında,sabah oglen kuvvetlı yedım,aksamları hafıf yedım veya hıcbısey yemeden gecıstırdım,fırsat buldukca yuruyus bandında yurudum,bırkac haftadır spor salonuna gıtmeye basladım.ama 1 hafta once esım geldı yurtdısından o gunden berı dıyetı salladım bıraz,tekrar kendıme gelmem lazım.:mymeka:

bence de kendine gelmelisin.haydi birlikte kilo verelim.haftaya cumartesi 1 kilo vermiş olalım var mısın

bence de kendine gelmelisin.haydi birlikte kilo verelim.haftaya cumartesi 1 kilo vermiş olalım var mısın

diyet listen cok guzel ama loxandra ya katiliyorum oglen ve aksam ogunlerinin yerini degistir oglenden sonraki zamanda enerji kaybin fazla oldugu icin yediklerini yakman kolay ama aksam hareket ve metabolizma hizi azaliyor yazdiklarini yakmak zorlasabilir hem salatalar aksamin kurtaricilari ayrica oglen ogunune 5 6 kasik sebze yemegi ekleyebilirsin fasulye ispanak semizotu yada karnibahar yemegi salata tek basina cok az kalmis

Son düzenleme:
ben her hafta 500gr hedef koyuyorum.
bu hafta olacak kaçırmak yok... tatlı yok ekmek yok.....bol bol emziricem kızmı ama ardından yemek yok... su içeyim soda içeyim...

limonlu soda aldım bari tatlı ihtiyacımı karşılasın artı bide sıvı alayım diye... masum mudur arkadaşlar limonlu sodalar???...

vallahi ben katki maddeli sodalara guvenmiyorum en guzeli sade olanlar icine normal limon parcasi bir iki yaprak taze yaprak at cok guzel oluyor hem aromatik hem masum bir icicek oluyor tatli ihtiyacininda en dogru adresi meyvalar veya kuru kayisi erik tarzinda seyler rejim yaptigin icin kabizlik cekebilirsin kuru meyvalarla bu sorunu asabilirsin sekerinide duzenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…