hiç durmadı çenemiz sabah horon teperek başladık güne tabi kocişi evde olmayanlar yada uyuyanlarla
tepindik tepindik durduk sende ne var ne yok nafım
izmir nasıl bugün
istanbul berbat hava kapalı
Linki kopyaladım temizlik yaparken açıp bende horon tepicem birazdan dadlum
İzmir harika hafif bir esinti var :26: güneş pasparlakk :103: ama ben evde oturup temizlik yapıp balkon yıkıycam
Şaka gibi dimi
Geçmiş olsun canım siyah turp bulursan çok iyi geliyor öksürüğe :26: içini oyuyorsun bal doldurup geceden sabaha bekliyorsun bir tabağa koyup:26: sabah uyanınca zaten turbun suyu akmış oluyo tabağa onu içiyosun birkaç gün iç etkisini görürsün
İyi tatiller tatlım İzmir ' e yolun düşerse beklerim
tamamdır canım bakacağım ilk fırsattayeni incinin canım 27.5 aldım ben
1 beden küçültücü yazıyo üstünde
ben koşu bandına çıktım 10 dk dayanabilidim çok yorgun hissediyorum kendimi 200 tanede ip atladımkızlar bende gidem sporumu yapam
cocuk uyanmadan
uyanırsa yaptırmıyo üstüme çıkıp tepiniyo kerata
neskuik kaçarr
mineccimmm hadi bakem kaldır totoyu sende sporaaaa koşşşşş
twis twiss
nafın verdiği tarifi kızıma hep yaparımaa çok şaşırdımilk defa böyle bişey duyuyorum hayret halbuki bizimkiler pek bilir böyle şeyleri ama bunu hiç duymamıştım.. şimdi iyiyim çok şükür ama verdiğin bilgi hoşuma gitti canım bi daha olursa deneyeyim inşallah.. çok sağol
afiyet bal şeker olsun canımNerdesinizzzzzzzz uleynnnnnnnn.....
Bugün ailecek mangala gittik....üstüm basım kokuyo duş alıp geleyimmmm.....
Bugünkü menum
Sabah bir dilim ekmek zeytin peynir domates cay
Ara yok
Öğle mangaldaydik 4-5 adet kanat 1 adet kulbasti et bitane köfte salata kızarmış 1 d. Ekmek
Ara bitki cayı 2 fincan
Aksam yok
Aksam yemeği neden yok derseniz geç yedik öğle yemeğini 3 gibi o yüzden sarktı bende Yemicem şimdi....
Si icemedim fazla çünkü wc yoktu gittiğimiz yerde....:26::26::26:
kızar beni de alın aranıza...
ben 72 kiloyum .bundan 14 ay önce doğum yaptım süt veriyorum ayağına hiç zayıflama girişiminde bulunmadım .2 aydır süt de vermiyorum zayıflamak istiyorum.bu arada 59 kiloyla hamile kaldım 81 kiloyla doğum yaptım.bir senede anca bu kadar gittti.sporla hiççç aram yok bir gün yaparsam ağrıdan 3 gün yatıyorum:))yemiyerek zayıflamak isteğindeyim...
spor hiç bana göre değil hem çalişiyorum eve geliyorum kızımla ilgileniyorum zaten çok yoruluyorum.tabii zaman ayırmak lazım falan ama olmuyor birkaç girişimim oldu kendimi de biliyorum yapamıyorum.yemeden vereceğimi umuyorum.bir kaç haftadır takip ediyorum bu topiği.ben de verebilirim umuduyla geldim.cetveli en yakın zamanda yapacağım.doğumda alınan kilolar kısa sürede alındığı için alındığı gibi de verilebilir diye duydum...
spor hiç bana göre değil hem çalişiyorum eve geliyorum kızımla ilgileniyorum zaten çok yoruluyorum.tabii zaman ayırmak lazım falan ama olmuyor birkaç girişimim oldu kendimi de biliyorum yapamıyorum.yemeden vereceğimi umuyorum.bir kaç haftadır takip ediyorum bu topiği.ben de verebilirim umuduyla geldim.cetveli en yakın zamanda yapacağım.doğumda alınan kilolar kısa sürede alındığı için alındığı gibi de verilebilir diye duydum...
Ay alıntıladım o kaa bi baktım tuşlar da sorun var
Mine resmine çok beğendim canım
Baya bayaaa inceldinn
NaF'ım gelmiş bi ara eğlencelikli pazar günü geçirmiş.
NesLiCimm babamla olan olayda ufak bişey ama benim yüksek sese tahammülüm yok bağırınca ellerim titredi direkt.
Konuşmadım bende.
Mona ortalarda yok ya çok yiyo ya hiç yemiyo
Benimde güzel geçti sayılır 1 sundae çikolu 3-4 ufak kinderden başka cıss yok.
1 tabak etli bezelye, 1 tabak kapuska, 2 kase yoğurt bu kaa.
Karnım şiş regl sinyallerini veriyo sanırım.
süper olmuşsun dileğim
amma kiloluyken 75 lerde hiç 75 durmuyorsun
bide boyun daha uzun gibi çıkmış şortlularda
bacakların uzun demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?