70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gece kuşları napıyonuz bu saatte burda bakem:86::82:
sen nörüyon tugbis
selam kızlar
bugün çok cısss yaptım hem de çooookk:18::18:
yine haftasonunu toparlamakla geçecek günlerim
bende daha toparlayamadim canim gel yamacima yarin yeni haftaya giriyoruz ve artik ciss olmiycak anlasdikmi bende yapmiycam bitti yeter bukadar yedigim
sanki icime öküz kacmis gibi hissettim kendimi

kizlar yarin erken kalkacam kaciyorum ben sabah 5de kalkcam dus alcam 12de kadin gelcek büyük yerden benlen konusmaya sikayetci olcammi diye soracak kafam cok karisik bakalim hayirlisi eger isyerini sikayet edersem hepsini karsima almis olcam neyapacam bilmiyorum herzamanda laf da isitmek duymak istemiyorum off

hadin öpüldünüz

valla cuma cumartesi acayip hatta fulll cısslı bi serbest gün oldu,,geç saatlere kadar tıkındık eşimle,,of anam of,,bu adam tam sopalık,,her cısslı geçirdiğim gün için bi hafta uzat iddaa süresini dedim,,gene ayın 10u son gün demesinmii,tutturdu hem yeye diye fiştekliyoo,hemde zamanında 55 görcem diyo,,vaybe hem kel hem fodul:113:
neyse bugün azcık düzenime döndüm,,yine cumaya kadar geçen 2günümü toplıycam diye uğraşcamneyseki busabah
58.8kg geldim bu bi mucizee,,bu 2günde ne fazla su içebildim ne bitki çayı nede yediklerim sağlıklı şeylerdi,,
dün pırasalı börek yaptım eşimin ısrarı üzerine üstünüze afiyet bigüzelde yedimabur cubur hikayeme girmiyorum bile
neyse ben sopalanmadan kaçayım uykum geldii,,bugün eşim işyerinde kalıcak yarın 17de gelicek,araba bakmaya gidicek bi sorun çıkmazsa alıcak inaşallah,,aylardır bi denk gelmedi adam gibi bi araba,herkez nekadarda yalancı olmuş işleri güçleri işe yaramayan arabalarını sahtekarlıkla satmakneyse hayırlı geceler renkli rüyalar hepinizee

Son düzenleme:
hep ayni demek ki benim esimde öyle habire yedirecek sanki yemek istesem yemiycem hadi bakalim sonucu merak ediyorum iyi geceler tugbis

cıss kardeşliği bunun için bizi topikten atabilirler ama
benim de kesin içime bişey kaçtı hissediyorum
ne bulduysam attım ağzıma resmen yaa mide çöplük sanki:18:
yarın da ev arkadaşımın doğum günü.. bakalım en az zararla atlatmaya çalışayım artık..
akşamları salata-yoğurt-çorba ile atlatsak iyi olur herhalde:44:
iyi geceler tatlım..

Son düzenleme:
selam
foruma henüz bu akşam kaydoldum,aranıza yeni katıldım yani.bir kaç gündür takip ediyordum herkes bir şekilde başarılı oluyormuş gibi gözüküyordu ,benimde kilo problemim var tek başıma zorlanıyorum kilolarımdan kurtulmakta ortamda çok hoş gözüküyor :) hemen kaydoldum.
bana yardım edeceğinizi umuyorum 74 kiloyum 58 falan olmak istiyorum.malum acemiyim neler yapmam gerekiyor siz neler yapıyorsunuz benimle paylaşırsanız çok sevinirim

ellerine sağlık canım,,
ya inanmıyorum kendimi 3.cü görünce gözlerim yeminle böyle olduu sonrada böylee
2hafta daha o civarlarda olsam,sonraki haftalarda liste ortalarında sürünmeye razıyım:82:,,ama 2hafta daha yukarlarda olayıııımmm

Balkaymakım sen ne yaptın? Tebrikler canım!

ilk 5'teki arkadaşların hepsini tebrik ediyorum, çok güzel rakamlar!
sırrınızı bizimle paylaşırsanız çok sevineceğiz topikçe!...

valla benim sırrımda,haftanın 3günü serbest,4günündede nesfit uygulaması yapmak
,,ee iddaa hırsı olmasa ben bukadarda azimli olmazdım hanii,,asıl sırrım iddaaa:113::129:,herkeze tavsiye ederim,etrafta iddaya girebiliceniz kimseler varsa kaçırmayın,,ilk tercih eş olsun amaa,daha çok gaza geliyonuz

Eki Görüntüle 380679 Eki Görüntüle 380680 Eki Görüntüle 380681

Günaydın Çayımın Şekerleri... Günaydın Ekmegimin Yağları.. Günaydın Ballarım , Pekmezlerim, Reçellerimm...

günaydınnn herkeseeeeeeee :):)

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar suzi o nasıl günaydın cıs cıs dolu
bak böle günaydın denir diet topiğinde günaydın tam tahıllı ekmeğimin üstüne sürdüğüm light labnelerim, kibrit kutusu ğeynirlerim ve minik domateslerim

Günaydın dobiçler yeni bir cumaya doğru ilerliyoruz :119: :119:

Suzi öyle günaydın mı olur kız

Günaydın kızlar.

Realincir ark. isteğini kabul ettim bakabilirsin

Black, suzi, GWZNAZ günaydınn

Black ben seni çok merak etmeye başladım bu arada.
Hemen hemen herkes resim koydu sen yoksun ortalarda.

Gunaydinnnnnnnn 2012 nin en guzel sisko citirlariiiii
Napiyonuzzzz bakimmmmmmm....kız noraaaaaaa nerelerdesin sen bı gezmeye diye çıktın dünya türü yaptın galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…