- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
ozaman şanslısın yeni yeni giyeceksin
bende okadar para verdim kenarda durmasın diyorum
eşimde seviniyor masraftan kurtuldum diyeee
ama kilom sabitlensin neler neler alacam
Aslında bir diyetisyene gitmiştim ve bana zaten bildiğim şeyleri söyledi ve bol bol bilmişlik taslayınca bir daha da gitmedim diyetisyene.
Allah'tan spor salonundaki hocam bu işle de ilgileniyor.Ama bir an önce bir dahiliye uzmanına görünsem iyi olacak.birkaç haftadır aklımdaydı zaten ama erteleyip duruyordu.şimdi farz oldu:):)
bende mecburen alıyorum
off ya ben kilom sabitlenmeden bugün bisürü şey
aldım pantolon, gömlek, bluz...
napıyım dayanamıyorum
ben kendikendime söylenirken zayıflarsam ne olcak ya falan diye
eşim de diyor 2 gün sonra kilo alacaksın olmayacak
ben ne düşünüyorum adam ne düşünüyor
bende mecburen alıyorum
çünkü kıyafetler ya bol geliyor ya dar
ortası olmuyor
en son mersine gittiğimizde aldım 2 pantolon şimdi bol duruyor içime sinmiyor
ama bluz falan bol bol alıyorum valla
internetten bide fiyatlarıda uygun
eşin seni sinir etmeye çalışmıştır canım
benimkide yapıyor hep öyle şeyler
gülüp geçiyorum
bu arada bu akşam kimsecikler yokk
neredesiniz hatunlarrrr????
dün kocişin tatil olduğu için nete girme imkanım olmadı azcık gezdik tozduk yedik içtik :18::18:neler yediğimi sormayın nerdeyse eski kiloma döndümtartı şu an çok feci durumda rakamlarda neyse bugünden itibaren düzelteceğim inş. kaçamaksız bir hafta olur benim için :18:şimdi evime güzel büyük bir temizlik yapayım müzik eşliğinde hem dünkü yediklerim erir belki zaman kalıncada spor da yapıcam bugün ,çünkü o tartının derhal 73ü görmesi gerek yoksa ben kafayı yerimmmm
neyse bugünkü menümüde paylaşıp kaçayım ben kızlar
sabah(7:30)
domates,salatalık,2siyah zeytin,kk peynir,1 dilim çavdar ekmeği ,2 bardak az şekerli çay ,birde tavada yumurtanın(2taneden yaptım) yarısına yakın ama yarısı değil emin olun o kadar yedim
ara (10:00)
1 elma
öğlen (13:00)
2 küçük köfte ile yapılmış yumurtalı köfte
salata 1 dilim ekmek
ara(16:00)
1 -2 hurma
akşam(19:00)
ıspanak ,yoğurt ,1 dilim ekmek
gün içinde bol bol su içilecek
NASIL dünkü yemeğe karşılık bugün hafif atlatmam lazım
Kimseler kalmamış.
İtiraf etmeme de gerek yok o vakit.
Yarın düzelicem söz bak topik.
1 gün tıka basa yediysem nolcak ki.
Bişi olmaz bişi olmazzz aramızda kalsın bak.
Çok yedim canım ya.
Sabah:
Göbek, domates, maydanozlu salata,
2 dil peynir,
6 tane zeytin.
Sonra:
1 magnum
Sonra
Karnabahar haşlama + yoğurt
2 yımırtayla yapılmış sucuklu yımırta,
1 dil ekmek
Sonra:
1 tabak etli bezelye yemeği,
Yoğurt
Sonra 1 tabak etli bezelye yemeği
Ayran
2 ufak dondurma
1 kek
Amannn öylee işte
kız ben uyandım kahvaltı yaptım kocişi geçirdim temizlik yapıyorum totoyu büyütmüyorum dahada eritmeye çalışıyorum bol bol su şimdide meyve yemek için ara verdimama diğer kızçeler sanırım henüz uyanamadılar kilo alıyolar anaaaammm uyandırak şunlarııııı topik çıtırlaşıyor derken yine dobikleşicek :26:
Canım suyuda çok abartma yavvv fazlası zararlı biliyorsun
dün cumartesi idi haftada bir gün kaçamak olur kendini şartlama sadece beynıne kilo vereceğini ve bunun için elinden gelenı yapacağını aşılarsan beynımız zaten bize yardımcı oluyor. biliyorsun ona ne msj yollarsan o geri dönüyor
Canım ben diyetisyenden yardım alıyorum 8-10 bardak su için diyor bende senin gibi başta zorlanıyordum bi kağıda not alıyordum içtiğim bardakları ona göre ayarlıyordum böyle yapınca alıştım şimdi susuyarak içiyorum inanamzsın
Doktorun bana ilk söylediği bu iş gerçekten azim ister, kararlı sabırlı ve istikrarlı olacaksın gerisi geliyor zaten
Kaçamak bende yapıyorum zaten makine değiliki onu yeme bunu yeme insanın canı istiyor ama ne yapıyorum mesela fazlamı yedim mesela pilav yedim diyelim hemen onun yerine günlük ekmek hakkımdan kesiyorum.
kızlar sizinle bir püf nokta paylaşayımmmm
dün bir yazı okudum yazarın biri bu zayıflamayla ilgili bir kitap yazmış
kısçelerden biride burdaki topiklerin birinde paylaşmış
zayıflamak beyinde bitiyor diye
yediklerimizi cısda yesek çok uzun süre çiğneyerek mideye indirmemiz gerkiyormuş
yani ne kadar uzun süre çiğnerseniz onun yakımı daha hızlı oluyormuş
örneğin sofradan 10dk yiyip kalkıyormusunuz bunu uzatın
ne kaaaa lokma çiğneee okaaaaa zayıflaaaa
habriniz olsun
öyle löp löp iki çiğnemede mideye indirmeyin
20 kere en az çiğneyin anam öğütün öğütünnnnn
buda zayıflamamızın yanında kar olsunnnn
kızlar greyfurt metabolizmayı hızlandırıyormuş. hiç te sevmem ya.
ay nedense kilo verdiric, şeyleri de hiç sevmiyom
Selam kızlar.
11:30 du kalktım yazıcaktım babam bişi dedi yanına gittim.
Kahvaltı ediyim geliyim dedim sonra tartıştık ona kahvaltı hazırladım kendim yemedim.
Hala açımm.
Çantamda beyaz leblebi buldum onu yiyorum şimdi.
Bi selam çakayım dedm.
Dışarı çıkıcam.
Son sözlerime ' Allah kimseyi açlıkla sınamasın ' diyerek nokta koyuyorum.
selam kızlar
üniversite sınavı vardı görevliydim
çok yorgunum
bukadar sıkıldığımı hatırlamıyorum valla
sınav 160 dk sürdü ama 1 saat önceside bizi oraya çağırdılar
esnemekten bihal oldum
bide midemden sesler geliyordu habire
sabah 1 bardak süt 1 de börek yedim gittim
gelincede eşim kahvaltı hazırlamış
yemiş kalanını bırakmış
hala masada duruyor hiç halim yok
yumurta salatası yedim 1 börek 2de kurabiye
neskuik örnek al bak nasılda yiyorum
çekinme kız ye sende
bak yedim yedim nasıl oldum foto ekledim bakta gör
bugün özgüven tavan yaptı nedense
eşimede dedim kıskanmıyormusun beni
yooo diyor tanıştığımızdada zayıftın farklı bir durum değil diyor
duygusuz adam
o bile moralimi bozamadı
yorgun ama mutlu bir kısçeyim bugün
sizde ne var ne yok?
kızlar ben eski pantolonları , dar gelenleri,38 beden kapri falan ben nasıl olsa bunların içine giremem diyerekten vakumlu poşetlere koymuştum
bugün dedim bideneyeyim
1-2 kilo daha versem tam üstüme göre olacaklar
şimdide oldu ama göbüşüm pırtladı üstünden
çok sevindim yaaa
ben hiç inanmıyordum bu günleri göreceğime
çok güzel bir duygu
58 olacağımada inanmıyorum ama neysee
benim gibi ümitsiz olanlar varsa hiç düşünmesinler
bu topikteki güzel yürekli kısçeler sayesinde herşey
takipe devam
burdayızz
bu arada ne kadar zamanda 11 kilo verin
evet bendede bağımlılık yapmış durumdanetten ben de bi ara çok alıodum
baktım bağımlılık yaptı bıraktım şimdilik
ama bu sefer de dışarıya sardım
çok abartıyorum ben hiç memnun değilim bu halimden..
artık sen zayıfladın ben yanında göbekli kaldım falan dio zaten
demoralize etmeye çalışıyor sanırım beni
ama keyfili olmaya başladı aramızdaki bu çekişme
bu arada bu akşam kimsecikler yokk
neredesiniz hatunlarrrr????
sınavda ön sırada biröğrenci vardımutlaka yorulmuşsundur ama ah o sınavdaki gençler... ben de 2 sene önce o sıralardaydım. bugün ne üzüldüm. gençliğimizin en güzel yılları böyle sınavlarla çürüyor. kızın biri kalp krizi geçirip ölmüş duydunuz muu ona da ne üzüldüm. hele ailesi... bu arada sevindimm adına tebriiik
sakın ümitsiz olma bencee zaten baştan kaybedersin. inançlı ol kendine güvenbaşarıcazzzz...
bu arada benden yaşça büyüklere abla diye hitap etmemin bir sakıncası var mıı ? eğer bana abla demeni istemiyorm diyen varsa belirtebilir. ve de ben 20 yaşındayım
evet o haberi ben de izledim ve içim cız ettiselam canlar ciciler :80:
o kadar süper bir gurupsunuz ki vakit buldukça yazıp aranıza katılmaya çalışıyorum. bir günlük geçmişi gözden geçirerek bayaa uzun bir mesaj yazacağım
öncelikle bugün ben ne yaptım.
aslında birşey yapmadım yani diyet yapmadım :26: sucuklu yumurtalaar,pideleer,fantalar,salepler,magnumlar havada uçuştuu. yeter dedim dayanamadım birgünlük kıydım kendime. saçımı çekme eylemini seve seve kabul ederim :26:
menün gayet iyi bunun üstüne temizlik yapmak da iyi bence. temizlik çok fena harcatıyor vallahi. ben öğrenci evindeyim öğrenci oluna 2 haftada bir temizlik yapıyoruz baya sıkı temizlik yanibildiğin spor bide dans... açın oryantal oooh miss
anam netmişsin sen. ama yaa bugün de ben dayanamadım. cidden robot değiliz ki onu yeme bunu yeme olmuyo istiyor. bir de ailemin yanında oluncaa fena ki en fena :26: amma velakin yak bunların hepsini 1 hafta için de yak
bu topik bu haliyle dobikleşmez. o kadar güzel bir ortam ki 55 kilo olsam zayıflamak isterim.
evet yaaa suyun fazlası zararlı bayaa böbrek işletim sistemini bozuyorben bunların derslerini görüyorum da hoca dediydi zayıflamak için bol bol su içiyo bayanlar sonra şekersiz diyabeti tetikliyor diye. günde 3ltden fazla su içmeyin bence...
selam :80:
ben de diyetisyene gidiyorum 11 bardak su yazmıştı bana 2.7 litre suya tekabül ediyormuş hemen hemen ama ben pek içemiyorum. bana kaçamağa falan hiç izin vermiyor herşey benim kontrolumda olsun diyor. haftalık kalori hesabı yaparak düzenliyor doktorum. mesela cumartesi salep çiko yiyorum pazar çorba salata falan hafif geçiniyorum.
karbonhidratı oldukça azaltılmış bir menüm var. bezelye,havuç,patates yok cıss.
ben bunu yapamıyorum yapamıyorum yapamıyorum. yavaş yavaş öğüte öğüte yemeye uğraşıyorum 5 dk sonra bakmışım tekrar hızlanmış. olmuyoo :26:
ben tam bir greyfurt hastasıyım diyebilirim. oturuşta 2 koca yediğimi bilirimmetabolizmamın da hızlı olduğunu söyleyebilirim gerçekten
baba kavgaları fena yaa çok bozuluyor insan... yaa şu resimlerini ben de merak ettim nerden bakabilirim ki ? bide aminn...
mutlaka yorulmuşsundur ama ah o sınavdaki gençler... ben de 2 sene önce o sıralardaydım. bugün ne üzüldüm. gençliğimizin en güzel yılları böyle sınavlarla çürüyor. kızın biri kalp krizi geçirip ölmüş duydunuz muu ona da ne üzüldüm. hele ailesi... bu arada sevindimm adına tebriiik
sakın ümitsiz olma bencee zaten baştan kaybedersin. inançlı ol kendine güvenbaşarıcazzzz...
bu arada benden yaşça büyüklere abla diye hitap etmemin bir sakıncası var mıı ? eğer bana abla demeni istemiyorm diyen varsa belirtebilir. ve de ben 20 yaşındayım
evet bendede bağımlılık yapmış durumda
bide zayıfladıkça almak istiyorum
burda dışarı çıkıp alacak imkanda yok
markalar var ama avm olsa daha iyi
bide kızımdan dolayı çıkamıyorum
bende nete dadandım
kesinlikle amacı odur canım bide ben göbekli kaldım yanında falan diyorsa
benimkide ilginç hiç önemsemiyor kilo alırkende önemsemezdi
verirkende umurunda değilmiş gibi
bugün dedim kıskanmıyormusun beni diye
tanıştığımızda zayıftın yeni bir olay değilki diyor
erkek milleti işte anlamak zor
evet kimse yok bugün
suzi, black, ball
hiç görmedim sanki onları
canim benim niye sende kimse görünmüyohiç duymaım ki ?
üzülme canımya bazen insan başladı mı duramıyor o duyguyu bilirim.ya ben girdiğimde kimse yoktu çıktım bende ama varmışınız niye görünmedi ki şimdide kimse kalmamış yine
ilk baslarda öyle karisik gibi duruyor ama sonra anliyorsun formu ilk geldigimde bende zorlanmisdim anlamadigin yerlerde biz sana yardim ederiz hosgeldin aramizaKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
[/COLOR][merhabaa sizlerr çok eskisiniz bende yeni katılabilirmiyim? ama bu bana form bana karışık geliyor nereden konuyu bulacağımı bilemiyorum
insaaaalllaaahhhh canim cok sagolgöreceğizzzzzzzz kilomla vuramcam seniiiiiiiiiii hihihihihheyttttttt
one biri bişeymi dedi
paçi huhhuyolarım saçlarını 38 gün kaldı salma kendini
bak monanın hoşuna gidecek yediklerin
böööööööööööööööö pışıkkkkkkkkkkk yemicem işteeee
sen yesene bak ne güzel çikolar börekler kekler var
bide hoşbeş çiko kaplıohhhhhh dondurmada çıktı artıkın hepsini yiiiiiiiiiiiiiiiii
sen azimli kı<zsın suzim bu haftada 800 gidecek bizi şaşırtma sakın yolmayım o saçlarıııı
evet erken kalkmak metoyu hızlandıurır
bizim kalın çubuklar uyusun totolarını büyütsünlerrrr
yarin bakacam cok sagol canimsuziiii ben o ayakkabidan memnunum spor yaparken giyorumcayda dm satiliyor dm kendi markasi elme ve tarcinli fiyati uygun dene bakalim
ahhh gercek olsaah canım benim suyu keşke fazla içebilsem ama suyu fazla sevmediğim için kilo vermeye karar aldığım günden beri öğünlerden önce zorla 2 bardak su içiyorum yoksa suyu unutuyorum bile hayatımda :18: o yüzden şimdilik en fazla 10 bardak su içebiliyorum ki bu da 2 litreye anca denk geliyor ,ama dr tavsiyesi sanırım 2,5 litre yavaş yavaş o seviyeye gelicem bende inş.
beyne aşılama konusunda çok haklısın bak ,gerçekten birşeyi önce istemek gerekiyor ve ben dün o kadar çok şey yedimki midem rahatsız oldu o derece yaani ama bugün midem hafif şükürler olsun ki ,aslında az yiyincede doyuyoruz ama bazen güzel yemekler olunca offff kaçıveriyor ipin ucu neyse ki bu kaçamak bana yeter diye tahmin ediyorum çünkü yaza fit girmem gerek kocişe elbiselr aldırmam gerek Allah'ım hayaller çok güzel ahhh birde gerçek olsaaaa
sabah cepden baktim yakaladim fotoyu gördüm yanibenimcuma aksami hastayken pcden cekdim bu benim benim cokmu korkdun kiz
ah ah ben cignemiyorum yutuyorum resmenkızlar sizinle bir püf nokta paylaşayımmmm
dün bir yazı okudum yazarın biri bu zayıflamayla ilgili bir kitap yazmış
kısçelerden biride burdaki topiklerin birinde paylaşmış
zayıflamak beyinde bitiyor diye
yediklerimizi cısda yesek çok uzun süre çiğneyerek mideye indirmemiz gerkiyormuş
yani ne kadar uzun süre çiğnerseniz onun yakımı daha hızlı oluyormuş
örneğin sofradan 10dk yiyip kalkıyormusunuz bunu uzatın
ne kaaaa lokma çiğneee okaaaaa zayıflaaaa
habriniz olsun
öyle löp löp iki çiğnemede mideye indirmeyin
20 kere en az çiğneyin anam öğütün öğütünnnnn
buda zayıflamamızın yanında kar olsunnnn
bulursan benimkinide kilitle karakedimgünaydıun kızlaaaaaaaaar gece 4 te yatınca ancak kalktım
uğraşmayın leyn bizle 10 gibi kalktık işte
bende ağzıma şöle kocaman bir kilit düşünüyom
MİNEMMMMM SANA GELSİNNNNNNNNNN
haydi kızlar horona dik oynayın dikkkkk hahahahahahhhaa
hohohohohohohohhohohoh
ALI ERKAN --MEHMET TAK 2012 --( HORON ) - YouTube
bende sevmiyorumkızlar greyfurt metabolizmayı hızlandırıyormuş. hiç te sevmem ya.
ay nedense kilo verdiric, şeyleri de hiç sevmiyom
sagol tatlim iyi tatiler canim
sağol canım
aydın didime gidiyorum ama kociş gelemiyor izni yok onla yazın gitcez
şimdi ailemle gidiyorum
evet suzim doru almışsın kullan menun kalacaksın canım
kizlar beni okuyun üfleyin birsürü gicik oldugum insanlarla ayni ortamda olucam yarin gelmezsem bilinki katil oldum
bende babamlan tartisdimmi yemege de küserdim ama öyle oldumu oda daha fazla üstüme gelirdin yemege küsülmez diyeSelam kızlar.
11:30 du kalktım yazıcaktım babam bişi dedi yanına gittim.
Kahvaltı ediyim geliyim dedim sonra tartıştık ona kahvaltı hazırladım kendim yemedim.
Hala açımm.
Çantamda beyaz leblebi buldum onu yiyorum şimdi.
Bi selam çakayım dedm.
Dışarı çıkıcam.
Son sözlerime ' Allah kimseyi açlıkla sınamasın ' diyerek nokta koyuyorum.
hadi atladin canimselam kızlar
üniversite sınavı vardı görevliydim
çok yorgunum
bukadar sıkıldığımı hatırlamıyorum valla
sınav 160 dk sürdü ama 1 saat önceside bizi oraya çağırdılar
esnemekten bihal oldum
bide midemden sesler geliyordu habire
sabah 1 bardak süt 1 de börek yedim gittim
gelincede eşim kahvaltı hazırlamış
yemiş kalanını bırakmış
hala masada duruyor hiç halim yok
yumurta salatası yedim 1 börek 2de kurabiye
neskuik örnek al bak nasılda yiyorum
çekinme kız ye sende
bak yedim yedim nasıl oldum foto ekledim bakta gör
bugün özgüven tavan yaptı nedense
eşimede dedim kıskanmıyormusun beni
yooo diyor tanıştığımızdada zayıftın farklı bir durum değil diyor
duygusuz adam
o bile moralimi bozamadı
yorgun ama mutlu bir kısçeyim bugün
sizde ne var ne yok?
oh oh ne güzel rakam görmüssün canimgunaydin yawrularim!
bugun 11:30 da kalktim,dun protein diyetimin son gunuydu dayanamadim tartildim..69 olmusumm
oha oha didim,sonra kicimi kasidimmdegmesin didimm sonra kocise foto cektirdim..1 ay oncede fotograff cekmistim,her ay fotograf cekmeyi planliyorum..bu ay bir de vucut olculerimi de yazdim..kocis de benle beraber 4 kilo verdi ama o cok dikkat etmiyo tabi,kafaya esince indiriyoo onun bi gobek var gitse yeter..totolarimizi olctuk onun ki benden kucuk,nasi utandimmm
kahvalti
2 kucuk patatesli,peynirli sigara boregi
3 kucuk sosis
1 mikrodalgada yumurta
domates,salatalik
3 zeytin
yarim kk peynir
benim ordinaryus koca yumurtalari azicik delip mikrodalgaya koydu..2 dak. sonraa baaammm:122::122:
ama yumurtalar pismisti
neyse bugun kahvaltidan sonraa cisimiz olan dondurmamizi yedik,yummmyyy
simdi zencefilli limonlu cay iciyoruz
biraz sonra sporaa gidicezz,operim nannaktannn
olsun nafim napacan bebisLinki kopyaladım temizlik yaparken açıp bende horon tepicem birazdan dadlum
İzmir harika hafif bir esinti var :26: güneş pasparlakk :103: ama ben evde oturup temizlik yapıp balkon yıkıycam
Şaka gibi dimi
affiyet olsun canim bizde tanidiklara gittik mangal yedik yaniNerdesinizzzzzzzz uleynnnnnnnn.....
Bugün ailecek mangala gittik....üstüm basım kokuyo duş alıp geleyimmmm.....
Bugünkü menum
Sabah bir dilim ekmek zeytin peynir domates cay
Ara yok
Öğle mangaldaydik 4-5 adet kanat 1 adet kulbasti et bitane köfte salata kızarmış 1 d. Ekmek
Ara bitki cayı 2 fincan
Aksam yok
Aksam yemeği neden yok derseniz geç yedik öğle yemeğini 3 gibi o yüzden sarktı bende Yemicem şimdi....
Si icemedim fazla çünkü wc yoktu gittiğimiz yerde....:26::26::26:
hosgeldin canimkızar beni de alın aranıza...
ay bayildimben 72 kiloyum .bundan 14 ay önce doğum yaptım süt veriyorum ayağına hiç zayıflama girişiminde bulunmadım .2 aydır süt de vermiyorum zayıflamak istiyorum.bu arada 59 kiloyla hamile kaldım 81 kiloyla doğum yaptım.bir senede anca bu kadar gittti.sporla hiççç aram yok bir gün yaparsam ağrıdan 3 gün yatıyorum:))yemiyerek zayıflamak isteğindeyim...
hosgeldin canimMerhabalar,
benide aranıza alırsınız değil mi?Tam tamına 73.9 kiloyumveee ben bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum
Devamlı olarak spora gidiyorum ve mümkün olduğunca yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama ne yazık ki bir türlü kilo veremiyorum
arada cepden takip ediyordum fistikahahahah izlerini buluruz ne de olsa dimi.
Hayret Suzi gelmemiş dahaa
Bende bi yandan tv ye bakıyorum bulasık mak. ve çamaşır mak. calıstırdım.
Ev hanımlığı zormuş pirîm seni anlıyorum.
Bide sevdiceğim gelicek ya herkes sormaya başladı askerlikte bitti ne zaman yüzük takma diye.
Bunları yaşadıktan sonra hiçte totom yemiyo valla.
burada böyle gecen hafta 21 dereceye kadar cikdi simdi hep soguk rüzgar yagmurburda da çok tutarsızdı hava
bi yaz gelemedi gitti
yaz gelse de çoşsak şöyleee
suzi napsin monamivet ya suzi nerde
aklın varsa kaç bebeimm hiç bulaşmaaaaa
geçmiş olsun canım
anlayabiliyorum seni
pötüş susmuyordur hiç
ben de biraz tahammülsüzümdür de..
zamanın behrinde tanıdığın bebeğine bakmıştım 1 gün
burnumdan geldi hayattttt
Ayy yok yaaa çamaşır, ev, bulaşık, ütü , alışveriş off off
geçmiş olsun canım
anlayabiliyorum seni
pötüş susmuyordur hiç
ben de biraz tahammülsüzümdür de..
zamanın behrinde tanıdığın bebeğine bakmıştım 1 gün
burnumdan geldi hayattttt
az evel masaj yaptırdım başıma kocişe diyom çek şu saçlarımı
oda biraz masaj yaptı ama nafile
ılık suyu birazdan deniycem
bende çok tahammülsüzüm monam hiç har gürü kaldıramıyom
çok gürültüyü patırtıyı sevmeyen sakin biriyim
bazen bakıyorumda millette bir sürü çocuk nasıl dayanıyorlar valla maşallah diyom
öyleki namaz kılıyorum benim pötüş
namazlıkdan başlıyor çekiyor yeinden olmadı üzerimdeki eteği aşağıya çekiyor
oda olmadı eşarbımı çıkarıyor
secdeye giderken üzerime çıkıyor
o namazı nasıl kılıyorum valla bende bilmiyorum
kaç kez bozup bağırdım ona
çıbıldak kalıyom namazda
ah ah cumadan beri bi gitti o gidis bende bogazimi tutamiyorumiyi akşamlar kızlar!
ahh son bi haftadır sırf kaçamak yapmamak için nasıl mücadeleler veriyorum ne sınavlardan geçiyorum anlatamam!
inşallah bana geri dönüşü güzel olacak inanıyorum ama baya baya zorlanıyorum yani
canim banyoda mi yaptiriyorsun dolu küvettemi yani birde dusda denesen ben oglisi öyle yaptim oda sevmesdin önce kenerindan suyu ayarladim su dolmadan otuturdum kafasina su döktürmeyide sevmesdin aglardin yukariya tavana ucak yapistirdim oraya baksin kaldirsin kafayi diye niye istemiyor minecim sudan mi korkuyor bunaliyormu su gelince :26:kızlar biakıl verin yaaa
ben kızımı banyoya nasıl alıştırcam
çok zor oluyor
ağlamasını geçtim
bugün midesinde ne varsa çıkardı
stres oluyor sanırım
ne denediysem olmadı
kış başından beri böyle, önceden kendisi giderdi banyoya cip cip yapcam derdi
çok sıkıntılıyım bu konuda
yazın hergün banyo yapar bazen günde 2 kere
buralar çok sıcak
nasıl alıştırcam diye çok üzülüyorum
onu yıkayacağım gün ben bile stres oluyorum uykum kaçıyor
kuzum güzelde yemişti yaaa
hepsi gitti
kiz insan polis imdati arar
evet bendede bağımlılık yapmış durumda
bide zayıfladıkça almak istiyorum
burda dışarı çıkıp alacak imkanda yok
markalar var ama avm olsa daha iyi
bide kızımdan dolayı çıkamıyorum
bende nete dadandım
kesinlikle amacı odur canım bide ben göbekli kaldım yanında falan diyorsa
benimkide ilginç hiç önemsemiyor kilo alırkende önemsemezdi
verirkende umurunda değilmiş gibi
bugün dedim kıskanmıyormusun beni diye
tanıştığımızda zayıftın yeni bir olay değilki diyor
erkek milleti işte anlamak zor
evet kimse yok bugün
suzi, black, ball
hiç görmedim sanki onları
bende özledim monam cumadan beri görüsemiyok en son persembe konusmusduk senlenevet o haberi ben de izledim ve içim cız etti.
çocukluğumuzu, gençliğimizi, tüm hayatımızı sınavlar yönetiyor malesef..
ben de 23 yaşındayım canım abla demesen olur heraldec
cidden anlamak zor eşleri...
kiloluyken de sorardım çok mu şişmanım falan die
yoo iyiysin derdi..
sonra zayıflamaya başladım, kilo verdiğime sevindiğine dair imalarda bulundu
şimdi de komplekse girdi
tuhaf yani...
evet ya yoklar ölzedim kaç gündür...
iyi geceler kısçeler
dün gece sınav stresinden uyuyamadım
sanki sınava ben girecektim
ama sınav çok sıkı olacak dediler
toka, alyans dışında hertürlü takı, tel, anahtar, demir para, çanta cüzdan hepsi yasaktı
bunları duyunca yuh dedim stres yaptım
bugün erken yatayım dedim ama muhabbetinize takıldım herzmaanki gibi
gelmeyen kısçeler özlendiniz, benden sonra gelirseniz okurum yazdıklarınızı
öptüm hepiciğinizi
tatlı rüyalaaaaaaar
iyi geceler kisceler!
malum haftasonu olunca cok giremiyoruz nete,yarin isten bol bol gecmis okucammüdür de izinden dönücek iyiydik şöyle gelmeseydin nolurduuu Eki Görüntüle 380625
bugunku menu
kahvalti
2 kucuk patatesli,peynirli sigara boregi
3 kucuk sosis
1 mikrodalgada yumurta
domates,salatalik
3 zeytin
yarim kk peynir
2 bardak zencefilli limonlu cay
6-7 tatli kasigi dondurma
aksam
fırında tavuk ve doner yarım porsıyon
salata
yogurt
2 bardak yeşil çay
bugün kocisle spora gittik..spor salonunun bi erkek+kadin karisik yeri var bir de sadece bayanlar bolumu var..bugun cok kalabalik degildi,beraber spor yaptik..bu sefer rakip kocam oldu banaben hizimi yukseltsem o da yukseltiyo,erkek ya illa ki benden hizli koscak..kendini zorlama diyom,nabzin hizlaninca kos diyom..ıııhh yani..iyi dedim..ben bi guzel hizli tempoda yurudum,nabzim yukseldi basladim kosmaya..nerdeyse 20 dakika kostum..bizimki 5 dak. kosuyo,5 dak yuruyoo,sonra dayanamadi gitti agirlik kaldirmaya ben de bi guzel kostumm yaklasik 600 kalori yaktim bugun
anam deli oluyom spor salonuna cillop gibi hatunlar spor yapmaya geliyo..ya bı hatun var vücudu harika !azıcık poposu var lopez poposu gibi..hatun onu eritmek için hoca tutmuşgardisimm daha nerene vercen o kilolari?gelmesen nolurdu!!Eki Görüntüle 380625
yarın aksam zumba varmışona gidicem.ev salaş halde hiç bişe yapmadım bu haftasonu..zumba yapcağına evi temizlesene kadın
tatlı rüyalar fıstıklarım..yeni haftanın güzellikler getirmesi dileğiyle..öperim nannaktannnn
kiz karakedim kimseler yok deme sen göremiyon niye göremiyon kislm kızlar nasılsınız.ya hiç giremedim saat 3 gibi misafir geldi aniden yeni gittiler az kalsın yatıyada kalacaklardı ucuz kurtuldum
haırlıksızdım ev dağınık falan çok koşturmalı bir gündü sormayın kimselerde kalmamışbir geçmişe bakınam yatacam sabah iş var öpüldünüz
isallah canimhızlısından bakındım geçmişe çok yorgunum kusura bakmayın kızlar raporumu verem
tarih kalori Sil
1264.27 1 nisan
1338.7 31 mart
1544.75 30 mart
1634.42 29 mart
1615.91 28 mart
1355.9 27 mart
1398 26 mart
1688 25/3/2012
1799.2 24/3/2012
1453.48 23/3/2012
toplam 15092
görüldüğü üzere 1600kaloriyi geçmedim ama kilo vermiş gibi de hisstmiyom hiç kızlar regl olacam bu hafta dua edin bana ya ne olur vermiş olayım yoksa çok bozulacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?