Bence çok seviyorum seneye en geç evlencem bascam nikahı
O BENİMDİR O BENİM MİLLETİMİNDİR ANCAK !!!
gunaydıııııııııın
nasılsınız kısceler gelemıorum kac gundur ozledım sızı sızsızlık yaramadı bna yedım de yedım dowun benı
bu hafta 67 yı gorurum dıe dusunuodum ama zor herlde cok yedım cumadn berı mısafr wardı dun gıttı hıc yaramadı bna aglıcm sımdık yaaa
gunaydıııııııııın
nasılsınız kısceler gelemıorum kac gundur ozledım sızı sızsızlık yaramadı bna yedım de yedım dowun benı
bu hafta 67 yı gorurum dıe dusunuodum ama zor herlde cok yedım cumadn berı mısafr wardı dun gıttı hıc yaramadı bna aglıcm sımdık yaaa
Sen de mi brütüs
.Yediğin halde vücudun birde kilo vermeyi kesmiyo senin, sen ona napıyorsun tı yazıklaaaar ossun saaa !!!
slm tatlımbende dün biraz kaçırdım bugünden itibaren ceza werdim kendime yok bana bişey yemicem sende ceza wer kendine. ayıp ama bu yaptığımız ya ne var bişeyden bin tane yicek kadar yani. yemeğe çokmu ihtiyacımız war sanki yokkk az we öz yicez güzelcim. zayıflamak istiyosak yemicez ya yani bı kadar yıl tek bunu anladım yani tatlım. mideni doyurana kadar tıka basa doyurmak diil
kız nazar degdrme bak
canım bıde bende kabızlık sorunuda war sabahları kahwaltıda delı gıbı acık cay ıcıorum kabızlık gıbı bısı kalmıo
ıns cumada sok olurum 67 yı gorurum yaa:18:
ne güzel spora gidiyorsun canım yaaaiyi geceler kisceler!
malum haftasonu olunca cok giremiyoruz nete,yarin isten bol bol gecmis okucammüdür de izinden dönücek iyiydik şöyle gelmeseydin nolurduuu Eki Görüntüle 380625
bugunku menu
Eki Görüntüle 380625
yarın aksam zumba varmışona gidicem.ev salaş halde hiç bişe yapmadım bu haftasonu..zumba yapcağına evi temizlesene kadın
tatlı rüyalar fıstıklarım..yeni haftanın güzellikler getirmesi dileğiyle..öperim nannaktannnn
canım küvettede yıkadım banyoda duştada, kovayada su koydum oyuncakta götürdüm ama yokcanim banyoda mi yaptiriyorsun dolu küvettemi yani birde dusda denesen ben oglisi öyle yaptim oda sevmesdin önce kenerindan suyu ayarladim su dolmadan otuturdum kafasina su döktürmeyide sevmesdin aglardin yukariya tavana ucak yapistirdim oraya baksin kaldirsin kafayi diye niye istemiyor minecim sudan mi korkuyor bunaliyormu su gelince :26:
kiz insan polis imdati araray arkadasim aradi bugün güldüm anlatayim bunun kafasi ariyormus ev daginik uzanmisdim dedi kaynanasi pat diye gelmis habersiz oda acmamis ev daginik bi ton laf edecek diye 1 saat beklemis kadin iyiki polisi aramadi dedim bende cünkü cepide kaldirmamis arabada kapinin önünde neyse sonra aramis biraz disariya cikmisdik telefonlari evde birakdik demis
tatli rüyalar minecim
günaydınGünaydın kızlar.
Realincir ark. isteğini kabul ettim bakabilirsin
Black, suzi, GWZNAZ günaydınn
Black ben seni çok merak etmeye başladım bu arada.
Hemen hemen herkes resim koydu sen yoksun ortalarda.
günaydıngunaydınlaaaaaaaar, pazartesi şerifleriniz mübarek olsun :)))
ay kapanışları fln, bir yogun ama bi gelip selam çakıyım dedim, gerçi siz beni bilmiyosunuz sevmiyosunuzzz yeniyim sanıyosunuzzz ama ben bu topiğin dinazorlarındanım :))
beni de sevin, beni de sarınn noluyyyy
ama bizde facein yokki, burdan göreceğiz ancakhani burhan karşı komşuya diyordyuya ben yokum yok aslında sen beni hayal ediyorsun
face de yok mu hiç resmim vardı orada diye hatırlıyorum
yuh 1 haftada okadar kilo verilirmi yaaaSTAR TV YENİ BİR HAYAT YARIŞMACILARININ 1 HAFTADA VERDİKLERİ KİLOLAR !!!
Mavi takımdan;
1. Tartıya çıkan yarışmacı 6 kg ya yakın vermiş 1 haftada.
2. Tartıya çıkan yarışmacı Kevser 7 kg vermiş
3. Tartıya çıkan yarışmacı Mert Ali 8kg vermiş
4. Tartıya çıkan yarışmacı Sedef 107,7 den 103,4 ya inmiş
5. Tartıya çıkan yarışmacı Ömer 184,6 dan 176,6 ya inmiş
6. Tartıya çıkan yarışmacı Semra 102,7 den 99,3 e inmiş
7. Tartıya çıkan yarışmacı Ayhan 178,7 168,2 10,5 kg vermiş
Mavi takım toplam 47,3 kg kaybetmiş bi haftada
Kırmızı takımdan;
1. Tartıya çıkan yarışmacı Hakan 144,3 135,8 (- 8,5)
2. Tartıya çıkan yarışmacı Fulya 148,8 142,3 (- 6,5)
3. Tartıya çıkan yarışmacı Gözde 137,6 132,8 (- 4,8)
4. Tartıya çıkan yarışmacı Macit 168,7 161,6 (- 7,1)
5. Tartıya çıkan yarışmacı Deniz 106,9 103,3 (- 3,6)
6. Tartıya çıkan yarışmacı Fatih 239,9 229,4 ( 10,5)
7. Tartıya çıkan yarışmacı Halil 143,4 134,5 (- 8,9)
Kırmızı takım toplam 49,9 kg kaybetmiş bi haftada !!
YA BENDE HAFTADA 10 KİLO VERMEK İSTİYORUM
ne güzel spora gidiyorsun canım yaaa
çok özendim
bu nolurduuu skecini çok seviyorum tavaynaaa tavaynaaa
canım küvettede yıkadım banyoda duştada, kovayada su koydum oyuncakta götürdüm ama yok
daha üzerini çıkarırken farkediyor banyo yapacağını
önceden ağlayacam diye kusardı dün banyodan önce kustu banyoyuda yeni yıkamıştım
canı sağolsunda bukadar üzülmesi üzüyor benii
sudan korkuyor sanırım birkeresinde ateşlenince yıkamıştık ozamandan beri böyle
ondan önce hiç ağlamazdı çok severdi
su dökünce gülerdii
özledim o hallerini, işkence gibi şimdi
günaydın
bende merak ediyorum ama yok saklıyor ygül cemalini
günaydın
daha çok gel tanıyalım seni, neden sevmeyelim severiz canım yaaa
ama bizde facein yokki, burdan göreceğiz ancak
yuh 1 haftada okadar kilo verilirmi yaaa
eminim tatlıdır bebişlerin hepsi balll bende inanmıyordum ama yavaş yavaş eskilere girmeye başladım buraya takıl yeter
çok sağol canım üzerimdeki oantolon yüksel bel ondanda ince görünmüş olabilerem
negüzel 1 dürümle atlatılmış bir haftasonu
hemde dışarda geçtiği halde
ben evden çıkmadım ama cıısslarda elimden düşmedi
yediklerine dikkat ediyorsan ve veremiyorsan başka bişey olabilir yada spordan kaynaklı
bu ne yaaaaaaa
bu neeeeeeeeeeeee
kız gelirsem yolarım saçlarını
haniiiii
cıss yiyecen cısss
börek tatlı yiyecen
yolumdan geeeeeeeeeel
canım parol, minoset içebilirsin neden kendine eziyet ediyorsun
devamlı olmamak koşuluyla doktorlar bile yazıyor hamileyken hatta
ömrün bunlarla geçecek dilekcim
alış bence,benim günümde bu saydklarınla geçti bugün totomun üstüne oturmadım nerdeyse
nasııııll yaa nasıl yaaaa nasıl girersin sen 38'ekızlar ben eski pantolonları , dar gelenleri,38 beden kapri falan ben nasıl olsa bunların içine giremem diyerekten vakumlu poşetlere koymuştum
bugün dedim bideneyeyim
1-2 kilo daha versem tam üstüme göre olacaklar
şimdide oldu ama göbüşüm pırtladı üstünden
çok sevindim yaaa
ben hiç inanmıyordum bu günleri göreceğime
çok güzel bir duygu
58 olacağımada inanmıyorum ama neysee
benim gibi ümitsiz olanlar varsa hiç düşünmesinler
bu topikteki güzel yürekli kısçeler sayesinde herşey
takipe devam
canım ben küveti su dolduruyom içine oyuncak atıyomkızlar biakıl verin yaaa
ben kızımı banyoya nasıl alıştırcam
çok zor oluyor
ağlamasını geçtim
bugün midesinde ne varsa çıkardı
stres oluyor sanırım
ne denediysem olmadı
kış başından beri böyle, önceden kendisi giderdi banyoya cip cip yapcam derdi
çok sıkıntılıyım bu konuda
yazın hergün banyo yapar bazen günde 2 kere
buralar çok sıcak
nasıl alıştırcam diye çok üzülüyorum
onu yıkayacağım gün ben bile stres oluyorum uykum kaçıyor
kuzum güzelde yemişti yaaa
hepsi gitti
günaydınnnlarrrselam canlar ciciler :80:
o kadar süper bir gurupsunuz ki vakit buldukça yazıp aranıza katılmaya çalışıyorum. bir günlük geçmişi gözden geçirerek bayaa uzun bir mesaj yazacağım
öncelikle bugün ben ne yaptım.
aslında birşey yapmadım yani diyet yapmadım :26: sucuklu yumurtalaar,pideleer,fantalar,salepler,magnumlar havada uçuştuu. yeter dedim dayanamadım birgünlük kıydım kendime. saçımı çekme eylemini seve seve kabul ederim :26:
menün gayet iyi bunun üstüne temizlik yapmak da iyi bence. temizlik çok fena harcatıyor vallahi. ben öğrenci evindeyim öğrenci oluna 2 haftada bir temizlik yapıyoruz baya sıkı temizlik yanibildiğin spor bide dans... açın oryantal oooh miss
anam netmişsin sen. ama yaa bugün de ben dayanamadım. cidden robot değiliz ki onu yeme bunu yeme olmuyo istiyor. bir de ailemin yanında oluncaa fena ki en fena :26: amma velakin yak bunların hepsini 1 hafta için de yak
bu topik bu haliyle dobikleşmez. o kadar güzel bir ortam ki 55 kilo olsam zayıflamak isterim.
evet yaaa suyun fazlası zararlı bayaa böbrek işletim sistemini bozuyorben bunların derslerini görüyorum da hoca dediydi zayıflamak için bol bol su içiyo bayanlar sonra şekersiz diyabeti tetikliyor diye. günde 3ltden fazla su içmeyin bence...
selam :80:
ben de diyetisyene gidiyorum 11 bardak su yazmıştı bana 2.7 litre suya tekabül ediyormuş hemen hemen ama ben pek içemiyorum. bana kaçamağa falan hiç izin vermiyor herşey benim kontrolumda olsun diyor. haftalık kalori hesabı yaparak düzenliyor doktorum. mesela cumartesi salep çiko yiyorum pazar çorba salata falan hafif geçiniyorum.
karbonhidratı oldukça azaltılmış bir menüm var. bezelye,havuç,patates yok cıss.
ben bunu yapamıyorum yapamıyorum yapamıyorum. yavaş yavaş öğüte öğüte yemeye uğraşıyorum 5 dk sonra bakmışım tekrar hızlanmış. olmuyoo :26:
ben tam bir greyfurt hastasıyım diyebilirim. oturuşta 2 koca yediğimi bilirimmetabolizmamın da hızlı olduğunu söyleyebilirim gerçekten
baba kavgaları fena yaa çok bozuluyor insan... yaa şu resimlerini ben de merak ettim nerden bakabilirim ki ? bide aminn...
mutlaka yorulmuşsundur ama ah o sınavdaki gençler... ben de 2 sene önce o sıralardaydım. bugün ne üzüldüm. gençliğimizin en güzel yılları böyle sınavlarla çürüyor. kızın biri kalp krizi geçirip ölmüş duydunuz muu ona da ne üzüldüm. hele ailesi... bu arada sevindimm adına tebriiik
sakın ümitsiz olma bencee zaten baştan kaybedersin. inançlı ol kendine güvenbaşarıcazzzz...
bu arada benden yaşça büyüklere abla diye hitap etmemin bir sakıncası var mıı ? eğer bana abla demeni istemiyorm diyen varsa belirtebilir. ve de ben 20 yaşındayım
amin canım çok saol güzel dileklerin içiniyi geceler kisceler!
malum haftasonu olunca cok giremiyoruz nete,yarin isten bol bol gecmis okucammüdür de izinden dönücek iyiydik şöyle gelmeseydin nolurduuu Eki Görüntüle 380625
bugunku menu
kahvalti
2 kucuk patatesli,peynirli sigara boregi
3 kucuk sosis
1 mikrodalgada yumurta
domates,salatalik
3 zeytin
yarim kk peynir
2 bardak zencefilli limonlu cay
6-7 tatli kasigi dondurma
aksam
fırında tavuk ve doner yarım porsıyon
salata
yogurt
2 bardak yeşil çay
bugün kocisle spora gittik..spor salonunun bi erkek+kadin karisik yeri var bir de sadece bayanlar bolumu var..bugun cok kalabalik degildi,beraber spor yaptik..bu sefer rakip kocam oldu banaben hizimi yukseltsem o da yukseltiyo,erkek ya illa ki benden hizli koscak..kendini zorlama diyom,nabzin hizlaninca kos diyom..ıııhh yani..iyi dedim..ben bi guzel hizli tempoda yurudum,nabzim yukseldi basladim kosmaya..nerdeyse 20 dakika kostum..bizimki 5 dak. kosuyo,5 dak yuruyoo,sonra dayanamadi gitti agirlik kaldirmaya ben de bi guzel kostumm yaklasik 600 kalori yaktim bugun
anam deli oluyom spor salonuna cillop gibi hatunlar spor yapmaya geliyo..ya bı hatun var vücudu harika !azıcık poposu var lopez poposu gibi..hatun onu eritmek için hoca tutmuşgardisimm daha nerene vercen o kilolari?gelmesen nolurdu!!Eki Görüntüle 380625
yarın aksam zumba varmışona gidicem.ev salaş halde hiç bişe yapmadım bu haftasonu..zumba yapcağına evi temizlesene kadın
tatlı rüyalar fıstıklarım..yeni haftanın güzellikler getirmesi dileğiyle..öperim nannaktannnn
günaydın suzan suzimmmmEki Görüntüle 380679 Eki Görüntüle 380680 Eki Görüntüle 380681
Günaydın Çayımın Şekerleri... Günaydın Ekmegimin Yağları.. Günaydın Ballarım , Pekmezlerim, Reçellerimm...
günaydınnn herkeseeeeeeee :):)
günaydınnnnnn kısçelerrrrrrrrrrrrrrrGünaydın dobiçler yeni bir cumaya doğru ilerliyoruz :119: :119:
Suzi öyle günaydın mı olur kız
günaydın pötüşşşşşGünaydın kızlar.
Realincir ark. isteğini kabul ettim bakabilirsin
Black, suzi, GWZNAZ günaydınn
Black ben seni çok merak etmeye başladım bu arada.
Hemen hemen herkes resim koydu sen yoksun ortalarda.
Gunaydinnnnnnnn 2012 nin en guzel sisko citirlariiiii
Napiyonuzzzz bakimmmmmmm....kız noraaaaaaa nerelerdesin sen bı gezmeye diye çıktın dünya türü yaptın galiba
gunaydınlaaaaaaaar, pazartesi şerifleriniz mübarek olsun :)))
ay kapanışları fln, bir yogun ama bi gelip selam çakıyım dedim, gerçi siz beni bilmiyosunuz sevmiyosunuzzz yeniyim sanıyosunuzzz ama ben bu topiğin dinazorlarındanım :))
beni de sevin, beni de sarınn noluyyyy
Herkese güaydınlarrr,
Güzel ve kaçamaksız bir hafta diliyorum hepinize.
Geçmişi okuyamıcam, hasta olanlara şifa, derdi olanlara deva diliyorum Allah'tan.
Yeni gelenler de hoşgeldiler, sefa geldiler.
gunaydıııııııııın
gel beraber gidelim yawrucumspora gidebiliyomusun canım,vaktin oluyo mu bilmiyorum ufaklıktan,eşinden..zumba yapabilirsin evde kızınla beraber banyo konusuna çok üzüldüm yaa,suyla ilgili bi problem mi yaşadı? ne biliyim su boğazına mı kaçtı ya da suda boğulma tehlikesi yaşadı mı?böyle şeyler etkilemiş olabilir..çok çok geçmiş olsun tatlım
günaydın güzeller
güzel bir hafta diliyorum
burada hava çok güzel
ince bir hırkayla çıktım
buarada nesliiiii sabah +300düm
buhafta sen kazanacaksın sanırım
neyse daha bitmedi 4 kocaman gün var
dilek bu çilekli yeşilçay güzelmiş
senden duymuştum sanırım
spora gidemiyorum canım yaaa
vaktim olmuyorkii
evlendiğimiz ilk seneler gitmiştim çok iyi oluyordu
ama şimdi vakit bulamam
evde kızımda izin vermiyorki zumba yapayım
leslie yapmaya çalışıyorum hemen ayağıma dolanıyor
mekik çekmek için yere uzanıyorum üzerime çıkıyor oturuyo öpmeye çalışıyor
ancak koşu bandında yürüyebilirim
onada gücüm kalmıyor
öyleişte
banyo konusundada ocak ayı gibi ateşlenmişti duşa sokmuştuk
ateşli çocuk sudan korkarmış sanırım
ama mecbur kaldık
ilk ozaman çok ağlamıştı korktu sanırım
ozamana kadar hiç bir sıkıntımız yoktu
artık tek başıma yıkayamıyorum
18 aylık daha ama korkuyorum doktor 4-5 yaşına kadar devam eder dedi
ama hep böyle değildiki
öyle olsa tamam diycem düzelmez
neyse yaz gelsin balkona havuzda alıştırırım umarım
kız valla 62,5timgünaydınnnn minemmmm
inanamammmm yalançüüüüüüüüüüüüüüüü beni ganduruyonnnnnnn değülmüüüü
cık canum inanmadummmm
o -300 dürde senin gözün şaşıbeş görüyordur malum dünkü sınavdan
yemiycem işte bende bidaha dobiç olmayacamki ki ki ko ko ko gulu gul gulu vak vakkk banane yimmemmm işte
sen yede dobiçko ol şişşşşşş böleeeee kapılara sığmaaaa ıyyykkkkkk mııyykkk
nasııııll yaa nasıl yaaaa nasıl girersin sen 38'e
yok yanlışın vardır oooo 50 bedendirde sen öle sandınnnnnnnnnnn
çok sevindim canım öperimmmmmmaşallah
canım ben küveti su dolduruyom içine oyuncak atıyom
ama önce banyoya giderken ağlıyo tir tir titriyo korkudan suya girince başlıyo şşap şup üzerime
su sıçratmaya
eşimde diyor aslındacanım o konuda korkma üzüerinede gitme
bu sefer büüdüğünde de banyo fobisi olur
benim yiğenimde çok korkar hep ağlar 4 yaşında
annesi çığlık çığlığa banyoya sokuyor
annesinde banyo yapmıyor
abim yıkadığında onunla yapıyor
neymiş abim gözünü yakmıyormuş
abimle yengem acayip kavga ediyolar abim yengeme kızıyor bak diyo sen çocuğun canını yakıyosun senin yıkamanı istemiyor
bir kezde ben denemiştim bizdelerken
banyo yaptırıyordum yiğenimi çok ağlamaya başladı
halbuki göz yakmayan şampuan kullandım sabunda sürmedim ağladı
sinir oldum sanki canını yakıyormuşum gibi suçlu hissettim kendimi
sonra abim geldi
o yıkadı
inada bak abim alınca gözünü bile açıyo
kız valla 62,5tim
umudum kırıldı valla
neyse neyse gün toparlanma günü
ağlama günü degil
yemiycem işte bende bidaha dobiç olmayacam
oh oh ohhhhhh
çatlada patlaaaa işteeee
38 tam olacak yakındaaaaa
benim cadının gözü oyuncak falan görmüyor canım
öylebir ağlıyorki
apartman duyuyordur sesimizi
viladayı çok sever geçen gün onu getirdim banyoya
belki oyalanır diye
accık sakinleşmişti hatta
ama dün berbattı
inanki elim ayağım titriyor yıkarken
hem dayanamıyorum ağlamasına
hemde yıkayayım çıkalım telaşı
eşimde diyor aslında
duşla yıkayalım belkide korkuyordur birden başından dökünce diye
ama geçen seferde duşla yıkadık
bu sefer yine ağlıyor
eşimde yavaş yavaş duş tutuyor
bende dayanamadım döktüm yine suyu
duşlada susmadı, bide çok yavaş iyice ağlıyor üşür diye korkumdan
bilmiyorum yaaa
korktuğu bişey var ama çözemedim
dün banyoyu işaret ediyor annem dedi herhalde istiyor dedim bigötür banyoya bakalım neyapacak
ağlayarak döndüler
normalde girer banyoya oynar oralarda
ama banyo yapacaksa sevmiyor işte
alışır umarım ama 4 yaşa kadar dayanamam yaa
düşünesene yazın hergün yıkanacak
çorba işi bozuyor canım yaaaşişkinliktir belki canım geçer
ama hafta sonu cozuttuysan oda olabilir dikkat et bari şu 4 gün
şok yapsana inan o cicibeli şokda bugğnki acıktığım kadar acıkmamıştım
sabah resmen elim ayağım titriyordu sporu zor yaptım
kahvaltı etmek için
hemen kalkar kalkmaz 1 tk bal attım ağzımada onunla spor yaptım
benim pötüşde 18 aya kadar ağlıyordu kafasına su dökülmesinden hoşlanmazdı
hep ağlardı zorla banyo yaptırırdık eşimle çığılık atardı su yutardı korkardım ne zorluk çektim
şimdi gireceği zaman titriyor vucudunu yıkarken ağlamıyo hoşlanıyo
ama kafaya sıra geldiğinde basıyı yaygarayı gene
yok canım bağırmıyorum kıyamam bacağımın sarılıyorkorkma canım tek seninki değil çoğu çocuk sevmiyor
geçicek sabırlı ol
banyoda ağlasada sakin sesle konuş onunla bağırma ses yükseltme sakın
böyle böyle alıştırcaz napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?