Bende bitki çayımı iciyorummm kahvaltıdan sonra ne iyi geliyoooo sıcak sıcak ohhhhhh
Gunaydinnnnnnnn 2012 nin en guzel sisko citirlariiiii
Napiyonuzzzz bakimmmmmmm....kız noraaaaaaa nerelerdesin sen bı gezmeye diye çıktın dünya türü yaptın galiba
afiet olsunn
nora bursa86 sizinle tanışmadık galibaben elif yaş 24. çalışıyorum.afyonda iamet ediyorum :)
25 yaşında ve 2 çocuğun var, maşallah diyeyim. Geleceğin genç ve çıtır annesi olarak aramıza hoşgeldin diyeyim. Benim de 2 kızım var, Antalya'da yaşıyorum, 36 yaşındayım, özel şirkette muhasebecilik yapıyorum.Canım hosgeldinnn benim adımda Gülden 25 yaşındayım 2 cocuk annesiyim evliyim bursaliyim Bursa'dan katılıyorum
hahaevet şekerim hatta survivor adalarına gittim 2 günlüğüne
Rakibim bütün gün evdeydim ama misafir var çok fazla ne maceralar atladım ne cıssların üstünden geçtim anlatamam
Sen neler yaptın nasıl geçti bakem haftasonun
gunaydınlaaaaaaaar, pazartesi şerifleriniz mübarek olsun :)))
ay kapanışları fln, bir yogun ama bi gelip selam çakıyım dedim, gerçi siz beni bilmiyosunuz sevmiyosunuzzz yeniyim sanıyosunuzzz ama ben bu topiğin dinazorlarındanım :))
beni de sevin, beni de sarınn noluyyyy
Canım hosgeldinnn benim adımda Gülden 25 yaşındayım 2 cocuk annesiyim evliyim bursaliyim Bursa'dan katılıyorum
hani burhan karşı komşuya diyordyuya ben yokum yok aslında sen beni hayal ediyorsunGünaydın kızlar.
Realincir ark. isteğini kabul ettim bakabilirsin
Black, suzi, GWZNAZ günaydınn
Black ben seni çok merak etmeye başladım bu arada.
Hemen hemen herkes resim koydu sen yoksun ortalarda.
Selam canım, sen de mi muhasebecisin yoksam. Kapanış falan deyince.
25 yaşında ve 2 çocuğun var, maşallah diyeyim. Geleceğin genç ve çıtır annesi olarak aramıza hoşgeldin diyeyim. Benim de 2 kızım var, Antalya'da yaşıyorum, 36 yaşındayım, özel şirkette muhasebecilik yapıyorum.
Hadi yaaa yorulmussundur sen şimdi cumaya kadar enerji. Varmı bakemmm
Benim süper gecti ailecek mangala gittik et yedim valla uzun zaman sonra kırmızı et yaniEkmeksiz olarak tabiii....
Ay valla su survivor ünlüler beni deli ediyo ne cahil insanlar ya bende onları bı b....zannediyodum hepsi fos çıktı
Bende cis yemedim hafta sonuuuu ama cuma gunu muhteşem olacakkkk
Allah bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah, çocuklarınla beraber. En güzeli zaten sevmek sevilmek. Anlaşamamazlık olmasın, sorun yaşanmasın, keşke tüm evlilikler böyle olsa. Allah daim etsin canım, darısı bekar arkadaşlarımızın başına.Evet biraz erken evlendim kimseye nasib olmaz pek ilk erkek arkadaşı. Kocam oldu cok severek evlendik biz birbirimizi uzun yıllar bekledik...ben okul o askerlik derken yıllar gecti 2000 senesinden onunla tanıştım 2005 de evlendim şimdide 2 tane oğlum var biri 5 digeri 3 yasındaKolay değil tabi ama iste zaman su gibi akıp gidiyoooo
Ben kocamı cok seviyorummmmmm yaaaa nefesim o benim yasama sebebimmmm ruh ikizimmmm
Ben senden daha çok vercem kızım heveslenme bittin sen HA HA HA
bu arada özel mesajlarına bi bak yaw
Allah bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah, çocuklarınla beraber. En güzeli zaten sevmek sevilmek. Anlaşamamazlık olmasın, sorun yaşanmasın, keşke tüm evlilikler böyle olsa. Allah daim etsin canım, darısı bekar arkadaşlarımızın başına.
Evet biraz erken evlendim kimseye nasib olmaz pek ilk erkek arkadaşı. Kocam oldu cok severek evlendik biz birbirimizi uzun yıllar bekledik...ben okul o askerlik derken yıllar gecti 2000 senesinden onunla tanıştım 2005 de evlendim şimdide 2 tane oğlum var biri 5 digeri 3 yasındaKolay değil tabi ama iste zaman su gibi akıp gidiyoooo
Ben kocamı cok seviyorummmmmm yaaaa nefesim o benim yasama sebebimmmm ruh ikizimmmm
Gunaydinnnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?