anammm izmir aşığıyız bizd eşimle ama hayat şartları şu an bizi ayrı bırakıyor izmirden inşallah yaşlılıkta orda yaşarım bizden selma söyle izmireLinki kopyaladım temizlik yaparken açıp bende horon tepicem birazdan dadlum
İzmir harika hafif bir esinti var :26: güneş pasparlakk :103: ama ben evde oturup temizlik yapıp balkon yıkıycam
Şaka gibi dimi
anamm sende bendensin canım bir mangal partisi yaptık ohoo benim kilo maşallah aldı başını gitti sendede ölemi durumlar:44:Nerdesinizzzzzzzz uleynnnnnnnn.....
Bugün ailecek mangala gittik....üstüm basım kokuyo duş alıp geleyimmmm.....
Bugünkü menum
Sabah bir dilim ekmek zeytin peynir domates cay
Ara yok
Öğle mangaldaydik 4-5 adet kanat 1 adet kulbasti et bitane köfte salata kızarmış 1 d. Ekmek
Ara bitki cayı 2 fincan
Aksam yok
Aksam yemeği neden yok derseniz geç yedik öğle yemeğini 3 gibi o yüzden sarktı bende Yemicem şimdi....
Si icemedim fazla çünkü wc yoktu gittiğimiz yerde....:26::26::26:
bizi bırakmayın valla eğer siz giderseniz motiveyi nerden alıcaz biz canım kim çekecek bizim saçlarıaynennnn
topiği terkedeni topuklarından vurdurturum valla
sen evlenince yandın şeker bütün işler sana bakıyor olucak anneler arkamızdan bizi toplamıyacakahahahah izlerini buluruz ne de olsa dimi.
Hayret Suzi gelmemiş dahaa
Bende bi yandan tv ye bakıyorum bulasık mak. ve çamaşır mak. calıstırdım.
Ev hanımlığı zormuş pirîm seni anlıyorum.
Bide sevdiceğim gelicek ya herkes sormaya başladı askerlikte bitti ne zaman yüzük takma diye.
Bunları yaşadıktan sonra hiçte totom yemiyo valla.
anamm şeker 3,5 ay 11 kilo gidiyorsa ben temmuz ortası kesinlikle 60 lı rakamlarda olmam gerekiyor3.5 ay oldu..
baya olmuş yaa
hiç spor yapmadım ve hafta sonları resmen serbestim herşeyi yedim yani
kıskanılma durumları başlamışş güzelllevet o haberi ben de izledim ve içim cız etti.
çocukluğumuzu, gençliğimizi, tüm hayatımızı sınavlar yönetiyor malesef..
ben de 23 yaşındayım canım abla demesen olur heraldec
cidden anlamak zor eşleri...
kiloluyken de sorardım çok mu şişmanım falan die
yoo iyiysin derdi..
sonra zayıflamaya başladım, kilo verdiğime sevindiğine dair imalarda bulundu
şimdi de komplekse girdi
tuhaf yani...
evet ya yoklar ölzedim kaç gündür...
o gizli kalmaya tercih ediyorGünaydın kızlar.
Realincir ark. isteğini kabul ettim bakabilirsin
Black, suzi, GWZNAZ günaydınn
Black ben seni çok merak etmeye başladım bu arada.
Hemen hemen herkes resim koydu sen yoksun ortalarda.
ama bizde facen yokki şeker bizde görmek istiyoruz seni haksızlık buhani burhan karşı komşuya diyordyuya ben yokum yok aslında sen beni hayal ediyorsun
face de yok mu hiç resmim vardı orada diye hatırlıyorum
ayy sende benim gibisin bende ilk erkek arkadaşımla evlendim ,Allah'ımdan hep öyle istemiştim ,öylede nasip olsu şükürler olsun ki,ara sıra benim kıskançlıklarım olsada iyi bir eşim var o beni, ben onu çok seviyorum ,Allah herkese mutlu bir evlilik nasip eder iinş.Evet biraz erken evlendim kimseye nasib olmaz pek ilk erkek arkadaşı. Kocam oldu cok severek evlendik biz birbirimizi uzun yıllar bekledik...ben okul o askerlik derken yıllar gecti 2000 senesinden onunla tanıştım 2005 de evlendim şimdide 2 tane oğlum var biri 5 digeri 3 yasındaKolay değil tabi ama iste zaman su gibi akıp gidiyoooo
Ben kocamı cok seviyorummmmmm yaaaa nefesim o benim yasama sebebimmmm ruh ikizimmmm
Ben senden daha çok vercem kızım heveslenme bittin sen HA HA HA
bu arada özel mesajlarına bi bak yaw
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar suzi o nasıl günaydın cıs cıs dolu
bak böle günaydın denir diet topiğinde günaydın tam tahıllı ekmeğimin üstüne sürdüğüm light labnelerim, kibrit kutusu ğeynirlerim ve minik domateslerim
Günaydın dobiçler yeni bir cumaya doğru ilerliyoruz :119: :119:
Suzi öyle günaydın mı olur kız
bende karakedimizi merak ediyorum gizemli olunca daha cok merak ediyor insanGünaydın kızlar.
marmelat derkenGunaydinnnnn cicimmmmmmmmm marmelatimmmm benim heheheh
allah mutlulugunuzu daim etsin canimEvet biraz erken evlendim kimseye nasib olmaz pek ilk erkek arkadaşı. Kocam oldu cok severek evlendik biz birbirimizi uzun yıllar bekledik...ben okul o askerlik derken yıllar gecti 2000 senesinden onunla tanıştım 2005 de evlendim şimdide 2 tane oğlum var biri 5 digeri 3 yasındaKolay değil tabi ama iste zaman su gibi akıp gidiyoooo
Ben kocamı cok seviyorummmmmm yaaaa nefesim o benim yasama sebebimmmm ruh ikizimmmm
hakkeden ne yiyorlar onu gözdermiyorlar herhalde yada ben görmedimSTAR TV YENİ BİR HAYAT YARIŞMACILARININ 1 HAFTADA VERDİKLERİ KİLOLAR !!!
Mavi takımdan;
1. Tartıya çıkan yarışmacı 6 kg ya yakın vermiş 1 haftada.
2. Tartıya çıkan yarışmacı Kevser 7 kg vermiş
3. Tartıya çıkan yarışmacı Mert Ali 8kg vermiş
4. Tartıya çıkan yarışmacı Sedef 107,7 den 103,4 ya inmiş
5. Tartıya çıkan yarışmacı Ömer 184,6 dan 176,6 ya inmiş
6. Tartıya çıkan yarışmacı Semra 102,7 den 99,3 e inmiş
7. Tartıya çıkan yarışmacı Ayhan 178,7 168,2 10,5 kg vermiş
Mavi takım toplam 47,3 kg kaybetmiş bi haftada
Kırmızı takımdan;
1. Tartıya çıkan yarışmacı Hakan 144,3 135,8 (- 8,5)
2. Tartıya çıkan yarışmacı Fulya 148,8 142,3 (- 6,5)
3. Tartıya çıkan yarışmacı Gözde 137,6 132,8 (- 4,8)
4. Tartıya çıkan yarışmacı Macit 168,7 161,6 (- 7,1)
5. Tartıya çıkan yarışmacı Deniz 106,9 103,3 (- 3,6)
6. Tartıya çıkan yarışmacı Fatih 239,9 229,4 ( 10,5)
7. Tartıya çıkan yarışmacı Halil 143,4 134,5 (- 8,9)
Kırmızı takım toplam 49,9 kg kaybetmiş bi haftada !!
YA BENDE HAFTADA 10 KİLO VERMEK İSTİYORUM
bende agliycam tartildimgunaydıııııııııın
nasılsınız kısceler gelemıorum kac gundur ozledım sızı sızsızlık yaramadı bna yedım de yedım dowun benı
bu hafta 67 yı gorurum dıe dusunuodum ama zor herlde cok yedım cumadn berı mısafr wardı dun gıttı hıc yaramadı bna aglıcm sımdık yaaa
ne güzel spora gidiyorsun canım yaaa
çok özendim
bu nolurduuu skecini çok seviyorum tavaynaaa tavaynaaa
canım küvettede yıkadım banyoda duştada, kovayada su koydum oyuncakta götürdüm ama yok
daha üzerini çıkarırken farkediyor banyo yapacağını
önceden ağlayacam diye kusardı dün banyodan önce kustu banyoyuda yeni yıkamıştım
canı sağolsunda bukadar üzülmesi üzüyor benii
sudan korkuyor sanırım birkeresinde ateşlenince yıkamıştık ozamandan beri böyle
ondan önce hiç ağlamazdı çok severdi
su dökünce gülerdii
özledim o hallerini, işkence gibi şimdi
banyo konusundada ocak ayı gibi ateşlenmişti duşa sokmuştuk
ateşli çocuk sudan korkarmış sanırım
ama mecbur kaldık
ilk ozaman çok ağlamıştı korktu sanırım
ozamana kadar hiç bir sıkıntımız yoktu
artık tek başıma yıkayamıyorum
18 aylık daha ama korkuyorum doktor 4-5 yaşına kadar devam eder dedi
ama hep böyle değildiki
öyle olsa tamam diycem düzelmez
neyse yaz gelsin balkona havuzda alıştırırım umarım
benim oglanda bi ara banyoyu isaret ediyordun hortumdanmi korktu anlamadim sende girsen onlan minecim yani önce sen girsen sonra onuda kucagina alsan 1-2 kere belki alisir :26:
eşimde diyor aslında
duşla yıkayalım belkide korkuyordur birden başından dökünce diye
ama geçen seferde duşla yıkadık
bu sefer yine ağlıyor
eşimde yavaş yavaş duş tutuyor
bende dayanamadım döktüm yine suyu
duşlada susmadı, bide çok yavaş iyice ağlıyor üşür diye korkumdan
bilmiyorum yaaa
korktuğu bişey var ama çözemedim
dün banyoyu işaret ediyor annem dedi herhalde istiyor dedim bigötür banyoya bakalım neyapacak
ağlayarak döndüler
normalde girer banyoya oynar oralarda
ama banyo yapacaksa sevmiyor işte
alışır umarım ama 4 yaşa kadar dayanamam yaa
düşünesene yazın hergün yıkanacak
suzim neden 74,6 olduki cıs mı kaçırdıN kızz:26:hava biraz günesli keyfimde yerinde
Bende karakedimizi merak ediyorum gizemli olunca daha cok merak ediyor insan
Marmelat derken
Allah mutlulugunuzu daim etsin canim
Hakkeden ne yiyorlar onu gözdermiyorlar herhalde yada ben görmedim
Bende agliycam tartildimCumaya kadar nasil vercem bilmiyorum :18:
Benim oglanda bi ara banyoyu isaret ediyordun hortumdanmi korktu anlamadim sende girsen onlan minecim yani önce sen girsen sonra onuda kucagina alsan 1-2 kere belki alisir :26:
günaydin tekrar citirlarim puccaaa gwznaz blackcat nora 2ee bursa86 lequim ftemiz minderbob ptty umay110 hasrettt nesquik triendy21 zerra monarosa minikkelebek huzunperisi balkaymak abababa arcak81 barerse geregi düsünüldü gurbet kdr melojj naf rezzan ruweyda qqbra silverpowder chosen1234
HeheeheHepicinizi saymaya calisdim
tarti bana bugün 74.6 yi gösterdi:84:
STAR TV YENİ BİR HAYAT YARIŞMACILARININ 1 HAFTADA VERDİKLERİ KİLOLAR !!!
Mavi takımdan;
1. Tartıya çıkan yarışmacı 6 kg ya yakın vermiş 1 haftada.
2. Tartıya çıkan yarışmacı Kevser 7 kg vermiş
3. Tartıya çıkan yarışmacı Mert Ali 8kg vermiş
4. Tartıya çıkan yarışmacı Sedef 107,7 den 103,4 ya inmiş
5. Tartıya çıkan yarışmacı Ömer 184,6 dan 176,6 ya inmiş
6. Tartıya çıkan yarışmacı Semra 102,7 den 99,3 e inmiş
7. Tartıya çıkan yarışmacı Ayhan 178,7 168,2 10,5 kg vermiş
Mavi takım toplam 47,3 kg kaybetmiş bi haftada
Kırmızı takımdan;
1. Tartıya çıkan yarışmacı Hakan 144,3 135,8 (- 8,5)
2. Tartıya çıkan yarışmacı Fulya 148,8 142,3 (- 6,5)
3. Tartıya çıkan yarışmacı Gözde 137,6 132,8 (- 4,8)
4. Tartıya çıkan yarışmacı Macit 168,7 161,6 (- 7,1)
5. Tartıya çıkan yarışmacı Deniz 106,9 103,3 (- 3,6)
6. Tartıya çıkan yarışmacı Fatih 239,9 229,4 ( 10,5)
7. Tartıya çıkan yarışmacı Halil 143,4 134,5 (- 8,9)
Kırmızı takım toplam 49,9 kg kaybetmiş bi haftada !!
YA BENDE HAFTADA 10 KİLO VERMEK İSTİYORUM
çorba işi bozuyor canım yaaa
okula nasıl getircem
belki yarın denerim koyu kıvamlı getiririm okula
canım ben işyerime çorba getiriyorum,boyu yüksek bir plastik kaba koy ya da küçük termosa koydökülme riski azalır..okulda da tabağa koyarsın yersin..
benimkide önceden iyiydi şimdi ağlıyor
herçocuk bir olmuyor işte
annelik zor allah kolaylık versin bize
yok canım bağırmıyorum kıyamam bacağımın sarılıyor
tamam bebeğim bittiii diye diye suyu döküyorum
eşimde bir yandan oyun yapmaya çalışıyor
öyle işte umarım düzelir
ayy canım kıyamam,ben daha annelik hissini yaşamadım..Allah sabır versin yaa zor gerçekten:18:
kızlar bu arada bende sanki bir şişkinlik var ya sebebini anlaamdım acaba son 2 günden beri yaptığım kaçamaklardanmı bu durum ,zaten akşamda kaçırdım keşkek,pilav , yedim offf çok güzel di ki hayatımda hiç sevmezdim keşkeğiama yedim
neyse sabredicem yok bana yemek falan 4 gün hafiif geçirmem gerek yoksa 73 ü göremeyip yine 74 lü rakamda çıkmaktan çok korkuyorum
bugünkü menüm
sabah(7:15)
domates ,salatalık,kk peynir, 4siyah zeytin,1 yumurta, 2 bardak çay ,1 dilim çavdar ekmeği
ara(10:45)
2 hurma
öğlen sabahki gibi yapamyı planlıyorum
ara(16:00)
2 hurma veya bir elma
akşam(19:00)
dün akşamki menü değiştiği için bu akşam ıspanak ve yoğurt yicem kesinlikle1 dilim ekmek
böyle işteee şimdilik cıss yok gibi ama akşama doğru ya olursaa
ASLA OLMAYACAK CISSS SÖZ VERDİM KENDİME
inş öyle olmasını diliyorum bende canım şahsen bende aynı durumdayım ve yediğim o mnagal için çok pişmanımevet hemde cok ciss kactiAma cabuk gelen cabuk gider dimi :26:
valla canım insan bir kaçamak yaptınmı gerisi geliyor o yüzden hiç kaçamak yapmamak en iyisibende ceza werdim kendime yok bana yemek fln haketmiyorumm bişeyi. Aklımda çikolata war kaç gündürrYemeyelim ya nolur hafif yiyelim. Ben şahsen bu yemeyle daha çooook şiş dobik şişman kocaman büssürü kilolu hissederimm kendimii.
evet hemde cok ciss kactiama cabuk gelen cabuk gider dimi :26:
inş öyle olmasını diliyorum bende canım şahsen bende aynı durumdayım ve yediğim o mnagal için çok pişmanım2haftada verdiğim kiloyu tek günde maşallah geri aldım nasıl iş bu yaa pöööfffffff
valla canım insan bir kaçamak yaptınmı gerisi geliyor o yüzden hiç kaçamak yapmamak en iyisi
acilenn bu kilolardan kurtulmam gerekkkkkkkkkkkkkkk
Iddiaya girem birinle yoksa sürekli kaçamak yapıcam galiba bende
sonradan pisman oldum simdi ugras dur isin gücün yoksainş öyle olmasını diliyorum bende canım şahsen bende aynı durumdayım ve yediğim o mnagal için çok pişmanım2haftada verdiğim kiloyu tek günde maşallah geri aldım nasıl iş bu yaa pöööfffffff
valla canım insan bir kaçamak yaptınmı gerisi geliyor o yüzden hiç kaçamak yapmamak en iyisi
acilenn bu kilolardan kurtulmam gerekkkkkkkkkkkkkkk
Iddiaya girem birinle yoksa sürekli kaçamak yapıcam galiba bende
suzimm günaydınnya benimde biraz cıss kaçtı ya çok pişmanımmm bayanların wücudu çabuk ödem topluyomuş ya ondandır merak etme. amaaa bide yemicezzz olurmuu ben ceza werdim kendime hemde çoook büyük bi ceza sende wer cezalısın
kız sen 65 kg ben 73 olurmu ki öyle :44: zayıflamak değilmi bu yaa olur tabii gel girek senle iddiaya yeterki verelimde kiloları ben her türlü iddiaya girerimgel gir benimle yeterki kilo werelimmkesinlikleee gerisi geliyo bi kere başladınmı kardeş yaa off. o tw de gördüğümüz zayıfcıklar bişey yemiyodur waryaa ben kendime bakıyorum ben ne hakla yiyorum ya inanamıyorum kendimeee
Günaydın kızlar.
bugün ise basladim geri canim ara ara sizi takip ediyorumPart 1Leslie Sansone Walk at Home 5 Mile Fat Burning Walk 68 min Fitness DVDRip TG Segment100 00 00 00 12 32 - YouTube suzim gel yapak spor ,atak vücuttan herşeyi ben yapıciimm şimdii yat yat olmuyor böyle
sonradan pisman oldum simdi ugras dur isin gücün yoksaama napalim canim artik telafi etme yolarina girisiyoruz :18:
ceza verdim kendime canim hemsom artik karnimlan konusuyorum birsey istedimi yok sana birsey haftasonu yeteri kadar yedin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?