70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm

sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 tatlı kaşığından accık fazla kahvaltılık sos
yarım kk beyaz peynir
4 tane siyah zeytin

ara
1 avuç beyaz leblebi
1 kupa çilekli yeşilçay

öğlen
6 yemek kaşığı menemen ama yumurtasız ( dün akşam menemen yapmıştım yumurtasını kırmadan önce ayırdım o şakilde yiyecem bugün)
1 küçük kase yoğurt

sonrasını bilmiyorum
zaman ne gösterecek

sonunda tüm sayfaları okumayı bitirdimm şüküürrrrrr

Linki kopyaladım temizlik yaparken açıp bende horon tepicem birazdan dadlum

İzmir harika hafif bir esinti var :26: güneş pasparlakk :103: ama ben evde oturup temizlik yapıp balkon yıkıycam

Şaka gibi dimi
anammm izmir aşığıyız bizd eşimle ama hayat şartları şu an bizi ayrı bırakıyor izmirden inşallah yaşlılıkta orda yaşarım bizden selma söyle izmire

anamm sende bendensin canım bir mangal partisi yaptık ohoo benim kilo maşallah aldı başını gitti sendede ölemi durumlar:44:

aynennnn
topiği terkedeni topuklarından vurdurturum valla
bizi bırakmayın valla eğer siz giderseniz motiveyi nerden alıcaz biz canım kim çekecek bizim saçları küseriz bakk haa

sen evlenince yandın şeker bütün işler sana bakıyor olucak anneler arkamızdan bizi toplamıyacak bulaşık ,çamaşır, ev temizliği, yemek ,koca birde çocuk olursaaa uuffffffffff maşallah kendine zaman bul bulabilirsen ,şaka bir yana sevdikten sonra herşey bir yana

bu arada dileğim sevdiceğinle bu en şişman halinle falanmı tanıştın eğer öyleyse şu an sana tapması gerekiyor fotolarını gördümde şu an daha güzelsin ve sakın eski o haline dönme (fotolarında da farkettim o halinde biraz mutsuzluk varmış sankim yüzünde :44: )

3.5 ay oldu..
baya olmuş yaa
hiç spor yapmadım ve hafta sonları resmen serbestim herşeyi yedim yani
anamm şeker 3,5 ay 11 kilo gidiyorsa ben temmuz ortası kesinlikle 60 lı rakamlarda olmam gerekiyor :13:

kıskanılma durumları başlamışş güzelll ayy benim kocamda beni kıskanmaya başlasın

Günaydın kızlar.

Realincir ark. isteğini kabul ettim bakabilirsin

Black, suzi, GWZNAZ günaydınn

Black ben seni çok merak etmeye başladım bu arada.
Hemen hemen herkes resim koydu sen yoksun ortalarda.
o gizli kalmaya tercih ediyor

hani burhan karşı komşuya diyordyuya ben yokum yok aslında sen beni hayal ediyorsun
face de yok mu hiç resmim vardı orada diye hatırlıyorum
ama bizde facen yokki şeker bizde görmek istiyoruz seni haksızlık bu

ayy sende benim gibisin bende ilk erkek arkadaşımla evlendim ,Allah'ımdan hep öyle istemiştim ,öylede nasip olsu şükürler olsun ki,ara sıra benim kıskançlıklarım olsada iyi bir eşim var o beni, ben onu çok seviyorum ,Allah herkese mutlu bir evlilik nasip eder iinş.

Ben senden daha çok vercem kızım heveslenme bittin sen HA HA HA

bu arada özel mesajlarına bi bak yaw

biz de senlemi girsek kız iddiaya gözüme seni kestirdim msjlarını okurken kilolalrımızda yakın ne dersin başka birinle iiddia yoksa bizde girek iddiaya en azından birbirimize faydamız olur eninde sonunda vermiş oluruz (hoş illaki birimiz çok vericek ama )

hava biraz günesli keyfimde yerinde

Günaydın dobiçler yeni bir cumaya doğru ilerliyoruz :119: :119:

Suzi öyle günaydın mı olur kız

Günaydın kızlar.

bende karakedimizi merak ediyorum gizemli olunca daha cok merak ediyor insan
Gunaydinnnnn cicimmmmmmmmm marmelatimmmm benim heheheh
marmelat derken

allah mutlulugunuzu daim etsin canim
hakkeden ne yiyorlar onu gözdermiyorlar herhalde yada ben görmedim
bende agliycam tartildim cumaya kadar nasil vercem bilmiyorum :18:

benim oglanda bi ara banyoyu isaret ediyordun hortumdanmi korktu anlamadim sende girsen onlan minecim yani önce sen girsen sonra onuda kucagina alsan 1-2 kere belki alisir :26:

günaydin tekrar citirlarim puccaaa gwznaz blackcat nora 2ee bursa86 lequim ftemiz minderbob ptty umay110 hasrettt nesquik triendy21 zerra monarosa minikkelebek huzunperisi balkaymak abababa arcak81 barerse geregi düsünüldü gurbet kdr melojj naf rezzan ruweyda qqbra silverpowder chosen1234
heheehe hepicinizi saymaya calisdim

tarti bana bugün 74.6 yi gösterdi :84:

kızlar bu arada bende sanki bir şişkinlik var ya sebebini anlaamdım acaba son 2 günden beri yaptığım kaçamaklardanmı bu durum ,zaten akşamda kaçırdım keşkek,pilav , yedim offf çok güzel di ki hayatımda hiç sevmezdim keşkeği ama yedim

neyse sabredicem yok bana yemek falan 4 gün hafiif geçirmem gerek yoksa 73 ü göremeyip yine 74 lü rakamda çıkmaktan çok korkuyorum

bugünkü menüm

sabah(7:15)
domates ,salatalık,kk peynir, 4siyah zeytin,1 yumurta, 2 bardak çay ,1 dilim çavdar ekmeği

ara(10:45)
2 hurma

öğlen sabahki gibi yapamyı planlıyorum

ara(16:00)
2 hurma veya bir elma

akşam(19:00)
dün akşamki menü değiştiği için bu akşam ıspanak ve yoğurt yicem kesinlikle 1 dilim ekmek

böyle işteee şimdilik cıss yok gibi ama akşama doğru ya olursaa

ASLA OLMAYACAK CISSS SÖZ VERDİM KENDİME

suzim neden 74,6 olduki cıs mı kaçırdıN kızz:26:

Son düzenleme:
o ne yaaa

Bende ceza werdim kendime yok bana yemek fln haketmiyorumm bişeyi. aklımda çikolata war kaç gündürr yemeyelim ya nolur hafif yiyelim. ben şahsen bu yemeyle daha çooook şiş dobik şişman kocaman büssürü kilolu hissederimm kendimii.

evet hemde cok ciss kacti Ama cabuk gelen cabuk gider dimi :26:
inş öyle olmasını diliyorum bende canım şahsen bende aynı durumdayım ve yediğim o mnagal için çok pişmanım 2haftada verdiğim kiloyu tek günde maşallah geri aldım nasıl iş bu yaa pöööfffffff

valla canım insan bir kaçamak yaptınmı gerisi geliyor o yüzden hiç kaçamak yapmamak en iyisi

acilenn bu kilolardan kurtulmam gerekkkkkkkkkkkkkkk

Iddiaya girem birinle yoksa sürekli kaçamak yapıcam galiba bende

evet hemde cok ciss kacti ama cabuk gelen cabuk gider dimi :26:

suzimm günaydınn ya benimde biraz cıss kaçtı ya çok pişmanımmm bayanların wücudu çabuk ödem topluyomuş ya ondandır merak etme. amaaa bide yemicezzz olurmuu ben ceza werdim kendime hemde çoook büyük bi ceza sende wer cezalısın

gel gir benimle yeterki kilo werelimm kesinlikleee gerisi geliyo bi kere başladınmı kardeş yaa off. o tw de gördüğümüz zayıfcıklar bişey yemiyodur waryaa ben kendime bakıyorum ben ne hakla yiyorum ya inanamıyorum kendimeee

sonradan pisman oldum simdi ugras dur isin gücün yoksa ama napalim canim artik telafi etme yolarina girisiyoruz :18:
ceza verdim kendime canim hemsom artik karnimlan konusuyorum birsey istedimi yok sana birsey haftasonu yeteri kadar yedin diyorum

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrr

bu sabah 67.6 ile güne basladım. Dün ELELE dergisini aldım. Yanına 20 super diyet eki koymuslar. İnceledim 20 diyet uzmanından gün gün neler yenecegine dair acıklamalar programlar var. Okuyorum fikir sahibi oldugum noktalar var. Fakat sacma buldugum noktalar da misal hangi uzmanın diyetiydi tam hatırlamıyorum yatmadan her gün 1 bardak süt ile 1 küçük muz diyor benim bildigim bu ikisey kilo aldırıyor heleki yatmadan!

Geçen hafta diyetimi bozmustum. Fazla kacırmıs 500 gr almıstım. Bu hafta esimde göreve sehir dısına cıktı. Aksamları agır yemekler yapmayacagım. bakalım ne etki edecek.

kız sen 65 kg ben 73 olurmu ki öyle :44: zayıflamak değilmi bu yaa olur tabii gel girek senle iddiaya yeterki verelimde kiloları ben her türlü iddiaya girerim

iddiaya girek dedin kaçtın hemen gözün kortu kaçtınmı yoksa kız benden

merhaba kızlar ben de varım kilo vermeye. yetti artık kocaman oldum tam 76,2 kiloyum. 55 kilo olmam gerekiyo. 21,2 kilo fazlalığım var. nerdeyse 3de 1 nasıl aldım bu kadar kiloyu. valla yerken iyiydi de bakalım nasıl vercem

Günaydın kızlar.

Slm cnm.bugün pzt acayip yoğunum topiğe çok uğrayamnıyorum.
cmt doktora gittim tartıya çıktım - 900 çıktım :) yani 71.7.
ve hafta içi konuştuklarımızın hepsini konuştum.
bu haftaki listem şöyle yorumlarını merak ediyorum

sabah:
büyük bir bardak limonlu su
kahvaltı;
2 dilim esmer ekmek
1 dilim kadar beyaz peynir
5 ad zeytin
domates salatalık çay
hafta sonları yumurta

ara;
15 ad. sade çubuk kraker yada 1 ad. kepekli galeta

öğle;
1 büyük kase salata (üzerine yarım küçük tavuk ızgara veya 3 yumurta büyüklüğünde biftek ızgara veya
1 küçük kutu ton balık ile)
1 dilim çavdar ekmek
1 paket ayran
veya
2 dilim ekmek arası avuç ayası kadar tavuklu veya etli veya ton balıklı sandviç
sade soda

ara;
2 porsiyon meyve

akşam;
8 çorba kaşığı z.yağlı kabak kalye/patlıcan satası/fırında imam bayıldı/karnabahar/brokoli haşlama/ıspanak yemeği gibi)
3 kaşık bulgur pilavı
1 küçük kutu az yağlı yoğurt
veya (haftada 1-2 kez)
1 kase mercimek çorba yağsız
1 yemek tabağı sebze haşlama veya salata
1 küçük kutu az yağlı yoğurt
veya
1 tabak dolusu etsiz z.yağlı sebze yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt

ara:
1 porsiyon meyve
1 yemek kaşığı dolusu tuzsuz kabak çekirdeği

cezalıyım cezalısın cezalıyızzzz yeme suzim yeme annemede yemee diyorum. yetti be ye ye ama. çok şey istiyo bu mide dimi hep onu dediğini yaptım şimdiye kadar azcıkta o beni dinlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…