bursefa senide tebrik derim ve bütün azimli çıtırları
benim gibi alanlar üzülmeyin kızlar vercez yavaş yavaş ama hızlı verirsek alırızki ben çooook aldım
slm kızlarr bende bu hafta kilo veremeyenlerdenimm ne oldu anlamadımm
tartılmadım bile çünkü biliyorum vermedimmm durdu kilo vermem:(((
kilo verenleri tebrik ediyorummm
joooooo bende geldim 73 kilodan ideal kilom 50 52 ye dusmek istiyorum yardim edinnn
Arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ve kendime diyet listesi hazırladım.
Yarın başlamayı düşünüyorum.
Sabah Kalkınca:
Elma sirkesi+Bal+Su karışımı.
Yarım bardak su.
Kahvaltı:
2 orta boy çeri domates
3 dilim salatalık
Kibrit kutusu kadar peynir
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepek ekmeği
Öğle:
Yağsız tuzsuz karışık salata
Ara Öğün:
1 Porsiyon Meyve veya
Eti Form bisküvi
Akşam:
Elma sirkesi+Bal+Su karışımı
Yağsız tuzsuz salata
Izgara tavuk göğsü
İstersek yanında yoğurt
İstersek yanında 2 kaşık sebze yemeği
Elma sirkesi+Bal+Su karışımı
Yatarken
Bir bardak su
veya bir bardak süt
Sizce nasıl arkadaşlar????
Ben de artık zayıflamak istiyorum.Şu andan itibaren diyetteyim.Benide aranıza alır mısınız.kilom 79 boyum 160.
merhaba kızlarrr...... ben bugün çok yoğundum.. işler çok sıkıştı koşturdum durdum.. ayaklarımda hal kalmadı... 14:30' da çıktım işyerinden.. bugün günüm vardı orada biraz yedim... sabah kahvaltıyı 1 bardak süt ve galeta ile yaptım... öğlen yoğurt yedim sadece... günde biraz yedim... akşam sadece semizotu ve yoğurt yiyeceğim... o kadarcık kaçamak olsun ama diğmi...
bursefacım benden sonra basladın,benı gectın valla,aferım sana.ben de suandan ıtıbaren karar alıyorum,bu hafta dıyetı bozmak yok,en az 1 kılo verıcem
vallahi ben katki maddeli sodalara guvenmiyorum en guzeli sade olanlar icine normal limon parcasi bir iki yaprak taze yaprak at cok guzel oluyor hem aromatik hem masum bir icicek oluyor tatli ihtiyacininda en dogru adresi meyvalar veya kuru kayisi erik tarzinda seyler rejim yaptigin icin kabizlik cekebilirsin kuru meyvalarla bu sorunu asabilirsin sekerinide duzenler
elma rendeledim bide limon sıktım oldu sana tatlı... :icecream:
kayısı kızımda çok etki gösteriyor kaka yapmaktan helak oluyor :1shok: elmaya dayanayım ben bu ara tarçın filanda yakışır içine... dolapta dondurma ve sütlaç var hatta aşurede var ama yemek yok...
dayanın kızlar.. yaz geliyor..alkisalkisalkis
BURSEFACIM\ BENDE bug]n dayanamadim apple pie yedim bi tane kahveyle, ohhh bir tatlı geldi anlatamam yarasın bizeeDünde koca bir soğuk sandviç yemiştim, 2 gündür bozuyorum tamda süper giderken (( Bugün spordan kaytarmadım ama en azından o apple pie ı yakmışmdır Onun dışında pekde öyle bişey yemedim zaten, akşam ızgara tavuklu salata, sabahta herzamanki gibi kflakes imi yedim. Hayırlısı olsun bakalım
elma rendeledim bide limon sıktım oldu sana tatlı... :icecream:
kayısı kızımda çok etki gösteriyor kaka yapmaktan helak oluyor :1shok: elmaya dayanayım ben bu ara tarçın filanda yakışır içine... dolapta dondurma ve sütlaç var hatta aşurede var ama yemek yok...
dayanın kızlar.. yaz geliyor..alkisalkisalkis
yurt dışında olan arkladaşlar hadii hadiseye oy vermeye.....
yaaaaa kızlar pordon ya okumadan yolladım metemin yüzünden GÖRÜMCEM GÖRÜMCEM
r ve t yanyana olunca elim kaymış
selam canlar nasılsınız ben yorgunluktan ölüyom besbucukta kalktım 2 ye kadar calıstım sonra hıc durmadan yenı evımıze esya bakmaya gıttık ayaklarıma karasular ındı.bugünkü yedıklerımı yazayım sabah 6da agzıma bı muz attım mıgdemı tutsun dıye ısyerınde ancak 10da yıyebılıyorum cok hareket ettıgım ıcınde basım dönüyo mıgdem bulanıyo kahvaltıda 1 üzümlü kücük ekmek 1 ırmıklı pudıng ıce tea.öglen bısey yemedım saat 5tede fırında balık ve bıraz patates salatası yedım 1 külahta meyvelı dondurma.sımdı yemekte taze fasulye ve mantarlı bulgur pılavı var kocısımme dünden kalan fasulyeyı ısıttım cok yorgunumŞeniz hemen bıde pılav yaptım yanına ama ben yemıyorum yıne kızlar dünde yememıstım esım bana meyve salatası yapmıstı bugünde yapcak ama yogurt yıyecem bıraz bıkac kasık yemek denerım belkı ama doymayacam ıste bugünde ac yatcam yarın zaten yemege davetlıyım
kıymet'çim yazdığın mesajın altında ''edit'' yazan yeri tıklayıp mesajını düzeltebilirsin...
güzel telaşeler canım bunlar haydi hayırlısı... yemek aralarında ağzına birşeyler at bir iki kuru üzüm kayısı gibi.. uzun süre yemeyince baş dönmesi yapıyor ve vücudumuz kıtlık var diye hemen yağ depoluyormuş canım...
amanın nedıyosun canım sen ben atmadıgım halde 1 kılo aldım bu hafta.yok anam yok ac gezecem resmen
Hadiseyi izledim çok güzeldi ama nazar deydi sanki... çok alkış aldı inşallah kazanırız..
Almiracım oylarını bekliyoruz....
aç gezerek kilo verilmiyor canım... az ama sık yemek en güzeli... sen bir test falan yaptırsan kilo verememenin bir nedei olabilir...:teselli::teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?