70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

werdim canım napiim şişkoyum diyo öpüldün canı hemşerim suzim bişeycik olmaz inşallahh
sagol hemsom
he ya yine kacirdim canim
bulun bence şikayette şu anki huzursuzluktan daha kötü olamaz ya sonuç
bende öyle yapmak istiyorum ama bana zarari olurmu sonradan hepsi üstüme gelirmi bu durumdan sonra iyice cigrindan cikar diye korkuyorum hayirlisi bakalim sagol pisim

bu arada ballikaymakim halen yok ortalarda :26:

bir de az önce noldu kafamda birsey geziniyordun söyle sirkeledim elimlen sari örümcek bi ciglik attim
isarkadasi da diyor bende birsey oldu sandim daha ne olsun

ayy kıyamam onaa
ya bebeğin olursa deneyimlisin ozaman sen
bende karayım neolcek yayınlıyoruz tanışıyoruz kaynaşıyoruz işte
gül cemalinden mahrum bırakma bizi
ablam biliyorum tabikideee o kadar ingilizce boşa gitmesin bu kadar sene sonra ama yalanmı kadın'' L '' harfini yi yutuyor aslında hızlı konuşmaktan ve ana dilleri o olduğu için öyle
ay ne bilem olur ya belki bilmiyorsunudur dedim

slmm ay canım benim ya kıyamam alışır inşallah. benim kardeşimide yıkarken acaip titrerdi eli ayağı hem ağlar bağırır hem titrerdi ya. alışır inşallah ya kuzucuk kıyamam
inşallah alışır canım yaa çok zor oluyor

Son düzenleme:
biraz önce biöğrenci geldi
nerdeyse bende ağlayacaktım yaa
anne baba ayrı baba kumarbaz
çocuğun dediğine göre anne verem olmuş istanbulda hastanedeymiş
bakıcıda kalıyor
oda dövüyormuş devamlı
anne de önceden duyduğum kadarıyla pek iyi bir yolda değilmiş
ne diyeceğimi şaşırdım çocuğa
yok abla diyor sen bilmezsin bizim oraları başkasıyla evlenirse babam bulur bizi diyor
adanalıymışta
çoook çok üzüldüm
bizim branşında zor yanı bu
bugün 5 öğrenci geldi hepside ağlıyordu

aşk olsun hiç beklemezdim benim hakkımda böyle bir izlenimin olduğunu ablacım

aaaa üzüldüm şimdi
neden alınganlık yapıyorsun
herkes ingilizce bilmiyorkii
bilmemekte ayıp değil
nevarki bunda
özür dilerim seni kırdıysam ama farklı bir amacım yoktu

albüme 2 tane resim ekledim canım bakabilirsiniz akşam başka bulursam eklerim anca bunları buldum şimdilik

yazık ya allah yardımcısı olsun nasıl yani annesini babası mı satıyo ben anlamadım iyi yolda değil derken ay o çocuğun geleceği nasıl olacak canım ya.

rehberlik öğretmeniydin hrld canım dimi? Allah yardımcın olsun canım. ne zormuş o çocuğun durumu ya Allah yardımcısı olsun (

aaaa üzüldüm şimdi
neden alınganlık yapıyorsun
herkes ingilizce bilmiyorkii
bilmemekte ayıp değil
nevarki bunda
özür dilerim seni kırdıysam ama farklı bir amacım yoktu
tabiki bilmemek ayıp değil ama ne bileyim az çok burda yazdıklarımızdan herkesin ne seviyede olduğunu gayet iyi biliyoruz ki maşallahımız hepimiz zehir gibiyiz ,bir an kendimden şüphe ettim sadece acaba ben kendimi çok cahil biri olarak mı tanıttım burada o seviyedemi gösterdimki diye,hatta şöyle uzun bir düşünmeye dalmıştım bile atıığım msjlar konusunda :44:farklı bir amacın olmadığına eminim zaten ablacım forumda ve fotolarda takip ettiğim için iyi birisisin ve böyle bir tepki ile karşılaşınca diyorum kendi kendime o kadar lisede ing. gördüm ,pc ile sürekli iç içe araştırmalar yapıyorum ,dışarıdan üniversite okumaya çalışıyorum böyle bir etki nasıl bırakabildim dedim :44:

asıl ben kendimi yanlış tanıttıysam ve saygıda kusur ettiysem özür dilerim

tamam canım ben bakarım birazdan
anne ve baba ayrı illerde
anne barlarda falanmı çalışıyormuş neee
sınıf öğretmeni demişti öyle
okumaktan başka şansın yok dedim çocuğa
başka yolu yok yanii

ingilizce bilmeyince cahilmi olunuyor?
benim eşimde 4 yıl üniversite okumuş öğretmen olmuş ama ingilizce bilmiyor
çat pat anlıyor yanii
hiç eşim cahil diye düşünmemiştim
bu şekilde anlayacağını bilseydim yazmazdım zaten öyle bişey
ki takıldım sana sadece
neyse kusura bakma
senlik bişey yok bende hata

rehberlik öğretmeniydin hrld canım dimi? Allah yardımcın olsun canım. ne zormuş o çocuğun durumu ya Allah yardımcısı olsun (

evet canım rehber öğretmenim
çok üzüldüm elimdende bişey gelmiyor
babamla annem birleşsin istiyorum diyor
ama öyle mutlu olamazsınki dedim
o mutlu ama şimdi diyor
evlenmiş çocuğu olmuş diyor
içim gitti valla
daha 12 yaşında
pırıl pırıl gözleri
ağlamaktan anlatamadı bile

gelinnnn ben ilkokul mezunuyum ve cahilimya takmayin su okuma isine mine art niyetli degildir kardesim ben ilkokul mezunuyum ama cat pat almanca biliyorum nelocekkkminecim bebegim sana bendende bir tavsiye banyo icin kizinla birlikde banyo yap kendini güvende hisseder birde öyle dene bakalim

slm citirlarrr hafta sonum süper kecamakli gecdicumartesi esimle alisverise cikdik eve geldik kapinin önünden baslamis salona kadar güller var ve masa hazirlanmis cocuklar bize süpriz yapmis yatak odasinda güller ve mumlar süperdi yemekleride döner ve colakendileride arkadaslarina gittilerpazargünü esim ise gitti ben mevlüde aksam esim gelince cin lokantasina gittik offf cok güzel bir ortamdiAllah herkezi böyle mutlu etsin 2 gün cisss doluydu ama ben cok mutluydumm

canım benim eşim ankarada çocuk polisiydi. bu çocuk kimin yanında kalıyor babası ile mi yaşıyor. eğer baba kötü muamele yapıyorsa ildeki çocuk şubeyi arayıp bilgilendir.
üvey annesi falan mı var . eğer evinde çok kötü bir ortam varsa mutlaka konuş ve il çocuk polisini bilgilendir hangi ildesin hatırlayamadım birden . çocukta dayak dışı muamele falan var mı ay içim fena oldu annesi o yolda olan bir çocuğun geleceğinden korkarım. bu tür çocukları cinsel istismara açık görüyo toplum. ağzını bir ara çocuğun böyle bir durumla falan karşılaşmış ise mutlaka yardım et polisi sosyal hizmetleri bilgilendir. tek başına dayak bile çok kötü bir durum. evden falan kaçabilir bunalıp. canım benim ya adanydı değil mi orası .

BUGÜN kü menüm:

ac karnına: elma sirkeli su

sabah:
2 dilim tam bugday ekmegi üzeri tereyağ-bal
1 bardak tarçınlı çay
yarım elma

ara:
1 incir kurusu
1 ceviz içi
1 kayısı kurusu

öğle:
4 kaşık pilav
1 karnıyarık
yarım kase yogurt
salata

ara:
1 meyve

akşam:
meyveli yogurt
salata

ara:
kuru kayısı-incir-ceviz

yaaa öyle deme şimdi, yanlış anlaşıldım sanırım
benim annemde ilkokul mezunu ama kendini çok geliştirmiş
babam ingilizce öğretmeni evde bazı şeyleri ingilizce söyler ve annem anlar
mesela şeker isteyeceği zaman sugar der annem kalkar getirir
ben tabi kızarım hep babama türkçe konuş diyee
konu dağılıyor ama lisedeyken en gıcık olduğum şeydi
arkadaşlarım arardı babam hemen ingilizce konuşurdu çok utanırdım
ben lisede sırf ingilizce gördüm ingilizce biliyorum diye süper kültürlü biri olduğum anlamına gelmez
eşim bilmiyor diye cahil anlamına gelmediği gibi
gerçekten takıldım sadece kötü bir niyetim yoktu

birliktede girdim ablacım yaaa yok yani banamısın demiyor
ama tekrar deneyeceğim belki o gün gününde değilmiştir
sağol şekercim

yok canım hayır öyle şeymi olurr ben ordaki cahil kelimesini kullanmkla hata yaptım sanırım yanlış anladın ablacım beni
bu devirde herkes artık çat pat ing. biliyor benimde bildiğim ing. süper bir ing. değil tabikide tıpkı eşin gibi çat pat tır
ben sadece kendimimi yanlış tanıttım diye sorunu kendimde aramıştım ve ondan öyle bir cvp yazmıştım ,asıl sen benim kusuruma bakma ablacım asla bu topikte kimse ile tartışma gibi bir niyetim yok aksine şen şakrak geçmesini isterim ,umarım bu olay büyük bir soruna sebep olmaz herhalde aramızda hepinizi seviyorum ve düşüncelerinede saygı duyuyorum

canım anne ve baba ayrı
çocuk başka birinde kalıyor
bakıcı gibi, sanırım para gönderiyor anne onlarda bakıyor
bakan kişide bazen iyi bazen kötü davranıyormuş
kötü derken dedim dövüyorlar dedi
akrabalarıda anne verem diye bunu istemiyorlarmış
annesinin kötü yolda olduğunuda çocuk söylemedi
öğretmeni dedi nekadar doğru bilmiyorum
ilk etapta sadece konuştuk çocuk isterse bişeyler yapmaya çalışacağım
çünkü çok üzüldüm
gözleri hala gözümün önünde
zor tuttum kendimi
evden kaçabilcek biçocuk gibi durmuyor ama tabii bellide olmaz
dersleride iyi
bakalım inşallah faydam dokunur kaybetmek istemem çünkü

mersindeyim buarada canım ben

problem yok
muhabbete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…