sagol hemsomwerdim canım napiim şişkoyum diyoöpüldün canı hemşerim suzim bişeycik olmaz inşallahh
he ya yine kacirdim canimGünaydınnn,
Zamanla geçer canım, küvet veya leğen gibi bişeyin içinde yıkarsan, biraz oynasın diye içine oyuncak falan koysan, alışır belki. Alışır merak etme.
Günaydınnn,
Yine ipin ucunu kaçırmışın.
bende öyle yapmak istiyorum ama bana zarari olurmu sonradan hepsi üstüme gelirmi bu durumdan sonra iyice cigrindan cikar diye korkuyorum hayirlisi bakalim sagol pisimbulun bence şikayette şu anki huzursuzluktan daha kötü olamaz ya sonuç
ayy kıyamam onaakıyamam annesi korkuyo demek ki sudan. biraz büyüse o kadar korkmaz. dediğin gibi havuz var sa onunla falan oynasın alışır inşallah
aklıma benim kediciğimle banyo maceralarım geldi.
benim pisiyi tüyleri kesilince falan yıkıyorum ama nefret ediyo sudan . kucağıma alıp banyoya yürürken başlıyo çırpınmaya ve bağırmaya. duşakabine sokarken iki patisi ile kenarlardan bir tutuşu var görmelisiniz. içeri girip kapısını kapatıyorum başlıyo acı acı bağırmaya. suyu tutup yıkarken bir miyavlayışı var duyan olsa kediyi kesiyolar zanneder. eşimde banyoya girip "kızım ne oldu yıkıyolarmı seni falan " der. benim pisi iyice başlar bağırmaya resmen yardım istiyo kurtar beni yıkıyo diye. onu yıkarken bende sırılsıklam ouyom tam komedi halimiz.
o sanırım kil alma ile karıştırmış. gece yatarken o kadar yenirmi ya . ben karnım aç bile olsa nasılsa uyuyacağım diye kendimi zorlayıp yemiyorum
resim bulamadım kızlar bulursam yükleyecğim. eski bilgsayarda sanırım resimler oda öldü malum. face de de yokmuş kaldırmışım hepsini. bir bakayım bulursam söz yayınlayacam. aman kara çirkin birşeyim yav ne etceniz beni görüp. zayıflayam fıstık olam o zaman bakın
ay ne bilem olur ya belki bilmiyorsunudur dedimablam biliyorum tabikideee o kadar ingilizce boşa gitmesin bu kadar sene sonraama yalanmı kadın'' L '' harfini yi yutuyor aslında hızlı konuşmaktan ve ana dilleri o olduğu için öyle
inşallah alışır canım yaa çok zor oluyorslmmay canım benim ya kıyamam alışır inşallah. benim kardeşimide yıkarken acaip titrerdi eli ayağı hem ağlar bağırır hem titrerdi ya. alışır inşallah ya kuzucuk kıyamam
ay ne bilem olur ya belki bilmiyorsunudur dedim
aşk olsun hiç beklemezdim benim hakkımda böyle bir izlenimin olduğunu ablacım
albüme 2 tane resim ekledim canım bakabilirsiniz akşam başka bulursam eklerim anca bunları buldum şimdilik
ayy kıyamam onaa
ya bebeğin olursa deneyimlisin ozaman sen
bende karayım neolcek yayınlıyoruz tanışıyoruz kaynaşıyoruz işte
gül cemalinden mahrum bırakma bizi
ay ne bilem olur ya belki bilmiyorsunudur dedim
inşallah alışır canım yaa çok zor oluyor
biraz önce biöğrenci geldi
nerdeyse bende ağlayacaktım yaa
anne baba ayrı baba kumarbaz
çocuğun dediğine göre anne verem olmuş istanbulda hastanedeymiş
bakıcıda kalıyor
oda dövüyormuş devamlı
anne de önceden duyduğum kadarıyla pek iyi bir yolda değilmiş
ne diyeceğimi şaşırdım çocuğa
yok abla diyor sen bilmezsin bizim oraları başkasıyla evlenirse babam bulur bizi diyor
adanalıymışta
çoook çok üzüldüm
bizim branşında zor yanı bu
bugün 5 öğrenci geldi hepside ağlıyordu
biraz önce biöğrenci geldi
nerdeyse bende ağlayacaktım yaa
anne baba ayrı baba kumarbaz
çocuğun dediğine göre anne verem olmuş istanbulda hastanedeymiş
bakıcıda kalıyor
oda dövüyormuş devamlı
anne de önceden duyduğum kadarıyla pek iyi bir yolda değilmiş
ne diyeceğimi şaşırdım çocuğa
yok abla diyor sen bilmezsin bizim oraları başkasıyla evlenirse babam bulur bizi diyor
adanalıymışta
çoook çok üzüldüm
bizim branşında zor yanı bu
bugün 5 öğrenci geldi hepside ağlıyordu
tabiki bilmemek ayıp değil ama ne bileyim az çok burda yazdıklarımızdan herkesin ne seviyede olduğunu gayet iyi biliyoruz ki maşallahımız hepimiz zehir gibiyiz ,bir an kendimden şüphe ettim sadece acaba ben kendimi çok cahil biri olarak mı tanıttım burada o seviyedemi gösterdimki diye,hatta şöyle uzun bir düşünmeye dalmıştım bile atıığım msjlar konusunda :44:farklı bir amacın olmadığına eminim zaten ablacım forumda ve fotolarda takip ettiğim için iyi birisisin ve böyle bir tepki ile karşılaşınca diyorum kendi kendime o kadar lisede ing. gördüm ,pc ile sürekli iç içe araştırmalar yapıyorum ,dışarıdan üniversite okumaya çalışıyorum böyle bir etki nasıl bırakabildim dedim :44:
aaaa üzüldüm şimdi
neden alınganlık yapıyorsun
herkes ingilizce bilmiyorkii
bilmemekte ayıp değil
nevarki bunda
özür dilerim seni kırdıysam ama farklı bir amacım yoktu
albüme 2 tane resim ekledim canım bakabilirsiniz akşam başka bulursam eklerim anca bunları buldum şimdilik
yazık ya allah yardımcısı olsun nasıl yani annesini babası mı satıyo ben anlamadım iyi yolda değil derken ay o çocuğun geleceği nasıl olacak canım ya.
tabiki bilmemek ayıp değil ama ne bileyim az çok burda yazdıklarımızdan herkesin ne seviyede olduğunu gayet iyi biliyoruz ki maşallahımız hepimiz zehir gibiyiz ,bir an kendimden şüphe ettim sadece acaba ben kendimi çok cahil biri olarak mı tanıttım burada o seviyedemi gösterdimki diye,hatta şöyle uzun bir düşünmeye dalmıştım bile atıığım msjlar konusunda :44:farklı bir amacın olmadığına eminim zaten ablacım forumda ve fotolarda takip ettiğim için iyi birisisin ve böyle bir tepki ile karşılaşınca diyorum kendi kendime o kadar lisede ing. gördüm ,pc ile sürekli iç içe araştırmalar yapıyorum ,dışarıdan üniversite okumaya çalışıyorum böyle bir etki nasıl bırakabildim dedim :44:
asıl ben kendimi yanlış tanıttıysam ve saygıda kusur ettiysem özür dilerim
rehberlik öğretmeniydin hrld canım dimi? Allah yardımcın olsun canım. ne zormuş o çocuğun durumu ya Allah yardımcısı olsun(
ingilizce bilmeyince cahilmi olunuyor?
benim eşimde 4 yıl üniversite okumuş öğretmen olmuş ama ingilizce bilmiyor
çat pat anlıyor yanii
hiç eşim cahil diye düşünmemiştim
bu şekilde anlayacağını bilseydim yazmazdım zaten öyle bişey
ki takıldım sana sadece
neyse kusura bakma
senlik bişey yok bende hata
canım benim eşim ankarada çocuk polisiydi. bu çocuk kimin yanında kalıyor babası ile mi yaşıyor. eğer baba kötü muamele yapıyorsa ildeki çocuk şubeyi arayıp bilgilendir.
evet canım rehber öğretmenim
çok üzüldüm elimdende bişey gelmiyor
babamla annem birleşsin istiyorum diyor
ama öyle mutlu olamazsınki dedim
o mutlu ama şimdi diyor
evlenmiş çocuğu olmuş diyor
içim gitti valla
daha 12 yaşında
pırıl pırıl gözleri
ağlamaktan anlatamadı bile
gelinnnn ben ilkokul mezunuyum ve cahilimya takmayin su okuma isine mine art niyetli degildir kardesim ben ilkokul mezunuyum ama cat pat almanca biliyorum nelocekkk minecim bebegim sana bendende bir tavsiye banyo icin kizinla birlikde banyo yap kendini güvende hisseder birde öyle dene bakalim
tamam canım ben bakarım birazdan
anne ve baba ayrı illerde
anne barlarda falanmı çalışıyormuş neee
sınıf öğretmeni demişti öyle
okumaktan başka şansın yok dedim çocuğa
başka yolu yok yanii
yok canım hayır öyle şeymi olurr ben ordaki cahil kelimesini kullanmkla hata yaptım sanırım yanlış anladın ablacım beni
ingilizce bilmeyince cahilmi olunuyor?
benim eşimde 4 yıl üniversite okumuş öğretmen olmuş ama ingilizce bilmiyor
çat pat anlıyor yanii
hiç eşim cahil diye düşünmemiştim
bu şekilde anlayacağını bilseydim yazmazdım zaten öyle bişey
ki takıldım sana sadece
neyse kusura bakma
senlik bişey yok bende hata
canım benim eşim ankarada çocuk polisiydi. bu çocuk kimin yanında kalıyor babası ile mi yaşıyor. eğer baba kötü muamele yapıyorsa ildeki çocuk şubeyi arayıp bilgilendir.
üvey annesi falan mı var . eğer evinde çok kötü bir ortam varsa mutlaka konuş ve il çocuk polisini bilgilendir hangi ildesin hatırlayamadım birden . çocukta dayak dışı muamele falan var mı ay içim fena oldu annesi o yolda olan bir çocuğun geleceğinden korkarım. bu tür çocukları cinsel istismara açık görüyo toplum. ağzını bir ara çocuğun böyle bir durumla falan karşılaşmış ise mutlaka yardım et polisi sosyal hizmetleri bilgilendir. tek başına dayak bile çok kötü bir durum. evden falan kaçabilir bunalıp. canım benim ya adanydı değil mi orası .
yok canım hayır öyle şeymi olurr ben ordaki cahil kelimesini kullanmkla hata yaptım sanırım yanlış anladın ablacım beni
bu devirde herkes artık çat pat ing. biliyor benimde bildiğim ing. süper bir ing. değil tabikide tıpkı eşin gibi çat pat tır
ben sadece kendimimi yanlış tanıttım diye sorunu kendimde aramıştım ve ondan öyle bir cvp yazmıştım ,asıl sen benim kusuruma bakma ablacım asla bu topikte kimse ile tartışma gibi bir niyetim yok aksine şen şakrak geçmesini isterim ,umarım bu olay büyük bir soruna sebep olmaz herhalde aramızdahepinizi seviyorum ve düşüncelerinede saygı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?