70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya canım ben trt ıntte beklıyodum oysa cıkarmadılar sınır oldum kacırdım yanı alman kanalını yenı actım oy falan haberım yok nereye gıtcek cok üzüldüm zaten

şarkılar bitti şimdi oylama başladı canım... kendi kanalında beklersen kısa özetlerini gösterecekler şimdi....

alman kanalında görüyorum özetlerını canım

tamam canım hadi hayırısı artık... inşallah kazanırız... yarışmada birkaç kişi çarptı gözüme... hadisemiz daha güzel ama... inşallah biz oluruz sevinen... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

BURSEFA kız o ne güzel resimler bahçede çiçekler domatesler falan çok güzeldir eminim

geçen sene ekmiştik bahçeye... ilk domatezler çok güzeldi ondan sonra üzerinde çürümeye başladı... bu sene çiçek ektim sadece... ben çok seviuorum bahçeyle uğraşmayı... her gün bakıp resimlerini çekiyordum... çiçeler açsın yine çekerim...

sabah tartıldım tam 72.0kg çıktım..:lepi: ama tabi ki bu yağ yada kas değil...suuuu... o kadar bellli ki senağlama. akşam yemek yemedim soya proteini aldım bide elmayla limon....

tartıldıktan sonra tırstım su kaybediyorum diye :1shok: koşa koşa 2 bardak su içim... şimdi süt kontrolü var umarım azalmaz... sıvı çok öenmli benim için... :Saruboceq:

ben zayıflıycam bebişim değil..

Günaydın...bizde bebek var sabahın köründe yapıyoruz kahvaltıyı bugün iyi başladık yine yumurta kaşar domates salatalık zeytin...+ 2 dilim ekmek.....

bakalım akşama kadar tutabilecekmiyim... herkese kolay gelsin...

yılmak yok gezerken kaçamak yapmayın malum AVMler yemek kaynıyor...

gün kahvaltıda iki küçük patates, 2 tane zeytin, bir kibrit kutusu peynir 1,5 dilim ekmek,domates ve salatalık yedim.kilo vereceğim kendime güveniyorum

ben de geldim kızlar benide alın aranıza 75 kilo olarak başlıycam haydi hayırlısı işşallah birlikte veririz kiloları bugün sabah 1paket çubuk kıraker yedim 15 dk.swet shope çalıştım. 1.5kg suyu bitirdim. bipakette tuzsuz leblebi yedim aradada maden suyu ve yeşilçay bu gün ilk kez başlıyorum rejime işşallh veririm şu kiloları

hoşgeldin ekodancer, bir aile büyüğümüzü kaybettik geçen hafta, başsağlığı için teşekkür ederim, Tanrı sabır veriyor...

yediklerine baktım canım, protein almayı ihmal etme, yoğurt ye mutlaka...boyun kaç bu arada kilomuz aynıymış

selam kızlar,beni affedin,cuma günü kilo bildirimimi yapmaya ve artık burayı aksatmamaya kararlıydım ama bana kaderimin bir oyunu mu bilmiyorum,telefon hatlarında bakım yaptılar,bizim hattımız komşuyla karıştı ve kaç gündür internete giremedim
lütfen beni de ekleyin
74.3 çıkmıştım
o gün büyük bi hevesle eve geldim ama bildirimi yapamadım...offf yaaa bana mazeret effı yapamaz mısınız?

e haftaya devam edersin canım, haftayaki listede çıkarsın, üzülme
kızlar ya, bukadar kilo verdim, tamam fark ediliyor ama hiç de öyle giysilerimde acayip bollaşmalar falan olmadı, gören kilo vermişsin bayaa diyor ama 10 kilo vermiş gibi de durmuyorum yani, ben anlamadım bu nasıl bir iş??
Demekki o kadar kiloluymuşum ki, 10 kilo verdim büyüüük bir fark olmadı yani! Yada bu tartıyı ben öldürücem, inşAllah beni kandırmıyordur.

tunaydin kizlar vallahi uzerimde bir yorgunluk varki sormayin karnim ac gidip yemek yemeye useniyorum o kadar yani dun temizlik yaptim inanin yemek yiyecek firsatim olmadi sadece meyva biraz brokoli corbasi yedim aksamda eurovisyon vardi yarisma heyecani saat 12gibi esim elinde peynirli yesil biberli pizza ile geldi vallahi ne diyim 2dilim yedim acliktan midem bulanmisti sabahta cezasi icin 1tane elma detox cayi ile gecistirdim oglende 1,5peynirli tost 4zeytinle gecti aksamada rezene kavururum sagolsun esimin cani borek istemis iskence yap yeme adaletsiz dunya

boyun kac mesela ben 79 80 dim basladim 70de artik herkez zayifladin diyordu suan 65i gordum hamileleikten onceki herseye giriyorum ama bel karin kismi hamilelik oncesi gibi durmuyor spor lazim SIKILAsmak icin ama boydan yirtiyorum 172 eger boyun 160 civariysa incelmen belirgin olmaz ama bravo sana 10kiloda super bir sey kendinle gurur duymalisin uzerinde tasidigin 2,5litrellik 4adet kola sisesini attin uzerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…