70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay benim icimde kipir kipir degil kipir kipir olmasi icin neyapmak lazim acep :44: hahay affiyet olsun sana ceza yaz takvime 40 gün börek yememe cezasi veriyorum

tüh niye aldilarsa elimizden

anaaam bi bilsem benim canım, sakız çiğneyelim olur belki gelmiş geri

Takma sen onu diyene canım, belki de seni kızdırmak için bilerek maksatlı demiştir. Sen kendini biliyosun boşver, burdasın sonuçta, kalan kilon da gidecek.

fotolarına bakmadım ama güzel duruyosun canım ya sen bakam başkalarının laflarına

ay benim icimde kipir kipir degil kipir kipir olmasi icin neyapmak lazim acep :44: hahay affiyet olsun sana ceza yaz takvime 40 gün börek yememe cezasi veriyorum

tüh niye aldilarsa elimizden

suzimmm gülben ergenin kıpır kıpır şarkısı çıkıwerdi radyoda

sen bi sağlıklı beslenmeye başla gerisi gelir biliyosun dimi.

Yaa heryerde var öyle boş konuşan sen kendini beğeniyorsan sorun yok.
Takılma insanların her dediğine.
Benim sevgilimin kardeşiyle konuşuyoduk kuzeni 50 kiloymuş şişman dedi kıza.
Bak bu örneği verdim ki insanların bakış açısını gör diye.

Sen kendini aynada görünce beğeniyorsan sorun yok.
Yoksa millet 50 kiloya bile şişko diyo.

OOooo selam hoşgeldin

Hoşgeldin canım.
Menü paylaşmak gayet iyi fikir canım, burdan ayrılmak hiç iyi değil.

bende dueara wurmayı bi iyi bi kötü duydum :26: bide bugun ne okudum "çikolata yemek zayıflatıyormu" uzmanlar ne diceğinimi şaşırdı acaba :26:

annaaammmmm birkaç saat girmedim maşallah çeneler yine düşmüş

ama dileğim trendy sabah nesfit akşam nesfşt öğlen de sabah kahvaltısı gibi yapıyordu:44:
bende ligt süt bozulacak diye artık sabah öyle yapıyım bari dedim, hatta kociş dün nesfitin bitio galiba alayım sana dedi ama ben aldırmadım ,ne zman yicem kız ben nesfiti :44:yoksa dolapta bozulacak yaa:18:

az değilsin sen haaa senin gibi rakibim varken yermiyim onları ben

hemen giyin çık bi dolaş balım iyi gelir
menüme az diyerek beni üstümemi çıkmaya çalışıyorsun noram kanmamm bunlara bennnnnnnnnnbende rakibinim unutmayasın bakalım off senin işin çok zor bacım 3 tane büyük rakippp nasıl yeneceksin sen onları

Vurun 2ee ye
Bu vicdan azabıyla 50-100 yarım mekik çekersin bence sen.
anamm rakibim yemekmi yediii yuppppiiiiiiiiiii ye bacım ama +olmanı istemiom sadece eksilerde benden düşük rakamda olsan yeter şekerim

azcık fişekliyek ortalığı iddia güzel olsun demi

bende dueara wurmayı bi iyi bi kötü duydum :26: bide bugun ne okudum "çikolata yemek zayıflatıyormu" uzmanlar ne diceğinimi şaşırdı acaba :26:
Dün ben de okudum onu canım, ya abartmamak kaydıyla bitterden yenebilir. Tabiii abartmamayı becerebilirsen.

boşver takma ablacım bence gayet hoş ve güzelsin ya sana takılma amaçlı yapmıştır o davranışı iyi anlaşıyorsanız ,ya da kıskanıyordur seni ablam güzelliğinden dolayı şunun şurasında hedefine ne kaldı zaten gitçek yağ yokki sende ahhh birde bizleri görsennn :18::18:bacaklar,totolar,kollar ,yanaklar ,basenler ,göbiş

Onun eşi geç kalkıyo diye öğlenleri kahvaltılık tarzı yiyodu canım.
Sabah normal kahvaltını et öglen sebzeni veya tavugunu ye akşam nesfit tüket

hani kim ne nerde ne yemiş nolmuş kimmiş o Alla alla duymadım ben öyle bişey kim napmış ewet balım + olmasını istemem kimsenin ama işte ben senden dah eksi çıkcammm

BlacccKKkkkkk; Günlerden bir gün bir adam bir kadına 'Benimle evlenir misin?' diye sordu, Kadın "Hayır" dedi.
Ondan sonra da kadın mutluluk içinde yaşadı, gönlünce alışverişe gidebildi, arkadaşlarıyla gezdi eğlendi, içti, güldü, her zaman temiz bir evi oldu, hiçbir zaman yemek pişirmesi gerekmedi, her zaman ayakkabılarla dolu bir gardrobu oldu ve hep zayıf kaldı :))))

Dilek bilgisayar dehandan yararlanyım accık,
Bu okuduğum sayfayı not etmezsem, ben nerde kaldığımı bulamıyorum, onu nasıl yapıcaz. Sayfalar çok hızlı ilerliyorya, kaçta kalmıştım unutuyorum pratik bir yolu varsa bi söyleyiver bacım.

canim ayirlmak iyi gelmiyor hosgeldin tekrar canim
bakalim isallah cumartesi alirlar canim sende sIkma artik canini kizimisa agri yapsaydin belli ederdin aglardin yemek yemezdin cok sükür bunlar yok bildigim kadariyla dimi
anaaam bi bilsem benim canım, sakız çiğneyelim olur belki gelmiş geri
sen öyle yazinca bende bi falim attim agzima hemsom
Beğen tuşu gitti geldi canım. Senle iddiaya girek mi kız, nedersin?
girek canim ben severim idaaya girmeyide sonradan hep genelde kaybeden ben oluyorum :101:ama olsun
suzimmm gülben ergenin kıpır kıpır şarkısı çıkıwerdi radyoda
ay yok hemsom bunlar mozart strauss falan tarzi dinliyorlar isyerinde
yanimdaki cok konusan kadin 52 yasinda ben enercili seyler dinliyom o da uyku getirenleri dinliyo en iyisi radyo dinlememek kapali duruyo

Son düzenleme:
Onun eşi geç kalkıyo diye öğlenleri kahvaltılık tarzı yiyodu canım.
Sabah normal kahvaltını et öglen sebzeni veya tavugunu ye akşam nesfit tüket
ben ozaman akşama çorbayı iptalmi edeyimm :44:yerine nesfit yiyeyim olurmu, yoksa bugünlük böyle yarın sabah kahvaltı öğlen sebze veya evde ne varsa onlardan akşamada nesfitmi yapsam bilemedim valla:18:sabah ta kahvaltıya içim gitmişti valla kociş peynir zeytin salatalık yerken +sucuk off çok canım çekmişti onları ama nesfit yedim bende deli gibiyine yanlış yapmışım bak :26:

hani kim ne nerde ne yemiş nolmuş kimmiş o Alla alla duymadım ben öyle bişey kim napmış ewet balım + olmasını istemem kimsenin ama işte ben senden dah eksi çıkcammm
sankim aralarda öyle okudum ben yaaa cıs kaçırmadınmı kızzz tühh ya bende sevindirik olmuştum cıss yaptın diye

Yazdığın mesajdan takip etmek istiyorsan Forum takip / yazdığım mesajlardan bakabilirsin.
Okuduğum sayfadan devam etmek istiyorum diyorsan sık kullanılanlara da eklesen sayfa atladıkca o da atlar.:26:
Yapıcak bişi yok maalesef.:26:

Bugün böyle devam et yarın düzeltirsin.
Nesfit yedim deli gibi derken?
Kaç kaşık atıyorsun ki?
O da kalorili sonuçta.

Ben sevmiyom pek tadını ne bileyim.:26:
Onu yiyeceğime 4-5 kaşık sebze yemeği yerim diyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…