ay benim icimde kipir kipir degilkipir kipir olmasi icin neyapmak lazim acep :44: hahay affiyet olsun sana ceza yaz takvime 40 gün börek yememe cezasi veriyorum
tüh niye aldilarsa elimizden
seve seve olurum canım ama uzaktan uzağa nasıl olcak
yanyana olsak kesin kedine getirirdim seni
ben foto ekleyince kızlar iyisin falan dediler
ama biraz önce öğretmenler odasında bimuhabbet geçti
biarkadaş var benim gibi 165 boyu ama zayıf
başka birisi ona uzunsun dedi bende ben nasılım dedim o zayıf olunca daha uzun görünüyor dedi
düşün ben ne hale geldim
demekki daha yolum varmış
zor geliyor bazen böyle şeyler
şükretmek için vesile ama
sonuçta kendi sıkıntılarımızda var , kafamıza takılan şeyler
bide bunlar olunca öyle işte neyse
kızım için bugün doktora gitmekten vazgeçtik
mersin merkezde diş merkezinden randevu aldık pedodontis bakacak
cumartesi gideceğiz
öyle canım anne olduktan sonra insan daha çok etkileniyo
her mesleğin bir zorluğu var işte
bugünkü randevuyu iptal ettik canım
çocuk doktorunun yapacağı bişey yokmuş sadece yönlendirecek diye
cumartesi iyi bir diş merkezinden diş doktoruna götürcez
bakalım nasıl olacak
cerrahi işlemlerle pedodontisler ilgileniyormuş
başka birisi ona uzunsun dedi bende ben nasılım dedim o zayıf olunca daha uzun görünüyor dedi
düşün ben ne hale geldim
Beğen tuşu gitti geldi canım. Senle iddiaya girek mi kız, nedersin?görüsürüz monam
anabenim begen tusum nereye gitti
ay benim icimde kipir kipir degilkipir kipir olmasi icin neyapmak lazim acep :44: hahay affiyet olsun sana ceza yaz takvime 40 gün börek yememe cezasi veriyorum
tüh niye aldilarsa elimizden
Anaaaam diyet diyet diye diye tırlatttı kızcağız..
Duvara vurmak sıkılaştırıyomuş ama, bir iyi bir kötü diyolarr, lifler mi parçalanıyomuş neymiş. Ağzı olan konuşuyo, benim sorun göbekte. Ona da mekik çekmek lazım, ama çekemem bu aralar, dikişlerim patlar çatlar. Bi kaç ay daha ben sadece yürüyüş tarzı yapmam lazım, koca totmu kaldırabilirsem. Ahh ah ameliyat olmayaydı, bi gazla gidiyodum. Tembelliğe alıştım valla, ne yapcez bilmem, bana da bi azim lazım. Var mı benle de yarışcak olan, boyu buyuma, huyu huyuma dermişim
düşün ben ne hale geldim
herkese merhaba!
uzunnnnnnn bir aradan sonra tekrar döndüm aranıza maalesef 1,5 kg aldım 76 oldum yine. öfff öffff bi ver bi al deli olcam artık. umarım herkes iyidir. bundan sonra burdayım tekrar. hergün menümü paylaşacağım.
Hoşgeldin canım.herkese merhaba!
uzunnnnnnn bir aradan sonra tekrar döndüm aranıza maalesef 1,5 kg aldım 76 oldum yine. öfff öffff bi ver bi al deli olcam artık. umarım herkes iyidir. bundan sonra burdayım tekrar. hergün menümü paylaşacağım.
Anaaaam diyet diyet diye diye tırlatttı kızcağız..
Duvara vurmak sıkılaştırıyomuş ama, bir iyi bir kötü diyolarr, lifler mi parçalanıyomuş neymiş. Ağzı olan konuşuyo, benim sorun göbekte. Ona da mekik çekmek lazım, ama çekemem bu aralar, dikişlerim patlar çatlar. Bi kaç ay daha ben sadece yürüyüş tarzı yapmam lazım, koca totmu kaldırabilirsem. Ahh ah ameliyat olmayaydı, bi gazla gidiyodum. Tembelliğe alıştım valla, ne yapcez bilmem, bana da bi azim lazım. Var mı benle de yarışcak olan, boyu buyuma, huyu huyuma dermişim
ama dileğim trendy sabah nesfit akşam nesfşt öğlen de sabah kahvaltısı gibi yapıyordu:44:Sabah kahvaltı yapsana şeker.
Öğlen tavuk ye akşam da sebze.
Emin ol daha çabuk kilo verirsin.
Bu şekilde yicem desende akşam salata yemeni öneririm.
Kadın programları makara ya ne varsa onlarda var.
Bi ara bende izliyodum evdeyken millet kendini rezil etmeye bayılıyor.
İşe başlaman evliliğiniz açısından süper olmuş.
Bana çok az gibi geldi suzicim yaa :26:
Heeeyyy rakibeeem iyiyim canım bende bomba gibi gelir miyim bilmiyorum ama ahah
Bende işe yürüyerek gidip geliyorum, hareketin büyüğü küçüğü olmaz canım ama gelirken yolunu azcık uzatıp mesela bi 5 dk daha fazla yürürsen günde yarım saat hiç fena olmaz bence
Her ayın ilk iki haftası foruma giremem kararı alcam yakında
Hepimizin içinde bi şeker canavarı yatıyor resmen
offf ben senin menünü de az buldum açıkçası canım :26:
İşte rakip dediğin böyle olacaaaak
menüme az diyerek beni üstümemi çıkmaya çalışıyorsun noramaz değilsin sen haaa senin gibi rakibim varken yermiyim onları ben
hemen giyin çık bi dolaş balım iyi gelir
anamm rakibim yemekmi yediii yuppppiiiiiiiiiii ye bacım ama +olmanı istemiom sadece eksilerde benden düşük rakamda olsan yeter şekerimVurun 2ee ye
Bu vicdan azabıyla 50-100 yarım mekik çekersin bence sen.
Dün ben de okudum onu canım, ya abartmamak kaydıyla bitterden yenebilir. Tabiii abartmamayı becerebilirsen.bende dueara wurmayı bi iyi bi kötü duydum :26: bide bugun ne okudum "çikolata yemek zayıflatıyormu"uzmanlar ne diceğinimi şaşırdı acaba :26:
cumartesi gideceğiz
bakalım nasıl olacak
düşün ben ne hale geldim
annaaammmmm birkaç saat girmedim maşallah çeneler yine düşmüş
ama dileğim trendy sabah nesfit akşam nesfşt öğlen de sabah kahvaltısı gibi yapıyordu:44:
bende ligt süt bozulacak diye artık sabah öyle yapıyım bari dedim, hatta kociş dün nesfitin bitio galiba alayım sana dedi ama ben aldırmadım ,ne zman yicem kız ben nesfiti :44:yoksa dolapta bozulacak yaa:18:
menüme az diyerek beni üstümemi çıkmaya çalışıyorsun noramkanmamm bunlara bennnnnnnnnn bende rakibinim unutmayasın bakalım off senin işin çok zor bacım 3 tane büyük rakippp nasıl yeneceksin sen onları
anamm rakibim yemekmi yediii yuppppiiiiiiiiiii ye bacım ama +olmanı istemiom sadece eksilerde benden düşük rakamda olsan yeter şekerim
azcık fişekliyek ortalığı iddia güzel olsun demi
annaaammmmm birkaç saat girmedim maşallah çeneler yine düşmüş
ama dileğim trendy sabah nesfit akşam nesfşt öğlen de sabah kahvaltısı gibi yapıyordu:44:
bende ligt süt bozulacak diye artık sabah öyle yapıyım bari dedim, hatta kociş dün nesfitin bitio galiba alayım sana dedi ama ben aldırmadım ,ne zman yicem kız ben nesfiti :44:yoksa dolapta bozulacak yaa:18:
menüme az diyerek beni üstümemi çıkmaya çalışıyorsun noramkanmamm bunlara bennnnnnnnnn bende rakibinim unutmayasın bakalım off senin işin çok zor bacım 3 tane büyük rakippp nasıl yeneceksin sen onları
anamm rakibim yemekmi yediii yuppppiiiiiiiiiii ye bacım ama +olmanı istemiom sadece eksilerde benden düşük rakamda olsan yeter şekerim
azcık fişekliyek ortalığı iddia güzel olsun demi
Dün ben de okudum onu canım, ya abartmamak kaydıyla bitterden yenebilir. Tabiii abartmamayı becerebilirsen.
canim ayirlmak iyi gelmiyor hosgeldin tekrar canimherkese merhaba!
bakalim isallah cumartesi alirlar canim sende sIkma artik canini kizimisa agri yapsaydin belli ederdin aglardin yemek yemezdin cok sükür bunlar yok bildigim kadariyla dimi
cumartesi gideceğiz
bakalım nasıl olacak
düşün ben ne hale geldim
sen öyle yazinca bende bi falim attim agzima hemsomanaaam bi bilsem benim canım, sakız çiğneyelim olur belkigelmiş geri
Beğen tuşu gitti geldi canım. Senle iddiaya girek mi kız, nedersin?
ay yok hemsom bunlar mozart strauss falan tarzi dinliyorlar isyerindesuzimmm gülben ergenin kıpır kıpır şarkısı çıkıwerdi radyoda
ben ozaman akşama çorbayı iptalmi edeyimm :44:yerine nesfit yiyeyim olurmu, yoksa bugünlük böyle yarın sabah kahvaltı öğlen sebze veya evde ne varsa onlardan akşamada nesfitmi yapsam bilemedim valla:18:sabah ta kahvaltıya içim gitmişti valla kociş peynir zeytin salatalık yerken +sucuk off çok canım çekmişti onları ama nesfit yedim bende deli gibiOnun eşi geç kalkıyo diye öğlenleri kahvaltılık tarzı yiyodu canım.
Sabah normal kahvaltını et öglen sebzeni veya tavugunu ye akşam nesfit tüket
sankim aralarda öyle okudum ben yaaa cıs kaçırmadınmı kızzz tühh ya bende sevindirik olmuştum cıss yaptın diyehani kim ne nerde ne yemiş nolmuş kimmiş o Alla alla duymadım ben öyle bişey kim napmışewet balım + olmasını istemem kimsenin ama işte ben senden dah eksi çıkcammm
Dilek bilgisayar dehandan yararlanyım accık,
Bu okuduğum sayfayı not etmezsem, ben nerde kaldığımı bulamıyorum, onu nasıl yapıcaz. Sayfalar çok hızlı ilerliyorya, kaçta kalmıştım unutuyorum pratik bir yolu varsa bi söyleyiver bacım.
ben ozaman akşama çorbayı iptalmi edeyimm :44:yerine nesfit yiyeyim olurmu, yoksa bugünlük böyle yarın sabah kahvaltı öğlen sebze veya evde ne varsa onlardan akşamada nesfitmi yapsam bilemedim valla:18:sabah ta kahvaltıya içim gitmişti valla kociş peynir zeytin salatalık yerken +sucuk off çok canım çekmişti onları ama nesfit yedim bende deli gibiyine yanlış yapmışım bak :26:
sankim aralarda öyle okudum ben yaaa cıs kaçırmadınmı kızzz tühh ya bende sevindirik olmuştum cıss yaptın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?