boyun kac mesela ben 79 80 dim basladim 70de artik herkez zayifladin diyordu suan 65i gordum hamileleikten onceki herseye giriyorum ama bel karin kismi hamilelik oncesi gibi durmuyor spor lazim SIKILAsmak icin ama boydan yirtiyorum 172 eger boyun 160 civariysa incelmen belirgin olmaz ama bravo sana 10kiloda super bir sey kendinle gurur duymalisin uzerinde tasidigin 2,5litrellik 4adet kola sisesini attin uzerinden
bu arada her gün de yapıyorum sporumu
günaydınlar ben yenı kalktım brunc ne kız
e haftaya devam edersin canım, haftayaki listede çıkarsın, üzülme
kızlar ya, bukadar kilo verdim, tamam fark ediliyor ama hiç de öyle giysilerimde acayip bollaşmalar falan olmadı, gören kilo vermişsin bayaa diyor ama 10 kilo vermiş gibi de durmuyorum yani, ben anlamadım bu nasıl bir iş??
Demekki o kadar kiloluymuşum ki, 10 kilo verdim büyüüük bir fark olmadı yani! Yada bu tartıyı ben öldürücem, inşAllah beni kandırmıyordur.
mrb kızlar..
çok mutsuzumm bennnn kilo veremiyorummm senağlama nerde o yaptıgım planlar nerde şimdiki zeynep yaa haziranın ortasında lise arkadaşımın dügünüü var hem tek ben kaldım lise grubundan (herkes ünv. bitirip evlendi de üzerinize afiyet) hem bi de duba gibi gidersem kendii çok kötü hissedecem biliyorumm..offf aglamak istiyorum galiba depresyona giriyorum yaaa senağlama senağlama nurayy seni gördükçe kendimi bi yerlerden atasım geliyo (gerçi yapıyom arada bi ama:) ) ahhh ne kaar dirençsiz olmuşum ben öyle yaaa senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama ayy istemeye gelseler şimdi bu kız bizi batırrı diye geri dönerler yaaa ayy benimki zayıfcacık bu kız bu çocgu ezer derler yaaa off yaaa senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
hidennisko kac kilodan bu kiloya dustun we bu awt ne ben duymadım hic fisfisfismerhaba arkadaslarr
bende diyet hikayeme dogumdan 6 ay sonra başladım...
fakat baktımki 3 ay gecti bende tık yok
1 ay boyunca kafama koydum
diyetisyene gittim
awt adı verilen bir masaja gittim yağ parcalayıcı
spor yaptım
ve simdi 74 kiloyum
hedefim 62
80-89 kilo aralıgında da yazmıstım ama nedense motive olamadım
inşallah burası bana ugurlu gelir :)))
çitirlar ben 69'lara indim.. darisi size
amin Allah'ım amin inşallah görürüz bizde hala umudumu kaybetmedim..çitirlar ben 69'lara indim.. darisi size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?