70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hahaha Hiç öyle düşünmemiştim, Vallahi elime versen al taşı bunları diye hayata taşıyamam, evet attım galiba onları üstümden
boyum 1.70, arkadaşlar verdin diyor zaten, hatta geçen bir arkadaş "ne o kız, 10 kg. mu olucan demiştide epey gülmüştüm. Ama sorun şu ki, giysilerimde belirgin bir bollaşma yok, Yani evet belimin çevresindeki yağlar büyük ölçüde azaldı, artık korseli kilotsuz da pantalonlarımı giyebiliyorum ama haala aynı bedendeyim!! Anlamadımki bu nasıl iş???fisfisfis

günaydınlar ben yenı kalktım brunc ne kız

brunch esasında... 10-14 arası çatlayana kadar yenilen kahvaltı....
bide fix fiyat olduğundan biz türkler doysakta yemeye devam ediyoruz.

yazlık beldelerde de hemen belli ederiz kendimizi tabağını dağ gibi dolduranlar hep türkler.. iştahımız var bizim canımız çekiyor cokacimcoook.... bırakındelikafadulden bari tatilde yiyelim.. ben ne zaman tatile gitsem kilo alıp dönerim..

ben yemeyim diye dışarı çıkmıyorum yemek bana geliyor :1shok::1shok:

çat kapı arkadaşlar ellerinde pizzalar ve bide pasta ile geldiler..... hadi hayırlı olsun ...:1shok:
3 dilim pizza bi dilim pasta yedim... kola da içtim.. insan bari onu diyet getirir..:mymeka:. neyse gittiler bende kızımı yıkadım şimdi ayakta sallıyorum.. barı popomu kasarak karnımı içe çekerek sallayımda belki bi yerim erir.kaydirigubbakcemile3..senağlama senağlama kaydirigubbakcemile2...

akşam yemeği yok bana meyve yiyeceğim.. bol bol da anason rezene içeyim süt olsun...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:...

bugün sabir selamet edenleri kutlarım... allahım benada azim ve irade ver :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mrb kızlar..
çok mutsuzumm bennnn kilo veremiyorummm senağlama nerde o yaptıgım planlar nerde şimdiki zeynep yaa haziranın ortasında lise arkadaşımın dügünüü var hem tek ben kaldım lise grubundan (herkes ünv. bitirip evlendi de üzerinize afiyet) hem bi de duba gibi gidersem kendii çok kötü hissedecem biliyorumm..offf aglamak istiyorum galiba depresyona giriyorum yaaa senağlama senağlama nurayy seni gördükçe kendimi bi yerlerden atasım geliyo (gerçi yapıyom arada bi ama:) ) ahhh ne kaar dirençsiz olmuşum ben öyle yaaa senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama ayy istemeye gelseler şimdi bu kız bizi batırrı diye geri dönerler yaaa ayy benimki zayıfcacık bu kız bu çocgu ezer derler yaaa off yaaa senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Kizlar iki gündür yoktum yeni gelen fistiklar hosgeldiniz aramiza..
Hafta sonu misafirim vardi ve ben cok kacirdim diye sizlanirken demin tartildim 69.90 im buda beni cok mutlu etti, dün mangal yapmistik, bugün sabah bir parca ekmekle kahvalti yaptim sonrada yemek yemeye vaktim olmadi demin 6 tane yesil erik yedim 2 tane kiraz birazdan annemlere gitcem misafir gelcek ve menü cok genis...Icliköfte,dögme,patatesli köfte, pilav,corba, künefe ve irmik tatlisi..
Büyük ihtimal sadece tadimlik alirim hepsinden insallah yemeden dayanabilirim ama sanmiyorum..
Hepinizi öpüyorum..

merhaba arkadaslarr
bende diyet hikayeme dogumdan 6 ay sonra başladım...

fakat baktımki 3 ay gecti bende tık yok
1 ay boyunca kafama koydum
diyetisyene gittim
awt adı verilen bir masaja gittim yağ parcalayıcı
spor yaptım
ve simdi 74 kiloyum
hedefim 62
80-89 kilo aralıgında da yazmıstım ama nedense motive olamadım
inşallah burası bana ugurlu gelir :)))

hoş geldin hidenimmmmmmmmma.s.kaydirigubbakcemile3
gel gel ben de burdayım bakyerimsenibenkaydirigubbakcemile2...bu arada şu anda aynı kilodayız,inşallah 60ları beraber görürüz hayatımkaydirigubbakcemile5:dance:

Son düzenleme:

sağol tombikoskaydirigubbakcemile3
yaa canım ben de 84lere kadar çıkmıştım,şimdi 74 e indim baya farkettiŞeniz
herkes zayıfladığımı söylüyor,bariz farketti
ee sen de 10 kilo vermişsin farketmesi gerekir canım yaa,ben 6-7 kilo vermişken bile baya farketmişti ne biliimfisfisfis

canim benim uzulme kilo vermek gercekten insanin iradesini cok zorlayan insani cok mutsuz yapan birsey yiyenlere bile sinir oluyorum ben mayonezin tadini unatali oyle zaman olduki makarnadir yas pastadir 1yildir gordugum yok uzme kendini sende yavas verki geri alma arkadasim madem dugun var sende biraz hileler yap cok iyi SIKI bir korse al siyah kiyafet al kilon neredeyse orayi kamufule edersin ama tasli takilar takar kiyafetini hareketlendirirsin kilo bu verilir vericez arkamizdan atli kosturmuyor arada kacamaklar yapiyoruz ama yinede bu topikte bulusuyoruz sen diyetine bagli kalmaya calis mumkun oldukca bak Hadise bile nasil kilo almis gobusude vardi yandan firlayan yaglarida ama yinede cok guzeldi yuvarlak hatlarla baktin olmuyor diyetisyene git her hafta kontrole gidip rezil olma belasina insan listesine uyuyor

hidennisko kac kilodan bu kiloya dustun we bu awt ne ben duymadım hic fisfisfis

almira canım tek sen varsın umarım iyi geçmiştir günün benim çok fena
ya olmuyo evden biryerlere gidince olmuyooooooo bu rejim
bugün pikniye gidildi görümcem oğlu gelini falan kalabalıktı yedim de yedim ızgara tavuk ve sucuk ekmek arası götürdü pis boğazım ya ama izniğinde köftesi ce sucuk yapan yeri var meşhur çok
gelmişken alalımda yiyelim kolalar falan üfffff ya yarın meyva sadece yemeği düşünüyom ya cuma akşamı kocişim gelcek ve ben onu görmeyeli 3 hafta olcak bari 3 kilo verebilseydim ya ne güzel motive olmuşyumki 5 gün hergün 6 kilometre yürümüştüm ama annemin hastanede yatması benim regl geçmesi piknik olayları herşeyi bitirdi evime gidemde biran önce motive olam

üste çıkan reklamları gördükçe şeytan dürtüyorr beni...ama elma kromu emzirenler kullanamıyrmuş..zaten korkerım alamam bebişime geçer bişey olur diye...

ama insanıda cezbediyor..hiçbişey yepmadan löp löp hap yüt zayıafla....ohh ne rahat.. ben lida bile kullanmıştım zamanında..mezoterapi karboksiterapi..lenfdrenaj....kremler..tozlar..haplar....sonuç 0....senağlama

olay boğazı tutmaktan geçiyor...

benim gibi bir rezili aranıza alırmısınız bilmiyorum ama bende geldim efemdim geçmişimi anlatıyımda neden rezil dedğimi anlayın ikinci doğumdan sonra 81 kiloydum büyük bir azimle yaptığım rejim şonrası 63 kiloya düştüm ama bendeki olan rahatlık yüzünder zayıfladım artık almam rahatlığı üç seninin sonda yine aldım verdiğim kiloları şu anda kilom hassas tartıya göret 71.5 normal tartıda 70.5 hangisi doğruysa artık hadi bakalım ben geldim gitsin bu kilolar daha sonra deneyimlerimi anlatacağım inşallah iyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…