canim ayirlmak iyi gelmiyor hosgeldin tekrar canim
bakalim isallah cumartesi alirlar canim sende sIkma artik canini kizimisa agri yapsaydin belli ederdin aglardin yemek yemezdin cok sükür bunlar yok bildigim kadariyla dimi
sen öyle yazinca bende bi falim attim agzima hemsom
girek canim ben severim idaaya girmeyide sonradan hep genelde kaybeden ben oluyorum :101:ama olsun
ay yok hemsom bunlar mozart strauss falan tarzi dinliyorlar isyerinde
yanimdaki cok konusan kadin 52 yasinda ben enercili seyler dinliyom o da uyku getirenleri dinliyo en iyisi radyo dinlememek kapali duruyo
Takma sen onu diyene canım, belki de seni kızdırmak için bilerek maksatlı demiştir. Sen kendini biliyosun boşver, burdasın sonuçta, kalan kilon da gidecek.
Yaa heryerde var öyle boş konuşan sen kendini beğeniyorsan sorun yok.
Takılma insanların her dediğine.
Benim sevgilimin kardeşiyle konuşuyoduk kuzeni 50 kiloymuş şişman dedi kıza.
Bak bu örneği verdim ki insanların bakış açısını gör diye.
Sen kendini aynada görünce beğeniyorsan sorun yok.
Yoksa millet 50 kiloya bile şişko diyo.
boşver takma ablacım bence gayet hoş ve güzelsin ya sana takılma amaçlı yapmıştır o davranışı iyi anlaşıyorsanız ,ya da kıskanıyordur seni ablam güzelliğinden dolayışunun şurasında hedefine ne kaldı zaten gitçek yağ yokki sende ahhh birde bizleri görsennn :18::18:bacaklar,totolar,kollar ,yanaklar ,basenler ,göbiş
ben kendimi yavaş yavaş beğenmeye başladım ama nebileyim öyle deyince
diyen arkadaş erkek, söylerkende kırmamaya çalıştı ama
kırılmadımda ama dedim demekki daha yolum var
sonrada dedi ama sen baya kilo verdin, moral vereyim bari sana dedi
önce yık sonra yap dedim bende
dün biarkadaşa gittik 6 ay önce doğum yaptı 74le hamile kaldım diyor 68 kiloymuş şimdi ama daha fazla duruyor
kocasıda zayıf boylu poslu
arkadaş diyor ben çok kilo verdim yeter artık diyor
demekki kiloyla mutlu olan insanlarda var
eve gelincede eşime dedim sen benim verdiğimi farketmiyorsun bak kadına kocası çok verdi yeter diyor
ama hala şişko o diyor
bişey demiyordun ama bende şişkoydum ozaman demedim tabii
tartışma çıkmasın diye kapattım konuyu
neyse
buarada bizim öğretmenler odasında bibaskül var 9-10 kilo az gösteriyor biçıktım 51
Dilek bilgisayar dehandan yararlanyım accık,
Bu okuduğum sayfayı not etmezsem, ben nerde kaldığımı bulamıyorum, onu nasıl yapıcaz. Sayfalar çok hızlı ilerliyorya, kaçta kalmıştım unutuyorum pratik bir yolu varsa bi söyleyiver bacım.
4-5 kaşık atıyorum üstü kapanacak şekilde süt koyuyorum kaseye ama light süt hiç hoşuma gitmedi bide ben soğuk sütte içmeyi sevmiyorum ama mecburi olarak nesfitle sütü tüketiyorumBugün böyle devam et yarın düzeltirsin.
Nesfit yedim deli gibi derken?
Kaç kaşık atıyorsun ki?
O da kalorili sonuçta.
Ben sevmiyom pek tadını ne bileyim.:26:
Onu yiyeceğime 4-5 kaşık sebze yemeği yerim diyorum hep.
affiniza siginarak ilk kez diyet konusunda konusmak istiyorum benim düsüncem bu nesfitleri saglikli bulmuyorum kendimde yiyorum ailemde yiyor bizimki nesfit degil ama kahvaltilik gevrekler.diyet yaparken zaten kisitli yiyorsun vücudun besine ihtiyaci var onun icin yemek tarzi bana mantikli geliyor tabi kendi düsüncem
Parası neyse veriyim o baskülü bana gönder.
4-5 kaşık atıyorum üstü kapanacak şekilde süt koyuyorum kaseye ama light süt hiç hoşuma gitmedi bide ben soğuk sütte içmeyi sevmiyorum ama mecburi olarak nesfitle sütü tüketiyorum
bu arada gittim sırf senin için özel ölçüm yaptımkaşıkla alması zor oluyor diye elimle koyuveriyordum çorba kasesinin içine 4-5 kaşık oluyor fazla kalorili deme sakın nolur şuracıkta bayılıveririm :18:
BlacccKKkkkkk; Günlerden bir gün bir adam bir kadına 'Benimle evlenir misin?' diye sordu, Kadın "Hayır" dedi.
Ondan sonra da kadın mutluluk içinde yaşadı, gönlünce alışverişe gidebildi, arkadaşlarıyla gezdi eğlendi, içti, güldü, her zaman temiz bir evi oldu, hiçbir zaman yemek pişirmesi gerekmedi, her zaman ayakkabılarla dolu bir gardrobu oldu ve hep zayıf kaldı :))))
Katılıyorum bebeim sana.
Bana zor geliyo yiyene tabi iyidir ama hiç bi dr da onu önermiyo.
Dediğin gibi vücudun her vitamine ihtiyacı var.
Ben alıştım böyle sebze, tavuk falan yemeye.
Nesfitler doyurmuyo beni evde var bi paket hiç açılmadı.
Kırmızılı meyvelisi güzel ama yalan yok tatlı niyetine yerim ben onu.
he hee bende çok mutlu oldum gördüğüm karşısında
hassas değil bide normal baskül, hergün çıkayımda moralim yerine gelsin bari
bikaç hafta sonra 40lı rakamları görebiliriz
haaa
ben cuma günü onda tartılayım
sadece nesliyi değil hepinizi sollarım valla
ama ben evet demiş bulundum yaaaaaaaaa
valla şekerim 1 bardak almıyordur zannetmem o kase +bide kalıyor içinde fazla sütü Allah günah yazmasın çöpe gidiyor çok üzülüom ama napim başka çarem yok içemem fazlasını :18:4-5 kaşık normal şekerim.
Sütü de light içcen maalesef 1 bardak süt iyidir.
burda amac saglikli ve kalici kilo vermekse bu fikrim cok sok diyetler var uygularsiniz ve istediginiz kiloya ulasirsiniz.esim bana takiliyor diyet nasil gidiyor diye bende gülüyorum ben diyet yapmiyorum yemek yemeyi ögreniyorum diyorum gercekdende öyle burda ben nasil beslenmem gerektigini ögrendim ve ögreniyorum diyet lafi gecince geriliyorum
ama ben evet demiş bulundum yaaaaaaaaa
bende menümü paylaşayım bari
sabah
1 yumurta
2 küçük dilim çavdar ekmeği ( birleştirsen 1 dilim eder, uç kısımlar)
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
yarım kk beyaz peynir
öğlen
tavuklu salata
1 kase yoğurt
ara
1 avuç beyaz leblebi
yeşilçay
belki biara daha yaparım 1 bardak süt olabilir
akşam
1 kase çorba
salata, yoğurt
biraz önce öğretmenler odasında yeşilçay içiyorduk arkadaşla, biraz önce yazdığım şeyi söyleyen arkadaşta içmek istedi
gül gül öldüm valla, içtikten sonraki yüz ifadesine
ilk ve son oldu diyor
yaaa biz ne çekiyoruz bu kiloları vermek için
öğlen 5-6 tatlı kaşığı light yoğurda 4-5 kaşık karışık nesfit ve eti müsli attım. şimdi çok tokum. çok mu bu?
anamm dileğim inan inan sen verdin kiloları 2 hafta sonra hedeftesin inş. canım:4Açık arayla zirve senindir.
Ay manyağa bağladım bende büyük ablama dedim bi sabah tartılmaya gelicem diye.
Benim tartıda 2 ufak su şişesi koydum 1.100- 1.200 gösterdi.
Yani doğru ama ben hala 62 e inanamadığım için gene onda da tartılcam.
Delirdim kilo diye diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?