- 7 Aralık 2011
- 11.175
- 7.229
- 448
Sana ben pilavı hatırlatırım canım, şöyle resim falan koycam ama diğer kızçelerin hakkını yemeyeyim şimdi, neyse, sen çikolata ye büyüğünden en iyisi mi oğluşundan falan kalanları hiç çöpe atma emihemseri oldugumuz burdan belli demek tartiyi gezdiren ispartalilar :111:
cocukluguma ineyimmi dilek
hosgeldin canim
bende diyorum acaba bende demi su var sumu tutuyor vucutum :26:
uyy yerim ben onun dudaklarini
bende isterem ciciler almak bende isterem acik renk kiyafet giymek
sen dur dileksenin artik kemiklerin cikmis acir sonra ben hoplarim üstüne senin yerine
hadi bakalim sende 40gün ciko yeme40 gün sonra noldu anlat ama oldumu canim
bende tek giderim alisverisehele kocisle asla
hadi bakalim canim
kadayif mi yedin kizaffiyet bal seker olsun yok canim pilavin tadini unuttum bile
hayirdir canim yaa noldu :26::26::26:
Diğer kızlar söylemiş zaten.slm kızlar nasılsınız
nihayet bu gün kendime tartı aldım
tartıldım ve 75.4çıktım iyi yani
bide kızlar tartılmak için ne uygun zaman ne zaman ,
bide bu gün adetimin 3. günü
buda beni biraz kilolo göstermiş olabilirmi
Tehlikeli zaman dikkat et.kızlar yaa benim bilgisayarım bozuldu ya ondan giremiyorum. ev arkadaşımın da sınavı var bilgisayarından çalışıyor onunkini de çok istemiyorum kızın çalışmasını engellemeyeyim diye ondan giremedimama bu sırada mideye inenler indi tabii bugün de sevgilimin bilgisayarını aldım ona ders kitabı verdim biraz ders çalışsın ben internete gireyim bugün
valla regli öncesi pek tehlikeli bi zaman resmen gözüm dünmüş gibiydim yaa her şeyi yedim..artık 2 gğnde ne kadar kurtarabilceksem
Bundan ala motive olman için ne gerek. Gel buraya gel canım, boşver sen onları, itinayla zayıflatılırsın burdahafta sonu arkadasım gezmeye geldı.sinir sinir oldum....benım tartı yanlıs hep 7 lı rakamları gosterıyor dıye avuturken kendımı dur bende tartılacagım dedı ve oda ne kendısı 60 kılo. vay be benım tartı 60 ıda gosterıyormus derken ıcımden bırde ne nedese begenırsınız sen kendınle barısık degılsın kendını sevmesını ogren bırde acıl kılo ver boyle kocakarı gıbı gozukuyorsuun dedı... .nasıl yanı.:26::26::26:..ne dıyecegımı bılemedım cevap bıle veremedım oylece dona kaldım .tabı onun ıcın soylemesı kolay cok mutsuzum cok.......acayıp ıcıme oturdu bu lafları kocakarı da ne...of offff
Burda kal ve listeleri ve önerileri takip et canım.zayıflamam için öneriniz varmı
Koy bakalım, iyi oluyo. İsmini de halaaa bahşetmedin.canım görmemiştim mesajını. bizimki çöpçata usulü oldu. işyerimde bir bayan vardı o ayarlamış. başımın etini yedi bir tanış diye kadın. aman ben ne etcem polisi falan dedim. ama kısmetmiş işte. tanıştık görüştük bi baktım evleniyorum
kızlar fotoğraf çektim. sizin için he he iş yerinde lavaboda oranın ışığı iyi gibi geldi. akşam da evde çekeyim bir iki tane. dileeeeeeeek sana salam gibiyim dediğim fotoyuda buldum. hepsini akşam yüklerim 5 kilo farkettirmiş mi söylersiniz artık