70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sana ben pilavı hatırlatırım canım, şöyle resim falan koycam ama diğer kızçelerin hakkını yemeyeyim şimdi, neyse, sen çikolata ye büyüğünden en iyisi mi oğluşundan falan kalanları hiç çöpe atma emi

Diğer kızlar söylemiş zaten.

Tehlikeli zaman dikkat et.

Bundan ala motive olman için ne gerek. Gel buraya gel canım, boşver sen onları, itinayla zayıflatılırsın burda

zayıflamam için öneriniz varmı
Burda kal ve listeleri ve önerileri takip et canım.

Koy bakalım, iyi oluyo. İsmini de halaaa bahşetmedin.

kusura bakma canım az önce gördüm sorunu... black gayet güzel açıklamış sadece marsüpiyalizasyon lazer değil. orda ya kist tamamen çıkartılır ya da kistten küçük bi delik gibi bir şey kesilir, içi boşaltılır ve yanlara doğru dikilir tekrar kapanmaması için. bu işlem zaten çok küçük bi işlem lokal olarak sadece orayı uyuşturup yaparlar... tamamen çıkartma da yarım saat bile sürecek bir şey değil.. hiç canını sıkmana gerek yok çok küçük bi operasyon.. gecikmeden yaptır da kisti alsınlar tamamen almaları daha iyi olur bence dışındaki kapsülüyle birlikte almış olurlar.. çok geçmiş olsun canım

Sevgili rakiplrim bursa86, ee2, ptty ben kaçıyorum bittiniz siz, şimdi gidip yürüyüş yapcam

BEN KAÇIYORUM KIZLAR YAA, BİR DE BUGÜN ÇOK BUNALDIM ŞİŞTİM , BÖYLE YAKASIM VAR HER YERİ..

Hepinizi çok seviyorum, iyi akşamlar size...

Minee , monaaa, blackcat, suzii,dileeeek vee herkeseeee bol iradeli akşamlar ..

:119:

Son düzenleme:
Çocuk da yaparım kariyerdenin yeni sloganı çikolatımı da yerim kekimi de, çıtır da olurum

2 lt su içtim 2 kupa yeşil çay içtim ama daha tuvalete gitmişliğim yok , içimde depo mu var ne var anlamadım yaa

Klozeti özledim len resmen

Acılarım gibi içime atıyorum galiba
Akşam 1 bardak suya 1 ceviz-1 kuru kayısı ıslat, sabah kalkınca iç. 30 dk.sonra kahvaltı, birebir geliyor.

Hadi gözünaydınnn.
Kizlar bitter çikolata da az kalorimi var o yüzden mı onu tercih ediyorsunuz...????

Evt canım, zaten bütün hazır ürünlerde kalori cetveli oluyo, alırken arkasına bakarsan, kalorisine göre alırsın.

İyi akşamlarrrr canım. Sakın romayı yakıp gelme yarın

Canım mm. Sanada iyi akşamlar bol yurumelerrrrKacamaksiz bir aksam geçirirsin insallahhhh....

Kizlar bende kaciyorummmmm bugunluk benden bu kadarrrrr öptüm hepinizi coookkkkkkk herkese iyi akşamlar diliyorummmmm

Evet üstüne biraz uzun bişile de güzel dururdu.
Dar paça ve kot olacak beyaz pantul dediğin.

Sevdiceği beyaz pantulla karşılamak istiyorum bakalım.
hadi bakalım inşallah canım
çok sağol canım yaaa bilgilendirdiniz beni
pedodontiste gidecem doğrumudur pekii? kbbyemi gitmemiz lazım

iyi akşamlar canım
şuana kadar 0 kaçamak
seviyor seviliyorsun

terbiyesiz ne olacak

ben akşam mesaisine başladım bile herkes gediyo
eve geldim ıspanağımı ocağa attım üstüne 1 yumurta yanınada yoğurt oooh mis mis
evde çektiğim resimler hep karanlık çıkıyo ya sinir oldum. ben size kasımdaki düğün fotosunu koyam da gülün halime gece elbisesi ile olan hemde içimde korsede var yani

SELAM KIZLAR ÇOKKKKKKK MUTLUYUM 5 KİŞİ ZAYIFLAMIŞŞIN DEDİ ÇOKKK MUTLU OLDUM YAŞASIN YAN YAĞLARIM ERİYOR ÇOK ŞÜKÜR TEŞEKKÜRRLER KADINLAR KULÜBÜ TEŞEKKÜRLER KISÇELERİM HER KİLO ALMAMDA İMDADIMA YETİŞİYORSUNUZ

çok sağol canım yaaa bilgilendirdiniz beni
pedodontiste gidecem doğrumudur pekii? kbbyemi gitmemiz lazım

ben bilmiyordum canım diş hekimliğine giriyor o da ev arkadaşım diş hekimliği 1. sınıfta okuyor ona sordum bakıyorlar sanırım dedi... o da tam emin değil ama bakıyorlar diye biliyormuş bi git istersen.. bana kalsa genel cerrahi derdim:))

slm sisko cadilar bugün ne yedim yazayim
sabah kalkinca su kahvaltida kahvaltilik gevreklerden yedim kücük kase
arada leblebi​
öglen fencel yaptim yogurtla onu yedim​
arada meyveli yogurt
aksama balikli salata ve corba​
3 litre su 1 saat eliptik ve bazi hareketler
4 kupa bitki cayi​
aksama benimkilere börek yapiyorum ins yemem

densiz iste ver sunun adresini bi bana yazin geldigimde sacini basini yolup öyle gideyim yoksa icim rahat etmez
zayıflamam için öneriniz varmı
1. önerim aksam menü yaz
2. önerim cizelge yap
3. neyse aklima gelmedi hosgeldin buraya takil canim itinayla zayiflatiliyor
niyeki noldu cocuklugunda :26: dilek söz verdin dimi beni zayiflatcan daha önce burayi birakmasin bak küserim sen hedefine yaklasdikca korku sarmaya basladi bende :18:
hahay ne iyi olurdun regl öncesi reglliyken ve regl sonrasi izin isteriz isteriz

aksam full olceksiniz demek hadi kolay gelsin dilekcim cissiz atlatirsin isallah bugünü
hehe kandiramasin beni ciko sevmem ben o degilde canim biz aslinda 3 rakipiz simdi balikaymakla da revancim var ya o bizi cumaya sollar gecerse

kactim geri kizlar suralari kaldircam esim cocuk evde yumurta bayrami oldugundan okular kresler kapali vee eve geldim evimi taniyamadim ya :84:

Sebepsiz kuş tüyü minderim , regl ile alakalı herhalde, herşyden pek bi memnunsuzum bugün

moralin bozulduysa sana 100 gr dondurma ismarliyim yawrum, 181 gram regl oldugun icin odul

sen o hatuna 6 ay olur,10 ay olur,1 yil olur.. ne kadar gecerse gecsin o laflari yedirttireceksinn tamam mi canim,moralini bozma..o hatunu aklina getir yeme,kullan o hatunuu

2 lt su içtim 2 kupa yeşil çay içtim ama daha tuvalete gitmişliğim yok , içimde depo mu var ne var anlamadım yaa

Klozeti özledim len resmen

Acılarım gibi içime atıyorum galiba

aynen noramm ben de oleyimm yaaa,klozetle baris yapmak istiyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…