70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah nurayycım ben evet böyle sihir gibi bişeyler olsun istiyorum ama olmadıgını bildigim için sabır zeynep diyorum kendime ama haftalardır veremeyince moralim bozuluyo..artık öle yapacam bende korseler falan Allah'tan vücüdum sıkıda kiloyu öyle abes göstermiyorum yoksa dışarı çıkamazdım herhalde depresyondan

zeynp insanların en özendiği şey mutluluktur. para-eş-çocuk-zayıflık ..vs mutlulukgetirdiği düşünüldüğü için istenir....

eğer düğünde herkesin sana imrenerek bakmasını istiyorsan ve hazirana kadar 10 kilo verip ifil ifil bir elbiseyle gidemiyorsan... sende çook mutlu hisset kendini..gözlerinin içi gülsün yanaklarında güller açsın eteklerin zil çalsın... düğün seninkiymiş gibi eğlen...herkes çatlasın....

bide her zayıf..evli..mutlu değildir...

ben ablamdan önce evlendim .. bizim sülala ablama evde kald muamelesi yaptı kızı el birliğiyle depresyona soktular....

şimdi evli..ben önce çocuk yaptım... bizimkiler şimdi de ablama kısır muamelesi yapıyorla...:1shok:
elalemin istekleri bitmez..sen kendi keyfine bak...:içelim:

canım senin bebeğin,2 ylık mı?:1shok:
daha çok küçükmüş,niye acele ediyorsun?
benim oğlum 10 aylık,ben 7-8 ay hiç kilo veremedim:1no2:
bence sen acele etme,tabii kendini bırakma,abartı yeme ama kendini de sıkma...
birden verilmiyo bu kilolar:1no2:
ooo ne çok yöntem denemişsin...karbosi,mezo falan ben de düşünmüştüm,demek memnun kalmadın:bbo:
yaa insan bunalıma girince her şeye saldırıyo biliyosun,o kilolardan kurtulmak için ne olsa yapmaya razı oluyosun,paraya falan acımıyosun-tatlicadiarzu-
elma kromdan memnun olan da var,olmayan da...-tatlicadiarzu-
daha önce hap kullanmışsın bilirsin işte...ben çok da inamıyorum bunlara
dediğin gibi her şey biz de bitiyo...irade...

yok ben hmilelikten sonra denemedim bunları önceden denedim... bu iki ayda sadece yememe dikkat etmeye çalışıyorum... ama nekadar zor zayıflandığını biliyorum... bende diyetten başka hiçbir yöntem yaramıyor..ve buda en zoru...

benim laptopa kocam dadandı..ben gidiyorum bye....

hamilelikten önce yaptığını anladım şekerimyerimseniben
şimdi diyet için kendini çok sıkma dedimyerimseniben
haklısın,kilo vermek acayip zor,allah bu yolda hepimize yardım etsin inşallah:Saruboceq:
hadi iyi gecelera.s.

hoşgeldin canım... a.s.a.s.a.s. bizim topikte herkeze yer var... süper bir topik doğru yerdesin...

aynı sorun bendede var canım... ben 5 kilo verdim ama pantolonlarım likralı olduğu için pek fark etmedi... belleri bile anca kapanıyor ama midem küçüldü... pantlunu giyince oturduğumda yağlar mideye doğru çıkıyordu... midem azaldı şimdi oturunca mideye çıkmıyor artık... kilo verdipğim elli ama senin gibi hala bollaşma yok.. oda olacak inşallah bu kadar olduya...:teselli::teselli::teselli:

zeynep'çim bir test falan yaptır istersen... birde şok 2-3 günlük diyetlerle metabolizmanı hızlandırmayı dene istersen... hint yağınıda deneyembilirsin evden dışarı çıkmayacaksan... belki bir faydası olur canım... :teselli::teselli::teselli:

hşgeldin canım..a.s.a.s.a.s. bizim topik başka topik... burası insanı motive ediyor, rahatlatıyor, kaçamakları azaltıyor, bilgilendiriyor.... herşey var anlayacağın... :1hug::1hug:

çitirlar ben 69'lara indim.. darisi size

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: amin canım inşallah... yaklaştım ama 60'lar dahada motive edecek inşallah...
devamı gelsin canım... :1hug::1hug::1hug:

hoşgeldin canım... a.s.a.s.a.s. azimli olduğun belli... doğru yerdesin... deneyimlerini bekliyoruz...

ben bugün anca girebildim... sabah ince 2 kepekli ekmekle kahvaltı yaptım.. birkaç tane kepekli kıtır yedim... 1 lokma börek attım ağzıma... akşam yemeğindede ekmeksiz ızgara köfte ve közde domates yedim... bugün suyu biraz az içtim... evde temizlik yaptım anca girebildim nete ve hemen çıkıyorum herkeze iyi geceler.... yarında yoğun olacağım ama salı tatiilim...

hgd,in bursefacım
yarından itibaren bi şok diyet yapmayı düşünyorum aslında yapacaktım bi türlü fırsat olmadı ama artık bu gidişe bir dur demeliyim :enbuyukkk:

canım bende gezmede yedım tabı ama dıkkat etmedım desem yalan ama yınede yedım kahvaltı cok az yapmıstım mısafırlıktede yarım tabak mantı bıde engınar yedım engınarın tek zararı ıcındekı pırınctı onun dısında zeytınyaglı lımonlu hafıf bı yemek sonrada koca bı dılım tıramısu bazen kacıyo ıste böle

günaydın kızlar. ben de haftasonu kaçtı ipin ucu. aylardır arkadaşlarımı çağıramamıştım cumartesi bendeydi hepsi.ellerimle mantı mı açmadım börekler mi yapmadım zeytinyağlılar falan derken ben de yedim tabi. dün de kuzenime gittim orda kahvaltıyla başladık oturduk balkona, öğleden sonra hala masadaydık, hem sohbet hem yemek. gitmişken tartıldım orda da,yarım kilo vermişim. anlamadım valla bi şey.

1,62 canım^^ valla kızlar benim işim çok zor nası. kilo veririm bilmem market işletiyorum ben . yanım da çerez kasası karşımda çukalatalar bunların yüzün den aldım zaten 25 kilo ama dün hiç yemedim. sırf kayın valdeme inat verecem bu kiloları bana sen hayatta kilo veremez sin bu bohazladiyor.:1no2:

günaydın arkadaşlar bu gün tartımın sayesinde güne mutlu başladım beni diger tartılardan hep fazla çıkararak beni sinir eten dijital tartım baya bi kıyak geçti bana bir haftadır rejim yapıyorum ilk başladığımda yetmişikiye yakın çıkıyordum şimdi yetmiş kilo üçyüz gram çıktım acayip motive oldum inşallah hepbirlikte çıtır çıtır hatunlar olucaz öpüyorum canlarım

Herkese gunaydınnnnn,hayretle seyredıyorum kendımı 5 gun oldu hala diyeti bozmadım,umarım kimse de bozmamıstır,bu cuma ben de tartılacağım bakalım nolcak,bi de hiç değişme olmazmıs neyse herkese iyi haftalar....

kızlar günaydın demeyi unuttum:roflol:günaydın herkese ya ben sizlere bişey danışmak istiyorum yine kk da okudum hint yağı bağırsakları temizliyormuş. denesem mi evde var hint yağım da ha bide süte geçermi acaba bide olanın motorunu bozmayalım vallahi bir paket bezi bitirir.:roflol:

Günaydin herkesee, ben çok kötüyüm kızlar ya, feci öksürüyorum, ciğerlerim parçalandı resmen, bide bu halde derse gidicem şimdi. Dün bu halde bi de spora gittim ama sadece yarım saat yürüyebildim ama daha beter etti beni şimdi daha da kötü öksürüyorum. Var mı böyle bildiğiniz bir karışım göğsümü yumuşatacak, balgam söktürücek? Noolur söyleyin, çok kötüyüm arkadaşlar.

GÜNAYDIN K.KNIN ÇITIR KIZLARIIIIII hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
BEN YİNE YOĞUN OLACAĞIM.... HEPİNİZE GÜZEL KAÇAMAKSIZ BİR HAFTA DİLİYORUM... :sm_cool::sm_cool::sm_cool: HEPİNİZ ÖPÜLDÜNÜZ...ŞenizŞenizŞeniz

çok geçmişo lsun biliim bende çekmiştim geçen yıllarda... terleyip üşütünce ciğerler hemen iflas ediyor valla... ben herşeyi denedim ama içimdeki balgamı söken tek şey sıcak çayın içine bol karabiber şeker yerinede bal koyarsan 1-2 gün içinde söktüğünü ve içinin temizlendiğini göreceksin.... bende neler denemiştim ama hiç biri iyi gelmemişti...

güneydınn kızlarrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalımmm
her ne kadar beni listenize almasanızdaaa
ben ısrarla aranızda kalıcam:)))
sizleri seviyorum çıtır hatunlar siz zayıflayıf çıtır olacaksınız ben tombiş olacam:)))
ama mutluyummm
bugun evlilik yıl dönümümüz bizim kızlar:)))

herkese günaydın benden de

tombikos geçmiş olsun hemen lokman hekim karışımları geliyor:

kekik çayı göğsünü yumuşatır, çay süzgecine bir miktar kekik koyup kaynar suyu üstünden süzerek içeceksin (evet bu tarihi daha önce adet için de vermiştim, her derde deva)

bir tatlı kaşığı bala limon sıkıp içmek de iyi gelir

bir de elma çayı var, bir bütün elmayı dörde bölüp, varsa tarçın ve karanfille kaynat, kaynadıktan sonra bu suda ıhlamur da demleyebilirsin, bu çay metabolizmayı da hızlandırıyor

cevap yazamadan geçemedim canım inanki türklerden beter ruslar ve araplar var onları görünce biz yanında kibar kalıyoruz adamlar sırf ziyan ıyyyy
canım üzülme herkesin bünyesi bir değil ben taaa ne zamandır dikkat ediyorum ama o kadar yavaş veriyorum ki ama moralimi bozmuyorum sen devam et bırakmak yok

geçmiş olsun canım bence iyice dinlen bu havalar adamı hasta ediyor işte çok sıcak çok soğuk bişi içme dikkat et kendine

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar
kahvaltımı yaptım geçmişi okuyup bir yandan iş yapıyorum herkes nasıl görüşmeyeli
hafta sonu çok abarttım bu hafta aç gezmem lazım ki kilo almayım :)))
herkese iyi haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…