inşallah nurayycım ben evet böyle sihir gibi bişeyler olsun istiyorum ama olmadıgını bildigim için sabır zeynep diyorum kendime ama haftalardır veremeyince moralim bozuluyo..artık öle yapacam bende korseler falan Allah'tan vücüdum sıkıda kiloyu öyle abes göstermiyorum yoksa dışarı çıkamazdım herhalde depresyondancanim benim uzulme kilo vermek gercekten insanin iradesini cok zorlayan insani cok mutsuz yapan birsey yiyenlere bile sinir oluyorum ben mayonezin tadini unatali oyle zaman olduki makarnadir yas pastadir 1yildir gordugum yok uzme kendini sende yavas verki geri alma arkadasim madem dugun var sende biraz hileler yap cok iyi SIKI bir korse al siyah kiyafet al kilon neredeyse orayi kamufule edersin ama tasli takilar takar kiyafetini hareketlendirirsin kilo bu verilir vericez arkamizdan atli kosturmuyor arada kacamaklar yapiyoruz ama yinede bu topikte bulusuyoruz sen diyetine bagli kalmaya calis mumkun oldukca bak Hadise bile nasil kilo almis gobusude vardi yandan firlayan yaglarida ama yinede cok guzeldi yuvarlak hatlarla baktin olmuyor diyetisyene git her hafta kontrole gidip rezil olma belasina insan listesine uyuyor
üste çıkan reklamları gördükçe şeytan dürtüyorr beni...ama elma kromu emzirenler kullanamıyrmuş..zaten korkerım alamam bebişime geçer bişey olur diye...
ama insanıda cezbediyor..hiçbişey yepmadan löp löp hap yüt zayıafla....ohh ne rahat.. ben lida bile kullanmıştım zamanında..mezoterapi karboksiterapi..lenfdrenaj....kremler..tozlar..haplar....sonuç 0....senağlama
olay boğazı tutmaktan geçiyor...
canım senin bebeğin,2 ylık mı?:1shok:
daha çok küçükmüş,niye acele ediyorsun?
benim oğlum 10 aylık,ben 7-8 ay hiç kilo veremedim:1no2:
bence sen acele etme,tabii kendini bırakma,abartı yeme ama kendini de sıkma...
birden verilmiyo bu kilolar:1no2:
ooo ne çok yöntem denemişsin...karbosi,mezo falan ben de düşünmüştüm,demek memnun kalmadın:bbo:
yaa insan bunalıma girince her şeye saldırıyo biliyosun,o kilolardan kurtulmak için ne olsa yapmaya razı oluyosun,paraya falan acımıyosun-tatlicadiarzu-
elma kromdan memnun olan da var,olmayan da...-tatlicadiarzu-
daha önce hap kullanmışsın bilirsin işte...ben çok da inamıyorum bunlara
dediğin gibi her şey biz de bitiyo...irade...
yok ben hmilelikten sonra denemedim bunları önceden denedim... bu iki ayda sadece yememe dikkat etmeye çalışıyorum... ama nekadar zor zayıflandığını biliyorum... bende diyetten başka hiçbir yöntem yaramıyor..ve buda en zoru...
benim laptopa kocam dadandı..ben gidiyorum bye....
ben de geldim kızlar benide alın aranıza 75 kilo olarak başlıycam haydi hayırlısı işşallah birlikte veririz kiloları bugün sabah 1paket çubuk kıraker yedim 15 dk.swet shope çalıştım. 1.5kg suyu bitirdim. bipakette tuzsuz leblebi yedim aradada maden suyu ve yeşilçay bu gün ilk kez başlıyorum rejime işşallh veririm şu kiloları
hahahaHiç öyle düşünmemiştim, Vallahi elime versen al taşı bunları diye hayata taşıyamam, evet attım galiba onları üstümden
boyum 1.70, arkadaşlar verdin diyor zaten, hatta geçen bir arkadaş "ne o kız, 10 kg. mu olucan demiştide epey gülmüştüm. Ama sorun şu ki, giysilerimde belirgin bir bollaşma yok, Yani evet belimin çevresindeki yağlar büyük ölçüde azaldı, artık korseli kilotsuz da pantalonlarımı giyebiliyorum ama haala aynı bedendeyim!! Anlamadımki bu nasıl iş???fisfisfis
mrb kızlar..
çok mutsuzumm bennnn kilo veremiyorummm senağlama nerde o yaptıgım planlar nerde şimdiki zeynep yaa haziranın ortasında lise arkadaşımın dügünüü var hem tek ben kaldım lise grubundan (herkes ünv. bitirip evlendi de üzerinize afiyet) hem bi de duba gibi gidersem kendii çok kötü hissedecem biliyorumm..offf aglamak istiyorum galiba depresyona giriyorum yaaa senağlama senağlama nurayy seni gördükçe kendimi bi yerlerden atasım geliyo (gerçi yapıyom arada bi ama:) ) ahhh ne kaar dirençsiz olmuşum ben öyle yaaa senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama ayy istemeye gelseler şimdi bu kız bizi batırrı diye geri dönerler yaaa ayy benimki zayıfcacık bu kız bu çocgu ezer derler yaaa off yaaa senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
merhaba arkadaslarr
bende diyet hikayeme dogumdan 6 ay sonra başladım...
fakat baktımki 3 ay gecti bende tık yok
1 ay boyunca kafama koydum
diyetisyene gittim
awt adı verilen bir masaja gittim yağ parcalayıcı
spor yaptım
ve simdi 74 kiloyum
hedefim 62
80-89 kilo aralıgında da yazmıstım ama nedense motive olamadım
inşallah burası bana ugurlu gelir :)))
çitirlar ben 69'lara indim.. darisi size
benim gibi bir rezili aranıza alırmısınız bilmiyorum ama bende geldim efemdim geçmişimi anlatıyımda neden rezil dedğimi anlayın ikinci doğumdan sonra 81 kiloydum büyük bir azimle yaptığım rejim şonrası 63 kiloya düştüm ama bendeki olan rahatlık yüzünder zayıfladım artık almam rahatlığı üç seninin sonda yine aldım verdiğim kiloları şu anda kilom hassas tartıya göret 71.5 normal tartıda 70.5 hangisi doğruysa artık hadi bakalım ben geldim gitsin bu kilolar daha sonra deneyimlerimi anlatacağım inşallah iyi geceler kızlar
hgd,in bursefacımben bugün anca girebildim... sabah ince 2 kepekli ekmekle kahvaltı yaptım.. birkaç tane kepekli kıtır yedim... 1 lokma börek attım ağzıma... akşam yemeğindede ekmeksiz ızgara köfte ve közde domates yedim... bugün suyu biraz az içtim... evde temizlik yaptım anca girebildim nete ve hemen çıkıyorum herkeze iyi geceler.... yarında yoğun olacağım ama salı tatiilim...
almira canım tek sen varsın umarım iyi geçmiştir günün benim çok fena
ya olmuyo evden biryerlere gidince olmuyooooooo bu rejim
bugün pikniye gidildi görümcem oğlu gelini falan kalabalıktı yedim de yedim ızgara tavuk ve sucuk ekmek arası götürdü pis boğazım ya ama izniğinde köftesi ce sucuk yapan yeri var meşhur çok
gelmişken alalımda yiyelim kolalar falan üfffff ya yarın meyva sadece yemeği düşünüyom ya cuma akşamı kocişim gelcek ve ben onu görmeyeli 3 hafta olcak bari 3 kilo verebilseydim ya ne güzel motive olmuşyumki 5 gün hergün 6 kilometre yürümüştüm ama annemin hastanede yatması benim regl geçmesi piknik olayları herşeyi bitirdi evime gidemde biran önce motive olam
hoşgeldin ekodancer, bir aile büyüğümüzü kaybettik geçen hafta, başsağlığı için teşekkür ederim, Tanrı sabır veriyor...
yediklerine baktım canım, protein almayı ihmal etme, yoğurt ye mutlaka...boyun kaç bu arada kilomuz aynıymış
Günaydin herkesee, ben çok kötüyüm kızlar ya, feci öksürüyorum, ciğerlerim parçalandı resmen, bide bu halde derse gidicem şimdi. Dün bu halde bi de spora gittim ama sadece yarım saat yürüyebildim ama daha beter etti beni şimdi daha da kötü öksürüyorum. Var mı böyle bildiğiniz bir karışım göğsümü yumuşatacak, balgam söktürücek? Noolur söyleyin, çok kötüyüm arkadaşlar.
cevap yazamadan geçemedim canım inanki türklerden beter ruslar ve araplar var onları görünce biz yanında kibar kalıyoruz adamlar sırf ziyan ıyyyybrunch esasında... 10-14 arası çatlayana kadar yenilen kahvaltı....
bide fix fiyat olduğundan biz türkler doysakta yemeye devam ediyoruz.
yazlık beldelerde de hemen belli ederiz kendimizi tabağını dağ gibi dolduranlar hep türkler.. iştahımız var bizim canımız çekiyor cokacimcoook.... bırakındelikafadulden bari tatilde yiyelim.. ben ne zaman tatile gitsem kilo alıp dönerim..
canım üzülme herkesin bünyesi bir değil ben taaa ne zamandır dikkat ediyorum ama o kadar yavaş veriyorum ki ama moralimi bozmuyorum sen devam et bırakmak yokmrb kızlar..
çok mutsuzumm bennnn kilo veremiyorummm senağlama nerde o yaptıgım planlar nerde şimdiki zeynep yaa haziranın ortasında lise arkadaşımın dügünüü var hem tek ben kaldım lise grubundan (herkes ünv. bitirip evlendi de üzerinize afiyet) hem bi de duba gibi gidersem kendii çok kötü hissedecem biliyorumm..offf aglamak istiyorum galiba depresyona giriyorum yaaa senağlama senağlama nurayy seni gördükçe kendimi bi yerlerden atasım geliyo (gerçi yapıyom arada bi ama:) ) ahhh ne kaar dirençsiz olmuşum ben öyle yaaa senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama ayy istemeye gelseler şimdi bu kız bizi batırrı diye geri dönerler yaaa ayy benimki zayıfcacık bu kız bu çocgu ezer derler yaaa off yaaa senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
Günaydin herkesee, ben çok kötüyüm kızlar ya, feci öksürüyorum, ciğerlerim parçalandı resmen, bide bu halde derse gidicem şimdi. Dün bu halde bi de spora gittim ama sadece yarım saat yürüyebildim ama daha beter etti beni şimdi daha da kötü öksürüyorum. Var mı böyle bildiğiniz bir karışım göğsümü yumuşatacak, balgam söktürücek? Noolur söyleyin, çok kötüyüm arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?