3 hafta 5kg maşallah canım yaa
Bende toplamda 3 defa gittim sanırım dr a
3 haftada 5 kilo süpersin
Bende 4 e yakın vermiştim.
Bugünkü menüm,
Sabah:Uno light ekmek tost
domates
maydanoz-biber
peynir 1 dilim
1 bardak süt
Ara:5 kuru üzüm-badem
Öğle:mantar sote
3-4 kşk.bulgur pil.
yoğurt
tere
yarım kadayıf tatlısı
çiğ badem
akşam:çorba-yeşillik-yoğurt
hadi bakalim sende 40gün ciko yeme40 gün sonra noldu anlat ama oldumu canim
hadi bakalim canim
hafta sonu arkadasım gezmeye geldı.sinir sinir oldum....benım tartı yanlıs hep 7 lı rakamları gosterıyor dıye avuturken kendımı dur bende tartılacagım dedı ve oda ne kendısı 60 kılo. vay be benım tartı 60 ıda gosterıyormus derken ıcımden bırde ne nedese begenırsınız sen kendınle barısık degılsın kendını sevmesını ogren bırde acıl kılo ver boyle kocakarı gıbı gozukuyorsuun dedı... .nasıl yanı.:26::26::26:..ne dıyecegımı bılemedım cevap bıle veremedım oylece dona kaldım .tabı onun ıcın soylemesı kolay cok mutsuzum cok.......acayıp ıcıme oturdu bu lafları kocakarı da ne...of offff
Akşam için hâlâ kararsızım.
Annem geldi. Bu münasebetle ablalar, eniştelerde geliyo.
Evde yemek yok.
Dışardan sipariş ederler sanırım.
Allah'ım sen bana güç ver diyerek eve gidicem.
Giderken de zero alayım bari.
hosgeldınmerhaba ben de güya 10 gündür rejimdeyim ama gr veremiyorum. 25 senedir al ver al ver metabolizmamı bozmuşum. 44 yaşındayım. bu diyet gruplatına nasıl katılınıyor? cuma günü mü? burada da diyet listelerini paylaşıyorsunuz sanırım? ben de bu sabah 72,8 dim. zaten 10 gündür 72,5 civarı dolaşıyorum :84:
gecenlerde bahsetmıstın,tekrardan gecmıs olsun canım. kızlar acıklamıs, mühim bıse degılmıs galıba.inş bian önce agrısız sızısız kurtulur kıscennnkızımın ağzındaki dudak müköz kistiymiş
net sağolsun valla
[/ATTACH]
öncelikle gecmis olsun teyzeyin yaptigi iskenceden dolayi bebegim.ben menepoza girecem o agrilardan kurtulamadim berbat biseyyy.oglumun akibetini merak edenlere duyrulur olayi fark edince hemen sildi yeni yazi yazdi ARKADASLAR ANNEM BANA 1 NISAN SAKASI YAPTI CIDDIYE ALMAYIN BENIM SAKACI ANNEM SENI SEVIYORUM yazmis ve sifresini degismis
offf börek kokuyor dayanamadim bir dilim yedim fazla yememeliyimm
dombik kayganaaaaaa ye tabı yeee,afıyet olsun heryerın löp löp et ossuuunnn
NASısınnn şekerrrr
bende geldimm.. Uzun zamandır zayıflamak için ugrasıorum ama hep tek basımayım.. Bakalım bu sefer ne kadar yol katedicemm:)
hoşgeldin
bende geldiimm.. 74 kiloluk bi üniversite ogrencisi olarak cok ugrastım zayıflamak için ama hep tek basıma kaldım.. bakalım bu sekilde ne kadar kilo verebilcemm..:)
hosbulduukk:) yarından itibaren bende yazıcam yaptıklarımı:)
bugunu saymayalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?