herkese tekrar günaydın amma yazmışsınız oku oku bitmiyo
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza katılım bayagı arttı ne güzel birlikten kuvvet doğar
normalde cuma günü sondu ama ay sonuna kadar kalacagım gibi görünüyo mutlu olmasamda gene gelip gidicem işe artık ay basında allah kerim
bugün detoksa başlıyorum inş işe yarar ve ay sonuna kadar bişeyler veririm
herkese tekrar günaydın amma yazmışsınız oku oku bitmiyo
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza katılım bayagı arttı ne güzel birlikten kuvvet doğar
normalde cuma günü sondu ama ay sonuna kadar kalacagım gibi görünüyo mutlu olmasamda gene gelip gidicem işe artık ay basında allah kerim
bugün detoksa başlıyorum inş işe yarar ve ay sonuna kadar bişeyler veririm
günaydın herkese,geçmişi oku oku bitmedi valla
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,birlikte çok daha güzel kilolar vericez inşallah
ben haftasonu ankaraya gideceğimi söylemiştim,gidişimiz güzel oldu ama gelişimiz tam bir felaketti,bir güne bu kadar aksilik sığarmı ya,önce arabamız bozuldu,yapıldı yola çıktık,1 saat sonra tekrar bozuldu hemde yapılmayacak şekilde,gecenin bi yarısı benzinlikte 1-2 saat bekledik,bu arada yeğenimin (daha 1,5 yaşında)ateş çıktı iyice çaresiz kaldık,başka bi arabayla dönmek zorunda kaldık,sabaha karşı gelebildik eve,arabamızda ankarada kaldı,neyseki ufaklık iyide biraz olsun rahatladık
benim diyette bu 2 günde güme gitti tabi,yemediğim şey kalmadı üstüne bide yolda regl oldum iyice şiştim,işede yeni geldim,gözümden uyku akıyo resmen.
kirazcım geçmiş olsun canım yegeninin iyi olduğuna sevindim sende akşam dinlenirsin artık kıss ank geldiğini bilseydim karsılardım seni
canım saclarını sal
haftasonu hiç girmedim kirazcım o yüzden görmemişim pc nin basına gittim gittim kalktım içimden gelmedi 2 gün öle evde oturdum canım hiç bişey istemedi bugün mecbur kalktım işe geldim şimdilerde kozamı örüyorum işten ayrılınca giricem içine kelebek olup çıkıcam anlayacagın
teşekkürler kirazcım bencede güzel bir kelebek olurum ama şişman bi kelebek o kanatlar tasırmı ki beni:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?