70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese tekrar günaydın amma yazmışsınız oku oku bitmiyo
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza katılım bayagı arttı ne güzel birlikten kuvvet doğar
normalde cuma günü sondu ama ay sonuna kadar kalacagım gibi görünüyo mutlu olmasamda gene gelip gidicem işe artık ay basında allah kerim
bugün detoksa başlıyorum inş işe yarar ve ay sonuna kadar bişeyler veririm

günaydın kızlar çok kötüğüm gece 4.30 da yattım bir ara ölüyorum zannettim acaba piknikte kene falanmı ısırdı diye birdenbire 2.de üşüme boğaz acıması giyindim de giyindim battaniyeler yorganlar ya her tarafım ağrıyodu ben hiç böyle olmam kolay kolay şimdi bakim dedim motive olmak amaçlı hani bugün sadece meyva yicem az önce 1 greyfurt yedim yatacam yazarken bile ağrıyo heryerim
TOMBıKOS canım sanada geçmiş olsun kızlar açık içerlerdeğim karnım açıktıkca sizleri okuyup motive olcam da yemicem herkese kolay gelsin

canım detoks ne yapcan yazda bende yapim iyileşince kolay gelsin şeker

kıymetcim geçmiş olsun canım kene değildir ya korkma
detoks listem ise
uyanınca 2 büyük bardak su
sabah 1 büyük bardak taze sıkılmış meyve yada sebze suyu
ara salatalık yada havuç yada meyve
öğlen çorba(tanesiz)
aksam çorba yada haşlanmış sebze yada sebze suyu
aralar aynı

herkese günaydın arkadaslar nasılsınız bakım bende yıne sıskınlık var kızlar bu kabızlık mahvedıyo benı oyüzden kıloda veremıyorum bugün evdeyım calısmıyorum sık sık gırerım artık ama sımdı kocısımı uyarıp ıse göndermem lazım öpüyorum hepınızı

aman canım nazar degmesın oku oku bıtmesın bırak ayy okuruz bız bu hatunlar bı gıttımı hepsı gıdıyo detoksta bıtek su var yanı katı hıcbısey yokmu nerden aldın sen bu formülü kesın ıse yarıyodur ama hergün yapabılcenmı bakalım

günaydın herkese,geçmişi oku oku bitmedi valla

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,birlikte çok daha güzel kilolar vericez inşallah

ben haftasonu ankaraya gideceğimi söylemiştim,gidişimiz güzel oldu ama gelişimiz tam bir felaketti,bir güne bu kadar aksilik sığarmı ya,önce arabamız bozuldu,yapıldı yola çıktık,1 saat sonra tekrar bozuldu hemde yapılmayacak şekilde,gecenin bi yarısı benzinlikte 1-2 saat bekledik,bu arada yeğenimin (daha 1,5 yaşında)ateş çıktı iyice çaresiz kaldık,başka bi arabayla dönmek zorunda kaldık,sabaha karşı gelebildik eve,arabamızda ankarada kaldı,neyseki ufaklık iyide biraz olsun rahatladık

benim diyette bu 2 günde güme gitti tabi,yemediğim şey kalmadı üstüne bide yolda regl oldum iyice şiştim,işede yeni geldim,gözümden uyku akıyo resmen.

almıracım listeyi internetten indirdim taylan kümelinin sanırım ben 3 gün yapıcam bakalım
kirazcım geçmiş olsun canım yegeninin iyi olduğuna sevindim sende akşam dinlenirsin artık kıss ank geldiğini bilseydim karsılardım seni

canım saclarını sal

kirazcım geçmiş olsun canım yegeninin iyi olduğuna sevindim sende akşam dinlenirsin artık kıss ank geldiğini bilseydim karsılardım seni

saol canım ya,söylemiştim cumartesi geleceğimi ama senin o gün moralin bozuktu tabi görmedin,artık bidahaki sefere şekercim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım saclarını sal

saldım canıma.s

haftasonu hiç girmedim kirazcım o yüzden görmemişim pc nin basına gittim gittim kalktım içimden gelmedi 2 gün öle evde oturdum canım hiç bişey istemedi bugün mecbur kalktım işe geldim şimdilerde kozamı örüyorum işten ayrılınca giricem içine kelebek olup çıkıcam anlayacagın

Kızlar güneydın hepinize.Ben bir haftada sanırım epey vermişim görüntümden anlıyorum.Bu yüzdende yeni haftaya çok mutlu başladım.Tartılmadım kaç kilo verdim bilmiyorum ama görüntü güzel.Darısı hepinizin başına.Bu arada arkadaşlar hepiniz burdasınız ama neden yazmıyosunuz

Ben sizinle konuşmayı çok seviyorum ve istiyorum ama evde internet yok iştede çok fazla girip konuşamıyorum.Ara sıra gelip yazışmalarınızı okuyorum.

inşallah çok daha mutlu bi kelebek olup çıkacaksın canım,hiçbişey senden önemli değil,olmamalıda

hoşgeldin nazocum arkadaşlar saklambac oynarlar arada görünüp kaybolurlar gene öyle olmuş
elmasu, kiraz, magrenta gördüm sizi SOBEEEEE

teşekkürler kirazcım bencede güzel bir kelebek olurum ama şişman bi kelebek o kanatlar tasırmı ki beni:roflol:

teşekkürler kirazcım bencede güzel bir kelebek olurum ama şişman bi kelebek o kanatlar tasırmı ki beni:roflol:

aaaaaa söyleme öleeee delikafadulden allaha şükür hiçbirimizin obezlik durumu yok bu topikteki herkes çok güzel çok alımlı bence,sende ölesin,hem senin mutlu olman çokdaha önemli bence,sen iyi olki güzel güzel kilolarımızı verelim,keyfimiz dahada yerine gelsin a.s

iyiyim canım dipçik gibiyim valla arada öle eser ama mecburuz insanlar o kadar bencil ve cıkarcı olmuşlar ki üzülüyorum kırılıyorum ama kendime ediyorum kimsenin üstüne alındıgı yok hassas olmamak lazım bu hayatta yoksa cook kırılırız neyse canımcım seninde canını sıkmayım işte böle benim hafta sonu estirigim ama dediğin doğru valla hepimiz bir inciyiz massallah fazlalıklar gidince güzellik pekişecek

sabah 2 kocaman bardak su içtim
kahvaltı olarak 1 kocaman bardak taze meyve suyu posalı falan
simdide 1 kocaman bardak soda içiyorum
sodayı litrelik aldım akşama kadar bi su bi soda takılırım artık

AHHH YAKALANDIMMMMM

ben bütün gün burdayım da arada çalışıp maaşımı da hak etmeye çabalıyorum hanımlar...

yazmak istediğim çok şey var aslında, yıllardır bu sorunla uğraşıp duruyorum, burada herkesle paylaşmak öyle iyi geliyor ki...geçen sene diyetisyenimle sohbet ederken, sen artık benden geçtin, her şeyi biliyorsun artık psikolojik destek alman gerek dedi, şimdi düzenli terapiye gidiyorum ve o da çok iyi geliyor...yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim, şu son 10 kiloyu da kendimi sabote etmeden verebilirsem çok rahatlayacağım. ondan sonra vermeyi hedeflediğim kilolar sadece meraktan, acaba ellilerde olsam nasıl olurum diye, olmasa da sağlık olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…