70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Giyinip giyinip soyunayım en iyisi ben.
Diğerleri bana göre değil.
Hem çok üşüyorum hareket edince ısınırım.

çok tuttum bunu

kesmesine keselimde kestikden sonra netcez

soba da yok yakacak demi. pişirir fakir kukaraya dağıtırız. ben öle bir film izlemiştim. insanları öldürüp etli turta yapıyorlardı
ben 5 kattayım ya bir kez elektrik kesilmişti de çıkana kadar dilim dışarı sarkmıştı. ama en azından inerken kullanılabilir dimi
ben kaçtım kızlar çalışam çalışam iş çok size takılıp yayıyom işleri ödevde var bir taraftan gelirim gene 2-3 saate

miink hedefler koy datlım ben öle yapıom. dikkat ediom ama ne bilim bi gün bi çıkcam tartıya 1500 kilo gelcem sanki
o may gat doğru diosun 3 dene ya :18:

09:00
1 domates,
Maydanoz,
3 dil peynir,
4 tane zeytin,
Ihlamur

11:30
10 tane fındık

13:30
1 domates,
Maydanoz,
3 dil peynir,
6 tane zeytin,
Zero

Akşam da salata sanırım.
Artık defter tutmuyorum aklımdayken yazayım dedim.

miink hedefler koy datlım ben öle yapıom. dikkat ediom ama ne bilim bi gün bi çıkcam tartıya 1500 kilo gelcem sanki
o may gat doğru diosun 3 dene ya :18:

Kiloyu önce kafanda bitir ki vücut uyum sağlasın, bu geçici bir süreç tatlım ve yaz geliyo bunalım yapmaya vaktimiz lüksümüz yok

Diğer 2 rakibi boşver bursa86 ve ptty kesin çok yemiştir

bende menümü yazayım güzellikler
sabah
1 dilim çavdar ekmeğine kaşarlı yağsız tost
1 zeytin
1 çay baradğı şekersiz çay

saat 10.30 yeşil çay

öğlen
2 hazır köfte
3y.k yoğurt
2 yaprak marul, küçcücük domates

arada küçük bi muz yiyim mi bilemedim

hakikatten valla canım bende haftalar var deyince yayıyorum kendimi sanırım
ama mayısa kadar 65e düşememde ama 6 lı rakamları görmeye başlarım herhal ya ,
benim amacım deniz sezonu falan değil zaten kocişin iş imkanından zanetmiyorum bu sene tatil yapamayız :26:benden bu kilolar gitsin ve bir daha gelmesin hiçç kurtulayım keşke burayı daha önce bulsaydım valla ,bütün gün evdeyim haftanın tek günü dışarı çıkabiliyoruz o kadarcık ,bir an önce iş hayatına atılmak istiyorum nasıl olcaksa tabi bu zamanda ,belki işe başlarsam stresten falan gider kilolarım bütün gün böyle evde oturup pc başında lak lak ediyorum insan sıkılıyor bir süre sonra böyle yaşamaktan ki bu durumu en iyi sen anlarsın canım evde kaldığında seninde canın sıkılmıştı ve kocişinin başını yemeye başlamıştın sanırım kadın programlarından aman işte öyleee biz kadınlar hep dertlencek bir konu buluruz kilo biter iş başlar ,iş biter ev başlar,ev biter koca başlar .......böyle devam eder EN İYİSİ ANI YAŞAYALIM GERİSİNİ BOŞVERELİM

Bende akşamları bizim binada asansörle üst kata çıkıp geri inmeye karar verdim diloş

Merdivenden çıkmakta iyiymiş yawrım hee.

Muzun kalorisi biraz fazla yerli muzsa 1 tane yiyebilirsin tabi.

evet ya kirisik pantolon kirik gömlek yeni moda isterik
off aynen bende suzim bi kurtulsaydım şu kilodan ya çok umutsuzum ben anlamadım bi huysuzluğum üstümde
yeme canim 3 rakipen var bak hemsom
Giyinip giyinip soyunayım en iyisi ben.
Diğerleri bana göre değil.
Hem çok üşüyorum hareket edince ısınırım.
ben giyinip soyunurken sicak basiyor beni bunaliyorum
ay koptum isyerinde ahaha etli turta he

Kiloyu önce kafanda bitir ki vücut uyum sağlasın, bu geçici bir süreç tatlım ve yaz geliyo bunalım yapmaya vaktimiz lüksümüz yok

bencede yok yapıcam yapıcam wercem bunları

şu an öle bi moddayım ki amaaan kız yesinler can boğazdan gelir diyesim war

Kesinlike mayısın başına kadar 6. lı rakamları göreceksin ben inanıyorum.
Bende ne kadar kilo aldım bilmiyorum ama seninle hemen hemen aynıyız diye tahmin ediyorum.
71 civarı olmuş olabilirim malesef kiBizimde tek izin günümüz var tatile çıkabilir miyiz bende bilmiyorum hayal kuruyoruz tabi:)
Ama günü birlikde olsa gideriz kanımca.Dert deniz sezonuda değil ben bu yaz rahat giyinmek istiyorum.

Hemde ne sıkılma.Kadın proğramlarını izliye izliye başka hiç bir şey yok kanalda.
Dvd film izlicem kociş olmadan anlamıolmuyor.Birde ben izledim onu desem kocişle yine izlemek zorunda kalcam.
Her akşam kocişe ilginç sorular soruyordum.Önce kadınların hikayelerini anlatarak başlıyordum :)
Çalışmak,ev,kociş hepsi döngü içinde inan.Evde netin var en azından tadını çıkar evde olmanın nasılsa çalışıcaksın.

doğum günün kutlu olsun şekerim nice mutlu yıllara

iyiki doğdunnn nice mutlu yıllara canım

Teşekkürler kızlar hep birlikde sevdiklerimizle inşalah.

Sıcak bascakk ki terlicen yağlar yanıcak.

teşekkürler tatlım küçük bişey piskolojime bağlı

Böhüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühühüh
Psikolojimm bana neler neler yaptırmak istiyo ama boyun eğmiyorum ben.

miink hedefler koy datlım ben öle yapıom. Dikkat ediom ama ne bilim bi gün bi çıkcam tartıya 1500 kilo gelcem sanki
O may gat doğru diosun 3 dene ya :18:
noldu şeker korktunmu bizden

kiloyu önce kafanda bitir ki vücut uyum sağlasın, bu geçici bir süreç tatlım ve yaz geliyo bunalım yapmaya vaktimiz lüksümüz yok

aaaaaa birileri arkamdan konuşuyorrrr
Burdayım canım hiç bilem yemedim gayet iyiyim zaten buraya laf yetiştirmekten bugün ne su içtim ne de arayı yedim ama öğlen yemeğimi yedim o kesincozutmuyorum dahada azaltıyorum ama acilen su içmem lazımm sanırım kız bugünkü yazdığım yazıları vücudumla yazsaydım kesin 10 kg gitmiştir ay_nil ile çok lafladık valla

sonuncu belli galiba ben we benim rakiplerin arasında

Ay_nil i ben doldurdum lafa tutta aralarını yemesin suyunu içmesin, vücut cumaya kadar ne yer içerse depolasın diye

Di mi kız ay_nil

Kalk len su iç hemen

Haklısın galiba
seviniyorum zayıflamama ama sıkıldım gibi sanki yada havalardandır belkide.
bide regl oluyorum kendimi çok kötü hissediyorum ağrı kesici içtim yine banamısın demedi ağrılar
bide hiç çalışasın yok büssürü iş var
oofff offff akşam olsada eve gitsek ya
bu cuma yapıcam demi kilo bildirimini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…