at icindekiler at
bi dag bulalim cikalim cikip bagiralim
at icindekiler at
bi dag bulalim cikalim cikip bagiralim
hayırrrrrrrrrrrrr benimde eğmemem lazım
noldu şeker korktunmu bizden
aaaaaa birileri arkamdan konuşuyorrrr
Burdayım canım hiç bilem yemedim gayet iyiyim zaten buraya laf yetiştirmekten bugün ne su içtim ne de arayı yedim ama öğlen yemeğimi yedim o kesincozutmuyorum dahada azaltıyorum ama acilen su içmem lazımm sanırım kız bugünkü yazdığım yazıları vücudumla yazsaydım kesin 10 kg gitmiştir ay_nil ile çok lafladık valla
ben biraz aceleciyim galiba hemen herşey olsun istiyorum pat iş bulayım çalışmaya başlıyım herşeyi öğreniyim hemen kendime iş yeri açayım hayallaere bak bicik bendekesinlike mayısın başına kadar 6. Lı rakamları göreceksin ben inanıyorum.
Bende ne kadar kilo aldım bilmiyorum ama seninle hemen hemen aynıyız diye tahmin ediyorum.
71 civarı olmuş olabilirim malesef kibizimde tek izin günümüz var tatile çıkabilir miyiz bende bilmiyorum hayal kuruyoruz tabi:)
ama günü birlikde olsa gideriz kanımca.dert deniz sezonuda değil ben bu yaz rahat giyinmek istiyorum.
Hemde ne sıkılma.kadın proğramlarını izliye izliye başka hiç bir şey yok kanalda.
Dvd film izlicem kociş olmadan anlamıolmuyor.birde ben izledim onu desem kocişle yine izlemek zorunda kalcam.
Her akşam kocişe ilginç sorular soruyordum.önce kadınların hikayelerini anlatarak başlıyordum :)
çalışmak,ev,kociş hepsi döngü içinde inan.evde netin var en azından tadını çıkar evde olmanın nasılsa çalışıcaksın.
Teşekkürler kızlar hep birlikde sevdiklerimizle inşalah.
sakın dileğim aldanma o şeytana sakınnn bak sevdiceğin gelicek beyaz pantull giyeceksin ohh ne güzel zayıfçık olucaksın onun karşısında sakın yeme nolurrrrsıcak bascakk ki terlicen yağlar yanıcak.
Böhüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühühüh
Psikolojimm bana neler neler yaptırmak istiyo ama boyun eğmiyorum ben.
ben biraz aceleciyim galiba hemen herşey olsun istiyorum pat iş bulayım çalışmaya başlıyım herşeyi öğreniyim hemen kendime iş yeri açayım hayallaere bak bicik bendekesinlike mayısın başına kadar 6. Lı rakamları göreceksin ben inanıyorum.
Bende ne kadar kilo aldım bilmiyorum ama seninle hemen hemen aynıyız diye tahmin ediyorum.
71 civarı olmuş olabilirim malesef kibizimde tek izin günümüz var tatile çıkabilir miyiz bende bilmiyorum hayal kuruyoruz tabi:)
ama günü birlikde olsa gideriz kanımca.dert deniz sezonuda değil ben bu yaz rahat giyinmek istiyorum.
Hemde ne sıkılma.kadın proğramlarını izliye izliye başka hiç bir şey yok kanalda.
Dvd film izlicem kociş olmadan anlamıolmuyor.birde ben izledim onu desem kocişle yine izlemek zorunda kalcam.
Her akşam kocişe ilginç sorular soruyordum.önce kadınların hikayelerini anlatarak başlıyordum :)
çalışmak,ev,kociş hepsi döngü içinde inan.evde netin var en azından tadını çıkar evde olmanın nasılsa çalışıcaksın.
Teşekkürler kızlar hep birlikde sevdiklerimizle inşalah.
sakın dileğim aldanma o şeytana sakınnn bak sevdiceğin gelicek beyaz pantull giyeceksin ohh ne güzel zayıfçık olucaksın onun karşısında sakın yeme nolurrrrsıcak bascakk ki terlicen yağlar yanıcak.
Böhüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühühüh
Psikolojimm bana neler neler yaptırmak istiyo ama boyun eğmiyorum ben.
Bana uyar valla yoksa hırsımı birinden alıcam.
Eğme canımmm
Bu kızların hepsi zayıflar sen dobiç kalma.
pes etmek yoksonuna kadar devam
sakın dileğim aldanma o şeytana sakınnn bak sevdiceğin gelicek beyaz pantull giyeceksin ohh ne güzel zayıfçık olucaksın onun karşısında sakın yeme nolurrrrsaçını çekeyimmi
Keşke ağlarken gözlerimizden yağ aksaydı ben o zaman 0 beden olurdum
Mutsuzken ağlarım
mutluyken ağlarım
durup dururken ağlarım
tartışırken ağlarım
birini özlediğimde ağlarım
sıkılırsam ağlarım
film izler ağlarım
ohoooo
bencedeesakızmı çiinesek
Ne biçim ikizlersin arkadaşım sen.
Tohumda balıklık mı var.
İkizler dediğin ruhsuz olur.
bende tam birini döwsem rahatlıcam yazcaktım
boynumu eğmem bu kilolarıma yaa ama çok az eksi çıkcam bu hafta öyle bir his war içimde pıtır
ben biraz aceleciyim galiba hemen herşey olsun istiyorum pat iş bulayım çalışmaya başlıyım herşeyi öğreniyim hemen kendime iş yeri açayım hayallaere bak bicik bendeoyyyy oyyy ne deliyim ben valla zorluk çekmeden pattt lükse konmak istiyor insan, kız haftayada senle girek iddiaya olurmu(seni kendime çok benzettim ay_nil=ptty ) bu hafta acayip rakipler var bende hoş ben onları geçerimde işte kırılmasınlar diye girdim çok istediler canlarım beni
sakın dileğim aldanma o şeytana sakınnn bak sevdiceğin gelicek beyaz pantull giyeceksin ohh ne güzel zayıfçık olucaksın onun karşısında sakın yeme nolurrrrsaçını çekeyimmi
Ay_nil i ben doldurdumlafa tutta aralarını yemesin suyunu içmesin, vücut cumaya kadar ne yer içerse depolasın diye
Di mi kız ay_nil
Kalk len su iç hemen
ana unutmuştum bak yine hemenkalkıpp içeyim canım benim su seni geçmem lazım bu haftaay_nil i ben doldurdumLafa tutta aralarını yemesin suyunu içmesin, vücut cumaya kadar ne yer içerse depolasın diye
Di mi kız ay_nil
Kalk len su iç hemen
canım benim bence haline dua et iş konusunda gerçekten şu anda iş arayıpta bulamayan o kadar çok insan varki biride benim :18:keşke bir işim olsada ben çalışsam ve mesleğimi öğrenebilsem bu devirde hep denyimli eleman arıyolar şimcik kafamın tasını attıracak bu işverenlerhaklısın galiba
Seviniyorum zayıflamama ama sıkıldım gibi sanki yada havalardandır belkide.
Bide regl oluyorum kendimi çok kötü hissediyorum ağrı kesici içtim yine banamısın demedi ağrılar
bide hiç çalışasın yok büssürü iş var
oofff offff akşam olsada eve gitsek ya
bu cuma yapıcam demi kilo bildirimini?
heheheytttttttttttttt bee kim tutar seni yürü beee canım benimm yeme şekerim sakın yeme tmmyok kızımmmm ne korkcammm
anaaaa sende bendensin benimde böyle bunalım hallerim olur arada kociş bile anlamaz halimden ağla açılırsın diyor ondan sonra ağlamak bitiyor bende gülmek başlıyorkeşke ağlarken gözlerimizden yağ aksaydı ben o zaman 0 beden olurdum
Mutsuzken ağlarım
mutluyken ağlarım
durup dururken ağlarım
tartışırken ağlarım
sıkılırsam ağlarım
film izler ağlarım
ohoooo
ingilizce biliyorsan ingilizceside var bu kitabıntürk kitap evinden bakayim minecim sagoltürkce kitap okurken biraz zorlaniyorum ama bazende birsey anlamiyorum
türkce ders almadik biz hic televizyondan ailemden ögrentigim kadari ile yetiniyoruz iste
stieg larsson canım ilk kitabı ejderha dövmeli kızyazarı kim onuda alam bi sonraki sefere. ay evde 15 kitap var daha okuyacağım ama hala gözüm kitapta
açlık oyunlarını okudum ama blacka yazdığım gibi milenium 3lemesi daha güzel geldi banakızlar kitap konusu gecti :)
polisiye sevenlere önerebileceigm kitalar var.
birde fantastik macera tarzında " aclık oyunları serisi" var. suan vizyonda filmide var.
odun kesmek 96 kalori yaktırıyomuş kızlar, hadi akşam kocişleri keselim
ne romantik kocalar varmış gördünmü pisimhe he he kesek kesek kalori yakarız. benimki bana heç çiçek almıyo romantiklik yapmıyo
suziiiiiiiii bunlar 10 dk için değil mi
ya en çok kaloriyide en gıcık iş ütü yaktırıyo
bende bendeKeşke ağlarken gözlerimizden yağ aksaydı ben o zaman 0 beden olurdum
Mutsuzken ağlarım
mutluyken ağlarım
durup dururken ağlarım
tartışırken ağlarım
sıkılırsam ağlarım
film izler ağlarım
ohoooo
bu laf bana değil biliyorum ben
ikizlerin kıymetini bil diloş
boşver canım benim onlar görücekler bak bir zayıflayalım o kartlar nasıl gidecek acımak yokk aslaaabu seferde sen çok zayıfsın canım yok şunu giyme yok şöyle yap demeye başlıcaklar(kıskanma durumu) ozmanda biz onlara güleriz birlikte
Hıııı pek muhterem ikizler.
Bulunmaz hint kumaşları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?