70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kızımmmm ne korkcammm

ben biraz aceleciyim galiba hemen herşey olsun istiyorum pat iş bulayım çalışmaya başlıyım herşeyi öğreniyim hemen kendime iş yeri açayım hayallaere bak bicik bende oyyyy oyyy ne deliyim ben valla zorluk çekmeden pattt lükse konmak istiyor insan, kız haftayada senle girek iddiaya olurmu(seni kendime çok benzettim ay_nil=ptty ) bu hafta acayip rakipler var bende hoş ben onları geçerimde işte kırılmasınlar diye girdim çok istediler canlarım beni

sıcak bascakk ki terlicen yağlar yanıcak.

Böhüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühühüh
Psikolojimm bana neler neler yaptırmak istiyo ama boyun eğmiyorum ben.
sakın dileğim aldanma o şeytana sakınnn bak sevdiceğin gelicek beyaz pantull giyeceksin ohh ne güzel zayıfçık olucaksın onun karşısında sakın yeme nolurrrr saçını çekeyimmi

Keşke ağlarken gözlerimizden yağ aksaydı ben o zaman 0 beden olurdum

Mutsuzken ağlarım
mutluyken ağlarım
durup dururken ağlarım
tartışırken ağlarım
birini özlediğimde ağlarım
sıkılırsam ağlarım
film izler ağlarım

ohoooo

ben biraz aceleciyim galiba hemen herşey olsun istiyorum pat iş bulayım çalışmaya başlıyım herşeyi öğreniyim hemen kendime iş yeri açayım hayallaere bak bicik bende oyyyy oyyy ne deliyim ben valla zorluk çekmeden pattt lükse konmak istiyor insan, kız haftayada senle girek iddiaya olurmu(seni kendime çok benzettim ay_nil=ptty ) bu hafta acayip rakipler var bende hoş ben onları geçerimde işte kırılmasınlar diye girdim çok istediler canlarım beni

sıcak bascakk ki terlicen yağlar yanıcak.

Böhüüüüüüüüüüüüüüüüüühühühühüh
Psikolojimm bana neler neler yaptırmak istiyo ama boyun eğmiyorum ben.
sakın dileğim aldanma o şeytana sakınnn bak sevdiceğin gelicek beyaz pantull giyeceksin ohh ne güzel zayıfçık olucaksın onun karşısında sakın yeme nolurrrr saçını çekeyimmi

Bana uyar valla yoksa hırsımı birinden alıcam.

Eğme canımmm
Bu kızların hepsi zayıflar sen dobiç kalma.

bende tam birini döwsem rahatlıcam yazcaktım
boynumu eğmem bu kilolarıma yaa ama çok az eksi çıkcam bu hafta öyle bir his war içimde pıtır

Etrafımda bişi yok Allah'tan yoksa gitmişti.
Akşamda salata yer yatarım çok uykum var.
Sabahları kalkamıyorum sonra ya.
Saol canım desteğin için.
Bi süre kaçamaksız sürdürsem hayatımı iyi olacak.

Ne biçim ikizlersin arkadaşım sen.
Tohumda balıklık mı var.
İkizler dediğin ruhsuz olur.

Bencede fena benziyoruz:) Olurrr hele bir cuma tartılalımda hayırlısıyla haftaya yarışırık seninle.
Kociş bir laf eder kiloma sonra ben azim depolarım herkesi geçerim.
Ben önceden azim olsun diye kocişle sevgülüyken biraz laf etde azim gelsin diyordum.
Sonra kociş kilo aldın diyordu bu sefer sen beni beğenmiyor musun diye trip yapıyordum çok alemim yahu
O acelecilik bendede var ama öğreniyorum yavaş yavaş sakin istikrarlı olmayı.

Ay_nil i ben doldurdum lafa tutta aralarını yemesin suyunu içmesin, vücut cumaya kadar ne yer içerse depolasın diye

Di mi kız ay_nil

Kalk len su iç hemen

Tabi tabi ama benim sohbetim abur cubur yemesin diye.
Alsın suyunu yamacına hem içsin hem yazsın ne olacamış
Bak bende işimi gücümü bıraktım çene çalıyom.
Bende su alayım yamacıma daha 1 litre içtim ancak.

ay_nil i ben doldurdum Lafa tutta aralarını yemesin suyunu içmesin, vücut cumaya kadar ne yer içerse depolasın diye

Di mi kız ay_nil

Kalk len su iç hemen
ana unutmuştum bak yine hemenkalkıpp içeyim canım benim su seni geçmem lazım bu hafta

canım benim bence haline dua et iş konusunda gerçekten şu anda iş arayıpta bulamayan o kadar çok insan varki biride benim :18:keşke bir işim olsada ben çalışsam ve mesleğimi öğrenebilsem bu devirde hep denyimli eleman arıyolar şimcik kafamın tasını attıracak bu işverenler

yok kızımmmm ne korkcammm
heheheytttttttttttttt bee kim tutar seni yürü beee canım benimm yeme şekerim sakın yeme tmm

anaaaa sende bendensin benimde böyle bunalım hallerim olur arada kociş bile anlamaz halimden ağla açılırsın diyor ondan sonra ağlamak bitiyor bende gülmek başlıyor

türk kitap evinden bakayim minecim sagol türkce kitap okurken biraz zorlaniyorum ama bazende birsey anlamiyorum
türkce ders almadik biz hic televizyondan ailemden ögrentigim kadari ile yetiniyoruz iste
ingilizce biliyorsan ingilizceside var bu kitabın
belki almancasıda vardır çevirilmiştir kesin yazarı türk değil sonuçta
yazarı kim onuda alam bi sonraki sefere. ay evde 15 kitap var daha okuyacağım ama hala gözüm kitapta
stieg larsson canım ilk kitabı ejderha dövmeli kız
2. si arı kovanına çomak sokan kız
3.de ateşle oynayan kız
sırayla okumanı tavsiye ederim birbirinin devamı zaten
çok hareketli kitaplar 2.yi daha çok beğenmiştim gerilim filmi izler gibiydi
kızlar kitap konusu gecti :)
polisiye sevenlere önerebileceigm kitalar var.

birde fantastik macera tarzında " aclık oyunları serisi" var. suan vizyonda filmide var.
açlık oyunlarını okudum ama blacka yazdığım gibi milenium 3lemesi daha güzel geldi bana
tavsiye ederim açlık oyunlarının devamınıda almayı düşünüyorum
odun kesmek 96 kalori yaktırıyomuş kızlar, hadi akşam kocişleri keselim

he he he kesek kesek kalori yakarız. benimki bana heç çiçek almıyo romantiklik yapmıyo
suziiiiiiiii bunlar 10 dk için değil mi
ya en çok kaloriyide en gıcık iş ütü yaktırıyo
ne romantik kocalar varmış gördünmü pisim
bende bende
ota b.... a ağlarım

Cok haklisin cnmmm bende zaferi iple cekiyorummmmm valla inadına zayiflicammmmm

NoRa'yla konuştukta ben kaçamağı abartmaya başladım onu farkettirdi.
Sağolsun.
Eskiden 1-2 günken şimdi Cuma'dan başlıyorum kaçamaklara.

Çizelgemi de 58 yapayım bari yoksa rahatlık çöktü bana kalırım bu kiloda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…