70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlarrrr ebenin öğle yemeği. Biraz kaçtı yaaaa 3 köfte yazdım ama 6-7 adet yetmişimdir herhalde.....şimdi soda iciyorummmm aksam yemeğimi iptal ediyorum acıkırsam elma yerim.....

Oooo buna şükür dicen.
Her hafta gitmiyo öyle patır patır 1 kilo.
Yeri gelincek + olacaksın yeri gelecek aynı rakamda kalacaksın.

biliyom tatlım ya 10 dan fazla kilo gitti zaten bendende, kalıyom bazen öyle zaten tartıdaki rakamı görünce
dilek tatlım yapma kaçamak falan
uzun zaman beklediğim insancık beni görmeye geldiğinde benim yeni halimi görünce zonk diye kaldıydı böylee nolmuş sana böyle diye
ama acayip güzel bişey tatlım bak o an

Kizlarrrr ebenin öğle yemeği. Biraz kaçtı yaaaa 3 köfte yazdım ama 6-7 adet yetmişimdir herhalde.....şimdi soda iciyorummmm aksam yemeğimi iptal ediyorum acıkırsam elma yerim.....

elma tutmz gece acıkırsın bence
salata+ yoğurt ye daha iyi

Bana uyar valla yoksa hırsımı birinden alıcam.

Eğme canımmm
Bu kızların hepsi zayıflar sen dobiç kalma.
o duruma geldiysen fistik patlamaya hazir bombasin demek :18: aman dikkat et bebeyim sen git en iyisi bugün luna parka bir güzel bagir cagir yoksa yanlis zamanda yanlis kisiye kizarsin sonra yine sen üzülürsün abla tavsiyesi

bencede suzim ya döw beni yıkılmamam lazımm
yikilmak yok yikilmadik ayakdayiz :13:

hıııı pek muhterem ikizler.
Bulunmaz hint kumaşları.
asla bizden bulamazsın başka yerde dileğim 1 nora 2 ben Bende ikizlerim noraa sendenim şeker
varyaa bu topikte kızların hepsinin fotolarını toplayın birleştirin işte o benim çünkü herkese ne kadar çok benziyorum allah'ım gülmekten öldüm kendime

oooo buna şükür dicen.
Her hafta gitmiyo öyle patır patır 1 kilo.
Yeri gelincek + olacaksın yeri gelecek aynı rakamda kalacaksın.
olmaz şeker öyle hemen gitsin bizde kilolar nasıl hemnecik geliyorlarsa ,kabul etmiyorum bende öyle bölük pörçük ne miş canım

bağıracam şimdi iş yerinde heyttttttttt ulen diye

Tamam o vakit kaçamak yok tutucam kendimi.
Çok pis karar verdim hedefe daha çok var ne de olsa
3-4 haftada 3 -4 kilo verebiliyorum genelde cıss yemezsem.
Dr un verdiği listeleri tam uygulayayım ben.

Mine'ye katılıyorum canım acıkırsın elmayla.
Salata + yogurt en güzeli

kumaş değiliz biz, bizi kestirip atamazsın diloş

Çok pis keserimmmm Cerennn

cidden bak dilekcim tatlım balım, o anı düşün ya yaşadım biliyorum çok hoşuna gidiyo ya bulutların üstünde dans edesin geliyo

Canım çok yedim yaaa fln dicem sanıyorsan yanılıyorsun

gayet iyiyim, bugün tuvaletle akraba olcaktık

Sen nabıyorsun çok yedin di mi bissürü yedin

Kaçamak sıfır da köfte kaçtı o hazır köfteler yokum ekmek yemedim azıcık bı Isirik kadar ama baya yedim
Aksam az yemeliyimki. Dengelesin şimdi soda iciyor form çayımıda demledi. Onuda icerim pesinden....ya benim 60 kg olmama az zaman kaldı noram 1 Haziran'da 60 olmam lazım yoksa iddayı kaybedicemmmm...Buda ortalama haftada 1 kg Fln demek oluyo...

kizlar ben sizin hiziniza yetisemiyom bi bakiyom birkac hafta sayfa diycekdim ilerlemis

yok minecim inglizce my name is suzan whats your name diyom birde i can not speak english diyom
mecburi almanca ana dili türkce baska dil yok bende tatlim

Anam sende mi ikizlersin.
Benim sevgilimde ikizler de Ceren'le konuşuyoruz aynı ya bayan erkek farketmiyor ikizlerin hepsi sorunlu.
Kıskanç, herşey iyi giderken huzursuzluk çıkaran, bi musmutlu bi bakıyosun melankolik.

Valla bi sizinle konuşuyorum.
Ne telefonlarımı açtım ne de şirkettekilerle konuştum.
Beni bilen kızlar bi kaç yazdılar baktılar tınmıyorum sana gelmiş gene dediler kendi halime bıraktılar.

bende yidim hazır köfte amaaa 2 tanee
niçin çok yiyon bacım ama yaaa

kizlarrrr ebenin öğle yemeği. Biraz kaçtı yaaaa 3 köfte yazdım ama 6-7 adet yetmişimdir herhalde.....şimdi soda iciyorummmm aksam yemeğimi iptal ediyorum acıkırsam elma yerim.....
anaaa rakip gitti aşağıyaaa

canım çok yedim yaaa fln dicem sanıyorsan yanılıyorsun

Gayet iyiyim, bugün tuvaletle akraba olcaktık

Sen nabıyorsun çok yedin di mi bissürü yedin
kız sevinme hemen yine ekislerde olsunda azcık bizden aşağıda olsun amaaa

bağıracam şimdi iş yerinde heyttttttttt ulen diye
millet böyle olur ve direk kaçarlar Kaçın bizi yiyecek eliffffffffffffffff

2 çocukla bu vücuda sahip olan ama kocaı tarafından 55 e zorlanan eşini kınıyorum tubaaaaaaaa
bene sen tamamsın bırak artık dieti bak sağlığınddan olacan ha
bunu akşam kocama söyliycem,,zaten sizlerin dediklerini söyledikçe dahada zoruna gidiyo ama hödük yine aynı hödük,,çenesini kapatmam için 55 olmam şart diyorum sonnrası zindan etcem hayatı onaaa:104::94:
doğum günün kutlu olsun canım,şimdi öğrendiimm
Bende akşamları bizim binada asansörle üst kata çıkıp geri inmeye karar verdim diloş

dikkat
:94:

hey bayanlar yalnız şunu söyliyim merdiven inmek değil önemli olan eforu çıkarken sağlıyo zaten vucut,oyüzden merdiven çıkmak önemli olan,,ben 5katlı binada otururken geçen yazdan önceki kış5kat merdiven çıkıp hoplayazıplaya aşağı inerdim,felaket yoruyodu benimde dilim dışarı çıkıyoduama cidden çok faydası oluyodu yaaa,hiç spor yapma 10kez incık yeterde artar valla sizeee,bütün vücut hatları zıplıyo hareket ediyo çalışıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…