70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah cadı arkdasım benım bı durmadın tabı dogru düzgün yok mısafır ev temızleme derken sısırdın ayagını mıgdene noldukı valla nazarımız degdı sana bı kursun döktür sen bence

canım sık sık cıkıyo reklamda bu dez günde kac ögün yemen gerekıyo bıde tadı nasıl mıgdenı bozmayasın o tozla benım gıbı

Kızlar ılaÇ deĞıl bu.toz mama gıbı gıda.ıÇınde vıtamınler mınareller bırde zayıflatıcı maddeler var.sabah kahvaltı edıyoruz Çavdar ekmeĞı peynır zeytın domates salatalık ÖĞlen ve akŞam yemeĞı yerıne yaĞsız 300 ml sÜte 2 ÖlÇÜ bu ÜrÜnden karıŞtırıp ıÇıyoruz.2 haftalık kÜr bu.yanı 1 kutu 2 hafta gıdıyo.ama arkadaŞım 2 haftada 10 kılo verdı.bunu devamlı 30 kılo verene kadar devam ettı.ben sadece 1 kutu denıycem.10 kılo versem ohhh canıma mınnet.bu arada geÇen yaz verdı arkadaŞım bu kıloları bu yaza kadarda 1 gr. Bıle alamdı ÇÜnkÜ artık ıstesede yıyemıyo o kadar halıyle ÜstÜnden dÜnyanın yÜkÜ kalktı ve mıde kÜÇÜldÜ.

oyfffffffffffffff dıkandım gene yaaa insanlar ne kadar bencil ve hoşgörüsüz midemi bulandırıyolar walla insanlığımdan utanıyorum artık gidicem bu ellerden dönmeyecegim bi daha da

canım sık sık cıkıyo reklamda bu dez günde kac ögün yemen gerekıyo bıde tadı nasıl mıgdenı bozmayasın o tozla benım gıbı

sen kullandınmı dez almiracım.ben türkiyeye gelsin diye aylardır bekliyorum.sen almanyadasın ordan geldi zaten banada.

hayırlısı canım 2 öğün birden zararlı olmaz umarım gerçi vitemin mineral var demişin bende böyle herbal life ürünü kullanmıştım onun gibi biiş sanırım bana etki etmemişti aç kalmıştım üstüne birde offf
oyfffffffffffffff dıkandım gene yaaa insanlar ne kadar bencil ve hoşgörüsüz midemi bulandırıyolar walla insanlığımdan utanıyorum artık gidicem bu ellerden dönmeyecegim bi daha da

canım ne oldu ya sıkma canını yaaa

umarım yapabılırsın canım Allah yardımcın olsun kızlar bılıyo bende böle bı toza baslamıstım mıgdemın bulantısı basımın dönmesı 3 gün anca dayandım bıde 2 hafta mıgde hastalıgı cektım bünyeden bünyeye degısır tabı

senin kullandığının adı neydi tatlım

evet dez de pahalı 200 tl verdim.onun için çöpe gitmemesi lazım.son kaşığına kadar kullanıp faydasını görmek istiyorum.aylardır eşimin canını yedim bundan istiyorum diye.benim kullanmadığımı görürse fena kapışırız.ben yosun hapı denedim.lahana hapı denedim.hepsinde sadece 2-3 kilo verdim.şimdide bunu taktım kafaya.zavallı aşkım bana çalışıyo.hiç derdim bitmiyo.

ah ahhh ne çıtırdım ben bi zamanlar .2 çocuk yaptım sonuç verilmesi zor kilolar.bazen diyorum dünyanın en tatlı şeyleri bunlar onlar için herşeye değer aslında.kilo dediğin nedir yemezsin olur biter.bide lafta kalmasada boğazımızı tutsak dimi ama.

bugün bizim müdür geldi ist bi kız almışlar benim yerime şimdi kalkmış bana istediğin zaman gidebilirsin dio terbiyesizliğe bak ya insan bi tşk eder nerdeeee insanlıktan çıkmış bunlar kalırsam sigorta maas falan fazla verecek ya gözüme bakıyo utanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…