Selam kizlar ben dünden beri cok kötüyüm ya ayagim geri sisti onun agrisi bi yandan mide bulantisi dünden beri diger yandan helak etti beni...Sabah biraz cikardim midemdekileri ama halen felaket bulaniyor elimde legenle geziyorum, yazi yazmaya bile mecalim yok...
Almiram aktivia nin faydasi oluyor canim ama hemen iki gün icinde degil düzenli yemelisin..
Icine müsli koyana kadar direk müslili olanlar var ondan al cok güzel
SELAM KIZLAR AYLARDIR BEKLEDİĞİM ZAYIFLAMA ÜRÜNÜM NİHAYET GELDİ.ADI DEZ.BUGÜN BAŞLADIM.SİZE HER HAFTA CUMA KİLOMU BİLDİRİCEM.ÇOK ÜMİTLİYİM İNŞALLAH ETKİSİNİ GÖRÜRÜM.BİR ARKADAŞIM TAM 30 KİLO VERDİ BU ÜRÜNLE.BENDE ONDAN İLHAM ALDIM VE BAŞLADIM.KİLOM BUGÜN 71,9 KG ÖLÇÜLERİM GÖĞÜS:97 BEL:98 BASEN:111 CUMA GÜNÜ YENİ ÖLÇÜLERİMİ YAZARIM HEPBERABER FARK OLMUŞMU GÖRÜRÜZ BAKALIM.HEPİNİZE SEVGİLER KADER ARKADAŞLARIM BENİM.kaydirigubbakcemile5
canım sık sık cıkıyo reklamda bu dez günde kac ögün yemen gerekıyo bıde tadı nasıl mıgdenı bozmayasın o tozla benım gıbı
hayırlısı canım 2 öğün birden zararlı olmaz umarım gerçi vitemin mineral var demişin bende böyle herbal life ürünü kullanmıştım onun gibi biiş sanırım bana etki etmemişti aç kalmıştım üstüne birde offfKızlar İlaÇ deĞİl bu.toz mama gİbİ gıda.İÇİnde vİtamİnler mİnareller bİrde zayıflatıcı maddeler var.sabah kahvaltı edİyoruz Çavdar ekmeĞİ peynİr zeytİn domates salatalık ÖĞlen ve akŞam yemeĞİ yerİne yaĞsız 300 ml sÜte 2 ÖlÇÜ bu ÜrÜnden karıŞtırıp İÇİyoruz.2 haftalık kÜr bu.yanİ 1 kutu 2 hafta gİdİyo.ama arkadaŞım 2 haftada 10 kİlo verdİ.bunu devamlı 30 kİlo verene kadar devam ettİ.ben sadece 1 kutu denİycem.10 kİlo versem ohhh canıma mİnnet.bu arada geÇen yaz verdİ arkadaŞım bu kİloları bu yaza kadarda 1 gr. Bİle alamdı ÇÜnkÜ artık İstesede yİyemİyo o kadar halİyle ÜstÜnden dÜnyanın yÜkÜ kalktı ve mİde kÜÇÜldÜ.
oyfffffffffffffff dıkandım gene yaaa insanlar ne kadar bencil ve hoşgörüsüz midemi bulandırıyolar walla insanlığımdan utanıyorum artık gidicem bu ellerden dönmeyecegim bi daha da
Kızlar İlaÇ deĞİl bu.toz mama gİbİ gıda.İÇİnde vİtamİnler mİnareller bİrde zayıflatıcı maddeler var.sabah kahvaltı edİyoruz Çavdar ekmeĞİ peynİr zeytİn domates salatalık ÖĞlen ve akŞam yemeĞİ yerİne yaĞsız 300 ml sÜte 2 ÖlÇÜ bu ÜrÜnden karıŞtırıp İÇİyoruz.2 haftalık kÜr bu.yanİ 1 kutu 2 hafta gİdİyo.ama arkadaŞım 2 haftada 10 kİlo verdİ.bunu devamlı 30 kİlo verene kadar devam ettİ.ben sadece 1 kutu denİycem.10 kİlo versem ohhh canıma mİnnet.bu arada geÇen yaz verdİ arkadaŞım bu kİloları bu yaza kadarda 1 gr. Bİle alamdı ÇÜnkÜ artık İstesede yİyemİyo o kadar halİyle ÜstÜnden dÜnyanın yÜkÜ kalktı ve mİde kÜÇÜldÜ.
hayırlısı canım 2 öğün birden zararlı olmaz umarım gerçi vitemin mineral var demişin bende böyle herbal life ürünü kullanmıştım onun gibi biiş sanırım bana etki etmemişti aç kalmıştım üstüne birde offf
tatlım nasıl bişey o herbal life benim anlattığım gibi öğlen akşam yemeği yerine onumu içiyodun.yoksa diyetin yanında takviyemiydi.birde kaçamak yaptınmı hiç neden etki etmedi acaba.
oyfffffffffffffff dıkandım gene yaaa insanlar ne kadar bencil ve hoşgörüsüz midemi bulandırıyolar walla insanlığımdan utanıyorum artık gidicem bu ellerden dönmeyecegim bi daha da
umarım yapabılırsın canım Allah yardımcın olsun kızlar bılıyo bende böle bı toza baslamıstım mıgdemın bulantısı basımın dönmesı 3 gün anca dayandım bıde 2 hafta mıgde hastalıgı cektım bünyeden bünyeye degısır tabı
hayırlısı canım 2 öğün birden zararlı olmaz umarım gerçi vitemin mineral var demişin bende böyle herbal life ürünü kullanmıştım onun gibi biiş sanırım bana etki etmemişti aç kalmıştım üstüne birde offf
tatlım nasıl bişey o herbal life benim anlattığım gibi öğlen akşam yemeği yerine onumu içiyodun.yoksa diyetin yanında takviyemiydi.birde kaçamak yaptınmı hiç neden etki etmedi acaba.
bende herbelıfe kullandım cok pahalı bı ürün onuda ıkı ögün yemek lazım
bende herbelıfe kullandım cok pahalı bı ürün onuda ıkı ögün yemek lazım
herbal life mamalı haplı çaylı bir sürü takviyesi var ben mamasını kullanmıştım birde hap vardı onu herkes tok tutuyor diyordu bense açlıktan ölüyordum hiç kaçamak yapmadan 1 ay kullandım üstelik haftanın en az 4 günü spora gidiyordum en az 1 saat sıkılaştım ama2-3 kilo falan verdim devam etmedim tabi bende ilaçmış mamaymış kullanmıcam bidaha dedim o son oldu anlayacağın
bu istemem yan cebime koy bakışımı ???????????? hehe
almira çöpçatan gördüm seni:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?