70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa küçük hanım yakalarım böle işte canımcım terapiye sadece kilo ile ilgilimi gidiyosun
neler konuşuyosunuz
faydasını görüyomusun
bizede tavsiye edermisin
aslında bizimkide bir nevi terapi gibi ama tabiki bilenden yardım almak daha sağlıklı

temelde kilo için başladım canım, bişeyi bu kadar çok isteyip, bişeyle bu kadar çok uğraşıp neden istediğim sonucu alammıyorum diye kendime öfkeleniyordum. çok fazla emek ve para harcadım bu iş için, sonunda doksanlardan, sonra seksenlerden kurtuldum...ama "normal kilo" sınırına yaklaşınca durdum, ilerleyemedim, kendimi sabote ettikçe öfkem arttı, diyet nasıl yapılır, ne yapmalı ne yapmamalı, bir diyetisyen kadar biliyorum ama yapamıyorum, yapmak istemiyorum belki de...

burdan başladık terapiye, sonra her şeye, bütün hayatıma, işime, ilişkilerime uzadı. kendime ve bedenime bakış açımdaki kalıplaşmış fikirleri tespit edip yıkmaya çalışıyoruz. ben çok faydasını görüyorum. ama herkesin durumu farklı, ben "kronik diyet hastası" olmuştum, onu tedavi etmeye çalışıyorum kısaca...

umarım kısa sürede kurtulursun elmacım seninde dediğin gibi aslında herşey beyinde bilinçaltımızı görme sansımız olsaydı neler ortaya cıkardı kimbilir ilerleme kaydetmişsin zaten burada son söz durmak yok terapiye devamkaydirigubbakcemile3

sağol canımcım, burda paylaşmak da bir nevi terapi dediğin gibi...hayatın kilolar etrafında dönmediğini, zayıf olunca dünyanın daha iyi bir yer haline gelmeyeceğini bilerek yaşamak gerekiyor, yoksa sonu hayalkırıklığı ve geri gelen kilolar

kızlar ben caresızlıkten actıvaya baslıyorum bugün belkı sındırım sıstemıme yardımcı olur

arkadaşlar 2 ay önce her pazartesi kilo bildirimi yapıyorduk. artık yapılmıyor mu? veya günü mü değişti acaba ?

ayparcam nasılsın gıremedın haftasonu sen yıyosun actıvıa bende basladım bugün ıcıne bırazda müslı koydum faydasını görüyomudun

arkadaşlar eşekkür ederim iyi dilekleriniz için ve tavsiyeleriniz için, bakalım, deniycem kekik çayını da limonlu balı da bir an önce geçer inşAllah.

Selam kizlar ben dünden beri cok kötüyüm ya ayagim geri sisti onun agrisi bi yandan mide bulantisi dünden beri diger yandan helak etti beni...Sabah biraz cikardim midemdekileri ama halen felaket bulaniyor elimde legenle geziyorum, yazi yazmaya bile mecalim yok...
Almiram aktivia nin faydasi oluyor canim ama hemen iki gün icinde degil düzenli yemelisin..
Icine müsli koyana kadar direk müslili olanlar var ondan al cok güzel

Bugün daha bisey yemedim aslinda aciktim ama yemek aklima gelince bile midem bi tuhaf oluyor sadece rezene-anis-kimyon cayi ictim

SELAM KIZLAR AYLARDIR BEKLEDıĞıM ZAYIFLAMA ÜRÜNÜM NıHAYET GELDı.ADI DEZ.BUGÜN BAŞLADIM.SıZE HER HAFTA CUMA KıLOMU BıLDıRıCEM.ÇOK ÜMıTLıYıM ıNŞALLAH ETKıSıNı GÖRÜRÜM.BıR ARKADAŞIM TAM 30 KıLO VERDı BU ÜRÜNLE.BENDE ONDAN ıLHAM ALDIM VE BAŞLADIM.KıLOM BUGÜN 71,9 KG ÖLÇÜLERıM GÖĞÜS:97 BEL:98 BASEN:111 CUMA GÜNÜ YENı ÖLÇÜLERıMı YAZARIM HEPBERABER FARK OLMUŞMU GÖRÜRÜZ BAKALIM.HEPıNıZE SEVGıLER KADER ARKADAŞLARIM BENıM.kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım hayırlı olsun :) nedir bu ürün pekiiii?

Elmasu ilham alınmayacak gibi değil.Ama arkadaşın ilacı bıraktımı acaba ilacı bıraktıktan sonra kilo almadımı onlarıda yazarsan sevinirim.Hem nasıl bir ilaç ki 1 ayda gelmiş.ınternetten sipariş edilenlerden değil sanırım

Elmasu pardon yaa sen başka birinin yazısından alıntı yapmışsın farketmedim.Malum işteyim çok fazla ekranı açık tutamıyom.Kusura bakma ananas çıkmış galiba görünmüyor.

hoşgeldin nazocum arkadaşlar saklambac oynarlar arada görünüp kaybolurlar gene öyle olmuş
elmasu, kiraz, magrenta gördüm sizi SOBEEEEE
eyvah arada sobelenmişim heheh ben bi bakıp çıkmıştık oysa kiiiiiiii
bakın ne buldum
sartlar ne olursa olsun kendisiyle barısık olmalı insan
heheh bayıldım bu hatuna çok seksiii
hayırlısı olsun cnaım umarım işe yarar

selam kızlar napıyorsunuz canım çok sıkıldı nette dolaşmaktan midem bulandı yaaaa ıyyyy karnım acıkmaya başladı ne yesem die düşünüomm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…