saol canım ya,söylemiştim cumartesi geleceğimi ama senin o gün moralin bozuktu tabi görmedin,artık bidahaki sefere şekercim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saldım canıma.s
Ben sizinle konuşmayı çok seviyorum ve istiyorum ama evde internet yok iştede çok fazla girip konuşamıyorum.Ara sıra gelip yazışmalarınızı okuyorum.
arkadaşlar 2 ay önce her pazartesi kilo bildirimi yapıyorduk. artık yapılmıyor mu? veya günü mü değişti acaba ?
SELAM KIZLAR AYLARDIR BEKLEDİĞİM ZAYIFLAMA ÜRÜNÜM NİHAYET GELDİ.ADI DEZ.BUGÜN BAŞLADIM.SİZE HER HAFTA CUMA KİLOMU BİLDİRİCEM.ÇOK ÜMİTLİYİM İNŞALLAH ETKİSİNİ GÖRÜRÜM.BİR ARKADAŞIM TAM 30 KİLO VERDİ BU ÜRÜNLE.BENDE ONDAN İLHAM ALDIM VE BAŞLADIM.KİLOM BUGÜN 71,9 KG ÖLÇÜLERİM GÖĞÜS:97 BEL:98 BASEN:111 CUMA GÜNÜ YENİ ÖLÇÜLERİMİ YAZARIM HEPBERABER FARK OLMUŞMU GÖRÜRÜZ BAKALIM.HEPİNİZE SEVGİLER KADER ARKADAŞLARIM BENİM.kaydirigubbakcemile5
eyvah arada sobelenmişim heheh ben bi bakıp çıkmıştık oysa kiiiiiiiihoşgeldin nazocum arkadaşlar saklambac oynarlar arada görünüp kaybolurlar gene öyle olmuş
elmasu, kiraz, magrenta gördüm sizi SOBEEEEE
heheh bayıldım bu hatuna çok seksiiibakın ne buldum
sartlar ne olursa olsun kendisiyle barısık olmalı insan
hayırlısı olsun cnaım umarım işe yararSELAM KIZLAR AYLARDIR BEKLEDİĞİM ZAYIFLAMA ÜRÜNÜM NİHAYET GELDİ.ADI DEZ.BUGÜN BAŞLADIM.SİZE HER HAFTA CUMA KİLOMU BİLDİRİCEM.ÇOK ÜMİTLİYİM İNŞALLAH ETKİSİNİ GÖRÜRÜM.BİR ARKADAŞIM TAM 30 KİLO VERDİ BU ÜRÜNLE.BENDE ONDAN İLHAM ALDIM VE BAŞLADIM.KİLOM BUGÜN 71,9 KG ÖLÇÜLERİM GÖĞÜS:97 BEL:98 BASEN:111 CUMA GÜNÜ YENİ ÖLÇÜLERİMİ YAZARIM HEPBERABER FARK OLMUŞMU GÖRÜRÜZ BAKALIM.HEPİNİZE SEVGİLER KADER ARKADAŞLARIM BENİM.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?