70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beyaz mağazasında vardı canım
ama elim gitmedi almaya

slm kizlar
saat 9 dan beri gecmisdeyim
Teşekkür ederimmm Suzimmmmm

Günaydın canım
İşe gitmezsin herhalde bugün.
isyerindeyim fistik cok konusan kadinlan 18e kadar mesaim var camdan atlamayi düsünüyorum yarin bildirimde bulunamaya bilirim
hosgeldin redcim seni tekrar görmek ne güzel
kalori sepeti .com

sonra gelde anlat ne oldu
nolsun karakedim bu psykologda beni anlamiyor deli etti beni

resimlerini merak edioyrum canim
sinav nezamandin canim okadar stress yapma canim benim
Herkese günaydınlarr,
Cumaya 1 kala kaçamaksız bir gün diliyorum herkese arkadaşlar. Yarın tartıda umarım yüzlerimiz güler.
benim yarin gülmiycek herhalde

banada öyle geliyor canim ya 3ümüz de arti cikacaz
canim ne güzel 6li rakamlari görmüssün buna sevinmen lazim
günaydın güzellikler
akşam olsada bi yatsak
ne kadar cabuk geldi yine cuma
canim benim babamda öyledir kaslarini catalak konusur birde yok dedimmi tamam ama esim alisdi artik
tebrikler ccanim
bende deniycem sagol canim
bunuda tuttum fistik

günaydin kizlaar

güzel birgün olsun insallaahh

tartiya 1 gün kaldi ama ben birgün bile düzenli yiyemedim bu hafta :26:

hic bukadar cozutmamistim bütün bir hafta cozuttum ben yaaa
bende artidayim herhalde ballim
fesat iste

merak ettim evde bakayim
hoşgeldin monuş

Bu cumartesi de ben fotoğraf yüklicem ama görsel estetik beklemeyin

Sen ""ye dedim de", dediğin için yedim dedim dobiç

Ben yer miyim hiç dilek keser vallaa

suziiii napıyoon annem
napayim bebek bugün iyi degilim
slm kızlaaaaaar çok yoğunum bakamıyom size ama aklımdasınız

kizlar yazacam yazamadim hep araya birsy girdi simdide kapilari actilar ben giddeyim
birde ne olduysa anlamadim yarim saatdir ellerim titriyo durup dururken

pek ucuzmuş kız lcw unutmuştum ben bunun netteki sitesini ,anaa burdan alışveriş yaptırırım kocişe ben

saka biyana dogru yerdesin bence canim hele puccaaa elinden geleni yapar sagolsun

Nasıl kötü tanıtıyo beniiii nasıl kötü tanıtıyooo.
Azcık saçını sevdiysem nolmuşş heee nolmuşş.

Bende evden taşıyorum canım öğlen yemeklerimi.
Bi öğün sebze bi öğün tavuk falan yemeye çalışıyorum.
Aralarda muhakkak bişiler yiyorum.
Günde 3 fincan bitki çayı.
3-3.5 litre de su içiyorum.

Ahh ahhhh param olaydı bastırıp alacaktım totoma uyanlardan.
Bide 60 ı gördükten sonra alayım diyorum 2 ay önce aldıgım pantulları başkasını vericem şimdi olmuyo.:26:
Bayıldım Mona'nın pantuluna lcw sitesinden baktım cok hoşş şeyler var.
Bu yaz insaallah capcanlı renkler giyicem.:119:

İşe yaramış demek ki bak kaç kilo verdin

suzim amma da yazmışsın valla herkese bir cvp helal olsun ben yetiştiremiyorum bazen :18:

sınavım için yarın akşam üstü yola çıkıcam canım cumartesi pazar sabak ve öğleden sonra 4 oturum olucak offffff offf neyse geçsinde kurtulayım şu lanet sınavdan

Kizlar belki anlatmadım ben yurtdisinda doğdum büyüdüm 2005 senesinde Bursa'ya gelin geldim...şimdi isin aslı su...
Almancayı süper biliyorummm fransızca İngilizce ve yani sıra İtalyanca biliyorum....bugün düşündüm ki neden Almanca öğretmeni olmuyorum ki...yasım 25 daha önümde uzun yıllar var...cocuklarda büyüyor...artık kendim icin bişeyler yapmamin vakti geldi diye düşünüyorum evde otur otur nereye kadar....
Şimdi seneye osym girmeyi düşünüyorum sonucu iyi olursa Bursa'da ikamet ettigi. İcin uludag Üniversitesi yabanci dil Almanca yüksek lisans okumak istiyorum oda 3 sene sürüyor...kizlar yorumlarınızı bekliyorum kendime güveniyorum açıkcası kocama konuştum tam destek yanımda geç bile kaldın diyo.....siz ne düşünüyorsunuz??????

ehh be suziim saat 9 dan beri gecmisde kalinirmi hic eziyet ediyorsun yani kendine
bende bugün öyleyim canim iyi hissetmiyorum kendimi basim dönüyor ellerim titriyor :26:

yaramazmi caniiimm
ben bu totoyu sana borcluyum

kociş destekse süper valla hemen gir sınavlara canım benim lisedeyken benimde almanca öğretmenimin ana diliymiş eşden dolayı türkiye evlilik yapıyor sonrada sınavlara girip tıkır tıkır kazanıyor bence dene şansını zaman kaybetme derim

canım ben ingilizce öğretmenliği mezunuyum
henüz atamam olmadı..

okumak istemen güzel bişey tabi.
ama bizim bölümde bile artık atamalar çok zorlaştı 1000 kişi civarında alım oluyor her yıl..
almancada bu sayı 100 kişi bile yoktur sanmıyorum..
üniversite bitimek güzel bişey tabi.. ama üniversite bitince kpss diye bi sınavı da geçmek durmundasın
bunu da göze alarak bişeylere başla bence..üniversite okumak güzel ama sonrasında o bölümün bizlere neler vaadettiği daha önemli

Evet cnm gircem kısmete istiyorum artık kendim icin bişeyler yapmak istiyorummmm.....

yaramazmi caniiimm
ben bu totoyu sana borcluyum

Bu hafta elimden kaçtın ama haftaya kurtulamazsın bebeim.

Eşin haklı sanırım kendin için birşeyler yapmak sana da iyi gelir.
Sonuçta dil bilmek çok önemli.
Boşu boşuna heba etme derim bende.

kızlarım alakasız bi soru ama bana cahil diceksiniz ama özel msj nası atılıyooo yarın için hazırlıklı olayımm ilk defa özel msj atcam oda diloş sana yarınn :)
bu kadarmı salak olunur elif

Kolay olmadıgını bende biliyorum m ama elimde bir sertifika halında diplomam olsun istiyorummmm.bide hani atamam olmasa bile evde özel ders veririm diye düşünüyorum. Yada dil egitim kursalari var orada da faydalı olurum diye düşünüyorum .KPSS aklımda oda kolay değil farkındayım ama bir yerden başlamak istiyorummmm...ben liseyi orada bitirdim denklik belgem var umarım kayıtta sorun çıkmaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…