hoşbulduk :) kilolardan çekeceğime sizden çekeyim ayol :))))
dilekoooo beybimmm lcwdeki renkli pantullara baktınmııı
jean bölümüne girrr ayyyy çok güzel çıtır çıtır duruyor
monanın kreminden baby pembesi kırmızı yeşil parlement ayyy çok şirinlerrr
beyaz bulamadım ama ya:26:
isyerindeyim fistik cok konusan kadinlan 18e kadar mesaim varTeşekkür ederimmm Suzimmmmm
Günaydın canım
İşe gitmezsin herhalde bugün.
hosgeldin redcimGunaydiiiiin...
Uzun suredir basim cokkalabalikti aylardir ugrayamdim bile..
Bundan sonra en kotu ihtimalle cuma bildirimlerine katilip kopmamaya karar verdim.
Hemen hemen bi yildir oldugum yerde sayiyorum ve artik yaz geliyor bi ceki duzen vermem lazim kendime :/
Bi gecmise bakayim kimler citir olmus :)
nolsun karakedim bu psykologda beni anlamiyor deli etti benikalori sepeti .com
sonra gelde anlat ne oldu
gunaydın hatunlar nasılsınız
neredeyse 1 haftadr ıse gelmıorum gelıp stajere bısıler gosterıp ewe dondum yanı gıremedım nete nolur kusura bakmayın
reglı oldum artıdayım haftaya telafı edecegımı dusunuorum
dun hastanedeydım saclarım cok dokuluo dıe gıttım ıgne felan werdı bı suru sey
artık aranızdayım ben sızden uzak olunca laaap dıe alıorum gerıye kıloları
resimlerini merak edioyrum canimbaktım resimlere süpersin cnm tek ilham kaynağımsın
bende ekmekleri azaltmayı düşünüyorum.bide haftaya düzenli spora başlarsam 3 ay içinde inş 15 kilo gidicek
ağustosta 55 olmak istiyorum:26:
dün 3 kaşık bulgur pilavı 7-8 kaşıkta kabak yemeği yedim şişim resmen nasıl mutluyum ama
midemin küçüldüğünü hissediyorum
bu akşam bende kesin ama kesin foto yüklüyorum şu tombik halimi göründe yemeyin sakın diye
sinav nezamandin canim okadar stress yapma canim benimgünaydın kızlarr ,gözlerimden uyku akıyor resmen ,gece bir sağa bir sola ıı-ıh uyku uyuyamadım uyusam bile aklımda hep sınavla ilgili bir sürü soru işaretleri ,çok huzursuzum bu sınavdan dolayı offffff bunaldım iyice vallahi ,gece bir güzel oturdum hüngür hüngür ağladım kocişde tabi hemen destek oldu sağolsun ,her sınavda bu stresi yaşıyorum ama bu sınavda iyice berbat oldum yaaa
dileğim fotolarını gördüm canım gayet güzel kilo vermişsin bacaklar falan gitmiş maşallah ,bu arada spor hareketlerinde biraz daha kol hareketleri çalışırsan kollardanda muhakkak gidecektirhedefe az kaldı canım ha gayret biraz daha bu arada saç rengin kesim şekli çok hoş ,aşşırı derecede beğendim (bende mi kestirsem saçlarımı acep :44: )
neyse dün benim sadece şöyle bir kaçamağım oldu onunda kaç kalaori olduğunu anlamadım arkasında yazanlar şöyle :
enerji (kcal)425/1781 100 gr da
benim yediğim şey net ağırlık 30 gr.ülker dankek dilim meyveli :18:
sizce ne kadar kalorili bu :44:
bugünkü menüm
sabah
domates,salatalık,kk peynir,çay,1 dilim ekmek ,4 siyah zeytin
ara
elma
öğlen
tarhana çorbası ve cacık
ara
2 tane hurma
akşam nesfit
bir günüde böylle bitirebilirim inş.
benim yarin gülmiycek herhaldeHerkese günaydınlarr,
Cumaya 1 kala kaçamaksız bir gün diliyorum herkese arkadaşlar. Yarın tartıda umarım yüzlerimiz güler.
banada öyle geliyor canim ya 3ümüz de arti cikacaz100 gr.da 425 kalori ise 30 gr.da 127,5 kalori şöyle hesaplıyorsun:425/100=4,25 kalori 1 gr.
30 gr*4,25=127,5 kalori canım
Umarım anlatabilmişimdir.
Dilek bu ne biçim bir menü, bence bu kadar da yapma kendine, normal beslenmeye geçince daha fazla alabilirsin diye düşünüyorum.
Evet canım beni kuma yaptı arkıdeş
Ay canım canım, beni de eş yaparmış kendine. Bence biz bu hafta üçümüz birden gümlicez. Artıdayım bugün de
canim ne güzel 6li rakamlari görmüssün buna sevinmen lazimGunaydinnnnn kizllaarrrrrr dayanamadım tartildimmmmm
69.9 ciktimmmmmmm ya daha fazla veririm diye düşündümmmm niye böle oldu yaaaaa sevinmedim bile
Ben bu iddayı kaybetcem yaaa günler vizir vizir geciyoooo bende yerimden sayiyorummmm...kaçamak yapmadım bile bu hafta....niye böyle oldu kiiiiii
Vere vere 300 gr vermişimmm yahu
Offf kizlar bana yardım edin nolurrrr yaaaaa pes etmek istemiyorummmmm dikkatte ediyorummm sorun nerde ki??????
ne kadar cabuk geldi yine cumagünaydın güzellikler
akşam olsada bi yatsak
canim benim babamda öyledir kaslarini catalak konusur birde yok dedimmi tamam ama esim alisdi artikkızlar merhaba
bugün biraz canım sıkkın
desteğinize ihtiyacım var
bu hafta dikkat ettiğimi düşünüyorum
yani vücudun şaşırması gerekiyorsa az kaçamakla bu hafta bayaaa şaşırmıştır sanırım
ama takıldı baskül 62,5e inmiyor aşağıya
sabah annem geldi evden çıkmadan kendi basküülünde tartılmış 100gr fark var diyor ya o az gösteriyor
ya benimki fazla
neyse 100gra takılmadımda
ben nerde hata yapıyorum, artık yapılması gerekeni öğrendim diye düşünüyorum
dün nesfit yedim gece ilk defa açlıktan midem ağrıyordu
hiç böyle olmamıştım ama yemedim hiç bişey
sabah yine açlıktan midem bulanıyordu
bugün ekside çıkarım herhalde dedim yine +yım
bide eşimle tartıştık
babam biraz kaynanalık yapıyor eşime, hiç bişeyi beğenmiyor
bende arada kalıyorum
bizim apartmanın bahçesine soğan falan ekmiştik sabah annemi etirdi babam daha selam vermeden
yanlış dikmişsin demiş eşimin canı sıkılmış
tamam saygısızlık yapmıyor ama benide arada bırakıyor
babam öyle diyorum dünde bibanka kredi veriyormuş diyorum
faizsiz masrafsız yok diyor inanmıyor
ya çektik biz diyorum yok diyor kesin bişey vardır diyor
yani babam biraz kendi bildiğini okuyan biri
eşimde buna dayanamıyor
diyor kazma küserği alacam dalacam bahçeye hepsini sökecem
hiçmi bişey beğenmez biinsan
arabadan inerken tartıştık işte kapıyı çarptım indim
sonra aradı nette ayakkabı varmış kızımız için
bende hiçbişey yokmuş gibi konuştum
biz böyleyiz tartışsakta konu orada kalır
devam etmez küslük falan
ama içimdede kalıyor
bide anaokulundayım ve müfettiş geldi
burda teftiş olmak istemiyorum çünkü hiç bişey yapamıyorum burda
bukadarmı şansız olunur
çok uzattım kızlar kusura bakmayın
topiğin amacını dağıtmamışmdır umarım
tebrikler ccanimSu topluyosundur bu hafta belki, haftaya eminim fazlaca gidecek, kasma kendini, menülerin güzel senin.
Hemen kimsede gitmiyor canım, sen o 2 kg. veren arkadaş bu hafta ne kadar vercek bir takip et bakalım, kimse her hafta 1 kg. 1kg.
vermiyor,bak benim listeyi göndereyim sana, dilek de bir ara göndermişti.
23.12.2011 70 600
30.12.2011 69,5 500
06.01.2012 68,7 800 bel:94 cm-gögüs-100-basen 106
13.01.2012 67,7 1000 bel:94 cm-gögüs-102-basen 106
20.01.2012 67,5 200 bel:89 cm-gögüs-96-basen-104
27.01.2012 67.2 300 bel:85 cm-gögüs 94-basen 102
03.02.2012 65.9 1300 bel:82 cm-göğüs 89-basen 102
10.02.2012 66.2 -300 Bel:78 cm-göğüs 89-basen 100
17.02.2012 64,7 1500 Bel:76 cm-göğüs 89-basen 99
24.02.2012 64,5 200 Bel:76 cm-göğüs 88-basen 99
16.03.2012 63,8 700 Bel:75 cm-göğüs 88-basen 95
23.03.2012 63,7 100 Bel:74 cm-göğüs 88-basen 98
30.03.2012 63,7 0 Bel:74 cm-göğüs 88-basen 98
bende deniycem sagol canimzayiflama VE YAĞ YAKICI FORMÜL
1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılır günde 2 kere aynı şekilde hazırlayıp yemeklerden sonra içilir...
Bunu denicemmmmm insallah yarar.....Ben kactimmm kizlarrrr yemek yapayimmmmmm optummmm sizleriii B'ye B'ye
bunuda tuttum fistikEvet canım bağırsakları yumuşatıyormuş ve çalıştırıyor.
Bide bazen 3-3.5 litre su içmeme rağmen tuvalete pek gitmezdim sular bile içimde klırdı.
Ihlamur içmeye başladıktan beri sürekli wc deyim sularda gidiyo artık.
bende artidayim herhalde ballimgünaydin kizlaar
güzel birgün olsun insallaahh
tartiya 1 gün kaldi ama ben birgün bile düzenli yiyemedim bu hafta :26:
hic bukadar cozutmamistim bütün bir hafta cozuttum ben yaaa
fesat istebu arada kızlar yarın abimlere gidebilirim hava güzel olursa
büyük bir olasılıkla ki gitmem lazım
artıkın pötüşüm sana anlattığım yengem varya o
orda biraz kilo almış dönebilirim 3 günde
artıkın mecbur yicem ama abartmadan yoksa yengoşa inme inebilir
zaten beni görünce hortlak görmüşe dönecek
şimdiden kilomu duyunca herkese yetiştirmiş
tabi kendi gibi çekemeyen dostlarına
dostlardan biride demişki aaaa 64 mü benden 3 kilo fazla
bunu diyen kişide normal kilosunun 55 olması gereken kişi yani boyu bana göre kısa
beni çekiştiriyorlar
ya şu insanları anlayamıyorum ne kadar kıskanç ve fesatlar
hiç unutmuyorum yengemin o sözlerini sen eski kilona ben burnumu keserim gelemezsin
boşuna uğraşma artık çocuk doğurdun yicen demişti
ogün çok üzülmüştüm
selam şekerlerrr:80:
son halimden albüm yaptım
fotoları dün gece ve bugün çekindim
sıcak sıcak yani
dilekkk beyaz pantul değil ama beyaz etekle foto çekindimmm
ve fotolarıma bakınca hala dobiç olduğumu düşündüm
insan kendisi anlayamıyor kilosunu
napayim bebek bugün iyi degilimSen ""ye dedim de", dediğin için yedim dedim dobiç
Ben yer miyim hiç dilek keser vallaa
suziiii napıyoon annem
slm kızlaaaaaar çok yoğunum bakamıyom size ama aklımdasınız
saka biyana dogru yerdesin bence canimhele puccaaa elinden geleni yapar sagolsun
öğlen menülerini evden taşımayı düşünüyorum artık alıcam bi sefertası :))) yeşil çay içiyorum haftasonlarıda 5'i 1 yerde çay yapıyorum ara öğünlerde bazen bi avuç içi kadar fındık ve ceviz içeren kuru meyvelerden tüketiyorum çerezciden alıp ben neden bu kadar geç kaldım buraya üye olmaya ki kızdım kendime çünkü gerçekten motivasyon tavan :)
dilekoooo beybimmm lcwdeki renkli pantullara baktınmııı
jean bölümüne girrr ayyyy çok güzel çıtır çıtır duruyor
monanın kreminden baby pembesi kırmızı yeşil parlement ayyy çok şirinlerrr
beyaz bulamadım ama ya:26:
verirsin insallah canim
hos geldiiin
önce böyle basliyor söyle yapsan iyi olur bunu ye sunu ic göz kirpmalar
sonra varya :18: bir söylüyo iki söylüyo vee
cok cektim glsksk cim yol yakinken kac kurtul buralardan
terbiyesiz ooo yaaa ben onu göbeğini kaldırıyo sanmıştım
şöyle bi yakından iyi bakınca eteğini açıyormuş
o benim terbiyesiz şişkom
saka biyana dogru yerdesin bence canimhele puccaaa elinden geleni yapar sagolsun
ehh be suziim saat 9 dan beri gecmisde kalinirmi hicslm kizlar
saat 9 dan beri gecmisdeyim
isyerindeyim fistik cok konusan kadinlan 18e kadar mesaim varcamdan atlamayi düsünüyorum yarin bildirimde bulunamaya bilirim
hosgeldin redcimseni tekrar görmek ne güzel
nolsun karakedim bu psykologda beni anlamiyor deli etti beni
resimlerini merak edioyrum canim
sinav nezamandin canim okadar stress yapma canim benim
benim yarin gülmiycek herhalde
banada öyle geliyor canim ya 3ümüz de arti cikacaz
canim ne güzel 6li rakamlari görmüssün buna sevinmen lazim
ne kadar cabuk geldi yine cuma
canim benim babamda öyledir kaslarini catalak konusur birde yok dedimmi tamam ama esim alisdi artik
tebrikler ccanim
bende deniycem sagol canim
bunuda tuttum fistik
bende artidayim herhalde ballim
fesat iste
merak ettim evde bakayim
napayim bebek bugün iyi degilim
kizlar yazacam yazamadim hep araya birsy girdi simdide kapilari actilar ben giddeyim
birde ne olduysa anlamadim yarim saatdir ellerim titriyo durup dururken
Nasıl kötü tanıtıyo beniiii nasıl kötü tanıtıyooo.
Azcık saçını sevdiysem nolmuşş heee nolmuşş.
Bende evden taşıyorum canım öğlen yemeklerimi.
Bi öğün sebze bi öğün tavuk falan yemeye çalışıyorum.
Aralarda muhakkak bişiler yiyorum.
Günde 3 fincan bitki çayı.
3-3.5 litre de su içiyorum.
Ahh ahhhh param olaydı bastırıp alacaktım totoma uyanlardan.
Bide 60 ı gördükten sonra alayım diyorum 2 ay önce aldıgım pantulları başkasını vericem şimdi olmuyo.:26:
Bayıldım Mona'nın pantuluna lcw sitesinden baktım cok hoşş şeyler var.
Bu yaz insaallah capcanlı renkler giyicem.:119:
İşe yaramış demek ki bak kaç kilo verdin
Kizlar belki anlatmadım ben yurtdisinda doğdum büyüdüm 2005 senesinde Bursa'ya gelin geldim...şimdi isin aslı su...
Almancayı süper biliyorummm fransızca İngilizce ve yani sıra İtalyanca biliyorum....bugün düşündüm ki neden Almanca öğretmeni olmuyorum ki...yasım 25 daha önümde uzun yıllar var...cocuklarda büyüyor...artık kendim icin bişeyler yapmamin vakti geldi diye düşünüyorum evde otur otur nereye kadar....
Şimdi seneye osym girmeyi düşünüyorum sonucu iyi olursa Bursa'da ikamet ettigi. İcin uludag Üniversitesi yabanci dil Almanca yüksek lisans okumak istiyorum oda 3 sene sürüyor...kizlar yorumlarınızı bekliyorum kendime güveniyorum açıkcası kocama konuştum tam destek yanımda geç bile kaldın diyo.....siz ne düşünüyorsunuz??????
slm kizlar
saat 9 dan beri gecmisdeyim
isyerindeyim fistik cok konusan kadinlan 18e kadar mesaim varcamdan atlamayi düsünüyorum yarin bildirimde bulunamaya bilirim
Kizlar belki anlatmadım ben yurtdisinda doğdum büyüdüm 2005 senesinde Bursa'ya gelin geldim...şimdi isin aslı su...
Almancayı süper biliyorummm fransızca İngilizce ve yani sıra İtalyanca biliyorum....bugün düşündüm ki neden Almanca öğretmeni olmuyorum ki...yasım 25 daha önümde uzun yıllar var...cocuklarda büyüyor...artık kendim icin bişeyler yapmamin vakti geldi diye düşünüyorum evde otur otur nereye kadar....
Şimdi seneye osym girmeyi düşünüyorum sonucu iyi olursa Bursa'da ikamet ettigi. İcin uludag Üniversitesi yabanci dil Almanca yüksek lisans okumak istiyorum oda 3 sene sürüyor...kizlar yorumlarınızı bekliyorum kendime güveniyorum açıkcası kocama konuştum tam destek yanımda geç bile kaldın diyo.....siz ne düşünüyorsunuz??????
kociş destekse süper valla hemen gir sınavlara canım benim lisedeyken benimde almanca öğretmenimin ana diliymiş eşden dolayı türkiye evlilik yapıyor sonrada sınavlara girip tıkır tıkır kazanıyor bence dene şansını zaman kaybetme derim
yaramazmi caniiimm
ben bu totoyu sana borcluyum
canım ben ingilizce öğretmenliği mezunuyum
henüz atamam olmadı..
okumak istemen güzel bişey tabi.
ama bizim bölümde bile artık atamalar çok zorlaştı 1000 kişi civarında alım oluyor her yıl..
almancada bu sayı 100 kişi bile yoktur sanmıyorum..
üniversite bitimek güzel bişey tabi.. ama üniversite bitince kpss diye bi sınavı da geçmek durmundasın
bunu da göze alarak bişeylere başla bence..üniversite okumak güzel ama sonrasında o bölümün bizlere neler vaadettiği daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?