70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eee müdür milleti şerefsiz oluyoooo bir çoğunluğu sıkma canını

evet haklısın takmamak lazım ama insanın hakkını yedikleri gibi bide istediğin zaman gidebilirsin demedi mi çıldırdım valla yaa

saol elmacım inan arkadasın annesi ameliyat olucak onun için duruyorum yoksa bi allahın kulu tutamaz beni ama vicdanım elvermiyo onu o halde bırakıp gitmeyi

hanımlar akşam diyetisyen arkadaşımla buluşacağım, daha önce de söylemiştim 25 kiloluk maceramde en yakın arkadaşlarımdan biri haline geldi...aklınıza takılan sorular varsa iletebilirim

elmasu su detoksu bi sorarsan sevinirim benim listem için 1 hafta diyo ama ben 3 gün yapıcam saglıklımıymış acaba

slm kızlar bugün çok yoğundum yeni fırsat buldum sabah bir parça peynir ekmek domates yedim onla duruyorum yemek yemeye fırsat yoktu yarın tatil diye acısı çıktı bugün bir bitseydi hafta sonu kaçamaksız atlattım sporumu yaptım bu hafta en az 1 kg vermiş olmak istiyorum ama inanılmaz bir şişlik var reglim yaklaştı ellerim ayaklarım davul gibi çok sıcak artık herkez izin ayarlaması yapmaya başlıyor ben en son kullanayım diyorum en azından o zamana kadar ne verdim kardır benim için herkeze kolay gelsin

gıtme kız sende 1 ay fazladan kal maksat gıcıklık dıılmılaelaelaelaelae

hanımlar akşam diyetisyen arkadaşımla buluşacağım, daha önce de söylemiştim 25 kiloluk maceramde en yakın arkadaşlarımdan biri haline geldi...aklınıza takılan sorular varsa iletebilirim

sogan suyunu sor gercekten faydalı bosuna ıcmeyelım

tamamdır, sorular sorulacaktır...

almıracım öyle arama tarama bulma etme faaliyetleri oluyosa burda başka bekarlar da var :)

alamancı koca arayanlara duyrulur cöpcatanınız suna bıdıyar almıra hızmetınınızde karsılık olarak ömürboyu sıkı bı arkadaslık tel no 12343444448900**4664647883

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…