70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu ne yaaaaa,1.5 saattır gecmıste kaldımmmm ne kadaaaaan düşük çenelısınızzzzzz

kızlar bende aranıza yenı katıldım malesef 70 kiloyum boyum 1,65 55 kilo olmak ıstıyorum 15 kio verebılırmıyım temmuza kadar ya nısanım var da
hopşgeldınnnnn bende cok istiyorum 15 kılom gıtsın ama iradesizim iradesizzzzz iradelıysen verırsınnn
l
bence karamsara baglama hemen.eger gercekten kaçamak yapmadıgın halde veremıyorsan metonu tıroıtını kan degeelrını vs ölçtür mutlaka.bende veremıyorum ama benımkı bellı iradesızlık
arada kalmıssın.baabnla sen konusamazsın ama annen konusavılır
sonucda koca adam esınde,azarlanmak emır almak zoruna gider mutlaka
babanda farketmeden yapıyordur tabı.inş bı orta yol bulursunuz
süper ıncelmıssın.bende barı her tatılmada ölçü alayım
insan hıccc anlamıyor cok dogru.bı yılda 10kılo aldım 68 oldugumda,amann verırınm ben hep zayıftım dedım.75 oldum,herkez aaa 75 mısın hıc göstermıyorsun dıodu,banaada bahane oluyo.insan zayıflamak istemedgı için göxüne batmıyor hıccc kıloları.
veırısın tabıkısı kısa zamanda almıssın

benim pamukcuk cuk lukdan cikmis bildigin pamuk olmus recele direk kasiklami dalsam ki
ufff olmuss uffffffff.gecmıs olsun,sür recelı gecıverır ooo

slm kızlaaaaaaar mızmız pisi geldi. ben çok yoruldum ya. iş yoğun bir taraftan ödev yazıyorum. bilgisayardan bööööö geldi. sabah 8 de açılıyo gece yatana kadar karşısındayım 15 saat big başındayım ya. yaz yaz yaz yaz oku oku oku oku ne göz kaldı ne el. mousenin ortadaki topunu çevirmekten elim nasır tuttu diyecem inanmayacaksınız
ne güzel ödevi bayağı bir bitirecek seviyeye gelmiştim. sonra bugün ne görem yeni bir kurum daha kurulmuş ödevime dahil olan. anam şimdi onu baştan incele bir daha ele al yaz kim kurdu bu kurumuuuuuuuu sanki yeterince yoktuda .
diet miet yalan oldu aklıma bile gelmiyor valla. kalori sayımına devam ediyorum 1600 geçmiyorum ama o kadar düzensiz yiyorumki kilo falan verdiğim yok. yazı yazmaktan ellerim acıdı yaaaaa. ben konuşsam bilg otomatik yazsa olmamı
balkaymaaaaaaaaak ağzına şöleeee kocaman bi kremşanti sık. pamukçuğa iyi gelir mi bilmem ama karnın doyar hemide tatlı tatlı he he he hayal etmesi bilem güzel ya

Bak bakk ballı kaymagın da canına minnet zzaten böyle fikirler.
Eve gidince güzel bi dinlen bari Black cidden bütün gün pc başında kafa kalmıyor.
Diyete de artık başlıcan dimi?=

benim pamukcuk cuk lukdan cikmis bildigin pamuk olmus recele direk kasiklami dalsam ki

Bende sana kafa göz dalsam meselaaa.

bugun yıne kahvaltıdaydım
2 de gekldım kızı uyuttum buraya oturdum kaldım

sabah 8.30
kalktım su ıctım bı ısırık muz aldım

9 .00 da
koçişe ve kızıma tost yaptım
kızımın tostundan bı kac ısırık aldım mıde bos kalmasın dıe

11.00 de kahvaltıya oturduk arkadasta

saolsun haslama pattisss yapmıs bana
salatalık domates
peynır zeytın
1 una denge (peşimde tasıyorum )
kızartmlara dokanmadıımmm
sadece yöresel muhlama yedım tereyaglı (1 kasık koydum tabagıma azıcık yanı)

14.30
2 galeta bı parca peynır ve salata

aksam için karasızımm:26::26::26::26:

Son düzenleme:

Muhlamaa
Ben seviyorum Trabzon'da yemiştim biraz ağır ama lezzetli.

Akşam için kararsız olma sebze yemeği ye

hosgeldin canim
dolunay geliyo ondan mi etkilendik yoksa :26:
ben gidemiki toto çalıştıram
pötüş uyanmadan
mutfaktaki hoşbeşlerde gözüme gözüme çarpıp duruyorr offf dayanamıyorum parşembe perşembe
bugün persembe hosbes yeme canim :18:
yanimdaki lafa tutmasaydin 10-11 civari gelirdim topikede ben bu kariyi dövecem tutmayin beni
isallah hayirlisiyla atlatirsin canimcim bol bol sanslar canim sonuclar nezaman aciklaniyor peki canim :26:
durma canim bence istek varsa birde esinde destekliyormus zaman gectikce güvenin gider canim
ehh be suziim saat 9 dan beri gecmisde kalinirmi hic eziyet ediyorsun yani kendine
bende bugün öyleyim canim iyi hissetmiyorum kendimi basim dönüyor ellerim titriyor :26:
ne konusuyonuz sizde okadar üleennn bugün havalar biraz sicak 2 gün önce sogukdun yarin yine soguk olacak herhalde havalardan ballim :26:
6 ya kadar çekilmez o hatunda he.
Allah sabır versin sana.
amin dilekcim anlatilmaz yasanir
tatlı krizimm tuttuuuuuuuu :18::18::26:
yardım edin elma yedim kesmediiiii
yeme canim yarin cuma :18:
agzimin ici pamukcuk olmus cok aciyo :105:

karbonat iyi gelir diye biliyorum ama oda yok

su icerken bile sizliyo :105:
pamukcuk ne ballim :26:
sagol canim tamda disimin deydiyi yer deymesin diye dudaklarimi büzmekden nenemin dudagina döndü

bak receli yarin bahane etme yoksa dilege söylerim

Sabah:

1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 siyah zeytin
5 yaprak tere

Ara:

10 adet leblebi
1 yeşil çay

Öğlen:

Akdeniz salata
1 kutu zero

Ara:

1 yeşil elma
1 yeşil çay

Akşam:

1 kase yoğurt
1 bardak çorba
1 büyük kase salata

Toplamda : 2 lt su + yarım saat yürüyüş

kactim dedim demin kizlar ama sizsizde kacamiyom
kapiyi kapatiyom ceyran yapiyo dedim öbür kadini devre disi biraktim
sira yanimdakinde onada müsil ilacimi koysam

Muhlamaa
Ben seviyorum Trabzon'da yemiştim biraz ağır ama lezzetli.

Akşam için kararsız olma sebze yemeği ye

evet agır bıraz.klasık karadenız yemegı
bakma sen yedım dedıgıme,hayatımda ılk kez yedım.önceden tadına bakmıstım
ama begenmemıstım,agız tadıma cok ters gelmıstı
HERkez" ayy cok guzel olmus ,elıne saglı" falan didi
bende merak ettım bı catal aldım cok hosuma gıttı
bı kasık koydum tabagımı

aksam evet sebze var kuzu,pırasayı koydum tıkırdıyor tencerede
salata ve yogurt eslıgınde 6 da yemegı düşünüyorum acıktımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…