Oyy o reçelde ne güzel olur amaaaa
geçmiş olsun bu arada canım
Türk kahvesi iç canım
Adıma tıklayınca özel mesaj gönder yazar canım.
Yok ayrıca dediklerini demedim ben kendi adıma bilmeyebilirsin gayet normal.
hopşgeldınnnnnkızlar bende aranıza yenı katıldım malesef 70 kiloyum boyum 1,65 55 kilo olmak ıstıyorum 15 kio verebılırmıyım temmuza kadar ya nısanım var da
bence karamsara baglama hemen.eger gercekten kaçamak yapmadıgın halde veremıyorsan metonu tıroıtını kan degeelrını vs ölçtür mutlaka.bende veremıyorum ama benımkı bellı iradesızlıkGunaydinnnnn kizllaarrrrrr dayanamadım tartildimmmmm
69.9 ciktimmmmmmm ya daha fazla veririm diye düşündümmmm niye böle oldu yaaaaa sevinmedim bile
Ben bu iddayı kaybetcem yaaa günler vizir vizir geciyoooo bende yerimden sayiyorummmm...kaçamak yapmadım bile bu hafta....niye böyle oldu kiiiiii
Vere vere 300 gr vermişimmm yahu
Offf kizlar bana yardım edin nolurrrr yaaaaa pes etmek istemiyorummmmm dikkatte ediyorummm sorun nerde ki??????
arada kalmıssın.baabnla sen konusamazsın ama annen konusavılırkızlar merhaba
bugün biraz canım sıkkın
desteğinize ihtiyacım var
bu hafta dikkat ettiğimi düşünüyorum
yani vücudun şaşırması gerekiyorsa az kaçamakla bu hafta bayaaa şaşırmıştır sanırım
ama takıldı baskül 62,5e inmiyor aşağıya
sabah annem geldi evden çıkmadan kendi basküülünde tartılmış 100gr fark var diyor ya o az gösteriyor
ya benimki fazla
neyse 100gra takılmadımda
ben nerde hata yapıyorum, artık yapılması gerekeni öğrendim diye düşünüyorum
dün nesfit yedim gece ilk defa açlıktan midem ağrıyordu
hiç böyle olmamıştım ama yemedim hiç bişey
sabah yine açlıktan midem bulanıyordu
bugün ekside çıkarım herhalde dedim yine +yım
bide eşimle tartıştık
babam biraz kaynanalık yapıyor eşime, hiç bişeyi beğenmiyor
bende arada kalıyorum
bizim apartmanın bahçesine soğan falan ekmiştik sabah annemi etirdi babam daha selam vermeden
yanlış dikmişsin demiş eşimin canı sıkılmış
tamam saygısızlık yapmıyor ama benide arada bırakıyor
babam öyle diyorum dünde bibanka kredi veriyormuş diyorum
faizsiz masrafsız yok diyor inanmıyor
ya çektik biz diyorum yok diyor kesin bişey vardır diyor
yani babam biraz kendi bildiğini okuyan biri
eşimde buna dayanamıyor
diyor kazma küserği alacam dalacam bahçeye hepsini sökecem
hiçmi bişey beğenmez biinsan
arabadan inerken tartıştık işte kapıyı çarptım indim
sonra aradı nette ayakkabı varmış kızımız için
bende hiçbişey yokmuş gibi konuştum
biz böyleyiz tartışsakta konu orada kalır
devam etmez küslük falan
ama içimdede kalıyor
bide anaokulundayım ve müfettiş geldi
burda teftiş olmak istemiyorum çünkü hiç bişey yapamıyorum burda
bukadarmı şansız olunur
çok uzattım kızlar kusura bakmayın
topiğin amacını dağıtmamışmdır umarım
süper ıncelmıssın.bende barı her tatılmada ölçü alayımSu topluyosundur bu hafta belki, haftaya eminim fazlaca gidecek, kasma kendini, menülerin güzel senin.
Hemen kimsede gitmiyor canım, sen o 2 kg. veren arkadaş bu hafta ne kadar vercek bir takip et bakalım, kimse her hafta 1 kg. 1kg.
vermiyor,bak benim listeyi göndereyim sana, dilek de bir ara göndermişti.
23.12.2011 70 600
30.12.2011 69,5 500
06.01.2012 68,7 800 bel:94 cm-gögüs-100-basen 106
13.01.2012 67,7 1000 bel:94 cm-gögüs-102-basen 106
20.01.2012 67,5 200 bel:89 cm-gögüs-96-basen-104
27.01.2012 67.2 300 bel:85 cm-gögüs 94-basen 102
03.02.2012 65.9 1300 bel:82 cm-göğüs 89-basen 102
10.02.2012 66.2 -300 Bel:78 cm-göğüs 89-basen 100
17.02.2012 64,7 1500 Bel:76 cm-göğüs 89-basen 99
24.02.2012 64,5 200 Bel:76 cm-göğüs 88-basen 99
16.03.2012 63,8 700 Bel:75 cm-göğüs 88-basen 95
23.03.2012 63,7 100 Bel:74 cm-göğüs 88-basen 98
30.03.2012 63,7 0 Bel:74 cm-göğüs 88-basen 98
insan hıccc anlamıyor cok dogru.bı yılda 10kılo aldım 68 oldugumda,amann verırınm ben hep zayıftım dedım.75 oldum,herkez aaa 75 mısın hıc göstermıyorsun dıodu,banaada bahane oluyo.insan zayıflamak istemedgı için göxüne batmıyor hıccc kıloları.ya kizlar bakin ne dicem
Benim herzaman kücük bir takvimim olur , randevularimi .. yazarim .Birde arada kilo vermeye karar verdimmi tartilir yazardim.Tabi onunla kalir kilo flan veremezdim.Neyse bir bakayim dedim eski takvimlere ben en son 79 kiloyu görmüstüm diye hatirliyorum ama nezamandan beri böyleyim bilmiyodum :26:ya insan gercekden fark etmiyo nezaman nekadar kilo aldigini .Gecen buldum takvimleri baktimoldum cünkü 2011 de kilo ile ilgili bisey yazmamisim ama 2008 2009 da 68 67 lerdeyim ben ya .Yani ben 1 2 senede 10 kilo almisim :26: aslinda sevindimde ozaman vermemde kolay olur diye 67 68 de az degil ama resimlerime baktim 2 3 sene önceki resimlere yine oldum ne toto ne göbek ay ben ne ara böyle olmusum .Zaten bana diyolardi hic 68 gibi degilsin diye :26:
Bende bayadir 79 lardayimda yeni fark ettim felan saniyorum :26:Ama ben ilk defa gecen yaz duydum kilo almissin felan gbi seyleri .Hatta ablamlar kizdi bana :26:bu ne hal diyekocis de yeni yeni baslamisti ver demeye :26: o zaman aslinda iyice dikkat etsem cabuk veririm dimi :26:
bi gaz verin kizlar ya bi el atin biseyler deyin :26:.
:26:
ufff olmuss uffffffff.gecmıs olsun,sür recelı gecıverır ooobenim pamukcuk cuk lukdan cikmis bildigin pamuk olmus recele direk kasiklami dalsam ki
slm kızlaaaaaaar mızmız pisi geldi. ben çok yoruldum ya. iş yoğun bir taraftan ödev yazıyorum. bilgisayardan bööööö geldi. sabah 8 de açılıyo gece yatana kadar karşısındayım 15 saat big başındayım ya. yaz yaz yaz yaz oku oku oku oku ne göz kaldı ne el. mousenin ortadaki topunu çevirmekten elim nasır tuttu diyecem inanmayacaksınız
ne güzel ödevi bayağı bir bitirecek seviyeye gelmiştim. sonra bugün ne görem yeni bir kurum daha kurulmuş ödevime dahil olan. anam şimdi onu baştan incele bir daha ele al yaz kim kurdu bu kurumuuuuuuuusanki yeterince yoktuda .
diet miet yalan oldu aklıma bile gelmiyor valla. kalori sayımına devam ediyorum 1600 geçmiyorum ama o kadar düzensiz yiyorumki kilo falan verdiğim yok. yazı yazmaktan ellerim acıdı yaaaaa. ben konuşsam bilg otomatik yazsa olmamı
balkaymaaaaaaaaak ağzına şöleeee kocaman bi kremşanti sık. pamukçuğa iyi gelir mi bilmem ama karnın doyar hemide tatlı tatlı he he he hayal etmesi bilem güzel ya
benim pamukcuk cuk lukdan cikmis bildigin pamuk olmus recele direk kasiklami dalsam ki
monaaaaa ve dilek fotolar süperrrrr.totolar gıtmıs göbek gıtmıs şahanesınızzzzz beybilerrrrr
monaaaaa ve dilek fotolar süperrrrr.totolar gıtmıs göbek gıtmıs şahanesınızzzzz beybilerrrrr
bugun yıne kahvaltıdaydım
2 de gekldım kızı uyuttum buraya oturdum kaldım
sabah 8.30 kalktım su ıctım bı ısırık muz aldım
9 .00 da koçişe ve kızıma tost yaptım
kızımın tostundan bı kac ısırık aldım mıde bos kalmasın dıe
11.00 de kahvaltıya oturduk arkadasta
saolsun haslama pattisss yapmıs bana
salatalık domates
peynır zeytın
1 una denge (peşimde tasıyorum)
kızartmlara dokanmadıımmm
sadece yöresel muhlama yedım tereyaglı(1 kasık koydum tabagıma azıcık yanı)
14.30
2 galeta bı parca peynır ve salata
aksam için karasızımm:26::26::26::26:
hosgeldin canimarkadaşlar merhaba bende yeni üye olarak 73 kiloyla aranıza katılabilirmiyim 2,5 senede 25 kilo almış biri olarak ve bu kiloları yaklaşık 7 senedir taşıyan biri olarak yardımınıza ihtiyacım var hedef 55 falan :))
dolunay geliyo ondan mi etkilendik yoksa :26:selam yavrucağızlarım nabıyonuz be yaa?
ben her zaman olduğu gibi yorgunluktan kösülmüş vaziyetteyim
bugünkü menüm sabahtan beri dışarıda olduğum için çok parlak olmadı
sabah
5 sosis
2 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 domates
öğle
1 americano içtim
ara
7-8 fındık,badem
akşam
balık + salata yapıcam
şimdi bol bol su tüketmeye çalışıcam,yol çarptı yaa hiç iyi hissetmiyom kendimi
bugün persembe hosbes yeme canim :18:ben gidemiki toto çalıştıram
pötüş uyanmadan
mutfaktaki hoşbeşlerde gözüme gözüme çarpıp duruyorrofff dayanamıyorum parşembe perşembe
suzim amma da yazmışsın valla herkese bir cvp helal olsun ben yetiştiremiyorum bazen :18:
sınavım için yarın akşam üstü yola çıkıcam canım cumartesi pazar sabak ve öğleden sonra 4 oturum olucak offffff offf neyse geçsinde kurtulayım şu lanet sınavdan
durma canim bence istek varsa birde esinde destekliyormusKizlar belki anlatmadım ben yurtdisinda doğdum büyüdüm 2005 senesinde Bursa'ya gelin geldim...şimdi isin aslı su...
Almancayı süper biliyorummm fransızca İngilizce ve yani sıra İtalyanca biliyorum....bugün düşündüm ki neden Almanca öğretmeni olmuyorum ki...yasım 25 daha önümde uzun yıllar var...cocuklarda büyüyor...artık kendim icin bişeyler yapmamin vakti geldi diye düşünüyorum evde otur otur nereye kadar....
Şimdi seneye osym girmeyi düşünüyorum sonucu iyi olursa Bursa'da ikamet ettigi. İcin uludag Üniversitesi yabanci dil Almanca yüksek lisans okumak istiyorum oda 3 sene sürüyor...kizlar yorumlarınızı bekliyorum kendime güveniyorum açıkcası kocama konuştum tam destek yanımda geç bile kaldın diyo.....siz ne düşünüyorsunuz??????
ehh be suziim saat 9 dan beri gecmisde kalinirmi hiceziyet ediyorsun yani kendine
bende bugün öyleyim canim iyi hissetmiyorum kendimi basim dönüyor ellerim titriyor :26:
amin dilekcim anlatilmaz yasanir6 ya kadar çekilmez o hatunda he.
Allah sabır versin sana.
yeme canim yarin cuma :18:tatlı krizimm tuttuuuuuuuu :18::18::26:
yardım edin elma yedim kesmediiiii
pamukcuk ne ballim :26:agzimin ici pamukcuk olmus cok aciyo :105:
karbonat iyi gelir diye biliyorum ama oda yok
su icerken bile sizliyo :105:
sagol canim tamda disimin deydiyi yer deymesin diye dudaklarimi büzmekden nenemin dudagina döndü
bak receli yarin bahane etme yoksa dilege söylerimbenim pamukcuk cuk lukdan cikmis bildigin pamuk olmus recele direk kasiklami dalsam ki
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
5 siyah zeytin
5 yaprak tere
Ara:
10 adet leblebi
1 yeşil çay
Öğlen:
Akdeniz salata
1 kutu zero
Ara:
1 yeşil elma
1 yeşil çay
Akşam:
1 kase yoğurt
1 bardak çorba
1 büyük kase salata
Toplamda : 2 lt su + yarım saat yürüyüş
Muhlamaa
Ben seviyorum Trabzon'da yemiştim biraz ağır ama lezzetli.
Akşam için kararsız olma sebze yemeği ye
Aferin çekirge
kactim dedim demin kizlar ama sizsizde kacamiyom
kapiyi kapatiyom ceyran yapiyo dedim öbür kadini devre disi biraktim
sira yanimdakinde onada müsil ilacimi koysam
bu ne yaaaaa,1.5 saattır gecmıste kaldımmmm ne kadaaaaan düşük çenelısınızzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?