loksandra senide yakaladım işte eşin gelmiş gözün aydın gene geldi çikolataların
hidennisko kac kilodan bu kiloya dustun we bu awt ne ben duymadım hic fisfisfis
bu arada yeni arkadaşlarımız HOŞGELDİNİZ KIZLAR valla en doğru yerdesiniz ben 27 nisanda girdim buraya arkadaşlar süper
hoş geldin hidenimmmmmmmmma.s.kaydirigubbakcemile3
gel gel ben de burdayım bakyerimsenibenkaydirigubbakcemile2...bu arada şu anda aynı kilodayız,inşallah 60ları beraber görürüz hayatımkaydirigubbakcemile5:dance:
geçmiş olsun canımcım..ayy ne güzel kaynatmışınız kızlar çok hastayım ya bide rejim neyse bugün yediklerim
sabah 1 greyfurt arada 1 kivi sonra annemle oğluma elmayla armut soymuştum 11 gibi bende yarım armut yarım elma yedim sonra hep yattım 2 salatalık 4 de 1elma sora arada 3 kayısı sonra 2 salatalık ve arada ağzıma 3 kayısı daha attım ama kuru kayısı arada annemlere akşam yemeğini hazırlarken mantar kavurmuş bu köy mantarı ondan tencereden 2 kaşık aşırdım oda 6 gibiydi şindide açım ve uyuyamamki öğlen uyuduğum için napcem bilmiyom
sana da geçmiş olsun kıymet-ay, bende çook fenayım, bugün rejim mejim kalmadı, aslında pekde bişiy yemedim ama habire ballı bişeyler yiyorum, yok ballı ıhlamur, yok ballı süt, vs. Bayaa bir bal yemişimdir bugün heralde. Hatta o karabiberli ballı limonlu iğrenç karışımı bile yaptım diktim kafaya, hayatımda öle iğrenç bişey içmedim ben yaa!!! Yandım resmen!! OOOF OF! Bir işe yarasaydı bari!! Yok haala deli gibi öksürüyorum! Annemde uzakta ona iyiyim diyorum, içiyorum ilaçlarımı diyorum ama hiçbirinide yapmıorum, kaldımmı öksürüğümle baş başa! Deliricem!!! Bir an önce iyileşsemde, sporuma tekrar başlasam hemen, bu gidişle alırım ben verdiklerimi hemen! Okadar verdim, ucunu bırakmamm!!!
merhabalar kızlaar bende ancak geldim bugün alt komsumuzun 4 aylık kızına baktım çok şeker bişey ya parçalayasım geliyo severken beni görünce kahkaha atmaya başlıyo pırt pırt böcügü (bu ismi ben taktım masallah hiç durmuyo popo:) )
neyse yediklerime geçmeden önce canımı sıkmamaya karar verdim yavaş bveriyim ya nolccak geçen de böle olmuştu o çok verdigimde bi iki ay çakılmıştım sonra birden hafiflemiştim ne oldugunu bile anlamamıştım..
yediklerimi yazıveriyim:
sabah elma sirkeli ballı ılık suyum bonra domates biraz beyaz peynir ve sahanda miniminnacık yagla yapılmış yumurta
arada domates peynir yine ve yogurt
akşamda
sadece salata
ayy ne güzel kaynatmışınız kızlar çok hastayım ya bide rejim neyse bugün yediklerim
sabah 1 greyfurt arada 1 kivi sonra annemle oğluma elmayla armut soymuştum 11 gibi bende yarım armut yarım elma yedim sonra hep yattım 2 salatalık 4 de 1elma sora arada 3 kayısı sonra 2 salatalık ve arada ağzıma 3 kayısı daha attım ama kuru kayısı arada annemlere akşam yemeğini hazırlarken mantar kavurmuş bu köy mantarı ondan tencereden 2 kaşık aşırdım oda 6 gibiydi şindide açım ve uyuyamamki öğlen uyuduğum için napcem bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?