70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BLACKCAT, PUCCAA, PTTY,NESKUİK,FTEMİZ,ELYSİON, BURSA86,NORA (ÇİĞNEDİN BİZİ YA ), MİNDERBOB, MİNİK KELEBEK, AYNİL,URKE, APERPİL
bu arkadaşlar takıldı gözüme hepiciğinizi tebrk ederim güzellikler adını yazmadığım arkadaşlar warsa kusura bakmasın gözümden kaçmıştır, kilo weren herkesi tebrik ediyorumm
weremeyenlerde sıkmasınlar canlarını olur tatlılarım artık napalım

sindirim için canım bağırsak sağlığın için çok önemli..
bu sebeple zayıflamaya da yardımcı oluyordur bence:26:

puccaaaaaaaaaa;
yine ben, zalim kurallar yine dikildi bugün karşıma, halihazırda başkalarına özelden msj gönderebilsem de siz yüce pucca'ya göndermek için daha çok fırın ekmek yemem lazımmış :) bende napıyım boynum kıldan ince dedim, burdan yazıyorum bildirimimi, iki gün içinde regl olucam ama yıkılmadım ayaktayım formunda aslanlar gibi yapıyorum bildirimimi:) inşallah bu sefer dogru yazarım

başlangıç kilo: 75 kg
geçen hafta: 73.5 kg
bu hafta: 72.7
giden: 800 gr
gelen:0 gr

toplamda giden:2,3 kg
hedef: 59 kg

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

ben çok faydalı ve kalorisi az diye içmeye çalışmıştım ama içemedim
böyle hafif ekşimiş süt gibi garip bir tadı var. içeriğini öğrenince de tiksindim. bir grup mikrobiyolojik canlı aslında kefir.
birde içinde doğal alkol varmış. içmek o yönden sakıncalı olur mu acep.

kefir kefir tanelerinden yapılıyormuş ve bu taneler le ilgili okuduğum birşeyi alıntılayayım size ya canlı olmaları bir garip yaptı içimi
Öncelikle kefir tanelerini küstürmemek lazım. Çünkü bu tanecikler canlı! İlgi gördükçe büyüyor, çoğalıyor, tombullaşıyorlar. Yeterli ilgiyi görmediklerinde ise sönüyor, azalıyor, küsüyor ve yaptıkları kefirin tadı da ekşimsi oluyor.Kefir tanelerinin bakımı kolay aslında, dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta var sadece:
* Kefir tanelerini mümkün olduğunda metal ile temas ettirmeyeceksiniz. Kefiri süzerken plastik süzgeç ve tahta (ya da plastik) kaşık kullanmak (ya da kaşık yerine parmaklarınızı da kullanabilirsiniz) kefir tanelerini mutlu ediyor.Kefiri süzdükten sonra kefir tanelerini yıkıyorum. Yıkarken klorlu su yerine temiz su kullanırsam, kefir tanelerim çok seviniyorlar bu işe :)
bunu okuyunca kendimi kefir diye bir canlının çocuklarını yiyormuş gibi hissettim

dilegim istersen beni liste disi yap
yıwwrıııımmmm gıyaman ben sanaaa haftayaaa gitcek onlar,sen hiç canını sıkma..bu hafta olmadı tamam mııı pazartesi yeni bir başlangıçççç

süyle bağalım bu hafta ne yaptınn

tatlım kefirin markasını paylaşır mısın? bayıldım dediğin için merak ettim,ben de denemek istiyorum..genelde kefirin tadı beğenilmez debir de yatmadan önce ne kadar içmek lazım:26:

Kızlar bugün lcw gittim, kıyafet denedim. 38 beden pantolan normal oldu, 36 yı da zorla düğmesini kapatarak giydim. Gömlekte de 36 beden iyi geldi, çoook mutluyum. Resimlerimi de ekledim, yorumlarınızı bekliyom. Sizleri ve dilekçim seni çooook seviyorum. Allah ne muradınız varsa versin inşallah, sevdiceğine tez zamanda kavuştursun seni de.

kefirin içinde probiyotik bakteriler var canım:)
aynı bakteriler doğal yoğurt, sirke gibi günlük kullandığımız şeylerin içinde de var onlarda da yiyorsun yani
çok bekletilirse mayalanıyor ve alkol hükmüne geçiyor o yüzden açıldıktan sonra olabildiğince zamanında bitirmek gerekiyor diye biliyorum. o yüzden çok içiyorum ben şimdi 3 günde bitsin 1 litre diye..
vücudumuzun o bakterilere ihtiyacı var onlar bizim içimizde zaten fazlasıyla da bulunuyor.. sindirimimizi sağlıyorlar.. tadı evet ekşimiş süt gibi ama doğal ve çok sağlıklı bi ürün en azından haftada 1 litre içsek diğer günler içmesek bile çok faydalı olur diye düşünüyorum..

yirim o kefirlerine güzel anlatmışsın canımmm boza,yoğurt,kefir vs. fermente tüm gıdalarda eser miktarda alkol bulunabilir..ben de kefir yetiştirmeyi istedim,yazdıklarını okuyuncasanki evde hayvan besliyomuş gibi

süyle bağalım bu hafta ne yaptınn

Valla annem pek bişi yapmadım ama,

Hiç kaçamksız bir haftam oldu, sadece bi akşam 8 gibi fln 5 tane eti burçak yemiştim...

Hergün 2 litre suyumu içtim...

Akşamları ekmek yemiyordum zaten öğlenleri de ekmek yemedim bu hafta...

işe yürüyerek gidip geldim hergün 1 saat toplamda yürüyüş oldu, bazı sabahlar gelemiyordum o zamanlarda yarım saat yürümüş oldum...

Cumadan önce ki gün, yani dün , extra azalttım kahvaltı da bile ekmek yemedm ve tartılmadan önce yürüyüşe çıktım hızlı tempo...

Bu hafta ev de kızartmalarla, pilavlarla, makarnalarla, cipslerle, çikolatalarla savaştım bi lokma bile almadım hiçbirinden..

Bi de aralarda hep yeşil çayım eşlik eder bana

öyle işte

Son düzenleme:
ezdin geçtin bacım bizi yaaa way arkadaş helal olsun

Leeen ben size birinci belli dememişmiydim

Bu haftada gamzeyi süründürcem

ikiniz dua edin ben bu hafta mangal yediydim birde dün akşam yeşil fasulye ve pilav o yemekelr olmasa en azından 2ee yi altta bırakırdım onla çok yok fark nora bu hafta aşmış kendini ama valla helal olsun canım sana nora kızz sen hani foto ekliysem demiştin nerde foto :S

Son düzenleme:

Yarın eklicem balım evde , 76 kiloyken çekildim arkadaşın makinesiyle ama yükleyemedim bi girip foruma...

69 olduğumda tekrar foto yüklicem...

Aslında benim makinam halamda ondan alırsam her cuma bildirim + fotoğraf yapmayı düşünüyorum

kkızz bugün ekleme imkanın varsa bugün ekle ben gidiyom taa pazartesi görürüm meraktan çatlarım o zamana kadar

kkızz bugün ekleme imkanın varsa bugün ekle ben gidiyom taa pazartesi görürüm meraktan çatlarım o zamana kadar

Kuzu yok yaa akşam 6.30 da fln evde oluyorum , yemek yiyorum sonra, siteden kızlar çağırıyo yada mutalaka bizde misafir oluyo ama deneerim eğer vaktim olursa koyarım hemen

Meraklı melahat

Kuzu yok yaa akşam 6.30 da fln evde oluyorum , yemek yiyorum sonra, siteden kızlar çağırıyo yada mutalaka bizde misafir oluyo ama deneerim eğer vaktim olursa koyarım hemen

Meraklı melahat

anam adım meraklı melehata çıktı

sağlık olsun şeker

Not ettim
Tebriklerrr sende takıl artk buralarda karabatak gibisin.

Vayy vayyyy
Süper bi haber buuu maaşşaalllahhh diyelim nazar değmesin
Resimlerine baktım bacakların cidden incelmiş.
Süperrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…