şişşşşt gizli konuşmayın bakim
napcaksın napcaksın
çatlarım heee verdiğim kiloda boşa gider
tamamdır canım haftasonu olmasada haftaiçi kesin yapıp yerim
tarifini bilmiyom ama neyse bulurum netten
kızlar yaaa
ben araöğün bulamadım
elmam var sanıyordum yokmuş
sütsüz nesfit yedim 1 avuç
kıtır kıtır pek güzeldi
cips niyetine yesekmi
heyyyy hayırrrrrrrrrrrr
Len gamze her tarafın hırs olsa kaç yazar
Bekle sen cuma gününü
bekle busecim bekleeeee
tabi sen şimdi regl de olucan e ben bu hafta oldum yarın son inş
bittin sen buse bittinnnn
regl dönemimden faydalanan ilk insansın gamziş
Ama gel gör ki gerekirse regl olmam geçerim seni diyomuşum
Mona avatarın olmak istiyorum o kedinin yerinde ben olmak istiyorum yaa
bu hafta sana yapisacam birsey yemeden direk önce sana soracam dilekDemee öyleee demee öyleeee
Kullandığın hap ve regl olmamana bağlıyorum ben bu durumu canım.:26:
Listeye alıcam seni.
bende anlamadim canim ya icime ne kactiysa artik :44:Ne geçmesi bebeğim
neeeeeeeeeeeey
Suzi niye böyle oldu yaaa
inaniryorum ki bu topik hic 1 hafta icinde bu kadar kilo alan kisce görmemisdir
tebrikler
tebrikler
süpersin, şimdilik 1. sin sanırım
tebrikler
100 gr 100gr en azından gitmiş yaa, tebrikler
naptın sen suzim yaaa
evlilikle nealakası varmış ki düzensizliğin bende olmamıştıda
neyse tebrik ederim
inşallah canım
umarım öyle olur bukadar artı çıkmamıştım hiç
suzi sondan 1. sen 2. bende 3.yüm
ilk 3 belli oldu
sagol ballimgünaydin
:44: birsürü alinti yapmistim yaa :26:
neyse ..veren kizlari tebrik ediyorum
umayim suzim üzülmeyin
benimde tartilmaya bile cesaretim yok :26:
hosgeldin canim aramizakızlar bende sürekli sizi takip ediyorum ama yazamıyordum az önce diyetisyenimden geldim 4 ayın sonunda 8 kilo verdim.artık kilo vermem yavaşlayınca doktorum hızlandırmak iiçin ara öğünlerimi değiştirdi bende sizlerle paylaşmak istedim.11 de bir çay bardağı yoğurt da 1 yemek kaşığı yulaf karıştır dedi.3 deki ara öğünüme 3 kuru kayısı 4 hurma ve saat 5 te de bir dilim ekmek üzerine 1 tatlı kaşığı bal sür ye dedi.2 hafta böyle uygulayacağız ve ciddi anlamda kilo vermen hızlanacak dedi.ana öğünlerim de sebze salata 3 köfte den ibaret.
ya aslinda annemde hep bana kefir aldiriyor cok faydasini görüyorum diye bikere ver bakayim tadina dedim eksi olunca icmemisdim ne kötü ne iyi ama bende iceyim bipff hep tartıldıktan ve bişeyler yedikten sonra lavaboya gidiyorum daha önce gitsem 200-300 gram kurtarırdım belki
bu arada kızlar kefir için muhteşem bir şey bağırsakları çalıştırmak için.. 1 litre alın 3 günde bitirin ben iki gündür sabah kalkınca büyük bi bardak içiyorum tuvalet sıkıntım yok 2 gündür.. ayrıca çok da sağlıklı.. içinde katkı maddesi filan yok tamamen doğal..
bi de markette közlenmiş patlıcan ve közlenmiş kırmızı biber konservesi buldum..
onları aldım koruyucu filan var içinde hiç hoşlanmıyorum ama aldım artık..
onları salata yapıp yedim annemin yaptığı gibi güzel olmuyor taze olmadığından ama yine de güzeldi..
hem kalorisi de çok az akşam yemeklerinde tercih edebilirsiniz bence
cok sagol sekerim benimyıwwrıııımmmm gıyaman ben sanaaahaftayaaa gitcek onlar,sen hiç canını sıkma..bu hafta olmadı tamam mııı pazartesi yeni bir başlangıçççç
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
tebrik ederim canim seniKızlar bugün lcw gittim, kıyafet denedim. 38 beden pantolan normal oldu, 36 yı da zorla düğmesini kapatarak giydim. Gömlekte de 36 beden iyi geldi, çoook mutluyum. Resimlerimi de ekledim, yorumlarınızı bekliyom. Sizleri ve dilekçim seni çooook seviyorum. Allah ne muradınız varsa versin inşallah, sevdiceğine tez zamanda kavuştursun seni de.
doktor civanim doktor doktor civanim
önce diyetisyen olduğunu duydum (erkek)
Sonra komik ve sempatik olduğunu öğrendim
Sonra tipini gördüm veeeeeeeeeee
istanbula taşınmdaya karar verdm
sana bol sanslar canimhadiyin ben kaçtım akşam yemeğini şimdiden hazırlıyım da kociş aç kalmasın benide yolculuk bekler zaten, herkes kendine dikkat etsin benim için dua edin ptty nin sınavı iyi geçsin deyin aklınıza geldikçe2 gün forumdan ayrı kalacağım inş anamın yemeklerinden kaçamaksız kurtulurum birde öyle durum var dün bir tel açtı beni gelcek diye börekler falan filan neler neler hazırlıyacakmış bende dedim ben yemem sen bana bicik kepek ekmeği al onla idare ederim ben olmaz öyle diye tutturdu telde bende tmm annecim yerim diyererek kandırdım ama inş o beni kandırmaz yemekleriyle asla yemicem kalori fazlası olanlardan neyse kızlar sizlere kaçamaksız sağlıklı hafta sonları sınava giricek arkadaşlarda var burada benim gibi onlarada bol şanslar
Kızlar bugün lcw gittim, kıyafet denedim. 38 beden pantolan normal oldu, 36 yı da zorla düğmesini kapatarak giydim. Gömlekte de 36 beden iyi geldi, çoook mutluyum. Resimlerimi de ekledim, yorumlarınızı bekliyom. Sizleri ve dilekçim seni çooook seviyorum. Allah ne muradınız varsa versin inşallah, sevdiceğine tez zamanda kavuştursun seni de.
bu hafta sana yapisacam birsey yemeden direk önce sana soracam dileklütfen 24 saat topikde ol :101:cepden bile girebilirim
kizlar bugün 12 de cikdim isden annem aradi sen yasine yani esime ne aldin dedi :44: niye ki dedim yarin dogum günü ya dediben kocisin dogum gününü unutmussum ona hediye aldim cikolatali pasta aldim ama büyük olandan deyil kücük boy pasta aldim ama ben napcam simcik
dileknapem annem 1 dilim yesem:44: yiyesim yok sevmem ben cikolatali kek pastalari o seviyor diye aldim ama simdi kocis kirilir bende yemezsem :26:
monam 60 olmussun tebrikler canim
kizlarisden dogru düzgün giremedim tekrar kilo veren kizlari tebrik ediyorum gönülden
veremeyenler üzülmesinler daha cok cumalar gelecek ve birinde olmazsa birinde mutlaka kurtulcaz artik su fazlaliklarimizdan diye düsünüyorum
bi............ yaaaaaa
Çok hayııınnssıınnnnnnn Monaaaa
o benim bikerem
idolüm o benim yaaa
Cuma'ya göre çok sessiz bi gün ya:26:
Cuma'ya göre çok sessiz bi gün ya:26:
evet ya neden kiiiii:26:
ne güzel hüpletiyo cipsi ya
bende istiyoruuuuuuum bir tane cips alayım ama tek bir tane bütün akşam ucundan ısıra ısıra yerim.
ha paket ha bir tane demi
hayınımmmmmm ben hayınnnn
ama sen de çok datlusun surata bakk yirimmmmmm yirrrr
herkesler getti tıkınıyo bi biz kaldık galiba
tatlım özelden msj atmıştım geldimi kilo bildirimi?
evet ya neden kiiiii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?