70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tombikos sen Rusyada mi ogrencisin ........bende Moskovada 2yil bir sirkette calistim ham petrol ve yan urunleri satan bir sirketti propejenskaya da yasiyordum cok severim ben Moskovayi 4yil olucak Ingiltere deyim mutlaka birgun tekrar gidicem

tunaydin kizlar dun giremedim arkadasim bizdeydi cocuklardir yeme icmedir derken aksami bulduk onlar gidincede ortaligi toparla yorgunluktan yataga zor attim kendimi saat 10.30 oldu anca kahvalti sirasi bana geldi rezene kavuracam Asya da cok seviyor

günaydın kızlar ancak kalktım elma sirkeli ballı suyumu içtim sogan suyuna da başlıyorum bu sabah itibariyle..daha kahvaltı yapmadım canım bişey istemiyo nedense artık :)))

bende bugün gene 2 kocaman bardak su ile başladım
kahvaltı 2 bardak meyve suyu
ara 1 bardak soda
öğlen kremalı mantar çorbası 1 kase
ara sade türk kahvesi
veeeeee 2 litre sabah içtiğim 1 lt hariç suuu
idrar torbam patlicak bune yaa wc den çıkamıyorum

selam canlar
ızmir'de acayip bi yağmur var nasıl gök gürüldüyor kış günü gibi oldu resmen :1shok:
Dün oğluşu aşıya götürdüm üç tane iğne oldu bacaklarından kıyamadım pamuğuma :ecrin_bebek: tabi aşılardan sonra bizimki bi mız mız oldu ki sormayın dün ve bugün resmen canıma okudu bücürük
işte bu sebeplerden spor yapamadım bi de akşam yemeğe misafirlerim var hazırlık yaptım bütün gün yorgunluktan sırtım ve ayaklarım ağrıyo benneyaptımki
pazar günü de kaçamak yapmıştım ben üç parça pizza bi bardak kola içmiştim klava: spor yapar yakarım diyodum ama olmadı
sanırım bu hafta da kiloda oynama olmayacak :bbo:
ama az ve sık yeme prensibiyle yiyorum günün birinde bu kilolar gidecek benden -tatlicadiarzu-

SLM KIZLARR
bende nezamandır yazamadım
biraz kaçamak yaptımm braya gramadıgım zamanlarda ama ekmek yemiyorum hala
dikkat etmeye çalışıyorm

iyi akşamlar hanımlar, bugün kaçamak yapan yapana :) Ben de hastayım diye, 2 gündür diyem falan yapmıyorum sporada gitmiyorum. Özellikle bugün bayaa koyuverdim. Aldım k-flakesi önüme çerez gibi yedim baya, biraz kısır yedim, kızartılmış yengeç bacağı yedim. Oyy oy oyyy... Bi an önce iyileşsemde devam etsem...

Bugün yediklerim..
11.00 - 6 Kaysi, 4 Erik
12.40 - 1 Armut
15.50 - 1 Tabak Sebzecorbasi, 2 Gevrek ekmek
17.00 - 1 Aktivia

Aslinda acim ama midem bulaniyor canim bisey istemiyor..

selam kzlar ben de geldim yrndan itibren baslarm yedklermi paylasmaya xzeyna ikimzn de hedefi 16 kilo beraber bseler yapabilirz istersen şakkıdı bi de almira sormus ben lahana we sogan suyundan zayıflayanı cok duydum ozellkle lahana suyu selülitlere de cok ii gelio ibrahim saracoglunun lahana kurune bak istersen netten ben baslamıstım ama dewam ettirememstm nyse hdi ugurlu gelrsnz insallah bana gorusmek uzeree :jeyyar:

sonunda yaptım almıra duy canım geldiğim gibi 2 soğanı koydum şimdi haşlanıyo tabi ne kadar haslıcam bilmiyorum ama düdüklüde ötünce indirir ılık ılık içerim annemde makarna yapmış feslegenli peynirli ölcem açlıktan 2 gündür sıvı tüketmekten helak oldum yazık bana yaaaa:çok üzgünüm:

bu arada hasladığım soğanıdamı yesem ya cok acım ben aglıcam aclıktan yaa yarın son günüm ondan sonra belli olur dahada detoks metoks yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…