70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar hanımlar,

diyetisyen arkadaşıma deyoks ve soğan suyunu sordum...soğan suyunun bilinen bir faydası yokmuş, ama sıvı alımı sıvı alımıdır dedi, tansiyon düşürebilirmiş, dikkat etmek lazım...ben kullanıp faydasını göreni çok duydum ama sanırım etkisi daha çok psikolojik, düzenli olarak bir şey yapmak gün içindeki motivasyonu da etkiliyor olabilir. düşük tansiyon dışında bir zararı da yok yani

detoks da üç günden fazla yapmamak lazım, kilo vermek için çok tercih edilen bir yöntem de olmamalı dedi. kilo verme durduğunda şok diyet olarak denenebilirmiş, en fazla üç günnn

herkese iyi akşamlar, başarılı diyetler dilerim

whitehall, nasıl bir detoks programı uyguladın? Neler yaptın, nasıl sonuçlar aldın, paylaşırsan sevinirim. sa.s

mrb kızlar.ben ancak gırdım bugun.
sabah 2 dlm ekmekiyumurta,peynir
ogle yok
ıkındı 2 tbk kısır:lepi:
aksam 1 elma
nasılım?:roflol:

ayparcam elmasu siz varsınız kızlar yeni okudum geçmişi bugün sadece sabah yazmıştım
ayparcam kız 4.5 kilomu kaldı şimdi

kızlar yoğundum bugün evde işlerim vardı dolaplarda düzeltme ev temizliği falan
bugün yediklerimi yazim sabah 3 kuru kayısılı sıcak suyum sonra kepek ekmekli tost domates salatalık
şekersiz az sütlü nescafe arada 1 elma sonra oğluma şehriyeli tavuk yapmıştım 6 kaşık falan atıştırdım ondan sonra annemin mantar yemeyinden5 kaşık falandır atıştırdım yanında büyük bardak ayran sonra elma 4 litre su içtim gün içerisinde az önce yani tam 10 da 1 tane kepekli grısini şu uzun olanlarından
kalorisini bilen varmı grisinin1 tanesinin kızlar

elmasu cok tşk ederim canım doğru tahmin etmişim 3 gün yapcam sadece ve yasasın yarın son gün
tombikoş ben toksin atmak için yaptım çünkü vücudum ödem yapmış gibiydi sonucu anca bitince söyleyebilirim
almira dayanamadım yarım kase yoğurt yedim bişey olmaz herhalde ölecekte değilim diğilmi
loksandra afiyet olsun 1 hafta çukuları götür sonra 2 tabak kısırla cila yap ohh afiyet olsun ikimizin yerine yemiş oldun canım eşin dönerse devam edersin bitir ama çukuları ona göre
kıymetcim afiyet olsun canım yediklerin gayet güzel
ve son söz gidip 1 kocaman bardak soğan suyumu bol limonlu tabii içip almıranın tavsiyesiyle dişlerimi fırcalayıp cumba yatak yarın görüşürüz hepinize güzel uykularr

yok bısey olmaz okadarda canım ama sen yınede sulandırıp ayran yapsaydın hmmmm madem katı yedın 1 bardak su ıc üzerıne mıgdende ayran olsun-tatlicadiarzu-

iyi akşamalr kızlar... bugün evdeydim... tatil biraz geç kalktım.. 1 dilim ekmek, domates,salatalık, peynir ve mantarlı omlet yaptım...

arada çay ve birkaç tane küçük galeta yedim...

akşamda 1 lkase çorba ve birazda sebze yemeği yedim... birazda yoğurt...

spor yerine temizlik yapayım dedim ama misafir geldi sporda kaldı...

ananas nasıl gıdıyo toz canım

çok mutluyum almıracım.2.günümdü bugün 1 kilo vermişim bile ve hiç acıkmadım.insanın acıkmadan kilo vermesi çok keyifli bişey.günler çabuk geçsin diye bekliyorum.tabikide birtek dez içip oturmuyorum malum 2 tane çocuğum var benim birisi 1 birisi 5 yaşında genç anneyim ben alıp onları parka markete falan çıkıyorum bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum.akşamüstüde egzersizle bitiriyorum aktiviteyi.ye yat devrini kapadım artık.ama dez den çok memnunum hiç acıkmıyorum.

biktim bu diyetten ya ne zor sey vallahi elimi neye uzatsam sanki suc aletinde parmak izim kalicakmis gibi hizla geri cekiyorum yarin esim calismiyor alisveris gunumuz off ya ne kadar kalorili sey varsa guzel ve ben almadan kosarak gecicem o reyonlari cikolata yemeyeli tadini unuttum sonunda istahim kusucek anoreksik olucam o olcak boyle 35 kilo gezcem artik nickimide SISKASINSI yaparim

cok sevındım canım weiter so

tamam ben varım süprizzzzz belki berarber bişiler yaparsak daha çok hırslanırız

günaydın şekerler
dün gece misafirlerle biraz yedim yemeklerden :çok üzgünüm: ama hiç oturmadım hep ayaktaydım belki biraz faydası vardır diye düşünüyorum kafamçokkarıştı
hamilelikten sonra benim vücuda bişiler oldu sanırım öncesinde hiç acıkmazdım şimdi karnımın sesini duyuyorum resmen acaba düzensiz ve az uykunun yan etkisi olabilir mi :uhm:

aman nuraycım ağzından yel alsın sakın öyle olmayasın :1shok:

ananascım iki çocuk var senin de oldu mu hamilelikten sonra iştahını engelleyememe gibi bi sorun yoksa ben mi öyleyim :uhm: bi türlü çözemedim şunu ki ben yemek konusunda acayip bi şekilde irademe sahip biriydim senağlama

Herkese günaydinlar bu arada kizlar ben bu kiloya geldim ama simdi önümde 4 gün kermes var ne etcem bilmiyorum, yemek satisinda ben varim, yas pastalar, tatlilar, börek cörekler, mantilar, dönerler, baliklar, tavuklar daha ne ararsaniz olcak nasil dayanirim bilmiyorum istah kesicek bi yol bilen varmi aranizda

günaydın kızlar burda hava yağışlı ve gök gürlüyodu gece insan güneşsiz havayla uyanınca bişey yapası gelmiyo ben böyle havayı rejim yapmadığım zaman seviyom neyse bi kahvaltı olayını halledim gelirim kolay gelsin herkese

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…