bu arada hasladığım soğanıdamı yesem ya cok acım ben aglıcam aclıktan yaa yarın son günüm ondan sonra belli olur dahada detoks metoks yapmam
Tbk tabak oluyo dimi:roflol:mrb kızlar.ben ancak gırdım bugun.
sabah 2 dlm ekmekiyumurta,peynir
ogle yok
ıkındı 2 tbk kısır:lepi:
aksam 1 elma
nasılım?:roflol:
mrb kızlar.ben ancak gırdım bugun.
sabah 2 dlm ekmekiyumurta,peynir
ogle yok
ıkındı 2 tbk kısır:lepi:
aksam 1 elma
nasılım?:roflol:
elmasu cok tşk ederim canım doğru tahmin etmişim 3 gün yapcam sadece ve yasasın yarın son gün
tombikoş ben toksin atmak için yaptım çünkü vücudum ödem yapmış gibiydi sonucu anca bitince söyleyebilirim
almira dayanamadım yarım kase yoğurt yedim bişey olmaz herhalde ölecekte değilim diğilmi
loksandra afiyet olsun 1 hafta çukuları götür sonra 2 tabak kısırla cila yap ohh afiyet olsun ikimizin yerine yemiş oldun canım eşin dönerse devam edersin bitir ama çukuları ona göre
kıymetcim afiyet olsun canım yediklerin gayet güzel
ve son söz gidip 1 kocaman bardak soğan suyumu bol limonlu tabii içip almıranın tavsiyesiyle dişlerimi fırcalayıp cumba yatak yarın görüşürüz hepinize güzel uykularr
ananas nasıl gıdıyo toz canım
çok mutluyum almıracım.2.günümdü bugün 1 kilo vermişim bile ve hiç acıkmadım.insanın acıkmadan kilo vermesi çok keyifli bişey.günler çabuk geçsin diye bekliyorum.tabikide birtek dez içip oturmuyorum malum 2 tane çocuğum var benim birisi 1 birisi 5 yaşında genç anneyim ben alıp onları parka markete falan çıkıyorum bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum.akşamüstüde egzersizle bitiriyorum aktiviteyi.ye yat devrini kapadım artık.ama dez den çok memnunum hiç acıkmıyorum.
selam kzlar ben de geldim yrndan itibren baslarm yedklermi paylasmaya xzeyna ikimzn de hedefi 16 kilo beraber bseler yapabilirz istersen şakkıdı bi de almira sormus ben lahana we sogan suyundan zayıflayanı cok duydum ozellkle lahana suyu selülitlere de cok ii gelio ibrahim saracoglunun lahana kurune bak istersen netten ben baslamıstım ama dewam ettirememstm nyse hdi ugurlu gelrsnz insallah bana gorusmek uzeree :jeyyar:
aman nuraycım ağzından yel alsın sakın öyle olmayasın :1shok:biktim bu diyetten ya ne zor sey vallahi elimi neye uzatsam sanki suc aletinde parmak izim kalicakmis gibi hizla geri cekiyorum yarin esim calismiyor alisveris gunumuz off ya ne kadar kalorili sey varsa guzel ve ben almadan kosarak gecicem o reyonlari cikolata yemeyeli tadini unuttum sonunda istahim kusucek anoreksik olucam o olcak boyle 35 kilo gezcem artik nickimide SISKASINSI yaparim
çok mutluyum almıracım.2.günümdü bugün 1 kilo vermişim bile ve hiç acıkmadım.insanın acıkmadan kilo vermesi çok keyifli bişey.günler çabuk geçsin diye bekliyorum.tabikide birtek dez içip oturmuyorum malum 2 tane çocuğum var benim birisi 1 birisi 5 yaşında genç anneyim ben alıp onları parka markete falan çıkıyorum bol bol yürüyüş yapmaya çalışıyorum.akşamüstüde egzersizle bitiriyorum aktiviteyi.ye yat devrini kapadım artık.ama dez den çok memnunum hiç acıkmıyorum.
ayparcam elmasu siz varsınız kızlar yeni okudum geçmişi bugün sadece sabah yazmıştım
ayparcam kız 4.5 kilomu kaldı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?