70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen gelmeden hepsini yedim he he he sözde iki dilim yiyecektim ama bir baktım 3 dilimde yok olmuş

çok geçmiş olsun canım ya. demek mersin 31 derece vaaaaav bizde ısındık sayılır artık artı dayız 9-10 dereceyi görüyoruz ama hala ince de olsa paltosuz çıkılmıyor,
ama bugün şu kalın kazakları kaldıram diyorum artık onlar fazla geliyor. öff yazlık kışlık değiştirme işine de gıcığım keşke bir sürü dolap olsa hepsi devamlı açıkta kalsa

içine bir tane tatlandırıcı atıp dene kahveyi ben öyle yapıyorum iyi oluyor

walla tatlim esimle gecen alisverise gittik,diyete baslamadan once yemege bayildigimiz seylerin kalorilerine bakmaya basladikcips,jelibon,biskuviler..hepsine baktik,gozler bolee
orda farkettim nescafeninde kalorisi cok yuksek..bundan sonra ne alirsan al calorisine bakmadan sepetine atmaa

atlatirsin canim, bol sanssss ve iyi eglenceler
slm kızlaaaaaar ya bu site niye beni atıyo anlamadım. bir yumurta ile 2-3 dilim yumurtalı ekmek ve domates hazırlıyom gelin beraber yiyelim
bana da hazirla bacim,yeni kalktim ama tekrar yatasim var

gecmis olsun canim,isallah kizinin cani yanmaz:18:havaya bak yaa simdiden boyleyse yazin kac derece bacimm

bende sürünerek çıktım yataktan zati 5 çayımı içiyom daha yeni uyanıyorum bir duş alıp kendime gelebilirsem dışarı çıkacağım iyice ev kuşu oldum. iş ev iş ev çoook sıkıldım

yawrular yaa dun esime surpriz yaptim sacimi kestirdim,esim kisa ve pirasa gibi duz saclari seviyo benim de saclarim dalgali o yuzden iyi bir sac duzlestiricisi almayi dusunuyorum..philips 8361i ve remington shine terapy ve pearl bisey onu onerdiler model numaralari s9500 ve 9950.. bi turlu karar veremedim..saclarim cok kalin telli degil,normalin biraz ustunde kalinne garip bi aciklama yaptimm normalin biraz ustunde kalinhergun duzlestirmem lazimuzun sure etkili bisey lazim bana..onerilerinizi bekliyorummm
ilk fotograf philips 8361

remington 9500 inci bisey

remington 9950 shine terapi

karar veremiyorummmyardim edin lutfeeeeen

ben braun almıştım memnum kalmıştım

ben de babylis in ki var. önemli olan plakalar seramik plaka al ve kaliteli olsun yoksa saçı mahvediyor.
ben benimkinden memnunum çok araştırıp almıştıp aynı markanın saç düzleştirici tarakla saç kurutma makineside var bende öneririm

günaydin citir ve citir adaylari

ya ama burda da hic birsey yok kumpiri ankarada yemisdim waffle hic yemedim :84: ben niye dobic oldum anlamadim türkiyede olanlarin cogu burda yok bile
hadi bakalim canim isallah bu sefer dogrudur buralarda sogudu 3 derecegi cikmiyor bende özledim sicagi

canim benim bir degisiyi remingtondan vardin hicde memnun degildim isitmiyordun tam birde cok uzun sürüyordun hem tam düzlestirmiyordun rowenta nin markasini begeniyorum kaliteli oluyor onlar öbürlerini bilmiyorum :44:

cnm kek felan ıstıo bana bırı dur desııııııııııııııın

aman kız dur yeme yaz geldi bak çıtır olacaz daha

kızlaaaaar feci pacalarım tutuştu. yazlıkları çıkardım biraz önce çok darlar acilen 2-3 kilo atmam lazım yoksa yandım:18:
birazdan yürüyüşe çikacağım akşamda şu michellenin spor progromına tekrar başlayacam:18:
tartım kafayı yedi ya tartıldım önce 71.1 gösterdi yarım saat sonra 72.5 şimdi tartıldım 70,8 diye o da dayanamadı bana dalga geçiyo benimle
tartı aralarında birşey yemedim ama bir anormallik var tartıda.
benim acil incelmem gerek yoksa hiçbirşeye giremeyeceğim yaaaaaaaa:18::18::18::18:

az kaldi pisim desene yakinda 6li rakamlari göreceksin
kar yagmaya basladi disarida ya bu hava bana göre degil

az kaldi pisim desene yakinda 6li rakamlari göreceksin
kar yagmaya basladi disarida ya bu hava bana göre degil

YEMEDIM CANM son anda dedım yapma hasret bu z amna kadr yedınde noldu kurtardm yanı kendımı

boşveeeeer ben zayıflamadan değiştirmiyorum
Eki Görüntüle 385601

ahanda benim tartıda bu durmda
benim tartinin sonuda öyle olacak
YEMEDIM CANM son anda dedım yapma hasret bu z amna kadr yedınde noldu kurtardm yanı kendımı
yeme tabii iyi yapmissin migdeye 5 dakikada yutuyoruz doymuyoruz bile hamur isi ile kaloriside cabasi
sakın yeme hamur işi o yedikçe yiyesin gelirr

yaz geldi yazlıklar çıkıcak böyle düşünn

dün esimin dogum günü pastasindan kücük bir dilim yedim onu yedikden sonra bi istahim acildi senin dedigin gibi hic baslamiyacaksin yoksa canin birsürü sey istiyor

kizlar kactim oglise ders verdim yaparsan biraz bilgisayar oynayabilirsin dedim beni kaldiriyor simdi anne söz verdin diye

cumadan berı kacamk yapmadım bugun tartılaym dedım ıı sukur 68 ı gordm yıne belkım cumaya kadr 67 olabılerem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…