sen gelmeden hepsini yedim he he he sözde iki dilim yiyecektim ama bir baktım 3 dilimde yok olmuşSüper
Sen süper besleniyorsun cidden kuzeninin diyet listesini almıştın sanırım.
Kaçılll Blackkk geliyorummm
İş sipariş vermeye gelince kendimden geçiyorum ben içimdeki obez Dilek hortluyo
2-3 fincandan sonra alışıyosun canım emin ol bak
çok sağol canım
öyleler malesef
kesinlikle pedodontist ol yana yana aradık
çoğu diş hastanelerinde yok zaten
olması gerekir sanırım
bulamadığımız için normal diş hekimine götürcem
sen anlarsın belki kızımın ağzında dudak müköz kisti var sanırım alınması lazım
onunla uğraşıyoruz
teşekkür ederim canım bugün normal diş hekimine göstercez
boşuna strese soktular bizi, mersin buraya 1,5 saat uzaklıkta sıcakta zor oldu, mersin kalabalık bir il acaipte sıcaktı bahar mesvisiminde 31 derece yaktı bizi
öyle olucak artık o zaman.. hem türk kahvesi daha çok uyku açıyor 3ü 1arada pek etkilemiyor içip uyuyabiliyorum
sağol canım
ben çıkayım kızlar biraz ders çalışayım sonra da kahvaltıya gitcez
az önce bi kase süte 1-2 kaşıkkadar yulaf ezmesi kattım yedim kahvaltıyı geç yapcaz diye..
kendinize iyi bakın canlarım
walla tatlim esimle gecen alisverise gittik,diyete baslamadan once yemege bayildigimiz seylerin kalorilerine bakmaya basladik300-400 müüü
dehşete kapıldım resmen ben şu anda ben bi bardağa iki paket koyuyorum resmen uykum açılsın diye
tabii sonra çarpıntı yapıyor
kalori manyağı olmuşum resmen:18::18:
bundan sonra türk kahvesi yapayım bari
atlatirsin canim, bol sanssss ve iyi eglencelerGünaydın kızlar.:82:
Bu sabah kalabalık topiğimiz.
Herkes kahvaltı etmekte üşendi lak lak yapıyo herhalde.
aynen canimben de sabah kalktigimda kefir icmeye basladim,sonrasinda tarcinli su iciyorum..sonra da kahvalti hazirlicam daha,tembelim ben
Bugün arkadaşlarla dışarı çıkıcaz hepsi de cılız.
Ne yicem hiç bilmiyorum.
sen de citirsin bacim
Ortaköy'e gidersek kumpir ve waffle olacağı kesin de.
Yakın yerlere götürüp bişey yedirmemeyi planlıyorum.
Sahilde oturmak onların bi kaç cıss yemesi benimde zero ve badem, fındık falan yemem daha mantıklı geldi.
sahilde balik yiyebilirsin yawrum,olsa da yesek
İnşaallah kötü atlatmam bugün.
Bide ödem toplamışım parmaklarım şişmiş fena halde
Reglde tık yok gene 1 haftayı geçti.
klozet de bana bozuk atiyo bacim netcez
Bugünü de kaçamaksız atlatırız inşaallah kızlar..:119:
bana da hazirla bacim,yeni kalktim ama tekrar yatasim varslm kızlaaaaaar ya bu site niye beni atıyo anlamadım. bir yumurta ile 2-3 dilim yumurtalı ekmek ve domates hazırlıyom gelin beraber yiyelim
çok sağol canım
öyleler malesef
olması gerekir sanırım
onunla uğraşıyoruz
boşuna strese soktular bizi, mersin buraya 1,5 saat uzaklıkta sıcakta zor oldu, mersin kalabalık bir il acaipte sıcaktı bahar mesvisiminde 31 derece yaktı bizi
walla tatlim esimle gecen alisverise gittik,diyete baslamadan once yemege bayildigimiz seylerin kalorilerine bakmaya basladikcips,jelibon,biskuviler..hepsine baktik,gozler bolee
orda farkettim nescafeninde kalorisi cok yuksek..bundan sonra ne alirsan al calorisine bakmadan sepetine atmaa
atlatirsin canim, bol sanssss ve iyi eglenceler
bana da hazirla bacim,yeni kalktim ama tekrar yatasim var
gecmis olsun canim,isallah kizinin cani yanmaz:18:havaya bak yaa simdiden boyleyse yazin kac derece bacimm
yawrular yaa dun esime surpriz yaptim sacimi kestirdim,esim kisa ve pirasa gibi duz saclari seviyobenim de saclarim dalgali o yuzden iyi bir sac duzlestiricisi almayi dusunuyorum..philips 8361i ve remington shine terapy ve pearl bisey onu onerdiler model numaralari s9500 ve 9950.. bi turlu karar veremedim..saclarim cok kalin telli degil,normalin biraz ustunde kalin ne garip bi aciklama yaptimm normalin biraz ustunde kalin hergun duzlestirmem lazim uzun sure etkili bisey lazim bana..onerilerinizi bekliyorummm
ilk fotograf philips 8361
Eki Görüntüle 385546
remington 9500 inci bisey
Eki Görüntüle 385547
remington 9950 shine terapi
Eki Görüntüle 385548
karar veremiyorummmyardim edin lutfeeeeen
yawrular yaa dun esime surpriz yaptim sacimi kestirdim,esim kisa ve pirasa gibi duz saclari seviyobenim de saclarim dalgali o yuzden iyi bir sac duzlestiricisi almayi dusunuyorum..philips 8361i ve remington shine terapy ve pearl bisey onu onerdiler model numaralari s9500 ve 9950.. bi turlu karar veremedim..saclarim cok kalin telli degil,normalin biraz ustunde kalin ne garip bi aciklama yaptimm normalin biraz ustunde kalin hergun duzlestirmem lazim uzun sure etkili bisey lazim bana..onerilerinizi bekliyorummm
Eki Görüntüle 385546
Eki Görüntüle 385547
Eki Görüntüle 385548
ya ama burda da hic birsey yok kumpiri ankarada yemisdim waffle hic yemedim :84: ben niye dobic oldum anlamadim türkiyede olanlarin cogu burda yok bileGünaydın kızlar.:82:
Bu sabah kalabalık topiğimiz.
Herkes kahvaltı etmekte üşendi lak lak yapıyo herhalde.
Bugün arkadaşlarla dışarı çıkıcaz hepsi de cılız.
Ne yicem hiç bilmiyorum.
Ortaköy'e gidersek kumpir ve waffle olacağı kesin de.
Yakın yerlere götürüp bişey yedirmemeyi planlıyorum.
Sahilde oturmak onların bi kaç cıss yemesi benimde zero ve badem, fındık falan yemem daha mantıklı geldi.
İnşaallah kötü atlatmam bugün.
Bide ödem toplamışım parmaklarım şişmiş fena halde
Reglde tık yok gene 1 haftayı geçti.
Bugünü de kaçamaksız atlatırız inşaallah kızlar..:119:
hadi bakalim canim isallah bu sefer dogrudur
çok sağol canım
öyleler malesef
olması gerekir sanırım
onunla uğraşıyoruz
Eki Görüntüle 385546
Eki Görüntüle 385547
Eki Görüntüle 385548
cnm kek felan ıstıo bana bırı dur desııııııııııııııın
aman kız dur yeme yaz geldi bak çıtır olacaz daha
kızlaaaaar feci pacalarım tutuştu. yazlıkları çıkardım biraz önce çok darlar acilen 2-3 kilo atmam lazım yoksa yandım:18:
birazdan yürüyüşe çikacağım akşamda şu michellenin spor progromına tekrar başlayacam:18:
tartım kafayı yedi ya tartıldım önce 71.1 gösterdi yarım saat sonra 72.5 şimdi tartıldım 70,8 diye o da dayanamadı bana dalga geçiyo benimle
tartı aralarında birşey yemedim ama bir anormallik var tartıda.
benim acil incelmem gerek yoksa hiçbirşeye giremeyeceğim yaaaaaaaa:18::18::18::18:
aman kız dur yeme yaz geldi bak çıtır olacaz daha
kızlaaaaar feci pacalarım tutuştu. yazlıkları çıkardım biraz önce çok darlar acilen 2-3 kilo atmam lazım yoksa yandım:18:
birazdan yürüyüşe çikacağım akşamda şu michellenin spor progromına tekrar başlayacam:18:
tartım kafayı yedi ya tartıldım önce 71.1 gösterdi yarım saat sonra 72.5 şimdi tartıldım 70,8 diye o da dayanamadı bana dalga geçiyo benimle
tartı aralarında birşey yemedim ama bir anormallik var tartıda.
benim acil incelmem gerek yoksa hiçbirşeye giremeyeceğim yaaaaaaaa:18::18::18::18:
az kaldi pisim desene yakinda 6li rakamlari göreceksin
kar yagmaya basladi disarida ya bu hava bana göre degil
cnm kek felan ıstıo bana bırı dur desııııııııııııııın
YEMEDIM CANM son anda dedım yapma hasret bu z amna kadr yedınde noldu kurtardm yanı kendımı
sakın yeme hamur işi o yedikçe yiyesin gelirr
yaz geldi yazlıklar çıkıcak böyle düşünn
sakın yeme hamur işi o yedikçe yiyesin gelirr
yaz geldi yazlıklar çıkıcak böyle düşünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?