70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünkü menüm;
kahwaltıııı (12.30 gbi)
-2 dilim ögrenci usülü börek
-2dilim kaşar
-1 dilim beyaz peynir
-şekersiz büssürü çay
-1 bardak meywe suyu
öglen(18.00)
balık ekmek
soda
akşam(21.00)
bcool bögürtlenli o kdr

ıveeet sekerım yemedım walla ahh ahh neler gelıo bnm aklıma gorumcemın dugunu olck sanırım bu sene onn dugunnde super olmalııyım

benim de aynen
aklıma gelse iyi yinede
evde bir sürü hamur işi var saymıyım şimdi
görünce direk içimden cıs cısssss diyorumm
ama ben yaptım omletimi yedim misssss

menum
sabah k fleks
ara elma yesılcay
oglen 4 5 yemek kasıgı patates lıgt cola
ara elma yesılcay
aksam salata corba yogurt
ara belkım meywe

benim de aynen
aklıma gelse iyi yinede
evde bir sürü hamur işi var saymıyım şimdi
görünce direk içimden cıs cısssss diyorumm
ama ben yaptım omletimi yedim misssss

ben gecen hafta ondan kılo aldm ewdekılere saldırdm hep bıttıler sukur artk ewe almak yok karr werdım

slm kızlar benide aranıza katılmak istiyorum ama benim kilom 60lı rakamlarda

bursa86 arkadaşım grubunuza katılmamı çok ısrar etti bende gelmek istedim

bugün dışarı çıktık kızım bile kısa kollu giydirdim yinede terledi
dışarısı çok sıcak
bende kışlıkları değiştircem ama yazlıklar vakumlu poşetlerde
nasıl olcak bilmiyorum çok karışcak ortalık
gecmis olsun canim,isallah kizinin cani yanmaz:18:havaya bak yaa simdiden boyleyse yazin kac derece bacimm
şimdi güneş 31 derece yazın gölge 35-36 derece olur
yazın durulmaz buralardada memleket diye başka çare yok
uykusuz geceler sıcaktan...
ben arzum kullanıyorum
saçlarım kalın telli olmasına rağmen iyi, ben memnunum bu markalar nasıl olur hiç bilmiyorum hepsiburadada yorumlara bak yönlendirici oluyor
az kaldi pisim desene yakinda 6li rakamlari göreceksin
kar yagmaya basladi disarida ya bu hava bana göre degil
karmııı?? hangi mevsimdesiniz bacım siz, yazlıkları giydik biz

hoşgeldin, iyiki arkadaşım ısrar etmiş diyeceksin
pişman olmayacaksın
bugün sessiz buralar normalde muhabbet akaaaar gider

Son düzenleme:
dietisyene gittin mi canım sen 15 yaşındasın daha büyüme çağındasın kilo vermen önemli tabii ama protein ve vitamin de alman lazım

kızlaaaar nerdesiniz ya ne bu sessizlik

2 ay önce gittim hastaneye annem obeziteye götürecekti ama yaşım küçük olduğu için diyetisyene yolladılar. Oda sadece herkese verdiği diyet listesinden verdi. Kilo ve boyumu ölçmedi bile bende en son ölçülerime göre söyledi bende birdaha gitmedim. Hiç ilgilenmedi liste verdi sadece.

Hosgeldin :)
Sen bakma haftasonu texas gibi oluyo ama yarin kudururlar cenelerine yetisemezsin zillilerin
Motivasyon icin dogru yerdesin :)

Te Allahim ya ergen bi kiz geliyo ve ilgilenmiyolar! Bi de maas aliyolar ya tilt oluyorum!

evt arkadaşımda aynen bunu söyledi kilon sorun değil dedi herkes girebiliyor illa 70li kilolarda olman gerekmiyo dedii
bide ben dukan yapmaya başladım sorun olmaz değilmi

yok gerekmiyor 70-79 arası diyor ama ben 70 kiloyla geldim buraya
muhabbet güzel
dukan yapmanda sorun olmaz ama kızların menülerini takip edersen sağlıklı beslenerekte yolunda ilerleyebilirsin

Hosgeldin :)
Sen bakma haftasonu texas gibi oluyo ama yarin kudururlar cenelerine yetisemezsin zillilerin
Motivasyon icin dogru yerdesin :)

Te Allahim ya ergen bi kiz geliyo ve ilgilenmiyolar! Bi de maas aliyolar ya tilt oluyorum!

Maalesef bide bakışları "yine geldi bir ağzını tutamayan ye ye ye ondan sonra ben neden kilo veremiyorum de " gibi bakıyordu. Galiba kilo vereceğimi düşünmüyordu zaten o listelerden internettede çok var.

yok gerekmiyor 70-79 arası diyor ama ben 70 kiloyla geldim buraya
muhabbet güzel
dukan yapmanda sorun olmaz ama kızların menülerini takip edersen sağlıklı beslenerekte yolunda ilerleyebilirsin

14 kasımdan beri diyetteyim yeterince sağlıklı beslendim ama kaç aydır duraklamadayım bide dukanı deniyeyim dedim
3 günlük atak evrem bitti 1.4 grm verdim 5 mayısa kadar devam etmeye çalışacağım dukana
5 mayısda görümcemin düğünü varr malüm o sıralar koşuşturmakdan dikkat edemem ozamanda yediklerime dikkat ederim sadece

benimde durdu hatta dikkat ettiğim halde almaya başladım
bende bişeyler yapmalıyım ama ne bilmiyorum
değişiklik şart

bugünkü menüm

sabah
1 greyfurt suyu
1 dilim ekmek
2 dilim peynir,4 zeytin,2 çay kaşığı pekmez
1 domates,1 salatalık
1 yeşil çay
ara
1 avuç leblebi

öğlen
1 kaşık et kavurma
1 kaşık yoğurt ve kara lahana
yarım ayva
ara
belki fındık belki yok

akşam
5 yemek kaşığı mısır gevreği
1 bardak light süt
ara
belki leblebi fındık belki yok

Bugün çok mutluyum. Tam olarak sıkı diyete dün girdim . Bugünde pikniğe gittik sabahleyin iki dilim peynir ve birkaç kaşık yoğurt yedim sadece ekmek falanda kullanmadım hiç. Yürüyüş filan yapınca susadım ve 4, 5 bardak fanta içtim. Birde bugün dayım bana Meryem bu aralar kilo verdi dedi geçen hafta kilo aldığımı söylüyordu bir iki gün yemekten kesince hemen belli oluyor göbekten filan :) Az sonra kanat yiyicez bir dilim alıp kalkmayı planlıyorum ama üstünden kalkamamaktanda korkuyorum. İlk günlerdende rejimi bozmayı hiç istemiyorum . Aslında yemekten kalktığımda aç hissetmiyorum kalkamyı becerebilmek çok zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…