YEMEDIM CANM son anda dedım yapma hasret bu z amna kadr yedınde noldu kurtardm yanı kendımı
ıveeet sekerım yemedım walla ahh ahh neler gelıo bnm aklıma gorumcemın dugunu olck sanırım bu sene onn dugunnde super olmalııyım
benim de aynen
aklıma gelse iyi yinede
evde bir sürü hamur işi varsaymıyım şimdi
görünce direk içimden cıs cısssss diyorumm
ama ben yaptım omletimi yedim misssss
bugün dışarı çıktık kızım bile kısa kollu giydirdim yinede terlediçok geçmiş olsun canım ya. demek mersin 31 derece vaaaaav bizde ısındık sayılır artık artı dayız 9-10 dereceyi görüyoruz ama hala ince de olsa paltosuz çıkılmıyor,
ama bugün şu kalın kazakları kaldıram diyorum artık onlar fazla geliyor. öff yazlık kışlık değiştirme işine de gıcığım keşke bir sürü dolap olsa hepsi devamlı açıkta kalsa
şimdi güneş 31 derece yazın gölge 35-36 derece olurgecmis olsun canim,isallah kizinin cani yanmaz:18:havaya bak yaa simdiden boyleyse yazin kac derece bacimm
ben arzum kullanıyorumyawrular yaa dun esime surpriz yaptim sacimi kestirdim,esim kisa ve pirasa gibi duz saclari seviyobenim de saclarim dalgali o yuzden iyi bir sac duzlestiricisi almayi dusunuyorum..philips 8361i ve remington shine terapy ve pearl bisey onu onerdiler model numaralari s9500 ve 9950.. bi turlu karar veremedim..saclarim cok kalin telli degil,normalin biraz ustunde kalin ne garip bi aciklama yaptimm normalin biraz ustunde kalin hergun duzlestirmem lazim uzun sure etkili bisey lazim bana..onerilerinizi bekliyorummm
ilk fotograf philips 8361
karmııı?? hangi mevsimdesiniz bacım siz, yazlıkları giydik bizaz kaldi pisim desene yakinda 6li rakamlari göreceksin
kar yagmaya basladi disarida ya bu hava bana göre degil
hoşgeldin, iyiki arkadaşım ısrar etmiş diyeceksinslm kızlar benide aranıza katılmak istiyorum ama benim kilom 60lı rakamlarda
bursa86 arkadaşım grubunuza katılmamı çok ısrar etti bende gelmek istedim
dietisyene gittin mi canım sen 15 yaşındasın daha büyüme çağındasın kilo vermen önemli tabii ama protein ve vitamin de alman lazım
kızlaaaar nerdesiniz ya ne bu sessizlik
hoşgeldin, iyiki arkadaşım ısrar etmiş diyeceksin
pişman olmayacaksın
bugün sessiz buralar normalde muhabbet akaaaar gider
Hosgeldin :)slm kızlar benide aranıza katılmak istiyorum ama benim kilom 60lı rakamlarda
bursa86 arkadaşım grubunuza katılmamı çok ısrar etti bende gelmek istedim
2 ay önce gittim hastaneye annem obeziteye götürecekti ama yaşım küçük olduğu için diyetisyene yolladılar. Oda sadece herkese verdiği diyet listesinden verdi. Kilo ve boyumu ölçmedi bile bende en son ölçülerime göre söyledi bende birdaha gitmedim. Hiç ilgilenmedi liste verdi sadece.
evt arkadaşımda aynen bunu söyledi kilon sorun değil dedi herkes girebiliyor illa 70li kilolarda olman gerekmiyo dedii
bide ben dukan yapmaya başladım sorun olmaz değilmi
kızlarr 1 ayva kaç kalori farklı farklı yazan siteler varda
ben kalorisepetine bakıyorum
gramla yazmış
300 gr gelen 1 ayva 189 kaloriymiş
Hosgeldin :)
Sen bakma haftasonu texas gibi oluyo ama yarin kudururlar cenelerine yetisemezsin zillilerin
Motivasyon icin dogru yerdesin :)
Te Allahim ya ergen bi kiz geliyo ve ilgilenmiyolar! Bi de maas aliyolar ya tilt oluyorum!
yok gerekmiyor 70-79 arası diyor ama ben 70 kiloyla geldim buraya
muhabbet güzel
dukan yapmanda sorun olmaz ama kızların menülerini takip edersen sağlıklı beslenerekte yolunda ilerleyebilirsin
14 kasımdan beri diyetteyim yeterince sağlıklı beslendimama kaç aydır duraklamadayım bide dukanı deniyeyim dedim
3 günlük atak evrem bitti 1.4 grm verdim 5 mayısa kadar devam etmeye çalışacağım dukana
5 mayısda görümcemin düğünü varr malüm o sıralar koşuşturmakdan dikkat edemem ozamanda yediklerime dikkat ederim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?