günaydın hanımlar,
dün çok moralim bozuldu, haziran sonunda çok yakın bir arkadaşımın düğünü var, kıyafet bakmaya çıktım, bütün elbiseler askısız, benim vücut tipim de hiç kaldırmıyor, bir türlü istediğimi bulamadım, vücudumum sığdıuğı kıyafete göğüsler mümkün değil sığmıyor...
ooof oooof bugün sıkıntılı
günaydın kızlar
nasılsınız şekerler bakalım biz çok iiyiz teyzoşlar ptesi dr a gittik
herşey yolunda hala bebişimiz kese halinde ve 1 cm ama bakalım ayın 30un da
bir daha gidicez kalp atışalrını duyacaz ve bir kaç test yapılacak bu arada dr kilomu gayet ii buldu
ve hamilelik boyunca çok kilo almassak sonrasınında çok sorunlu olmayacagını soledi:)))
günaydın hanımlar,
dün çok moralim bozuldu, haziran sonunda çok yakın bir arkadaşımın düğünü var, kıyafet bakmaya çıktım, bütün elbiseler askısız, benim vücut tipim de hiç kaldırmıyor, bir türlü istediğimi bulamadım, vücudumum sığdıuğı kıyafete göğüsler mümkün değil sığmıyor...
ooof oooof bugün sıkıntılı
Canim arkadasim simdi bu duruma gülermisin yoksa aglarmisin zayiflamak icin yemedigimiz denemedigimiz icmedigimiz sey kalmadi... sonuc gurultusunu dinledigimiz göbekler:sm_confused:herkese günaydınnnnn
dün gece soğan suyunu içme gafletinde bulundum ve sabaha kadar çıkardım almıra öldürcem seni su içmeme gerek kalmadı yoğurtta kalmadı o ne kadar kötü bişey ya 1 bardağa 2 limon sıktım banamısın demedi zaten bişey yemiyodum böylece gerçekten detoks oldu hiçbişey kalmadı ama ben açımmmmmmmmmm
sabah uyanınca 2 kocaman bardak traş limonlu su içtim
kahvaltı olarak 1 kocaman bardak meyve suyumu içtim şimdide ölee karnımın gurultusunu dinliyorum
Canim arkadasim simdi bu duruma gülermisin yoksa aglarmisin zayiflamak icin yemedigimiz denemedigimiz icmedigimiz sey kalmadi... sonuc gurultusunu dinledigimiz göbekler:sm_confused:
Canisim kilon 72 yaziyo boyun kacki sen bukadar kendine dert ettin???haklısın canım ya inan aclıktan ateşim cıkıyo gram verdim mi bilmiyorum yaz geldi millet soyundu benim tişortler göbegimin üstünde kalıyo kıyamıyorumda yenisinide almak istemiyorum öle ne bulursam geçirip üstüme geziyorum off offfff bari su detoksla bişeyler gitse bugün son günüm inş yarın katı şeyler yiyip gözümü acarım
Herkese günaydinlar bu arada kizlar ben bu kiloya geldim ama simdi önümde 4 gün kermes var ne etcem bilmiyorum, yemek satisinda ben varim, yas pastalar, tatlilar, börek cörekler, mantilar, dönerler, baliklar, tavuklar daha ne ararsaniz olcak nasil dayanirim bilmiyorum istah kesicek bi yol bilen varmi aranizda[/Q
bir yol var tabıı kı,nasıl markete gıderken karnınız tok gıdın, abur cubur almazsınız denıyor ya,sen de karnını doyurup gıt,saglıklı seylerle tabıı kı,boylece gozun ac olmaz,en az zararla atlatırsın o gunlerı,sana guvenıyoruz canım:1hug:
herkese günaydınnnnn
dün gece soğan suyunu içme gafletinde bulundum ve sabaha kadar çıkardım almıra öldürcem seni su içmeme gerek kalmadı yoğurtta kalmadı o ne kadar kötü bişey ya 1 bardağa 2 limon sıktım banamısın demedi zaten bişey yemiyodum böylece gerçekten detoks oldu hiçbişey kalmadı ama ben açımmmmmmmmmm
sabah uyanınca 2 kocaman bardak traş limonlu su içtim
kahvaltı olarak 1 kocaman bardak meyve suyumu içtim şimdide ölee karnımın gurultusunu dinliyorum
ahcanım yaa gülsemmı aglasammı ama kusura bakma ben dayanamadım bastım kahkahayı:roflol::roflol::roflol:
walla tek gülen sen değilsin evdekilerde cok güldüler ben bi yandan midem bulanıyo bir yandan içicem die uğrasıyorum sonunda dayanamadım bıraktım üstüne bende güldüm napıyım zayıflıcam die denemediğimiz sey kalmadı ama bundan sonra 2 kez düşünüp öle yaparım:jeyyar:
slm kızlar bende durmak yok aksam ısten geldım gecenın 10una kadar bısıklet sımıde kalkar kalkmaz bısıklet hep bısıklet sımdı kahvaltı yaptm 2 dılım ekmek domates beyz peynır 1 tatlı kasıgı bal ama bı gram zayıflama yok böle olmaycak eger bu cumadA fazla gelırsemkı büyük bı ıhtımal öle olcak yarın kermes var ben bırakıyorum arkadaslar bu ısı psıkolojım bozuldu kendımden nefret etmeye basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?