70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın herkese....dün güya tatildi ama ben o kadar çok yoğundumki yazmaya vakit bulamadım,bugünde öyle olucak sanırım

veeee ben 2 gündür resmen tatlı krizine girdim,aksilik işe tatlı getirmiş arkadaşlar,evde annem tatlı yapmış,iş yerindeki menüde puding vardı valla hepsini götürdüm,reglin etkisi bu kadar olamaz dimi

hiç dikkat etmedim bu hafta kilo almadan tamamlarsam şampiyonum

bu arada lahana kürünü yapmayı bende düşünüyorum,cuma geçsinde bi

günaydın kızlar
nasılsınız şekerler bakalım biz çok iiyiz teyzoşlar ptesi dr a gittik
herşey yolunda hala bebişimiz kese halinde ve 1 cm ama bakalım ayın 30un da
bir daha gidicez kalp atışalrını duyacaz ve bir kaç test yapılacak bu arada dr kilomu gayet ii buldu
ve hamilelik boyunca çok kilo almassak sonrasınında çok sorunlu olmayacagını soledi:)))

günaydın hanımlar,

dün çok moralim bozuldu, haziran sonunda çok yakın bir arkadaşımın düğünü var, kıyafet bakmaya çıktım, bütün elbiseler askısız, benim vücut tipim de hiç kaldırmıyor, bir türlü istediğimi bulamadım, vücudumum sığdıuğı kıyafete göğüsler mümkün değil sığmıyor...

ooof oooof bugün sıkıntılı

günaydın herkese

sıkma canını elmasu daha vakit var biraz daha gezersin elbet karşına bişi çıkar sen diyetini sıkı tut önünde bir ay var dahada sıkılaşıp kilo versen daha iyi hissedersin kendini :))

dün bize tatildi şirinceye gittim süper bir köy kahvaltısı yaptım muhteşem bir gözleme bide şarap ben baya bi kilo veremicem sanırım kızlar 68e çıkmazsam iyi bugün gidip yürücem kaç gündür yürümüyorum herkese iyi günler hayırlı işler sonra görüşürüz

GÜNAYDIN ÇITIRLARIMMMM!!!!!

YENİ BİR HAFTA YENİ UMUTLARLA GELSİN hihoyyythihoyyyt, GİDEN KİLOLAR, YAKILAN YAĞLARLA GİTSİN İNŞALLAH... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ben topikle ilgilenememiştim işlerimin yoğunluğundan.. bu hafta bol bol paylaşımda bulunacağım inşallah... bugün istanbulda evteks fuar başlıyor... benimde işlerim hafifledi... hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

iyi olmuş canım... çok sevindim sonunda doktora gittiğine... senin ve bebişin iyi olmasına sevindim... büyüsün bakalım bebişcik... ŞenizŞenizŞeniz

bende bu sana şok etkisi yapmalı canım... önünde en az 1 ay var... 4-5 kilo verebilirsin birazda sıkılaşırsan 1-2 benden aşşağı düşeb,ilir ve istediğin bir kıyafeti alabilirsin... biraz daha azim... sen zaten nasıl besleneceğini gayet iyi biliyorsun.. şok yap birşeyler yap... önünde 1 hafta değil 1 ay var... geç kalmadın daha kıyafetini düğünün 2-3 gün öncesine kadar alma sakın çünkü zayıflayacaksın...:teselli::teselli::teselli:

elmasu ben de aldaşlarınurm a dediklerine katılıyorum.elmasu arkadaşım azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz.

herkese günaydınnnnn
dün gece soğan suyunu içme gafletinde bulundum ve sabaha kadar çıkardım almıra öldürcem seni su içmeme gerek kalmadı yoğurtta kalmadı o ne kadar kötü bişey ya 1 bardağa 2 limon sıktım banamısın demedi zaten bişey yemiyodum böylece gerçekten detoks oldu hiçbişey kalmadı ama ben açımmmmmmmmmm
sabah uyanınca 2 kocaman bardak traş limonlu su içtim
kahvaltı olarak 1 kocaman bardak meyve suyumu içtim şimdide ölee karnımın gurultusunu dinliyorum

Canim arkadasim simdi bu duruma gülermisin yoksa aglarmisin zayiflamak icin yemedigimiz denemedigimiz icmedigimiz sey kalmadi... sonuc gurultusunu dinledigimiz göbekler:sm_confused:

Canim arkadasim simdi bu duruma gülermisin yoksa aglarmisin zayiflamak icin yemedigimiz denemedigimiz icmedigimiz sey kalmadi... sonuc gurultusunu dinledigimiz göbekler:sm_confused:

haklısın canım ya inan aclıktan ateşim cıkıyo gram verdim mi bilmiyorum yaz geldi millet soyundu benim tişortler göbegimin üstünde kalıyo kıyamıyorumda yenisinide almak istemiyorum öle ne bulursam geçirip üstüme geziyorum off offfff bari su detoksla bişeyler gitse bugün son günüm inş yarın katı şeyler yiyip gözümü acarım

Canisim kilon 72 yaziyo boyun kacki sen bukadar kendine dert ettin???

günydın kk çıtır bayanları arada bir gün tatil olması daha fena oldu bütün işlerimiz karıştı çok yoğunum dün de evde çalıştım bahar temizliği perde kapı dolap içleri üstüne yinede akşam parka gittim 1 saat sporumu yaptım bugün kollarımı kaldıracak halim yok dayak yemiş gibiyim bugün biter inşallah eve gidip yatmak istiyorum herkeze kolay gelsin

pazartesi akşam eve giderken arkadaşımı gördüm gözlerime inanamadım :1shok: 15 kg vermiş ilaçla tabi ve daha 1,5 kutu içmiş banada 2 güne kadar getirecek başlıyacam meksika biberiymiş bağırsaklarıda bozmuyormuş sadece çok su içiriyor ve hiç açlık hissetmiyorum dedi bakalım bende bir deniyecem

minnacım geçmiş olsun canım bugün dinlen bari tatili değerlendirip evide temizlemişsin cok zor ya hem ev hem işte calışmak
ayparcam ayagın nası oldu canım
kısss almıra neyapıyon

ahcanım yaa gülsemmı aglasammı ama kusura bakma ben dayanamadım bastım kahkahayı:roflol::roflol::roflol:

ahcanım yaa gülsemmı aglasammı ama kusura bakma ben dayanamadım bastım kahkahayı:roflol::roflol::roflol:

walla tek gülen sen değilsin evdekilerde cok güldüler ben bi yandan midem bulanıyo bir yandan içicem die uğrasıyorum sonunda dayanamadım bıraktım üstüne bende güldüm napıyım zayıflıcam die denemediğimiz sey kalmadı ama bundan sonra 2 kez düşünüp öle yaparım:jeyyar:

slm kızlar bende durmak yok aksam ısten geldım gecenın 10una kadar bısıklet sımıde kalkar kalkmaz bısıklet hep bısıklet sımdı kahvaltı yaptm 2 dılım ekmek domates beyz peynır 1 tatlı kasıgı bal ama bı gram zayıflama yok böle olmaycak eger bu cumadA fazla gelırsemkı büyük bı ıhtımal öle olcak yarın kermes var ben bırakıyorum arkadaslar bu ısı psıkolojım bozuldu kendımden nefret etmeye basladım

yapma canım yaa okadarda kötü dıılnaniknanik

bir haftada kilo aldım die bırakılırmı sende ben 3 hafta aldım vediklerim geri geldi ama pes etmek yok bak yazda geldi merak etme evi tasırken telastan verirsinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…