emzirme döneminde değilim canım profil resmim baya eskii en küçük kıızm 2.5 yasında:)))çok inat ettim bu kilolar gidecek.spora cok fazla zaaman ayırıyorum akşam 5 te yemeğimi yi,yor 1.5 saat yürüyüş evde de 70 dkka aerobik yapıyorum.inşallah devamı gelir.herkesin birbirine destek vermesi süper bişey
emzirme döneminde değilim canım profil resmim baya eskii en küçük kıızm 2.5 yasında:)))çok inat ettim bu kilolar gidecek.spora cok fazla zaaman ayırıyorum akşam 5 te yemeğimi yi,yor 1.5 saat yürüyüş evde de 70 dkka aerobik yapıyorum.inşallah devamı gelir.herkesin birbirine destek vermesi süper bişey
herkese slm bende aranıza girmeyi çok istiyorumumarım isteyen herkes istediği kiloya ulaşabilir:)))bende 36 gündür diyet günde 2.5 saat spor yapıyorum.85 kilodan 1 ayda 10 kilo verdim:)))inşallah devamı gelir.bu arada boyum 1 72 daha önümde vermem gereken coooooook kilo var.herkese kolay gelsin d,iyorumm
85 kilodan 75 e düştümmm:))))74 9 da ucundan azcık görüyorum:))ooo süpermiş zaman
bebeklerini de allah bağışlasın
1 ayda 10 kilo harika cidden maşallah diyelim:)
şuanda 85 kilomusun 85 kilodan mı düştn?
hoşgeldin aramıza
1 ayda 10 kilomuuuu
ühüüüüüüü
kendimden utanıyorum
teşekkür ederim hoşbuldukk.inan ki isteyince oluyor ben yemek yapmayı özellikle hamur işlerini çok severdim.saat kaç olursa olsun hiç üşenmem her istediğimi yapıp yerdim ben kilo vermeye basladıysam herkesss verebilir diye düşünüyorummm.artık hamur işi seker ve tuz yokkk.hep beraber basarıcaz ben inanıyorum
ben bir anda yatağımdan fırladım eşime beni diyetisyene götürmesini söyledim.oda saolsun hadi gidelim dedi:)listemi aldım uyguladım 2 kere daha gittim.baktım ki devamlı kilomu ölçüyor diyet listemi değiştirmiyor.bir daha da gitmedim şimdi kendi başıma devam ediyorum.dedim ya insan kafasına koyduğunda herseyi basarıyor.ben ordunun akkuş ilçesindeyim eş,min işinden dolyı burası dağğ bayırrr yollarda tırlar kamyonlar ben böyle bir ortamda yürüyüş yapıyorum.kaafama koydummm devamınıda getireceğime inanıyorum.verdiğim kilolarımı görünce bana daha da morral oluyor
bende inanmayı çok isterdim kendi adıma
buaralar biraz umutsuzum veremiycekmişim gibi geliyor
ben 3 aydır uğraşıyorum
katı değil sadece porsiyonu azalttım ekmeği azalttım
çayda şekeri kestim ara öğün yapıyorum
kaçamaklarımda oldu
bu şekilde yavaş gidiyordu iyice durdu
hızlandırmak için bişeyler yapmam lazım
ama önce inanmam lazım :26:
ben bir anda yatağımdan fırladım eşime beni diyetisyene götürmesini söyledim.oda saolsun hadi gidelim dedi:)listemi aldım uyguladım 2 kere daha gittim.baktım ki devamlı kilomu ölçüyor diyet listemi değiştirmiyor.bir daha da gitmedim şimdi kendi başıma devam ediyorum.dedim ya insan kafasına koyduğunda herseyi basarıyor.ben ordunun akkuş ilçesindeyim eş,min işinden dolyı burası dağğ bayırrr yollarda tırlar kamyonlar ben böyle bir ortamda yürüyüş yapıyorum.kaafama koydummm devamınıda getireceğime inanıyorum.verdiğim kilolarımı görünce bana daha da morral oluyor
hoşgeldinslm kızlar benide aranıza katılmak istiyorum ama benim kilom 60lı rakamlarda
bursa86 arkadaşım grubunuza katılmamı çok ısrar etti bende gelmek istedim
sende hoşgeldiiiin verdiğin kilo çok güzelteşekkür ederim hoşbuldukk.inan ki isteyince oluyor ben yemek yapmayı özellikle hamur işlerini çok severdim.saat kaç olursa olsun hiç üşenmem her istediğimi yapıp yerdim ben kilo vermeye basladıysam herkesss verebilir diye düşünüyorummm.artık hamur işi seker ve tuz yokkk.hep beraber basarıcaz ben inanıyorum
kizlar nasilsiniz nerdeyse 1ay oldu gorusemiyoruz herkes iyidir umarim ben 23 nisana kadar trde olcaktim ama basimiza gelen olaylardan oturu 6nisanda donmek zorunda kaldim almanyada olanlar belki haberlerde duymuslardir schrambergde ev yandi diye malesef bizde o binadaydik allaha sukur can kaybi yok ama ev oturulmuycak halde ve bizde tekrar tasinmak zorundayiz bende esimi merak ettigim ve tasinmadaki yardimlar icin tekrar geri geldim simdi otelde kaliyoruz bide ustune almanlarin bayrami hic biseyde yapamiyoruz hersey sali gunune kaldi rabbim beterinden korusun hepinizi optum kendinize iyi bakinn
Bütün dobiçlere güüüüün aaaaaaayyy dıııııınnnn :119:
Haftasonunuz nasıl geçti
Hoşçakal bebeişim pazartesi forumda ol tamam mı len
Çok yeme
belki sen gelene kadar biz doktorcuuumla evlenmiş oluruz
günaydın sayın rakibem
hafta sonum bol kaçamak ve bol sporla geçti cmt yine az yedim ama dün felaketti
yerken hep sen aklımdaydın
geldim kızzzzz ,evlendinmi ben gelinceye kadar
Herkese günaydınlarrr,
Güzel ve kaçamaksız bir hafta diliyorum herkese. Hafta sonu kimler çozuttu bakayım? Eminim herkes çozutmuştur, az çozutanlar parmak kaldırsın dermişim
Monacım resimlerine baktım, süper çıkmışsın. Tebrik ederim azmini.
Minecim sen de öylesin, fıstık gibisiniz maşallah. Bikaç gün bırakma moduna geçeceğim demişsin, hayırlısı olsun. Fazla salma aman kendini, burayı yine takip edeceksin değil mi? Aslında bu hafta güzel kilo vereceğini düşünüyordum ama tabii yine de son karar senin.
Hasta olanlara Allah'tan şifalar diliyorum. Geçmişi biraz okuyabildim. Alıntı yapamadıklarım kusura bakmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?