70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel, azimli olmak iyi bişey bendede olsa keşke accıkta olsa
çok geçmiş olsun şans işte, cana geleceğine mala gelsin derler ama yenide taşınmıştınız bebekle zor olur allah yardımcınız olsun
yok canım bırakmıycam
haftasonu dağıttım bugün tartıldım eksideydim demekki yemem lazım
Bugün çok iş vaaar, yarın taşınıyoruz ama ev hala tam olarak toplanmadııı, yetişir inşallah.
İçim çok fena buruk, korku ve heyecan bastı. Gitmek istemiyorummmmm
ortam değiştirirken insan öyle oluyor geçen yaz bende taşındım buraya gelmeyi çok istediğim halde taşınma aşamasındayken acabaaa diyordum
günaydın güzel kızlarcım
yine bir pazartesi işte domuşuk domuşuk geldim işe
günaydın
gwnaz bu arada seninde bakayım dedim fotolarına ama albümünden kaldırmışsın sanırım ,yoksa bende mi sorun var ,albüm oluşturduğun gözüküyor ama içiinde foto yok :44:
bende ekliyorum devamlı foto, bakarsan
cnm albümü yaptım ama fotoları yükleyemedim bi türlü hata verdi bugün tekrar yüklemeye çalışıcam

tamam cnm:)
neden hata veriyor anlayamadım.
dosya ekle diyorum yükle diyorum dosyanın yüklenmesinde hata oluştu diyor
canım bendede oluyor o fotonun boyutunu küçültüyorum paintten kırpıyorum yanii, yoksa hata veriyor foto büyük geliyor sanırım sende öyle bidene istersen
günaydın kızlar!
istanbulda bu sabah yağmur ve kasvetli bir hava varişe geldim ama uyukluyorummm
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiylee
burdada yaz havası var, umarım gelmez yağmur geriii
günaydın buarada

dilekte yok bugün bi yükleseydim rahatlıcam sabahtan beri onunla uğraşıyorum:)

oh oh topik pek neşeli neşeniz daim olsun bayanlar. dileeeeeeeeek nerdesin her sabah karşılaşırdık göremeyince merak ettim.
alıntı yapamıyorum kusura kalmayın kızlar çok yoğunum hepinizi çok öptim uğramaya çalışırım ben yokken cıs yemeyin bakim yerseniz de hakkımı ayırın
byeee

günaydın kızlar
haftasonu dikkatsiz beslenmemin sonucunda bu sabah 62,4ü gördüm
ben şimdi yesemmi yemesemmi karar veremedim
wcye çıkmış olsam dahada aşağıda olurdu sanırım
valla ben hiç bişey anlamadım bu işten?
bugün bide gün zımbırtısı var
hiç gidesim yok ama halamda, gitmesemde ayıp olur
ay dün dışarda halamı gördüm seslendim uzaktan
napıyorsun diye
iyiyim siz nasılsınız diyor
tanımamış benii
annemede diyor tanıyamadım mineyi bayaaa incelmiş

tatlım bi bak yükleyebilmişmiyim?

dilekte yok bugün bi yükleseydim rahatlıcam sabahtan beri onunla uğraşıyorum:)
eğer mine abla (umay)müsaitse ondan yardım isteyebilirsin oda foto yüklüyor devamlı bilir belki :44:

bakmammı ablacım gördüm fotolarını güneşi görünce kızınla beraber heemn dışarı kaçamak yapmışsın ve gayette hoşsun kilonu koru artık sen kızında pek şeker maşallah

Gunaydin kizlarrrr
Ay bugun hava yagisli kapali kasvetli icim bunaldi!!

Karbonhidrat diyeti yapiyrm menumu yazayim,
Bol salamli 2 yumurtadan omlet ustune biraz ketçup
1 br light kola
Evdeki tum peynirlerden gidiklar

İhlamur

1 fincan sut 1 tatli k neslikahve

Taze fasulye
1 br ayran

Culluk haslama gidiklarim

Acikinca salam kasar kemirmek serbest :)

Bugun kocami pazara gondericem yesillik hic yok evde salata malzemesi aldiricm

yukarıda yorum yazmıştım ama görmedi sanırım
fotonun boyutunu küçültmesi lazım

teşekkür ederim canım
darısı başına

off kızlar yıne dusunceler ıcındeyım
allaha sukur benımde nısanlımında ısı war ama bı gun bıle ıznımız yok ALDIGIMIZ maas guzl ıs rahat yanı benım rahat nısanlımın pek rahat oldugu soylenemez ama
nısanlım bazı seyler duzene gırsın ızın kullancm dıo ama ne zamn duzene gırck merak edıorum ben zaten ewlendıkten sonra bı sure calısmıcm dıorum tamm ben 1 yıl kadr ızın kullanmadn calısırım kı ıstedıgım zamn ıse gelmemezlkde yapablıorum ama nısanlım nereye kadr dayanck kı hıc ıstemıorum bu ıste calısmayı ama bu ısten ayrılsak bu kadr maas alcamızı sanmıorum ıcımden suan hungur hungur aglamak gelıo

Evet dengesiz oldu su çok sıcaktı kolada çok serindi bende bir bardak içtim .Gide gele gide gele 4 bardak oldu ama artık daha dikkat ediceğim :) Kahvaltı ekmek kullanmadan yiyorum ama kendimi aç hissetmiyorum. Geçenlerki yaptığım diyette çok açıkmıştım birde daha fazla yediğim halde asslında yedikçe acıkıyorum ondan yemeğe oturduğumda çok yavaş ve az yemeye çalışıyorum . Evet biraz kilo verdikten sonra dahada dikkat ediceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…