- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
ne güzel, azimli olmak iyi bişey bendede olsa keşke accıkta olsaben bir anda yatağımdan fırladım eşime beni diyetisyene götürmesini söyledim.oda saolsun hadi gidelim dedi:)listemi aldım uyguladım 2 kere daha gittim.baktım ki devamlı kilomu ölçüyor diyet listemi değiştirmiyor.bir daha da gitmedim şimdi kendi başıma devam ediyorum.dedim ya insan kafasına koyduğunda herseyi basarıyor.ben ordunun akkuş ilçesindeyim eş,min işinden dolyı burası dağğ bayırrr yollarda tırlar kamyonlar ben böyle bir ortamda yürüyüş yapıyorum.kaafama koydummm devamınıda getireceğime inanıyorum.verdiğim kilolarımı görünce bana daha da morral oluyor
çok geçmiş olsun şans işte, cana geleceğine mala gelsin derler ama yenide taşınmıştınız bebekle zor olur allah yardımcınız olsunkizlar nasilsiniz nerdeyse 1ay oldu gorusemiyoruz herkes iyidir umarim ben 23 nisana kadar trde olcaktim ama basimiza gelen olaylardan oturu 6nisanda donmek zorunda kaldim almanyada olanlar belki haberlerde duymuslardir schrambergde ev yandi diye malesef bizde o binadaydik allaha sukur can kaybi yok ama ev oturulmuycak halde ve bizde tekrar tasinmak zorundayiz bende esimi merak ettigim ve tasinmadaki yardimlar icin tekrar geri geldim simdi otelde kaliyoruz bide ustune almanlarin bayrami hic biseyde yapamiyoruz hersey sali gunune kaldi rabbim beterinden korusun hepinizi optum kendinize iyi bakinn
yok canım bırakmıycamHerkese günaydınlarrr,
Güzel ve kaçamaksız bir hafta diliyorum herkese. Hafta sonu kimler çozuttu bakayım? Eminim herkes çozutmuştur, az çozutanlar parmak kaldırsın dermişim
Monacım resimlerine baktım, süper çıkmışsın. Tebrik ederim azmini.
Minecim sen de öylesin, fıstık gibisiniz maşallah. Bikaç gün bırakma moduna geçeceğim demişsin, hayırlısı olsun. Fazla salma aman kendini, burayı yine takip edeceksin değil mi? Aslında bu hafta güzel kilo vereceğini düşünüyordum ama tabii yine de son karar senin.
Hasta olanlara Allah'tan şifalar diliyorum. Geçmişi biraz okuyabildim. Alıntı yapamadıklarım kusura bakmasınlar.
haftasonu dağıttım bugün tartıldım eksideydim demekki yemem lazım
ortam değiştirirken insan öyle oluyor geçen yaz bende taşındım buraya gelmeyi çok istediğim halde taşınma aşamasındayken acabaaa diyordumBugün çok iş vaaar, yarın taşınıyoruz ama ev hala tam olarak toplanmadııı, yetişir inşallah.
İçim çok fena buruk, korku ve heyecan bastı. Gitmek istemiyorummmmm
günaydıngünaydın güzel kızlarcım
yine bir pazartesi işte domuşuk domuşuk geldim işe
bende ekliyorum devamlı foto, bakarsangwnaz bu arada seninde bakayım dedim fotolarına ama albümünden kaldırmışsın sanırım ,yoksa bende mi sorun var ,albüm oluşturduğun gözüküyor ama içiinde foto yok :44:
cnm albümü yaptım ama fotoları yükleyemedim bi türlü hata verdi bugün tekrar yüklemeye çalışıcam
canım bendede oluyor o fotonun boyutunu küçültüyorum paintten kırpıyorum yanii, yoksa hata veriyor foto büyük geliyor sanırım sende öyle bidene istersentamam cnm:)
neden hata veriyor anlayamadım.
dosya ekle diyorum yükle diyorum dosyanın yüklenmesinde hata oluştu diyor
burdada yaz havası var, umarım gelmez yağmur geriiigünaydın kızlar!
istanbulda bu sabah yağmur ve kasvetli bir hava varişe geldim ama uyukluyorummm
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiylee
günaydın buarada