70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

elysion bu arada adaşız sanırım
günlüğüne baktım orda gördüm ismini

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba
bugün acayip moralim bozuk .aöf 4.sınıf tek dersten kalmıstım gecen sene ve bugun aylardan berı bekledıgım sınava gırdım.sınav soruları orta derecelıydı.yanı ne kolay ne zor.:26::26::26:..sınav saatı geldı basladım soruları çözmeye aradan yaklasık 20 dk.gectı tam adapte olmusum kızın bırı sınava gec kalmıs sınav gorevlısı almam dıyor kız gırıcem dıyor bunlar basladı tartısmaya..tabı dıkkat dagıldı.bu esnada tam caprazdakı kızla sınav kıtapcıklarımız aynı ıdı.gozum kaydı ve bır an seytana uydum.....ben 15.soruyu cozerken kız ılk sayfada ıdı.baktım yaptıgım sorular onunkıyle cok farklı ben mı yanlıs yaptım dedım gerı dondum ve sıldım...tabı sınavdan cıkınca aslında benım yaptıklarımın dogru onunkılerın yanlıs oldugunu ogrendım.ve butun gunumu tahmın edebılırsınnız pişmanlık pişmanlık pişmanlııkkkk....çok kızıyorum kendıme...umarım sınav sonucum ıyı gelır umarım dıger yaptıklarım bana bu sınavdan gecmem ıcın yardım eder..şimdi bu durum için nedesenız kabulum çok buyuk aptallık ettımmmm......

gelelım menume....(pek parlak değil ama en azından cısss yokkk)

sabah (çok gec yaptık 11:30 gıbı )
peynırlı yumurta ve bırazda tereyag vardı ıcınde
1 domates
1,5 dilim kepek ekmeği
1 bardak sekersız cay

öğle yeme yok

ara (17:00)
1 yeşil elma

aksam ( 18:00)

3 parça palamut tava
mevsım salata
1 bardak zero
1 küp şeker buyuklugunde helva

ara (20:30)
1 bardak sekersız cay
1 yeşil elma

kendınıze çok ıyı bakın .

Tabağın içinde köfteden başka her şey vardııı, vıcık vıcık peynir, elma dilim patates kızartması, soğan, domates, nane, mayonez, pilav.
Allahtan sadece köfteyi yedimmmm
Börek miiiiiiii, oy oy oy, bugün herkes coşmuş o zamannn, yediklerimiz afiyet bal şeker olsunnn löp löp et olmadan hemen erisin inşallahhhh bütün hafta irademiz bol olsun

slm çıtırlar
hafta sonu bütün diyeti mahvettim içine ettim resmen,
pilavlar poaçalar çokkk pişmanımmmmm

neresi parlak değil beee
ben diyetteyken bile öyle beslenmiyorum

keşke ben de cılız birileriye gezseydim
eee eşimle gezince onu ye bunu ye
böyle oluyor
bildiğin gibi değil çok yedim çokkkk:105::105:

Cılız birileriyle gezince de aynı şekilde herşeyi yiyolar canım
Onlar hamburger menü söylediler sonra da profiterol falan.
Ben salatamla kaldım.
Bugün süper bi rakam gördüm ama kaybetmişimdir herhalde.
9 da biscolata yedim tutamadım kendimi.
Regl olamamanın sıkıntısı sanıırım bide yarın iş var diye
Bugün çok mutsuzum...

ah canim yaa hayatinda tanimadigin gordugun kizin verdigi cevaplardan nasil emin oluyosun da cevaplarini degistiriyosunn
isallah gecersin tatlim

elysioncim istanbulda disarda mutfagini cok iyi bilmediginiz bir restoranda etli,kiymali yemekleri tuketmenizi onermem kotu tecrubelerim oldu bu konuda

Son düzenleme:

onlar yerdi de ben onların o cılızlığını görüp yemezdimmmm
ben de mutsuzum ama olan oldu önümüze bakcaz

Canımmm, dışarda yemekten nefret ediyorummm zaten, İstanbul' a taşınınca iş yerinde ne yapacağım bakalım, en büyük kabus o şimdi, ilk günler utanırım evden getiremem de, ara öğün bile yapamam ilk günler

herkese slm bende aranıza girmeyi çok istiyorumumarım isteyen herkes istediği kiloya ulaşabilir:)))bende 36 gündür diyet günde 2.5 saat spor yapıyorum.85 kilodan 1 ayda 10 kilo verdim:)))inşallah devamı gelir.bu arada boyum 1 72 daha önümde vermem gereken coooooook kilo var.herkese kolay gelsin d,iyorumm

Son düzenleme:

selam hoşgeldin, ne iyi ettin geldin
1 ayda 10 kilomuuuu
ee süpermiş..
emzirme döneminde falansan normal tabi
çok daha hızlı oluyor kilo verimi..
umarım kalan kilonu da burda bizimle birlikte sağlıklı beslenerek verirsin

emzirme döneminde değilim canım profil resmim baya eskii en küçük kıızm 2.5 yasında:)))çok inat ettim bu kilolar gidecek.spora cok fazla zaaman ayırıyorum akşam 5 te yemeğimi yi,yor 1.5 saat yürüyüş evde de 70 dkka aerobik yapıyorum.inşallah devamı gelir.herkesin birbirine destek vermesi süper bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…