70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese günaydınnnn
Uyandım, hemen 2 hurmamı yedim 1 bardak ılık suyumu içtim.
Regl zamanı ilk defa tatlı çekmedi canım, ilk gün kuru incir yedim sonra da iki gündür hurma yiyorum uyanınca kuru kayısı yerine.
Bütün tatlı isteğini uçurdu götürdü.

Bugün çok iş vaaar, yarın taşınıyoruz ama ev hala tam olarak toplanmadııı, yetişir inşallah.
İçim çok fena buruk, korku ve heyecan bastı. Gitmek istemiyorummmmm

Menümmm:

Uyanınca 2 hurma, 1 bardak ılık su
Kahvaltı: 2 dilim kıarmış tam tahıllı ekmek, 2 kk peynir, domates, salatalık, 5 zeytin, ginkgolu yeşil çay
Ara: 1 elma
Öğlen: dışarda olaabilirimmmmmmm, köfte yerim muhtemelen ama bu defa mozzarella peyniri olmayan normal köfte
Ara: yarım paket eti form yulaflı, 1 kivi
Akşam: 8 yk kapuska, 1 kepçe çorba, salata, yoğurt

Sonra da 1 meyve ve 2-3yk yoğurt olabilirrrr

Hepinizee kaçamaksız ve sendromsuz bir pazartesi diliyorumm

günaydın güzel kızlarcım
yine bir pazartesi işte domuşuk domuşuk geldim işe

günaydın cnm sınavlar nasıl geçti?
sana şu kadarını söyliyim canım resmen gece uyuyorum rüyamda sesli bir şekilde soru çözüyorum hep sesime uyandım ,sabah kocişe diyorum beni hiç duydunmu rüyamda konuştuğumu yooo diyorrrrr ben sensizlikten uykusuzluktan bu gece yanında çok güzel uyumuşum diyor anlıyacağın sınavlar beni çok etkilemiş ve birazda zorlamış sanırım

aferin sanaaaaaaaaaa

Ne yerken aklına geldim çok merak ediyorum

Aaay yok vazgeçtim doktordan

Ama fotoları yükledim meraklı , albümlere bak

Gözün dobiç görsün :9,Ş
neden vazgeçtin kız yeni birimi buldun yoksa

hemen bakacağım şimdi canım benim

bende aydıydım çok stres oldum neyseki güzel geçti sanki üstümden bi yük kalktı çık rahatım

nora cım baktım resimlerine gayet hoş çıkmışsın ve tam aklımda hayal ettiğim gibi siyah saçlı beyaz tenli biri çıktın valla hislerim kuvvetli imişbiraz daha verdinmi şeker tam formuna giriceksin inş. hep birlikte zayıflayacağız pes etmek asla yok

gwnaz bu arada seninde bakayım dedim fotolarına ama albümünden kaldırmışsın sanırım ,yoksa bende mi sorun var ,albüm oluşturduğun gözüküyor ama içiinde foto yok :44:

bende aydıydım çok stres oldum neyseki güzel geçti sanki üstümden bi yük kalktı çık rahatım

sahi sende giricektin dimi sınava canım inş. iyi geçmiştir sınavların (benim kafa yolculuktan unutkanlık yaptı bende kusuruma bakma soramadım sana deminki msjda )ki iyi geççmiş zaten aynen bendede büyük bir yük kalktı ama bilgiler taze iken çalışmaya devam edicem derslere finallere biraz daha asılmam gerek bu arada seneye kredili sisteme geçilecekmiş bütün bölümler dimi canım ,benim bildiğim kredili sistem daha zor ,şu anki halde benim bir an önce mezun olmam gerek ,inş derslerden kalmam

cnm albümü yaptım ama fotoları yükleyemedim bi türlü hata verdi bugün tekrar yüklemeye çalışıcam

matematik hariç hepsi güzel geçti cnm.
kredili sisteme geçilecek evet ve o sistem daha iyi.mesela ben matematik ten geçemicem ama onun yerine başka ders isticem.
yani geçemedin olunca ders değiştirebilicen.

Kızlar haftasonu cmt öğlen yarım krı pidesi yemek dışında bi kaçamağım olmadı ama tartıda +lardayım...

Regl bitmedi acaba onunla alakası olabilir mi, yarın bitiyo yaa ooofff :44:

matematik hariç hepsi güzel geçti cnm.
kredili sisteme geçilecek evet ve o sistem daha iyi.mesela ben matematik ten geçemicem ama onun yerine başka ders isticem.
yani geçemedin olunca ders değiştirebilicen.
aaaa iyimiş ozaman canım ama ben kalmaya bakmıyayım bir an önce mezun olayımda kurtulayım sınavlardan çevremdeki insanlardan hep öyle duydum zor diyorlar kendim henüz araştırma yapmamıştım konu hakkında ,eğer dediğin gibi ise güzel bir uygulama mesela bende iktisat sevmiyorum adeta bir nefret hali, keşke onun yerine matematik verseler bana , çok severimde matematiği

Kızlar haftasonu cmt öğlen yarım krı pidesi yemek dışında bi kaçamağım olmadı ama tartıda +lardayım...

bnm regl olmama rağmen bu hafta kilo iyi gitti
tam bitsin ondan sonra sen bile şaşırıyorsun giden kiloya

günaydın kızlar!
istanbulda bu sabah yağmur ve kasvetli bir hava varişe geldim ama uyukluyorummm
güzel bir hafta geçirmeniz dileğiylee

nayır matematik no matemetik istemiyorum matematik

kız şeker hazır artı iken sen gel iddiaya girelim ben geçerim bu sefer seni meto hızlı bu hafta sanırım benim stresten

şaka bir yana canım benim reglden dolayı öylesindir üzülme o kadar

tamam cnm:)
neden hata veriyor anlayamadım.
dosya ekle diyorum yükle diyorum dosyanın yüklenmesinde hata oluştu diyor
valla canım benim bende hiç anlamıyorum foto yüklemeyi ,dilek yardım eder sana o bilgisayarcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…