70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Balayi ise sorun evlilik iNi yasal hakkiniz
Esin de caz yaptiklarinda hastayim der bi rapor alir kafa dinlersiniz

Balayi ise sorun evlilik iNi yasal hakkiniz
Esin de caz yaptiklarinda hastayim der bi rapor alir kafa dinlersiniz

ınan okadr moralım bozuk kı suan esım en fazla 2 gun ızın kullanablır fazlasını sanmıorum
ozel sektr kapının onune koyarlar yoksa
bıde artık hergece 12 de hesap almaya gıtckmıs buda cıktı sımdı katlanamıorum artk ben bu ıse

valla canım öyle bir hal aldıki ülkenin hali artık doğduğun memlketten dahi kendine göre iş bulamıyorsun ,mesela hemen kendimden örnek vereyim,eşimin doğduğu ilçede evimiz var ,annemler evin ihtiyaçlarına karşılamada yardımcı oluyorlar ,ve rahatlık konusunda süper ama gel gelelim daha benim eşim 3-3,5 ay öncesinde anca iş bulabildi ,o kadar çok yere başvurdukki herkes torpil ile giriyor bir yerlere ,mesela bende muhasebe ile ilgili iş arıyorum şu anda ama umutsuz bir vakaa anca birine yalvarıcaz yakarıcz sırf öğrenmek için ucuz bir maaşla çalışmayı teklif edicez o zaman bulunabilir bu da karşı tarafın iyi niyetliliğine bağlı o yüzden varsın olmasın izin sonuçta evlendiğinizde sabah akşam birlikte olucaksınız o bile yeter insana ,o yüzden çalışıp sigortan ödendiği sürece bence sorun değil izin falan ,üzülme o kadar herşeyin hayılısını iste hakkınızda

evet bnmde nısanlımın memleketnde ewımız war ama orda oturamıoruz ıs yok cunku bıde senn gıbı dusunuoruz sukur ısımız war dıe ama yetmıo bazen
ınsann haftada bı gun olsa ızıne ıhtıyacı war

katılıyorum sana canım benim yerden göğe kdar haklısın ama inanki işsizlik emin ol daha zor bir durum ki evleneceksiniz evi geçiindirme derdin olacak ,parasız da hayat yürümüyor para için çalışmak gerek başka çare yok napalım artık yaşlıklıkta ömrümüz yeterse bol bol gezeriz emekli maaşı ile hayaller yaşlıklıktaaa

Tatlim benimki de ozel sktrde
Eger degistirmeyi dusunurse isini kovdursun bari tazminat alir tatil yaparsiniz
Gozunu cikariyolar bazen

sanırım haklısın

Hic izin vermemeleri yasal degildir
Arastirip kanuna dayandirip itiraz edin

Hoşbulduk :) Evet zor inşallah ulaşırım :) Evet ama çok az yemiştim dolma zaten hiç sevmem ağzıma sokmam Kola biraz dalgınlığıma geldi farkında olmadan gide gele gide gele 4, 5 bardak içtim Su çok sıcaktı bende kola içip serinledim ama artık onuda hayatımdan çıkarıyorum Evet mümkün olduğu kadarıyla kilolarımı verip sonrada sağlıklı beslenmeye çalışacağım . Tavsiyelerin için çok teşekkürler elimden geldiğince uymaya çalışıcağım . Umarım herkes ulaşır :)

kızlar sade türk kahvesinde hiç kalori yokmuş çok şaşırdım
şeekrli içersek, 2 küp şeker olsa 39 kalori
bu neskafenin hazır türk kahveleri kaç kalori acaba bilginiz varmı

Son düzenleme:
Tatlim benimki de ozel sktrde
Eger degistirmeyi dusunurse isini kovdursun bari tazminat alir tatil yaparsiniz
Gozunu cikariyolar bazen

Ben ve eşim de özel sektördeyiz. Maalesef özel sektörde hak diye birşey yok canım, 10 senedir çalışıyorum 1 hafta-10 gün iznim var. Maaşlar düşük ücretten sigortası yatar, çoğu şirket aynı maalesef. O yüzden diyorum ki yaşı genç olanlar, ne yapsın yapsın devlette bir iş sahibi olsun. Yoksa özel sektör ancak kurumsal bir şirket bulabilirsen iyidir, yoksa insanın canını çıkarıyolar.

Son düzenleme:
Hic izin vermemeleri yasal degildir
Arastirip kanuna dayandirip itiraz edin

Ben çok itiraz ettim, ben yasal izin hakkımı istiyorum diye, ama maalesef işine gelirse dediler. En kötü olasılık gidip şikayet edersin, o zaman da işten çıkmak zorunda kalırsın. İşim rahat,ama işte sosyal haklarımız maalesef ki yok, beterin beteri vardır deyip sabrediyoruz.

kızlar sade türk kahvesinde hiç kalori yokmuş çok şaşırdım
şeekrli içersek, 2 küp şeker olsa 39 kalori
bu neskafenin hazır türk kahveleri kaç kalori acaba bilginiz varmı

ewet tatloım türk kahwesinde yok kalori
o hazır kahwelerin şekersizlerini almıştım bende oda kalorisiz
ama bi paketi bi fincana çok gelio şeker onu biliyorum sadece

hoşbulduk minecim
üzülme verirsin bugünden itibaren dikkatli beslen birde geçen haftada cıs yapmadın ama yinede artı çıktın
bence şişliktir üzülme bundan sonra biz 300 500 en fazla vericez başka türlü olursa hasta oluruz
ben o 900 gr verebilmek için bin takla attım valla 1000 gr bile olmadı
ama tabi hafta sonu hazlasıyla geride aldım
veririz şurda 3-5 kilomuz kaldı önemli olan bundan sonrası dikkatli yiyip içmek
kilomuzu koruyabilmek

ecrin canım geçmiş olsun tatlım
Allah beterinden saklasın canınıza bişey olmamışya şükür olsun
sıkma canını inşallah güzel bir ev bulur taşınırsınız

aynen ole dıolar ıste cnm ben cok bısı ıstemıorum sadce haftada 1 gun ızın:18::18::18:

günaydın kızlar herkese mutlu bir hafta diliyorum
cıslardan uzak sağlıklı haftalar olsun
istanbul gene soğuk kasvetli yağmurlu ve fırtınalı gene başa sardı

Allah sabir versin kizlar ya haksizlik iste cok sinir bozucu ve goruluyo ki kanunlar da yapici degil
Kafasina gore isci cikaramamasi lazim insanlarin..

ewet tatloım türk kahwesinde yok kalori
o hazır kahwelerin şekersizlerini almıştım bende oda kalorisiz
ama bi paketi bi fincana çok gelio şeker onu biliyorum sadece
ben okulda içtiğim için kahve fincanı bulamadım
çay bardağına koydum iyi geldi ama şekerli içtim ben :26:
bende buhafta nesfite ağırlık vereyim diyorum
değişiklik yapmam lazım sanırım
sabah kahvaltı yerine nesfit yedim
öğlende aynı şekilde yiyeceğim
öğleden sonra güne gidecem az yemeyi planlıyorum
bide kalori sayımı yapacam 1300ü geçmemeye çalışacağım bakalım nasıl olcak
günaydın kızlar herkese mutlu bir hafta diliyorum
cıslardan uzak sağlıklı haftalar olsun
istanbul gene soğuk kasvetli yağmurlu ve fırtınalı gene başa sardı
burda yaz havası olunca insanın inanası gelmiyor
haftasonu bahar temizliği yapacaktım iyiki yapmamışım
kesin burayada gelir yağmur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…