Antep'de bulutlu bir hava var
off kızlar yıne dusunceler ıcındeyım
allaha sukur benımde nısanlımında ısı war ama bı gun bıle ıznımız yok ALDIGIMIZ maas guzl ıs rahat yanı benım rahat nısanlımın pek rahat oldugu soylenemez ama
nısanlım bazı seyler duzene gırsın ızın kullancm dıo ama ne zamn duzene gırck merak edıorum ben zaten ewlendıkten sonra bı sure calısmıcm dıorum tamm ben 1 yıl kadr ızın kullanmadn calısırım kı ıstedıgım zamn ıse gelmemezlkde yapablıorum ama nısanlım nereye kadr dayanck kı hıc ıstemıorum bu ıste calısmayı ama bu ısten ayrılsak bu kadr maas alcamızı sanmıorum ıcımden suan hungur hungur aglamak gelıo
Balayi ise sorun evlilik iNi yasal hakkiniz
Esin de caz yaptiklarinda hastayim der bi rapor alir kafa dinlersiniz
off kızlar yıne dusunceler ıcındeyım
allaha sukur benımde nısanlımında ısı war ama bı gun bıle ıznımız yok ALDIGIMIZ maas guzl ıs rahat yanı benım rahat nısanlımın pek rahat oldugu soylenemez ama
nısanlım bazı seyler duzene gırsın ızın kullancm dıo ama ne zamn duzene gırck merak edıorum ben zaten ewlendıkten sonra bı sure calısmıcm dıorum tamm ben 1 yıl kadr ızın kullanmadn calısırım kı ıstedıgım zamn ıse gelmemezlkde yapablıorum ama nısanlım nereye kadr dayanck kı hıc ıstemıorum bu ıste calısmayı ama bu ısten ayrılsak bu kadr maas alcamızı sanmıorum ıcımden suan hungur hungur aglamak gelıo
Ankarada rezil durumda ... bende mutsuz gibiyim bugün...
valla canım öyle bir hal aldıki ülkenin hali artık doğduğun memlketten dahi kendine göre iş bulamıyorsun ,mesela hemen kendimden örnek vereyim,eşimin doğduğu ilçede evimiz var ,annemler evin ihtiyaçlarına karşılamada yardımcı oluyorlar ,ve rahatlık konusunda süper ama gel gelelim daha benim eşim 3-3,5 ay öncesinde anca iş bulabildi ,o kadar çok yere başvurdukki herkes torpil ile giriyor bir yerlere ,mesela bende muhasebe ile ilgili iş arıyorum şu anda ama umutsuz bir vakaa anca birine yalvarıcaz yakarıcz sırf öğrenmek için ucuz bir maaşla çalışmayı teklif edicez o zaman bulunabilir bu da karşı tarafın iyi niyetliliğine bağlıo yüzden varsın olmasın izin sonuçta evlendiğinizde sabah akşam birlikte olucaksınız o bile yeter insana ,o yüzden çalışıp sigortan ödendiği sürece bence sorun değil izin falan ,üzülme o kadar herşeyin hayılısını iste hakkınızda
katılıyorum sana canım benim yerden göğe kdar haklısın ama inanki işsizlik emin ol daha zor bir durum ki evleneceksiniz evi geçiindirme derdin olacak ,parasız da hayat yürümüyor para için çalışmak gerek başka çare yok napalım artık yaşlıklıkta ömrümüz yeterse bol bol gezeriz emekli maaşı ileevet bnmde nısanlımın memleketnde ewımız war ama orda oturamıoruz ıs yok cunku bıde senn gıbı dusunuoruz sukur ısımız war dıe ama yetmıo bazen
ınsann haftada bı gun olsa ızıne ıhtıyacı war
Tatlim benimki de ozel sktrdeınan okadr moralım bozuk kı suan esım en fazla 2 gun ızın kullanablır fazlasını sanmıorum
ozel sektr kapının onune koyarlar yoksa
bıde artık hergece 12 de hesap almaya gıtckmıs buda cıktı sımdı katlanamıorum artk ben bu ıse
katılıyorum sana canım benim yerden göğe kdar haklısın ama inanki işsizlik emin ol daha zor bir durum ki evleneceksiniz evi geçiindirme derdin olacak ,parasız da hayat yürümüyor para için çalışmak gerek başka çare yok napalım artık yaşlıklıkta ömrümüz yeterse bol bol gezeriz emekli maaşı ilehayaller yaşlıklıktaaa
evet bnmde nısanlımın memleketnde ewımız war ama orda oturamıoruz ıs yok cunku bıde senn gıbı dusunuoruz sukur ısımız war dıe ama yetmıo bazen
ınsann haftada bı gun olsa ızıne ıhtıyacı war
hoşgeldin aramıza meryemcim
küçük yaşta kilolu olmak zordur eminim ama topiğimizi düzenli takip edersen yakın zamanda sende istediğin kiloya ulaşırsın
yazdıklarını okudum bende bişeyler söylemek istiyorum sana
diyet işini çok fazla uygulayamıyorum ama sen eğer iradene hakimsen bikaç önerim olacak
önceki yazdıklarında pilav yediğini yazmıştın öncelikle pilavı ve türü olan şeyleri (dolma gibi) bisüreliğine hayatından çıkarman lazım
4-5 bardak fanta demişsin umarım yanlış anlamamışımdır kola fanta türü şeyler kesinlikle yasak
onun yerine kalorisi olmayan su içseydin keşke
sadece az yemek değildir diyet
az ama zararlı olan şeyleri yersen sadece, yine kilo veremezsin
hepimiz kaçamak yapıyoruz ama eğer çok rahatsızsan kilolarından bisüre kaçamakları unutacaksın
sabah iyi bir şekilde kahvaltını yap, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,4-5 zeytin, yeşillik, domates salatalık vs bunlar seni yeterince doyurur 2 dilimde çavdar ekmeği yiyorum ben öğlen ve akşam ekmek yemiyorum başta çok zorlandım ama artık alıştım zor gelmiyor 1 porsiyon et yada sebze yemeği (5-6 kaşık) yanında yoğurt ve salata yeterli ama pilav makarna türü şeyler yeme, ekmekte aynı şekilde yada alıştırmak için başta 1 dilim yenedebilir , ara öğünlerde yapabilirsin ana öğünlerden 2- 2,5 saat sonra, 1 meyve, süt , 1 kase yoğurt olabilir, sık ama az yiyeceksinki meton çalışsın
ayy bunları yazıyorum keşke uygulayabilsem, umarım sen uygulayabilirsin ve amacına ulaşırsın
Tatlim benimki de ozel sktrde
Eger degistirmeyi dusunurse isini kovdursun bari tazminat alir tatil yaparsiniz
Gozunu cikariyolar bazen
Hic izin vermemeleri yasal degildir
Arastirip kanuna dayandirip itiraz edin
kızlar sade türk kahvesinde hiç kalori yokmuş çok şaşırdım
şeekrli içersek, 2 küp şeker olsa 39 kalori
bu neskafenin hazır türk kahveleri kaç kalori acaba bilginiz varmı
hoşbulduk minecim
hoşgeldin neskuikim
bu haftada umudum yok çünkü bilinçli olarak dikkat etmiyorum
yani aklıma geliyor dikkat etmem lazım diyorum ama geçen haftadan sonra nedense umudum yok
cuma günü sizleri okuyunca acaip gaza gelmiştim ama
malesef çabuk söndüm
cumaya çok var bakalım nasıl olacak, tartılmıycam hiç dün sabah dahada artıdaydım çünkü
ecrin canım geçmiş olsun tatlımkizlar nasilsiniz nerdeyse 1ay oldu gorusemiyoruz herkes iyidir umarim ben 23 nisana kadar trde olcaktim ama basimiza gelen olaylardan oturu 6nisanda donmek zorunda kaldim almanyada olanlar belki haberlerde duymuslardir schrambergde ev yandi diye malesef bizde o binadaydik allaha sukur can kaybi yok ama ev oturulmuycak halde ve bizde tekrar tasinmak zorundayiz bende esimi merak ettigim ve tasinmadaki yardimlar icin tekrar geri geldim simdi otelde kaliyoruz bide ustune almanlarin bayrami hic biseyde yapamiyoruz hersey sali gunune kaldi rabbim beterinden korusun hepinizi optum kendinize iyi bakinn
Ben çok itiraz ettim, ben yasal izin hakkımı istiyorum diye, ama maalesef işine gelirse dediler. En kötü olasılık gidip şikayet edersin, o zaman da işten çıkmak zorunda kalırsın. İşim rahat,ama işte sosyal haklarımız maalesef ki yok, beterin beteri vardır deyip sabrediyoruz.
Ben ve eşim de özel sektördeyiz. Maalesef özel sektörde hak diye birşey yok canım, 10 senedir çalışıyorum 1 hafta-10 gün iznim var. Maaşlar düşük ücretten sigortası yatar, çoğu şirket aynı maalesef. O yüzden diyorum ki yaşı genç olanlar, ne yapsın yapsın devlette bir iş sahibi olsun. Yoksa özel sektör ancak kurumsal bir şirket bulabilirsen iyidir, yoksa insanın canını çıkarıyolar.
Ben çok itiraz ettim, ben yasal izin hakkımı istiyorum diye, ama maalesef işine gelirse dediler. En kötü olasılık gidip şikayet edersin, o zaman da işten çıkmak zorunda kalırsın. İşim rahat,ama işte sosyal haklarımız maalesef ki yok, beterin beteri vardır deyip sabrediyoruz.
ben okulda içtiğim için kahve fincanı bulamadımewet tatloım türk kahwesinde yok kalori
o hazır kahwelerin şekersizlerini almıştım bende oda kalorisiz
ama bi paketi bi fincana çok gelio şeker onu biliyorum sadece
bende buhafta nesfite ağırlık vereyim diyorumhoşbulduk minecim
üzülme verirsin bugünden itibaren dikkatli beslen birde geçen haftada cıs yapmadın ama yinede artı çıktın
bence şişliktir üzülme bundan sonra biz 300 500 en fazla vericez başka türlü olursa hasta oluruz
ben o 900 gr verebilmek için bin takla attım valla 1000 gr bile olmadı
ama tabi hafta sonu hazlasıyla geride aldım
veririz şurda 3-5 kilomuz kaldı önemli olan bundan sonrası dikkatli yiyip içmek
kilomuzu koruyabilmek
burda yaz havası olunca insanın inanası gelmiyorgünaydın kızlar herkese mutlu bir hafta diliyorum
cıslardan uzak sağlıklı haftalar olsun
istanbul gene soğuk kasvetli yağmurlu ve fırtınalı gene başa sardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?