herkese günaydınnnnn
dün gece soğan suyunu içme gafletinde bulundum ve sabaha kadar çıkardım almıra öldürcem seni su içmeme gerek kalmadı yoğurtta kalmadı o ne kadar kötü bişey ya 1 bardağa 2 limon sıktım banamısın demedi zaten bişey yemiyodum böylece gerçekten detoks oldu hiçbişey kalmadı ama ben açımmmmmmmmmm
sabah uyanınca 2 kocaman bardak traş limonlu su içtim
kahvaltı olarak 1 kocaman bardak meyve suyumu içtim şimdide ölee karnımın gurultusunu dinliyorum
canımcım sanırım soğanı fazla kaynattın canım onların dakikaları var ibrahim saraçoğlu öle diyo ve sana lahana suyunu öneririm 6 yaprak lahanayı 5 bardak suyu kaynat kaynadıktan hemen sonra lahanaları at dakika tut 4 dakika sonra çeyrek demet maydonozu saplarıyla at 4 dakikada öyle kaynat toplam 8 dakika 9 da olabilir kapat altını 10 dakikada kendi demlensin süz sonra iyice lahananın suyunuda süz yemeklerden 20 dakika önce iç ben denedim acaip ödem atıyo şimdi annemdeyim yapmadım ama eve gidince yapacam lahana kaldıysa tabi pazarlarda birde yeşil yapraklarıyla yap ve yumşak küçük lahanalardan olsun diyo saraçoğlu ben kışın pazarda sadece bir yerde buluyodum ılık içilcek soğuk iğrenç oluyo içine yarımdan az limonda sık daha iyi en fazla 1 hafta yap
Canimcim senin yazdiginda vicdansizlik yemek olan yere tok gidilirmi bea :dilcikar:En iyisi herzamanki yöntemimi yapayim hersyden cok az yiyeyim yediklerimi size rapor edicegim icin belki daha cok dikkat ederim...bir yol var tabıı kı,nasıl markete gıderken karnınız tok gıdın, abur cubur almazsınız denıyor ya,sen de karnını doyurup gıt,saglıklı seylerle tabıı kı,boylece gozun ac olmaz,en az zararla atlatırsın o gunlerı,sana guvenıyoruz canım:1hug:
Bitanem iyi sayilir ama üstünde durdummu hemen sisiyor gecer elbet..Bende canimin kiymetini bilmyiorumki hemen iylestim sanip ayaklaniyoru..minnacım geçmiş olsun canım bugün dinlen bari tatili değerlendirip evide temizlemişsin cok zor ya hem ev hem işte calışmak
ayparcam ayagın nası oldu canım
kısss almıra neyapıyon
ooo canım sen ne kadar hızlısın maşşallah okula gidip-gelip spora baslamak iyi valla hadi kim tutar seni tabi darısı basıma
canım bugün yat dinlen çok yorulmuşun bende dün deli gibi gazdim sonuç bugün oturduğum yerde uyuyorum resmen meksika biberini bende duydum burda bi araştıralım ben başlıcam bi ilaca artık olmuyor böyle kızlar tavsiye varmı?pazartesi akşam eve giderken arkadaşımı gördüm gözlerime inanamadım :1shok: 15 kg vermiş ilaçla tabi ve daha 1,5 kutu içmiş banada 2 güne kadar getirecek başlıyacam meksika biberiymiş bağırsaklarıda bozmuyormuş sadece çok su içiriyor ve hiç açlık hissetmiyorum dedi bakalım bende bir deniyecem
sıkma canını olur böyle bıralkmak yok zamanla düzene girer kilo vermeye başlarsın spor yap zaten baya sıkılaşıon yaptıkça o bile süperslm kızlar bende durmak yok aksam ısten geldım gecenın 10una kadar bısıklet sımıde kalkar kalkmaz bısıklet hep bısıklet sımdı kahvaltı yaptm 2 dılım ekmek domates beyz peynır 1 tatlı kasıgı bal ama bı gram zayıflama yok böle olmaycak eger bu cumadA fazla gelırsemkı büyük bı ıhtımal öle olcak yarın kermes var ben bırakıyorum arkadaslar bu ısı psıkolojım bozuldu kendımden nefret etmeye basladım
ehee bugun burda ilk gunum heyecandanhihoyyyt
kızlar toplantıdaydım şimdi çıktım, yazdıklarınız çok moral verdi, teşekkürler
whitehall geçmiş olsun, kendini kötü hissetiriyorsa hiiiç bir daha bulaşma bu soğan suyuna filan, dediğim gibi bilimsel ispatlanmış bir etkisi filan da yok, tansiyonu da etkileyebiliyor...
almıracım zayıflama yok derken, kilo mu eksilmedi, sıkılaşma mı olmadı? egzersiz yaptığın için kas artışı olmuş olabilir
bırakmak yok, yola devam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?