70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

totem tuttu bugun yınee ne zaman kk kacamagı yapsam, bişi cıkıo ofısten cıkmak durumunda kalıyorummm, 1 değil 2 değil yanı bu artık ofısten cıkmak ıstedıgımde kk kacamagı yapıcam totemım oldu bu benımmm

bı selam cakayım dedım, ıkı dakıka duramadan bı telefon fır dıye kactım gıttım sırf yazdıklarım oyle havada kalmasın dıye hemen bı bakayım dedımmm

genel bı ruh sıkıntısı var galıba topıkte, güneş yüzünü göstersin geçer sandık ama bahar depresyonu galıba bunun da adı :26: bı de pzt.sı ile bırlesınce hıc cekılmıo valla

şimdi yıne cıkmak zorunda kalabılırım, şimdiden ıyı aksamlar dıleyeyım herkeseee

Evet artık yanıma bir şişe su koydum böylelikle canım sıkıldıkça kafama dikip içiyorum . Yazmaya çalışıyorum sürekli . Çok hırs yaptığım için aslında bu kadar az yiyorum dediklerinde haklısın aslında eğer böyle az yersem birgün dayanamayıp kıtlıktan çıkmış gibi yemeğede saldırabilirim . Zaten kola falan o kadar içmezdim abur cuburları çok yiyorum . Bitki çayıda içmeye başlıyacağım yarın . Yazdıklarının hiçbirine aldırmıyorum aksine önemseyip cevap verdiğin için mutlu oluyorum .Çok süt içiyorum boyumun dahada uzaması için. Elimden geldiği kadarıyla yazmaya çalışıyorum zaten öğünlerimi. İnşallah burası sayesinde kilolarımdan kurtulacağım. Tek sorun abur cuburu çok fazla tüketiyorum kaç gündür tüketmedim ama elime geçerse yine tüketeceğimden korkuyorum. Zaten aslında yemekten azar azar kesersem yavaşta olsa kilo verebilirim .

oyoyoyoyoyyyycanim ne guzel ozetlemissin hayatin ta kendisiniii,anlat anlat belki bi care buluruz, bulamasak bile rahatlarsin
İyi akşamlar kızlar.
Akşama girebileceğimi sanmıyorum.
Başağrım tuttu ve bide mide bulantısı.
Öperim sizi görüşürüz.

gecmis olsun yawrucummm

fistiklarim bugunku menumu paylasayimmm,saatleri cok bilemiyorum..is yogunluguna gore degisiyo saatlerim

sabah
1 dilim cavdarli ekmek
1 kk peynir
2-3 dilim salam
domates,marul, mevsim yesillikleri

ara
3-4 badem
2 bardak yesil cay

ogle
4-5 yemek kasigi firinda karnibahar ve salata

ara
form cayi
2 kuru kayisi
3-4 badem,findik

aksam
firinda karnibahar ( kac kasik yedim bilmiyorum,saldirdim )
salata

simdi yesilcayimi iciyorum,aksam yatmadan once kefir iciyorum..kefir mayasini nasil bulabilrim kizlar ya da icmek icin aldigim hazir kefirden uretebilir miyim?? keten tohumu alali bir ay oldu,hala acmadim yaa
bir de seyi sorucam, bazen su icmeyeyim diyorum ve onun yerine ilik yesil cay iciyorum..yerini tutar mi kizlar yoksa illa ki su mu icmeliyimm:26:

nereye gittiniz hatunlar??off hava yagmurlu,canım sıgara içmek istiyo kociş izin vermiyoo,ben de burda içiyim bariiii

amanda topik ne sessiz kimseler yok sayfalar ilerlememiş nerdesiniz kızlar ya ne oldu çenelere
boş bırakmayın topiği bak sonra çalarlar falan

bende fırında karnıbahar yaptım yiyom yiyom ama heç doyurmuyor ya niye sağlıklı şeylerin tadı hep kötü ve doyurucu değiller

amanda topik ne sessiz kimseler yok sayfalar ilerlememiş nerdesiniz kızlar ya ne oldu çenelere
boş bırakmayın topiği bak sonra çalarlar falan
havadan mıdır karakedim,nere gitti herkes
bende fırında karnıbahar yaptım yiyom yiyom ama heç doyurmuyor ya niye sağlıklı şeylerin tadı hep kötü ve doyurucu değiller
ben de doymadım yavrucum, 10-15 kaşık yemişimdir

selam lokumlar:80:
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
domates, marul, yeşillik
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 kivi
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
yok(canım istemedi)
ara
2 hurma
akşam
1 kepçe tavuk çorbası
1 tabak fırında karnıbahar
2 kaşık yoğurt, salata

Son düzenleme:
Zayıflamak icin survivor a mı katılsak hahahaAdamlar ac resmen yaaaaa bizim diyet yemekleriyle doyarlar valla

Supersin kizzzz menün harikaaaa
Bende su yag yakma formülünü deniyo. Bı hafta geçsin bakma ise yaricakmi
Maydonoz sapı kaynatcam Yarin onuda bı deniyeyim idrar sokturuyomus

Selam kizlar....
Kafam atik bu gece hayali menuden sonra gercek menumu yazayim.,

Sabah
Kasar ketcup salam

Oglen
Salamli kasarli omlet
2 br light kola

Aa
Bi kupa nescafeli sut

Aksam
Bi kase az limon sirkeli yesil salata ustune beyaz peynir

slm kızlar

dün akşam menüm dışında bişelerde yedim pişmanım
1 avuç kadar kuru dut,1 parça bitter çiko,bide 1bardak süte iki kaşık nescafe
moralim bozuldu bende pilates yaptım
akşam m.gevreği ve süt ondan sonra 2.5 lt su bitiricem bide en az 2 bardak yeşil çay içicem

Sabah olamis
Öğle hiç olmamis
Nescafe yerine yeşil cay yada bitki cayı içseydin keske...
Aksam fena değil.....
Su salam sosisleri diyetlerde önermiyorlar pek....Bilgin'e...

Supersin kizzzz menün harikaaaa
Bende su yag yakma formülünü deniyo. Bı hafta geçsin bakma ise yaricakmi
Maydonoz sapı kaynatcam Yarin onuda bı deniyeyim idrar sokturuyomus

ben maydonozlu suyu yapmıştım bi ara 1 hafta kadar
gerçekten işe yarıyor..
ama tadı çok kötü beee 1 hafta anca dayanabildim:120::100:

Bozma moralini bugün p.tesi cumaya kadar toparlarsın yaaa

Kaşar yerine peynir yiyebilirsin
salam yemesen daha iyi olurdu
içecek olarak yeşil çayı tercih edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…