- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
niye yedin birde günde 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslen. haftasonu piknikle ilgili anlattıklarını okudum. ckııııııııız çok ayıp ama. olan olmuş kızçem şimdi bolca bitki çayı ve su iç. birde spor yap yapabilirsen zararın neresinden dönsen kardır.
canım öncelikle günde 2,5 litre su kesinlikle içmen gerek. başka türlü zayıflamazsın. şöyle düşün yağı vücur yakmak için su ve oksijen kullanacak ve yaktıklarını atmak içinde su lazım ki idrarla vücuttan atabilsin. canım sen tam büyüme çağındasın çok dikkatli olman gerek. hergün yediklerini tam olarak yaz buraya yorumlar ile doğru yolu bulursun. bir kere kola türü içecekler kesinlikle yasak. diet kola içebilirsin o da canın çok çekti ise nefsini köreltmek için. bitki çayı iç mutlaka. yeşil çay ıhlamur adaçayı ne bulursan ödemi atarlar ve sindirimi düzenlerler. anım iki katı yaşındayım sakın yanlış anlama amacım seni eleştirmek üzmek değil. bende senin gibi çok kilolu bir gençlik yaşadım ve o duyguları biliyorum yardımcı olmak isterim. kendimi yıllarca aç bırakıp midemi düzenimi altüst ettim. sende sakın aynı hataları yapma. az yemek zayıflamak değildir. tek kanat yedim yazmışsın mesela. keşke 2 parça kanat salata ve ayran yeseydin demek geldi o an içimden. zayıflamak için yemen lazım. ama sağlıklı ve bol protein ağırlıklı.
sabahları kahvaltını güzel yap. yumurta peynir yeşillik domates zeyrin 1-2 dilim ekmek ye mutlaka. öğle ve akşamı kıs. onuda az ye anlamında söylemiyorum. tavuk et sebze yemeklerini bolca tüket. yanlarında salata yoğurt ye mutlaka. tatlıyı ekmeği kızartma hamur işini keseceksin. yoksa proteinden kısma daha boyun uzar senin engel olursun vücuduna. çikolata, cips biscüvi gibi hazır ürünleri tüketme mesela. meyve ye karnın acıkınca yada yoğurt yada süt iç. akşam 6-7 gibi akşam yemeğini yedikten sonra yatana kadar en fazla 2 tane meyve tüket. çok açlık hissediyorsan öğle ve akşam yemeklerinin yanında da bir dilim ekmek ya. 1-2 ay sonra kaldırırsın o ekmekleride. aklıma şimdilik bunlar geldi. en önemlisi hergün yediklerini yaz buraya sabah
öğle
akşam
şeklinde yanlışlarını söyler yol gösteririz. sen gençsin inan biraz dikkatle çoooooooook rahat kilo verirsin. senin yaşlarındayken benimle de dalga geçer neler neler söylerlerdi çok iyi anlıyorum seni. kimseye aldırma kiloyu kendin için ver. ailenin destek olmasıda çok önemli bu konuda tabii. ebnim ailem hem kilolusun diye laf söylerdi hemde börekler kızartmalar koyar önüme yemiyorsun diye laf söylerdi. biz senin yardımcın olucaz inşallah
canım ben tam hatırlayamadım tabağa ölçüyordum 50- yada 100 grmı . 3-4 kaşıktı ama sen sorunca kafam karıştı akşam bakayım ben tartıda. peyniri ekmeği bile tartıyorum psikopata bağladım sorma ben: ) dün bir tane kurabiye yemiştim amaaaaaan kaç kalori olacak diye düşünüp bugün baktım 100 gr kurabiye 410 kalori ve benim yediğim 126 grm dı başımdan kaynar su döküldü resmen
oyoyoyoyoyyyyslm kızlaaaaaaaar nası gidiyor. yorumları okudukça ben gibi ne çok insan var diye mutlu oluyorum.
dilek gel beraber ağlayalım. bende herşeyi kafama takıyorum durduk yere üzülüyorum sonra da ya başım ya midem ağrıyo
kendi kendimizi çürütüyoz valla.
bende alışveriş sitelerinde boş boş gezerim. hatta sepeti doldurur ama almam. almayacaksın niye sepet yapıyon di mi he he oda benim psikopatlığım işte.
işi takarım kafaya evi takarım eşimle tartışırız onu takarım ödev yetişmedi onu düşünüyom bir taraftan. şişkoyum hala o apayrı bir dert. yazlıkları çıkardım içine giremiyom. annemler gelecek nasıl ağarlayacam gelmeyin desem alınırlar. çoooooooooook sıkıldım tatile çıkmak istiyorum ama yoğunluktan vakit yok ki çıkayım.
o kadar yoğunum ki kaşlarım aldı başını gitti bıyıklarım bile çıkmış yaelime bir cımbız alıp düzeltemedim tipimi.
açıp aç o ayrı dert. eve gidip yemek yapmak ölüm. eşim yoksa valla üşeniyorum sonra ekmek arası yiyip dieti katlediyorum. kredi kartı yine tavan yapmış. cepte para yok maaşa daha var. ay düşün düşün bitmiyo kızlar. bazen de amaaaaaaaaan boşver herşeyi diyorum hadi gelin oynayak boşverin bu dünyayı ve dertlerini zaten bitmiyor.:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
azıcıkta hayali çiko yiyelim :125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
İyi akşamlar kızlar.
Akşama girebileceğimi sanmıyorum.
Başağrım tuttu ve bide mide bulantısı.
Öperim sizi görüşürüz.
fistiklarim bugunku menumu paylasayimmm,saatleri cok bilemiyorum..is yogunluguna gore degisiyo saatlerim
sabah
1 dilim cavdarli ekmek
1 kk peynir
2-3 dilim salam
domates,marul, mevsim yesillikleri
ara
3-4 badem
2 bardak yesil cay
ogle
4-5 yemek kasigi firinda karnibahar ve salata
ara
form cayi
2 kuru kayisi
3-4 badem,findik
aksam
firinda karnibahar ( kac kasik yedim bilmiyorum,saldirdim)
salata
simdi yesilcayimi iciyorum,aksam yatmadan once kefir iciyorum..kefir mayasini nasil bulabilrim kizlar ya da icmek icin aldigim hazir kefirden uretebilir miyim?? keten tohumu alali bir ay oldu,hala acmadim yaa
bir de seyi sorucam, bazen su icmeyeyim diyorum ve onun yerine ilik yesil cay iciyorum..yerini tutar mi kizlar yoksa illa ki su mu icmeliyimm:26:
havadan mıdır karakedim,nere gitti herkesamanda topik ne sessiz kimseler yok sayfalar ilerlememiş nerdesiniz kızlar ya ne oldu çenelere
boş bırakmayın topiği bak sonra çalarlar falan
ben de doymadım yavrucum, 10-15 kaşık yemişimdirbende fırında karnıbahar yaptım yiyom yiyom ama heç doyurmuyor ya niye sağlıklı şeylerin tadı hep kötü ve doyurucu değiller
selam lokumlar:80:
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
domates, marul, yeşillik
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 kivi
1 avuç beyaz leblebi
öğlen
yok(canım istemedi)
akşam
1 kepçe tavuk çorbası
1 tabak fırında karnıbahar
2 kaşık yoğurt, salata
Selam kizlar....
Kafam atik bu gece hayali menuden sonra gercek menumu yazayim.,
Sabah
Kasar ketcup salam
Oglen
Salamli kasarli omlet
2 br light kola
Aa
Bi kupa nescafeli sut
Aksam
Bi kase az limon sirkeli yesil salata ustune beyaz peynir
Supersin kizzzz menün harikaaaa
Bende su yag yakma formülünü deniyo. Bı hafta geçsin bakma ise yaricakmi
Maydonoz sapı kaynatcam Yarin onuda bı deniyeyim idrar sokturuyomus
slm kızlar
dün akşam menüm dışında bişelerde yedim pişmanım
1 avuç kadar kuru dut,1 parça bitter çiko,bide 1bardak süte iki kaşık nescafe
moralim bozuldubende pilates yaptım
akşam m.gevreği ve süt ondan sonra 2.5 lt su bitiricem bide en az 2 bardak yeşil çay içicem
Selam kizlar....
Kafam atik bu gece hayali menuden sonra gercek menumu yazayim.,
Sabah
Kasar ketcup salam
Oglen
Salamli kasarli omlet
2 br light kola
Aa
Bi kupa nescafeli sut
Aksam
Bi kase az limon sirkeli yesil salata ustune beyaz peynir
ben maydonozlu suyu yapmıştım bi ara 1 hafta kadar
gerçekten işe yarıyor..
ama tadı çok kötü beee 1 hafta anca dayanabildim:120::100:
Bozma moralini bugün p.tesi cumaya kadar toparlarsın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?