ben maydonozlu suyu yapmıştım bi ara 1 hafta kadar
gerçekten işe yarıyor..
ama tadı çok kötü beee 1 hafta anca dayanabildim:120::100:
canım sen onu 1e indirNormalde büyük bardak çaya 3 bardak şeker atıyorum. Eskiden rejime girdiğimde 2'ye indirmiştim tadı fena değildi ama yinede 3 şekerlisi gibi değildi.Günde en fazla 2 bardak kahvaltıda çay içiyorum bazende hiç içmiyorum .Onun için azaltıp azaltmamak konusunda kararsızım.Acaba yine azaltmalımıyım ?
Selam beybiler ben geldim.
ben de daha biraz önce maydonoz aldım, maydonoz sapını nasıl ne kadar kaynatıcaz ve ne kadar sürede tüketmek lazım?:26::26:tuvalete çıkamıyorum kaç gündür
bütün ev karnıbahar kokiiii
benle kimse konuşmuyo hıh küstüm
(arada tirip atıyo ya millet bende atam)
ben kaçtım kızlar ama birazdan gelebilirim ne de olsa kopamıyom sizden
Sabah olamis
Öğle hiç olmamis
Nescafe yerine yeşil cay yada bitki cayı içseydin keske...
Aksam fena değil.....
Su salam sosisleri diyetlerde önermiyorlar pek....Bilgin'e...
Kaşar yerine peynir yiyebilirsin
salam yemesen daha iyi olurdu
içecek olarak yeşil çayı tercih edebilirsin
Caneyler karbonhidrat diyeti yaptgm icin en yenilesi ne varsa onu yiyorumay bende yedim bi sürü sonra doymadımgettim gene kurabiye yedim
totolarımızla ezerik biz onları
kız sabah sabah nası yiyon salam ketçap falan
bende biraz önce hesap yapıyordum 1 kurabiye kaç kalori gelir ortalamacanım ben tam hatırlayamadım tabağa ölçüyordum 50- yada 100 grmı . 3-4 kaşıktı ama sen sorunca kafam karıştı akşam bakayım ben tartıda. peyniri ekmeği bile tartıyorum psikopata bağladım sorma ben: ) dün bir tane kurabiye yemiştim amaaaaaan kaç kalori olacak diye düşünüp bugün baktım 100 gr kurabiye 410 kalori ve benim yediğim 126 grm dı başımdan kaynar su döküldü resmen:52
ben tam tersi haftada 2-3 kargom geliyorben de kendime sinir oldum bak.2 saattir alışveriş sitelerinde geziyorum yok ayakkabı beğeniyorum yok elbise...ama almaya gelince alamıyorum.ya olmazsa bu paraya değer mi ben bundan burda da bulurum diyorum.madem almıcan bakma di mi?var mı aranızda benim gib yaaa??
bende önceden 2 şeker atıyordum çay bardağına bikaç sene önce bırakmayı denedim ama 1 şekere bile düşememiştimNormalde büyük bardak çaya 3 bardak şeker atıyorum. Eskiden rejime girdiğimde 2'ye indirmiştim tadı fena değildi ama yinede 3 şekerlisi gibi değildi.Günde en fazla 2 bardak kahvaltıda çay içiyorum bazende hiç içmiyorum .Onun için azaltıp azaltmamak konusunda kararsızım.Acaba yine azaltmalımıyım ?
simdi yesilcayimi iciyorum,aksam yatmadan once kefir iciyorum..kefir mayasini nasil bulabilrim kizlar ya da icmek icin aldigim hazir kefirden uretebilir miyim?? keten tohumu alali bir ay oldu,hala acmadim yaa
bir de seyi sorucam, bazen su icmeyeyim diyorum ve onun yerine ilik yesil cay iciyorum..yerini tutar mi kizlar yoksa illa ki su mu icmeliyimm:26:
yiyebiliyorsan ne güzel canım bende sabahları salam yiyeyim diyorum ama midem almıyorCaneyler karbonhidrat diyeti yaptgm icin en yenilesi ne varsa onu yiyorum
Normalde benim evime salam sosis sokmam soktugum da dandik olmayan dana olanlar..
Bugun sallapati oldu alisveris yapmam lazim :/
Canim benim 2 yasinda oglum var gune en gec 7 de basliyorum kostururken 10 u buluyo biseyler yemem dolayisiyla icim alabiliyo
bitenekadar. comdan 20 tl ye aldım canım hassas terazi. 5 kiloya kadar tartıyor 1 grlık hassasiyeti var simbo marka sanırım, öneririmsenin nefsiti tarttımkalorinin dibine vurdum geldim kızlar
bugün halamda gün vardı
tadımlık yemeyi planlıyordum ama kuzenim okadar güzel şeyler yapmışki 2şer tane yedim valla
önceden motivasyon daha yüksek olunca bukadar yemiyordum
bugünkü yememi motivasyon düşüklüğüne ve kuzenimin hamaratlığına bağlıyorum
akşamda yememeyi planlıyordum eşime kıymalı yumruta yaptım 2 kaşık kadarını yedim hemde ekmekle
ama bugün bitti, yediklerimle birlikte
yarın herşey yeniden başlıyor
bende biraz önce hesap yapıyordum 1 kurabiye kaç kalori gelir ortalama
ölçtüysen daha önce
galiba bende alacam hassas terazi olmuyor böyle
ben tam tersi haftada 2-3 kargom geliyor
bugün 2 tane geldi
babet almıştım dar geldi
evde giydim öyle açılsın diye ama ayağım taştı yanlardan
pişman oldum aldığıma :26:
bende önceden 2 şeker atıyordum çay bardağına bikaç sene önce bırakmayı denedim ama 1 şekere bile düşememiştim
sonra bikaç gün şekersiz içtim tabii içtiğimdende bişey anlamıyordum
bikaçgünden sonra 1 şekere çıktım tadı güzel geldi, oysa başta 1 şekerle bile içememiştim
bence sende tamamen bırakamıyorsan bikaçgün şekersiz iç, sonra 1 şekere çıkarsın
3 aydır falan ben hiç şeker atmıyorum 3ü 1 aradaya şeker atan ben şimdi içemiyorum şekerli geliyor
alışırsın yani ama zaman alıyor biraz
kefir tanesi diye birşey var onunla yapılıyor internette araştırmıştım. aktarlarda olabilir. yoğurt gibi mayalanmıyor. bu kefir özü içine konulup 24 saat falan bekletilerek yapılıyorkefir yoğurt gibi mayalanıyor canım babama yengem getirmişti köydendi sanırım.. bildiğim kadarıyla hazır kefir olmaz..
ben internette araştırdım kola, kahve filan gibi şeyler su yerine geçmez ama bitki çaylarının geçeceği yazıyordu. yani normal su da iç tabii de fazla içemezsen bitki çayıyla tamamlayabilirsin gibi geldi bana:26:
Günaydın kısçeler.
Ay çok soğukkkk donuyorummmmmmmmmmm
Dün ki saçma ruh halimin sebebi reglmiş sonunda oldum.:119:
Hepimize güzel bir gün olur inşaallahhh.
Günaydin kizlar
günaydın dileeekk
günaydın blackcattt
günaydın güzelliklerrr
gözün aydın canım. gelmiş teyzen:119::119:
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAAR
Günaydın kısçeler.
a.s. canıms.a. arkadaşlar
ben de menümü yazayım..
kahvaltı (9 gibiydi sanırım):
2 dilim tam tahıllı ekmek(üzerine salça filan sürdüm)
1 haşlanmış yumurta
2 yeşil zeytin
1 kk kadar beyaz peynir
ara: yarım poğaça
ara: 1 portakal
öğlen: 3 çepçe yayla çorbası
akşam: soğan-közlenmiş patlıcan-közlenmiş biber ile yapılmış salata ve biraz da yulaf ezmesi
işteee ipler burda kopuyor.. benim ders çalışırken canım sıkılıyor veee ev arkadaşlarımı ayartıp dışarı çıkıyorum...
biraz yürüyüş yapıyoruz.. sonrasında daa tatlıyı indiriyorum mideye:18:
1 tane antep fıstıklı sütlü kadayıf sarma yedim
bu lezzete bayılıyorum
bu arada gün içinde bi kahve yaptım sütsüz çok içime oturdu çok az süt kattım...
2.5 litre kadar su, 1 litreden fazla da bitki çayı içtim.. tuvaletten çıkabilirsem ders çalışcam
ojgelmiş sefa getirmiş regl kardişGünaydın kısçeler.
günaydınnn karapisimyiyebiliyorsan ne güzel canım bende sabahları salam yiyeyim diyorum ama midem almıyor
bitenekadar. comdan 20 tl ye aldım canım hassas terazi. 5 kiloya kadar tartıyor 1 grlık hassasiyeti var simbo marka sanırım, öneririmsenin nefsiti tarttım
1 kaşık 15 gr geldi hemde dolu kaşık :18:
kefir tanesi diye birşey var onunla yapılıyor internette araştırmıştım. aktarlarda olabilir. yoğurt gibi mayalanmıyor. bu kefir özü içine konulup 24 saat falan bekletilerek yapılıyor
gözün aydın canım. gelmiş teyzen:119::119:
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAAR
günaydınnnnngünaydın dileeekk
günaydın blackcattt
günaydın güzelliklerrr
Günaydin kizlar
günaydınnnnnGunaydin kizlarrr
3 dilim salam
2 dilim kasar 2 kk beyaz peynirden omlet yaptim
Ustune maydonoz dogradim ve kahvaltimi tamamladim simdi oglusla ihlamur keyfi yapiyorus :)
günaydınnnnnTekrar Günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?