merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. kilo durumum çizelgede görüldüğü gibi
bu arada, Puccaa harika kilo vermişsin doğrusu nasıl verdin merak ettim. özel bir yöntemin oldu mu? sadece yediklerine mi dikkat ettin? ha bir de, pucca günlük okumayı severim, yoksa sen o musun
hoşgeldin am am am ben cocostarı çok severim ya . yediğim nadir çikolardan dır.
cocostar istiyoruuuuuuuuuuum:84::84::84::84::84::84:
hoşgeldin am am am ben cocostarı çok severim ya . yediğim nadir çikolardan dır.
cocostar istiyoruuuuuuuuuuum:84::84::84::84::84::84:
merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. kilo durumum çizelgede görüldüğü gibi
bu arada, Puccaa harika kilo vermişsin doğrusu nasıl verdin merak ettim. özel bir yöntemin oldu mu? sadece yediklerine mi dikkat ettin? ha bir de, pucca günlük okumayı severim, yoksa sen o musun
Günaydın dobiçler :119: :119:
Regl bitti ve beeen çoook mutluyum, ağrı yok sancı yok şişkinlik yok iştah yok bunalım yooookk :119: :119: :119:
Sizler de iyisinizdir umarım
günaydın yavrularımmmmm
bugün işyerinde kimse yok,özellikle müdür..çok mutluyumm
hava yine yağmurlu,işyeri sıcacık,yeşilçayım yanımda ve karşımda sizzz
öperim hepinizi nannaktannn
günaydın yavrularımmmmm
a.s. canımya ben sınav zamanları öküz gibi yerdim,sonra uykum gelirdi,son ra da öküz gibi nescafe içerdimm ders çalışırken sinirden mi stresten mi bilmem hep acıkırdım,bir keresinde 3 tane yarım ekmek döner yemiştimmmm
ojgelmiş sefa getirmiş regl kardiş
günaydınnn karapisim
günaydınnnnn
günaydınnnnn
günaydınnnnn
günaydınnnnnnn petrik ne yapıyo pardon patırıkGünaydin kizlar
günaydın kayıp balık nemooooogünaydın dileeekk
günaydın blackcattt
günaydın güzelliklerrr
afiyet olsuuuuuuunGunaydin kizlarrr
3 dilim salam
2 dilim kasar 2 kk beyaz peynirden omlet yaptim
Ustune maydonoz dogradim ve kahvaltimi tamamladim simdi oglusla ihlamur keyfi yapiyorus :)
sana günaydın demiştim bir daha yok yeter bir taneTekrar Günaydın kızlar..
günaydın gözün aydınGünaydın dobiçler :119: :119:
Regl bitti ve beeen çoook mutluyum, ağrı yok sancı yok şişkinlik yok iştah yok bunalım yooookk :119: :119: :119:
günaydın yavrularımmmmm
napim hemsom yirim seni ve nemonusuzim
canım ciğerim kız seni yerim
napıyonn
hosgeldin canimselm hoşbulduk. tam da bu nedenden "cocostar" rumuzluyum. ben de çok çok severim. ama aklına getirdiğim için üzgünüm
he ya karisalamiyok pisim bende seni özledim kizgünaydınnnnnnn petrik ne yapıyo pardon patırık
günaydın kayıp balık nemooooo
afiyet olsuuuuuuun
sana günaydın demiştim bir daha yok yeter bir tane
günaydın gözün aydın
ayliiiiiiiin sana da afiyet olsun ve günaydın
inşallah unuttuğum yoktur. hepinize sabah sabah neşe dağıtayım azıcık
şimdi ben çalışmaya gidiyorum siz boş durmayın bol bol çene yapın ben öğlene doğru gelir okurum. herkesi çoooook güzel bir gün dilerim
suziiiiii senide özledim kız karşılaşamıyoruz. balımda kayıp yok ortalarda gene. kuaför de yok tatildeydi demi o.
hadi bakım sabah sporu acıkben çayımı alıp işe girişiyorum kuzucuklar
günaydınGünaydın kısçeler.
Ay çok soğukkkk donuyorummmmmmmmmmm
Dün ki saçma ruh halimin sebebi reglmiş sonunda oldum.:119:
Hepimize güzel bir gün olur inşaallahhh.
günaydınbitenekadar. comdan 20 tl ye aldım canım hassas terazi. 5 kiloya kadar tartıyor 1 grlık hassasiyeti var simbo marka sanırım, öneririmsenin nefsiti tarttım
1 kaşık 15 gr geldi hemde dolu kaşık :18:
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAAR
günaydın dileeekk
günaydın blackcattt
günaydın güzelliklerrr
Günaydin kizlar
günaydın kızlarGunaydin kizlarrr
3 dilim salam
2 dilim kasar 2 kk beyaz peynirden omlet yaptim
Ustune maydonoz dogradim ve kahvaltimi tamamladim simdi oglusla ihlamur keyfi yapiyorus :)
hoşgeldinmerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum. kilo durumum çizelgede görüldüğü gibi
günaydınGünaydın dobiçler :119: :119:
günaydıngünaydın kızlar ya benim düzgün bir gününm olmayacakmı pazar günü misafirim vardı cısları bir güzel yedik üzerine birde mangala gitiikmi misafirlerle akşam birde orda yemek zorunda kaldık perşembe akşamı da eşimle kavga ettik hala küsüm barışmaya niyetim yok boşanalım dedi çok tepemi attırdığı için hemen tamam oldu boşanalım pazartesiye kadar beklemene gerek yok hemen cuma günü aç davayı dedim cuma geçti pazarteside geçti hala bi ses yok bizimkinde... çok gerginim siter istemez rejim olayınıda toparlamam lzım nasıl olacak bu iş bu kadar moral bozukluğuyla bilmiyom
günaydın suziiimgünaydin tekrar kizlardilegin teyzesi gelmis hosgelmis niye gecikmis bidahakine ucakla gelseymis fazla yazamiyorum yanimdaki cadalozdan 2 günlük hapim kaldi okadar sisim ki tartiya cikdim yerinden oynamamis 75.5
günaydın kızlar ya benim düzgün bir gününm olmayacakmı pazar günü misafirim vardı cısları bir güzel yedik üzerine birde mangala gitiikmi misafirlerle akşam birde orda yemek zorunda kaldık perşembe akşamı da eşimle kavga ettik hala küsüm barışmaya niyetim yok boşanalım dedi çok tepemi attırdığı için hemen tamam oldu boşanalım pazartesiye kadar beklemene gerek yok hemen cuma günü aç davayı dedim cuma geçti pazarteside geçti hala bi ses yok bizimkinde... çok gerginim siter istemez rejim olayınıda toparlamam lzım nasıl olacak bu iş bu kadar moral bozukluğuyla bilmiyom
günaydın kızlar ya benim düzgün bir gününm olmayacakmı pazar günü misafirim vardı cısları bir güzel yedik üzerine birde mangala gitiikmi misafirlerle akşam birde orda yemek zorunda kaldık perşembe akşamı da eşimle kavga ettik hala küsüm barışmaya niyetim yok boşanalım dedi çok tepemi attırdığı için hemen tamam oldu boşanalım pazartesiye kadar beklemene gerek yok hemen cuma günü aç davayı dedim cuma geçti pazarteside geçti hala bi ses yok bizimkinde... çok gerginim siter istemez rejim olayınıda toparlamam lzım nasıl olacak bu iş bu kadar moral bozukluğuyla bilmiyom
günaydın
senin regl bittimi
dün ağrım var diyordun ben yeni başladı sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?