70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar yardımcı ürün kullananlar varsa bize yazabilirmi ne zamandır kullanıyor faydaları neler yan etkileri neler kaç para falan ben başlamak istiyorum hemen yeter bu kadar beklediğim

aynen canıskom yaaaaa kabızlık kapsülüyle baSladım ıyımı ama yetmez bıseylere dur demek yeter demek lazım artık yaaaaaa

yaparım canım nıye yapmayayım bellı bı menüsü varmı bu dıyetın sırf meyve ve sebze ölemı hadı yardımcı olun

kızlar ben yorgunluktan yazamıyorum.. nete girmeye bile mecalim kalmamış... bir haftada turşumu çıkardılar... sabah 08:30 - 21:30 arası koşturmaktan mahvoldum... işler bitti ama bende bittim.. birde bunaltıcı sıcaktan çok kötü olmuştum... şimdide masada bilgisayar başında zor oturuyorum... yazdıklarınızı zor okudum...

aynen canıskom yaaaaa kabızlık kapsülüyle baSladım ıyımı ama yetmez bıseylere dur demek yeter demek lazım artık yaaaaaa

çok bekledim almiracım ya destek lazım sadece haftanın 3 günü yürüyüş yetmiyor rejimde yapamıyom hominide gırtlak yiyom ben zaten normalde çok yemiom ama şöyle metabolizmayı hızlandıran yağ yakmaya yardımcı bi ürün olsa süper olur die düşünüorum

kızlar hade ben ıse gıdıyorum söle güzel bı lahana corbası tarıfı yazında aksama yapayım bu aksam sırf onu yıyecem hadı aksam geldıgımde hazırolsun tarıf oldumu canlarım hepınızı öptüm

benimde parmaklarım kitlenmiş gibi yaa eve gidip uyumak istiyorum hava kapandı yağmurda var tam uyku havası yani başımda cook agrıyo yüzdüm tüzdüm kuyruğuna geldim bugün bi bitseydi yaaaa

ben bugün sabah 3 kuru kayısılı suyum büyük bardakki yarım litre zate onla 7 tane su içiyom gün içerisinde yetiyo kepek ekmekli beyaz peynirli tost şekersiz nescafe arada armut sonra 1 de pazara gittik kardeşimle simit yapan yer vardı pazarın içinde yarısını ben yedin yarısını kardeşim öğlen yemeği diye annemlerede aldık evde onlarda çayın yanında yerken bende yine yarım simit şekersiz çay içtimki zor ya şekersiz okadar başka sadece karpuz yicem akşam yemeği diye işte bu bakalım olcakmıyım 75 cumaya

SEDA canım kaç kilosun sen
resimlerine baktımda kilolu durmuyosun oğluşunda MAŞALLAH çok tatlı ALLAH bağışlasın

Sağolasın canım cümlemizin kini rabbim bağışlasın....
O resimde 73 kiloydum şuan 68 oldum şu an çoook çoook iyiyim halimden memnunum aynalarla barıştım ama eylül gibi Rabbim izin verirse oğluşa kardeş çalışmalarına başlıcaz 8 kilo daha verir 60 ile hamile kalırsam hamilelikte de dikkat edersem benim için iyi olacak yoksa şu an çok çoook iyiyim yaklaşık 2 ay öne katıldım 1 senedir kilom 73 de sabitlemişti sağolsun burası sayesinde 68 e çektim....
Önümdeki 15 gün içinde ev taşıcam bayaa koşturmaca ile gececek o zamanda 1-2 kilo atarsam iyi olur....
nihayet ev buldum 2 aydır arıyordum şimdi koşusturma zamanı....
işte böle canısı benim hikaye de bu diyelim....a.s.a.s.

canım kolay gelsin ev hayırlı olsun ıNŞALLAH yeni bebiş olayında hayırlısı hangi zamansa o olsun ben cesaret edemiyom ikincisine 1 taneyle kalmak istiyom ama RABBıM bilir tabi kızma bana diyom ALLAHIM ama cocuğum ve bizler için hagisi hayırlısıysa o olsun çünkü ben çok yorgun hissediyom hayatla ilgili bundan sonra gezmeyi rahat rahat ilgilenmeyi oğlum ve eşimleki aşkım onlar benim sanki böyle daha verimli olabilirmişim gibi geliyo bana
ama gıpta ediyom sizlere ama çok yoruldum dediğim gibi hayatla alakalı

özgecim bende bu ilaç olayına karşıydım ama artık tak etti banada artık hızlandırmak lazım bu işi yaz iyice çöktü canım sıkılıyor bu kadar spor dikkat ediyorum kilo oynamıyor birde ilacı deniyelim bakalım ne olacak

Hayırlısı olsun canım ev buldun demek yardım gerekirse ben burdayım :) ne tarafta buuldun?

canım bana senden başka cevap veren yok bazen bir daha giresim gelmio valla ne yazsam cevap gelmio sanki özellikle yapılıyor neyse ben araştırdım biraz canım ama çok kararsızım şu meksika biberi nasıl sence ? birde dez var o baya zor ananas kullanıo

kıslar iyice bi arastıralımda ona göre kullanalım bu zayıflama hapları kısa sürede verdiriyosa geri dönüşü olur o yüzden iyice bi srastırmak lazım tabi zayıflıcam derken sağlıktan da olmamak lazım
ben zamanında denedim ama bir faydasını göremedim

ben herbal life denedim onun bana bi faydası olmadı bir nevi dez gibi bişidi oda şimdi ilaç kullanmaya karar verdim ama en bitkisel olanı olsa süper olur lw6090 düşünüodum vazgeçtim meksika biberi ile ilgili araştırma yaptım o iyi gibi

walla canım ben herbalife,anway de cıkardı bitane aynı herb gibi toz onu lahana hapı yosun tableti en son fx15 denedim bir fayda saglayamadım haa yalnız son kullandığımla 5 kilo verdim ama yan etkileri korkuttu beni kestim hemen sağlık daha önemli bunun yanında keten tohumundan tere tohumuna yemediğim ot içmediğim çay kalmadı sonuç aynı:1no2::1no2:

Son düzenleme:

neyse canım bişey kullanan tavsiye edicek biri vardır elbet ama ben başlamak istiyorum çok yavaş kilo veriyorum destek şart biraz hızlansın yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…