arkadaşlar yardımcı ürün kullananlar varsa bize yazabilirmi ne zamandır kullanıyor faydaları neler yan etkileri neler kaç para falan ben başlamak istiyorum hemen yeter bu kadar beklediğim
sende hoşgeldin canım ALMİRA ne demek bırakacam sakın öğle düşünme hem bazen diet yapsan bile veremiyomuşun sonra hızla gidiyomuş kubilay denilen bir doktor varki süper bi adam bazen hastalarımki ben biliyom yemediklerini diyo 1 kilo bile veremiyolar 1 ayda diyo sonra jızla gidiyomuş sende bi detoks olayı yapabilirmisin 3 gün ama o günlerde spor yapma istersen sade meyva ve sebze ye bakalım bi şokla vücüdunu hıı nedersin
aynen canıskom yaaaaa kabızlık kapsülüyle baSladım ıyımı ama yetmez bıseylere dur demek yeter demek lazım artık yaaaaaa
SEDA canım kaç kilosun sen
resimlerine baktımda kilolu durmuyosun oğluşunda MAŞALLAH çok tatlı ALLAH bağışlasın
Yazmasi cok kolay canimcim nasil dayanicam sicacik lahmacunlar gözlemeler dönerler kebablar karsisinda nasil nefsime hakim olcammmm:1no2:Sayarken bile agzim sulandi beaaakız AYPARCAM sakın götürme börekleri kekleri çok çok az yok hatta yeme bak 4.5 kilo kalmış yemeeeeeeeeee
Hayırlısı olsun canım ev buldun demek yardım gerekirse ben burdayım :) ne tarafta buuldun?Sağolasın canım cümlemizin kini rabbim bağışlasın....
O resimde 73 kiloydum şuan 68 oldum şu an çoook çoook iyiyim halimden memnunum aynalarla barıştım ama eylül gibi Rabbim izin verirse oğluşa kardeş çalışmalarına başlıcaz 8 kilo daha verir 60 ile hamile kalırsam hamilelikte de dikkat edersem benim için iyi olacak yoksa şu an çok çoook iyiyim yaklaşık 2 ay öne katıldım 1 senedir kilom 73 de sabitlemişti sağolsun burası sayesinde 68 e çektim....
Önümdeki 15 gün içinde ev taşıcam bayaa koşturmaca ile gececek o zamanda 1-2 kilo atarsam iyi olur....
nihayet ev buldum 2 aydır arıyordum şimdi koşusturma zamanı....
işte böle canısı benim hikaye de bu diyelim....a.s.a.s.
özgecim bende bu ilaç olayına karşıydım ama artık tak etti banada artık hızlandırmak lazım bu işi yaz iyice çöktü canım sıkılıyor bu kadar spor dikkat ediyorum kilo oynamıyor birde ilacı deniyelim bakalım ne olacak
kıslar iyice bi arastıralımda ona göre kullanalım bu zayıflama hapları kısa sürede verdiriyosa geri dönüşü olur o yüzden iyice bi srastırmak lazım tabi zayıflıcam derken sağlıktan da olmamak lazım
ben zamanında denedim ama bir faydasını göremedim
ben herbal life denedim onun bana bi faydası olmadı bir nevi dez gibi bişidi oda şimdi ilaç kullanmaya karar verdim ama en bitkisel olanı olsa süper olur lw6090 düşünüodum vazgeçtim meksika biberi ile ilgili araştırma yaptım o iyi gibi
walla canım ben herbalife,anway de cıkardı bitane aynı herb gibi toz onu lahana hapı yosun tableti en son fx15 denedim bir fayda saglayamadım haa yalnız son kullandığımla 5 kilo verdim ama yan etkileri korkuttu beni kestim hemen sağlık daha önemli bunun yanında keten tohumundan tere tohumuna yemediğim ot içmediğim çay kalmadı sonuç aynı:1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?