Bende 55 kiloda nasıl olucam çok merak ediyorum.
Sende azimlisin ama bu azimle gidersen görücez insaallah o rakamları.
Günaydın pötüşüm nasıl geçti haftasonun?
bunu duyduuğumuz iyi olduu valla 3-5 sene sonra artık herşeyi yiyebilirim tabiii tatlarını unutmazsamİnş bebem ya bi görsekte kurtulsak artık doktorum bu hafta çok motive etti beni o da bizim gibi
bir zamanlar kiloluymuş ve diyetisyen olduğu için daha çok hırpalamışlar kızcağazı
şimdi 54 kiloymuş haftada 5 gün spor yapmış ve sağlıklı beslenmiş.şimdide canı ne çekerse yiyormuş.
onun için sabretmeliymişim.istediğim kiloya ulaştıkran ve sabitledikten sonra istediğimi yiyebilirmişim.
Ömrüm boyunca da rahat edecekmişim.
İnsan hep yasaklı şeyleri canı istiyor ve hiç yiyemeyecek korkusu daha da yıpratıyor ama öle değilmiş bak bizde istediğimiz zaman
istediğimiz şeleri yiyebilecekmişiz bigün.bu düşünce beni çok mutlu etti
Alındım işte
Dilllllllllllllleeeeeeeeeek niye beni duygudan duyguya sürüklüyorsun yap şu doktoru işte bana ya anaaa
kızlar haftasonum yetmiyormuş gibi dün de yedim fazlasıyla devam ettim
evde birsürü cıs vardı hepsini hallettim elimin altından çekilsinler diye
bugğnden itibaren dikkat edeceim inşallah
bu arada sabah doktorum programında özxlem diye bir kısçe çıkmıştı
32 yaşında 33 kilo sadece ve şok diyetler onu bu hale getirmiş
beyin zayıflamaya ve hiç kilo almamaya programlamış kendini
hep ataklar yaşıyor fazlasıoyla patlayana kadar yiyip onları çıkartıyormuş
doktorum programınada psikolojik destek almak için çıkmış
aman arkadaşlar abartmadan sağlıklı beslenin lütfen yediklerinize içtiklerinize dikkat edin
vücudumuzun herşeye ihtiyacı var ekmeğede tatlıyada tuzluyada ama hiçbişeyi hayatımızdan tam anlamıyla çıkarmadan
normal seviyede ve yeme içmemize yön verelim
olabilir dedi ama bilmiyorum tabiiibüyümezse kendiliginden düsme olabilirmiymis minem :26: bekleyelim bakalim
sen bilirsin canım sonuçta fikrimi söylüyorumvalla hafta sonu anne krizi atlattığım için börektir falan filan ,sabah o yarım dilim nedense yetti bana ablacım ama öğlen 1 dilim yerim ,akşamada çorba var zaten oda bir dilime karşılık geliyor günü tamamlamış oluyorum öylece bakalım böyle idare edelim bugünkü öğle yemeğini ablam şimdi soğuk suda marul yıka doğra karışıtr falan , valla yaaa aslında taze taze gelmişti annemin bahçesinden ama kalkıp yapmak çok zor geliyor inanki şimcik böyle olsa olmamı yaaa hadi kıyak geçin bana bugün
ilaç aldıysan geçer ozaman canımHemşireye gittim regl için dedim verdi bi ilaç bakalım.
Papatya yok ıhlamur içtim.
Kalın uzun hırkamı giymiştim Allah'tan bide polar bi şal var onu aldım.
Ter bastı ama çıkarmıyorum anca kendime getirir beni içim üşüyo hâlâ
Kansızlık zor ya bugün başladım tekrar kuru çekirdekli üzüm yemeye.
He dolar .
Kişinin alması gereken kalori miktarını hesaplayan siteler var ondan bak istersen.
Benim günlük almam gerekn 1600 dü snaırım kilo vermek icin dr bana 1.400 lük yazmıstı yada 1.400 dü 1.200 lük yazmıştı aman öyle bişidi
selam tatlımgünaydın kızlar nasılsınız
öncedende bikısçeye söylemiştim kağıtta kebap hem sende yiyebilirsinkızlar yarın aksam mısafrım geleblır yemeklerımıde aksamdan yapmak zorundayım napablırım bılgı werırmısınz bana
ılkkez gelckler ewıme:18:
bende çok cıss yedimkızlar haftasonum yetmiyormuş gibi dün de yedim fazlasıyla devam ettim
evde birsürü cıs vardı hepsini hallettim elimin altından çekilsinler diye
bugğnden itibaren dikkat edeceim inşallah
bu arada sabah doktorum programında özxlem diye bir kısçe çıkmıştı
32 yaşında 33 kilo sadece ve şok diyetler onu bu hale getirmiş
beyin zayıflamaya ve hiç kilo almamaya programlamış kendini
hep ataklar yaşıyor fazlasıoyla patlayana kadar yiyip onları çıkartıyormuş
doktorum programınada psikolojik destek almak için çıkmış
aman arkadaşlar abartmadan sağlıklı beslenin lütfen yediklerinize içtiklerinize dikkat edin
vücudumuzun herşeye ihtiyacı var ekmeğede tatlıyada tuzluyada ama hiçbişeyi hayatımızdan tam anlamıyla çıkarmadan
normal seviyede ve yeme içmemize yön verelim
İnş bebem ya bi görsekte kurtulsak artık doktorum bu hafta çok motive etti beni o da bizim gibi
bir zamanlar kiloluymuş ve diyetisyen olduğu için daha çok hırpalamışlar kızcağazı
şimdi 54 kiloymuş haftada 5 gün spor yapmış ve sağlıklı beslenmiş.şimdide canı ne çekerse yiyormuş.
onun için sabretmeliymişim.istediğim kiloya ulaştıkran ve sabitledikten sonra istediğimi yiyebilirmişim.
Ömrüm boyunca da rahat edecekmişim.
İnsan hep yasaklı şeyleri canı istiyor ve hiç yiyemeyecek korkusu daha da yıpratıyor ama öle değilmiş bak bizde istediğimiz zaman
istediğimiz şeleri yiyebilecekmişiz bigün.bu düşünce beni çok mutlu etti
genel anlamda güzeldi pötüşüm
Alındım işte
Dilllllllllllllleeeeeeeeeek niye beni duygudan duyguya sürüklüyorsun yap şu doktoru işte bana ya anaaa
Bende bir 62 yi göreydim.Çizelgen maşallah azim kaynağı resmen..
patates kızartması hastası olan biri olarak ne zamandan beri yemiyorum yaptığım zamanda 1- 2çubuk alıyorum o kadarı yetip artıyor bana alıştım kız artık ,merak etme unutursun sende o zamana kadaro tatlar nasıl unutlur kiiiiiiii
ben hep yoğurtla yiyorum valla
Ama bence sen karnıbaharı ye balım
napak yaa kocişleri seviyoruzzzzzz
tamam kızz artıkk, valla bak topik diyetten aşk topiğine dönüşüyorrr
atacaklar bizi topikten :18::18::18::18:
birlikte yine kocişleri överiz daha sonra ,ne oldu ikimmizin iddia nasıl gidiyor senin zayıflama durumları kızz onu söyle bakıyım bir
(senin yazdıklarına ek hemen cvpları kısa kısa yazıyım bende bu arada yazıpta milleti bu konularla bunaltmıyım dedim ama içimde kalcak yazmasam çatlarım)
şahsen biz kaçarak evlendik o yüzden babamlarla bir sene falan konuşamadık ,ama bizimkide kaçmadan önce bana demişti ben babamın karşısına çıkıp söyliyeceğim dedi ben olmaz demiştim ,babamda beni uyarmıştı sakın karşıma çıkmasın demişti,ama ne oldu işte biz o zamanlar herşeyi bırakıp kaçtık keşke tanışsaydı en azından bazı şeyler yoluna girince evlenirdik ,herşeyde var bir hayır derler ,kaderimiz böylemiş bizimde ,şimdi çok seviyor ama babam eşimi ,bizi iyi geçinirken görünce mutlu oluyor
bizimkinde de şey durumu var illaki o yönden ayrılıyor kocalarımız ,eğer erkek işi ise yapar yardımcı olur ama kadın işi ise benim annemlerin ynanında ıı-ıh yardım etmez ,eşimin ailesi ile birlikte iken hiç çekinmez öyle aynı çocuksu sevmelere devam eder beni yardımda eder öyle işte değişik bir hal bizim ama seviyorum kocamı her haliyle
bu arada akşam sarıldı belime sen diyor gidince iyice zayıflamışsın bakıyorumda biraz daha versen göbek gidicek valla diyor pek bir sıkılaşmışsın diyorgülmekten resmen koptum,inanmadım dalga geçiyor sandım ,hakikatten doğru söylüyormuş sürekli deyince anladım bende sen daha dur azcık daha sabret kociş vercem bu sefer kiloları sağğlıklı bir şekilde zayıflıyorum dedim ,tmm sen zayıfla ben sana istediğin herşeyi alcam diyor yuppppiiiiiiiiiiiii
slmmmmm ula konuşun dedikte
bu kadarda değil kaç sayfa olmuş oku oku bitmedi
topiğide aşk topiğine çevirmişiniz bakıyorum.olan var olamayan var ya bizimkiler romantik değil ne olacak kıskanıyom ama
çiçek yok hediye yok doğru düzgün aşk sözleri yok seni seviyorum demek yok. odun odun bendeki. ama sevgiliyken ölemiydi aaaaah aaaaaaaaaah ayartana kadar neler çekmişti. her sabah arar meleğim senin sesinle uyanmak gibisi yok derdi. şimdi de ota b... kavga ediyoruz. yine de iyidir sevgilim ya ondan başkası ile evlenmezdim sanırım:26:evlilik zor bir kurum. Allah bozmasın herkesi çoook mutlu kılsın .
Bende anlatam bari. geçen akşam tavla oynadık. ben sevmem ama arada o seviyor diye oynarım. 4-2 yendim (3 e kadar oynuyoruz biz) biride mars hani. iddia 30 dk masajdı. oh yattım önüne yoruldum diyor yok diyorum daha dolmadı süren 28 dk oldu bak diyorum 2 dk kaldı onuda sonra yapacan
Acıktım ben yaaaaaaaaa akşamdan karnıbahar var ama bööööö canım onu hiç istemiyor. nefsit yiyeyim bari . kızlar yoğurtlu denediniz mi hiç. öneririm içine birazda meyve doğrayın çok doyurucu ve güzel oluyor
amin tatlım hep böyle sevgi saygı sadakat çerçevesi içinde kalırım inş eşimle. bendede var basen ama ilk göbekten gidiyor şimdilik benim sonra basene geçiçektir inş. tam gaz devam şeker diyete bendee birazdan kalkıp yapıcam spor pek bir hafif geldim kendime yemekten önce yapıyım da faydası olsunKıyamam yaa allahım nazarlardan korusun tatlım..
Kilo muhabbetleri bizim evdede dönüyor.Benim göbişim yok basenim var.
Dün kociş bana bacak hareketleri yaptırdı,çok komiktikk
Valla kaçamak yapmıyorum tatlım ama ben regl düzensizliği yaşıyorum şu ara.
O nedenle bazı günler şiş oluyorum sanki.Yinede tam gaz devam ediyorum kısmet artık bakalım.
slm kızlarben geldim
tatil bitti
nabersinz kilocuklar verdinizmi
ben kilo aldım
10 günde 3 küsür kilo aldım büyük başarı
slm kızlarben geldim
tatil bitti
ben kilo aldım
slm kızlarben geldim
tatil bitti
ben kilo aldım
yemeyi deneyeceğim ama çok sıkıldım karnıbahardan bu kış tek başıma 10 tane falan kocamanından yedim de uzuuuuunca bir süre karnıbahar görmek istemiyorum. yeni sebzeler çıksın artık. taze fasulye falan çıksa da yesek
hoşgeldin canım nasıldı tatilin
slm kızlarben geldim
tatil bitti
ben kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?