70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar haftasonum yetmiyormuş gibi dün de yedim fazlasıyla devam ettim
evde birsürü cıs vardı hepsini hallettim elimin altından çekilsinler diye
bugğnden itibaren dikkat edeceim inşallah
bu arada sabah doktorum programında özxlem diye bir kısçe çıkmıştı
32 yaşında 33 kilo sadece ve şok diyetler onu bu hale getirmiş
beyin zayıflamaya ve hiç kilo almamaya programlamış kendini
hep ataklar yaşıyor fazlasıoyla patlayana kadar yiyip onları çıkartıyormuş
doktorum programınada psikolojik destek almak için çıkmış
aman arkadaşlar abartmadan sağlıklı beslenin lütfen yediklerinize içtiklerinize dikkat edin
vücudumuzun herşeye ihtiyacı var ekmeğede tatlıyada tuzluyada ama hiçbişeyi hayatımızdan tam anlamıyla çıkarmadan
normal seviyede ve yeme içmemize yön verelim

Bende 55 kiloda nasıl olucam çok merak ediyorum.
Sende azimlisin ama bu azimle gidersen görücez insaallah o rakamları.

Günaydın pötüşüm nasıl geçti haftasonun?

İnş bebem ya bi görsekte kurtulsak artık doktorum bu hafta çok motive etti beni o da bizim gibi
bir zamanlar kiloluymuş ve diyetisyen olduğu için daha çok hırpalamışlar kızcağazı
şimdi 54 kiloymuş haftada 5 gün spor yapmış ve sağlıklı beslenmiş.şimdide canı ne çekerse yiyormuş.
onun için sabretmeliymişim.istediğim kiloya ulaştıkran ve sabitledikten sonra istediğimi yiyebilirmişim.
Ömrüm boyunca da rahat edecekmişim.
İnsan hep yasaklı şeyleri canı istiyor ve hiç yiyemeyecek korkusu daha da yıpratıyor ama öle değilmiş bak bizde istediğimiz zaman
istediğimiz şeleri yiyebilecekmişiz bigün.bu düşünce beni çok mutlu etti

bunu duyduuğumuz iyi olduu valla 3-5 sene sonra artık herşeyi yiyebilirim tabiii tatlarını unutmazsam

Alındım işte

Dilllllllllllllleeeeeeeeeek niye beni duygudan duyguya sürüklüyorsun yap şu doktoru işte bana ya anaaa

oyy yesinler senin alınmanı emi
sana en içten sevgilerimi yolluyorum rakibem.düşürme motiveni.cumaya daha çok var
bana özelden msn ni yolla sana akşam özel bir spor show yaparım alırım gölünü

slmmmmm ula konuşun dedikte
bu kadarda değil kaç sayfa olmuş oku oku bitmedi
topiğide aşk topiğine çevirmişiniz bakıyorum. olan var olamayan var ya bizimkiler romantik değil ne olacak kıskanıyom ama
çiçek yok hediye yok doğru düzgün aşk sözleri yok seni seviyorum demek yok. odun odun bendeki. ama sevgiliyken ölemiydi aaaaah aaaaaaaaaah ayartana kadar neler çekmişti. her sabah arar meleğim senin sesinle uyanmak gibisi yok derdi. şimdi de ota b... kavga ediyoruz. yine de iyidir sevgilim ya ondan başkası ile evlenmezdim sanırım:26:evlilik zor bir kurum. Allah bozmasın herkesi çoook mutlu kılsın .
Bende anlatam bari. geçen akşam tavla oynadık. ben sevmem ama arada o seviyor diye oynarım. 4-2 yendim (3 e kadar oynuyoruz biz) biride mars hani. iddia 30 dk masajdı. oh yattım önüne yoruldum diyor yok diyorum daha dolmadı süren 28 dk oldu bak diyorum 2 dk kaldı onuda sonra yapacan
Acıktım ben yaaaaaaaaa akşamdan karnıbahar var ama bööööö canım onu hiç istemiyor. nefsit yiyeyim bari . kızlar yoğurtlu denediniz mi hiç. öneririm içine birazda meyve doğrayın çok doyurucu ve güzel oluyor

hiiii of yazık yaaa en korktuğum şey o valla kaç kiloymuş ki diyet yaparak mı böyle olmuş kuzu ??

büyümezse kendiliginden düsme olabilirmiymis minem :26: bekleyelim bakalim
olabilir dedi ama bilmiyorum tabiii
sen bilirsin canım sonuçta fikrimi söylüyorum
ilaç aldıysan geçer ozaman canım
sıcak tut tabii belini üşütüncede ağrı çok oluyor
o sitelere baktım 2102 kalori diyor ama hedefime ulaşmak için 1241 kalori almam lazımmış
1200ü geçmemem lazımmı ama çok zor
günaydın kızlar nasılsınız
selam tatlım
iyi diyelim iyi olalım senden nehaber?
kızlar yarın aksam mısafrım geleblır yemeklerımıde aksamdan yapmak zorundayım napablırım bılgı werırmısınz bana
ılkkez gelckler ewıme:18:
öncedende bikısçeye söylemiştim kağıtta kebap hem sende yiyebilirsin
kuşbaşı et patates, havuç, patlıcan, bezelye, soğan, sarımsak, biber domates, hepsini çiğden bikaba karıştır doğrayıp, sosla baharatla
kağıda sar
nette tarifleride var
ben çok severim
patlıcan çok yakışıyor, tavuklada yapılıyor
çok zengin bir yemek etin az olsa bile fazla fazla çıkıyor
bende çok cıss yedim
ama yinede eksiydim sabah
biönceki kiloma geldim sonunda
yemeden olmuyor sanırım

Çok doğru söylemiş valla az az yedikten sonra sorun yok ki bide yiyip yatmıcaksın tabi.
Dr da bana bi çikolatada en az 200 kalori var sen bunu alıp hemen yatarsan enerji sana kilo olarak geri döner demişti.

genel anlamda güzeldi pötüşüm

Ayrıntıları merak ediyorumm benn.

Alındım işte

Dilllllllllllllleeeeeeeeeek niye beni duygudan duyguya sürüklüyorsun yap şu doktoru işte bana ya anaaa

Hadi leynnnnnnnnnnn

Bende bir 62 yi göreydim.Çizelgen maşallah azim kaynağı resmen..

Görürsün şeker zamanla ben bile inanamıyorum hâlâ

o tatlar nasıl unutlur kiiiiiiii
patates kızartması hastası olan biri olarak ne zamandan beri yemiyorum yaptığım zamanda 1- 2çubuk alıyorum o kadarı yetip artıyor bana alıştım kız artık ,merak etme unutursun sende o zamana kadar

ben hep yoğurtla yiyorum valla

Ama bence sen karnıbaharı ye balım

yemeyi deneyeceğim ama çok sıkıldım karnıbahardan bu kış tek başıma 10 tane falan kocamanından yedim de uzuuuuunca bir süre karnıbahar görmek istemiyorum. yeni sebzeler çıksın artık. taze fasulye falan çıksa da yesek

Kıyamam yaa allahım nazarlardan korusun tatlım..
Kilo muhabbetleri bizim evdede dönüyor.Benim göbişim yok basenim var.
Dün kociş bana bacak hareketleri yaptırdı,çok komiktikk

Valla kaçamak yapmıyorum tatlım ama ben regl düzensizliği yaşıyorum şu ara.
O nedenle bazı günler şiş oluyorum sanki.Yinede tam gaz devam ediyorum kısmet artık bakalım.

bende yoğurtla yiyorum bazen nesfiti
kayısı portakal da doğruyorum içine
ama yoğurtla yersen nesfit 2 kaşık falan atıyorum
karnıbaharıda ben en son yemeğini yapmıştım havuçlu falan
yiyememiştim çöpe gitmişti
ozamandan beri almıyorum eve
haşlaması yoğurtla fena olmuyor ama

slm kızlar ben geldim
tatil bitti
nabersinz kilocuklar verdinizmi
ben kilo aldım
10 günde 3 küsür kilo aldım büyük başarı

amin tatlım hep böyle sevgi saygı sadakat çerçevesi içinde kalırım inş eşimle. bendede var basen ama ilk göbekten gidiyor şimdilik benim sonra basene geçiçektir inş. tam gaz devam şeker diyete bendee birazdan kalkıp yapıcam spor pek bir hafif geldim kendime yemekten önce yapıyım da faydası olsun

bu arada şimdi tartıldım yeniden 72yi ucundan gördüm cumaya kadar 71 e yaklaşırım inş. :18:

slm kızlar ben geldim
tatil bitti
ben kilo aldım

Hoş gelmişsinnn tatlımmm...
Götürdün tabi bütün yemekleri gelsin kilocuklar.
7 li rakamları gördün kanımca 6 bana bir sır verdi seni çok özlemiş.
Sağlıkla kaçamaksız 6 ya geri dönmen dileğiyle şekerim.

slm kızlar ben geldim
tatil bitti
ben kilo aldım

Ooooo hoşgeldinizz kilolarınızla birlikteee

Yazık beaa sana oralarda kuzum G.hanede okudugumdan biliyorum çoğu sebze yok.
Olsa da çoğu tırt.

slm kızlar ben geldim
tatil bitti
ben kilo aldım
hoşgeldin canım nasıldı tatilin
şimdi dilek gelip saçlarını çeker senin o kiloların hepsi korkudan kaçarlarşaka bir yana çabuk gelen çabuk gider canım 1 haftaya kalmaz sıkı diyetle veririsin kiloları sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…